SoccerStar

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grr1234
Nem akarok beleszólni, de napi 10 pénz adó minimum kéne, szerintem. :)

FZoleee
asszem fel kéne vinni a hírnevet 7-rõl :D
Grr1234
Maximus jó lesz. :)

zsolesz92
Igen, én is most jöttem rá hogy a hírnevet kell huznom -.-'

Maximus4
Én meg ezt ajánlom olvasgatni.Most ez alapján játszom.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

zsolesz92
További ezt sem árt megnézni:
Képességek

zsolesz92
Nem árt tudni

2.,
ruhákat és kajákat nem maga a gép autómatán váltja át neked, hanem neked kell megnyomnod a gombot, hogy ÚJ VÁLASZTÉK
amikor nincsen ott a csillagnak jele: akkor nyomhatod meg az ÚJ VÁLASZTÉK gombot, ha nem akarsz érte csillaggal fizetve kérni

szóval:
10 óra múlva magadnak kell megnyomni az Új Választék gombot

Maximus4
De nem biztos,hogy mindenki örülne egy scriptes topiknak.De majd megszavazzuk és döntsön a többség.Persze ha lesz annyi hsz.:)

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

4-5-1 az védekezõ középpályással van vagy támadókp? :)
LoSA
Én ehhez analfabéta vagyok... ;)

Maximus4
Miért pont én?Te nem vállalod?Vagy más.

LoSA
Kértétek, hogy a felállást írjam ki ide:
4-3-3, 3-5-2, 4-4-2, 4-5-1, 3-4-3

Ezek vannak!

LoSA
Maximus... Még kicsit odébb van, de... Gondolkozz már el, hogy nem-e lennél majd ennek a topicnak a házigazdája? Elvállalnád? (Ugye ha majd meglesz az 500 hozzászólás!) Minden TOPIC-d nagyon ott van... <#wink>

LoSA
Uhh... Nah, majd én is összeszámolom. <#wink>

Maximus4
Most járok 10-nél:)

LoSA
Hál' Istennek! Tartsa meg jó szokását! <#worship>

számolod a góljaid számát? nagyon alázol:D
V43 1105
Mért van az, hogy betettem 60 pénzt és 30-at ir csak ? :)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

LoSA
<#wave>

Maximus4
<#integet2>

V43 1105
Sziasztok <#wave>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

LoSA
Megnézem én is, nemrég még nem lehetett tudni, hogy ki lesz az ellenfelünk?! :)

Maximus4
A következõ ellenfél sima ügy lesz.

Zsolek123
:))

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

Maximus4
Akkor fogadd el a meghívót és megnézheted:)

Zsolek123
Már kíváncsi vagyok :D

Maximus4
Igen,bár egy kicsit gagyi kivitelben,de jó:)

LoSA
Eléggé egyszerû, ám vicces meccsek vannak... :)

Zsolek123
Rendes vizuális meccsek vannak?

LoSA
Szép gólt fejeltél! :)

Az én gólom se volt rossz, 2 emberen vittem át! :)

Maximus4
Mekkora meccs volt!
A végén rendesen izgultam,nehogy egyenlítsenek:P

szabii98
Aki végignézi a meccset, az végig fogja izgulni!

3-4re nyertünk!

I met God. She's black

Maximus4
Tõlem nyugodtan,én bármikor átadom a helyem bárkinek.

szabii98
sztem várjunk 20 fõig, és akkor felezhetünk. onnan már csak 1-1 fõ kell a full csapathoz.

I met God. She's black

Maximus4
16-an.

szabii98
hányan vagyunk összessen?

I met God. She's black

LoSA
De tényleg! <#wink>

szabii98
lassan :D

I met God. She's black

LoSA
Én is erre gondoltam, hogy akár egy másig SG Elite Club B csapatot is létre lehetne hozni lassan! <#ravasz1>

abletonext
a közös kasszával szerencsére nem volt még baj :)

MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!

valami napi 'adót' be lehetne vezetni nem? 5-10pengõ az elvárás, az nem valami sok szerintem
Burdi
lassan kell 1 másik csapat:D

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás elõbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!! nyamm:D

Köszönöm!

LoSA
Ment a meghívó!

Lehet még jelentkezni cserének? Középpályás vagyok. Név: Vektor

csapat jelmondata? szurkolói klub neve?:D
abletonext
regisztráció után rögtön megkapod elvileg

MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!

én nem kaptam email megerõsítést:S pedig kértem (vagy idõbe telik míg elküldi?:)
LoSA
OKs, thx! Akkor már 25-m van! <#wink>

Maximus: Jó éjt!

Maximus4
Na léptem,sziasztok!