1233

bgcolor=\"#000000\" width=\"705\" height=\"360\" name=\"banner\" align=\"middle\" allowScriptAccess=\"sameDomain\"
allowFullScreen=\"false\" type=\"application/x-shockwave-flash\"
pluginspage=\"http://www.macromedia.com/go/getflashplayer\" />

• abletonext
    én középső védőként rúgtam ma gólt :D
  • Balázs 17
    egyszer Burdi szélső védőként végigfutott a pályán és bebaszta :D
  • Janika114
    Nem tudjátok arra van lehetőség, vagy volt már vkinél példa h védő gólt szerez?
  • Maximus4
    Ennyire jók vagyunk^^
  • abletonext
    ez a kapus áááá :O
    Toysoldier ellen kifogott egy büntetőt is :( itt megijedtem, de Zolee és Maximus megmutatták hogy tudunk mi gólt lőni! Grat srácok!
  • Maximus4
    Köszi:)
  • zsolesz92
    képesség + %
    kimerültség - %
    edzésidőtartam -%
    munkaidőtartam -%
  • Maximus4
    4 féle kaját?Mikre gondolsz?
  • zsolesz92
    A négy féle kaját mindenki vegye meg, nem kerül semmibe. illetve van ami csillagba kerül, de érdemes rá költeni, azt hiszem a -30% munkaidő az.
  • Balázs 17
  • abletonext
    mostmár ez lesz a napi limitem :D minden nap 1111 pézt rakok be amíg 9999-et nem raktam be, és akkor majd 1-et :D
  • Balázs 17
    itt vagyok 1000pénzt adtál be omg :D
  • V43 1105
    GÓÓÓL : D
  • Grr1234
    Azért léptem ki, mert abbahagyom a játékot... :D
  • hungary27
    Mehet újra egy menegger ha akarjátok.
  • Burdi
    így jobb lesz majd hidd el. több hírneved lesz az biztos :) meg alap kezdő leszel.
    akit tudunk, csábítsunk oda. már írtam 7embernek. hátha lesz vmi :D
  • Grr1234
    Kiléptem.
  • Burdi
    sztem tőlünk Tsre-nek kéne még átmennie.
    meg akkor ha úgy van segítjük pénzzel a B csapatot is.
    30%os embereknek kell írni h csatlakozzanak stb. biztos jönnek.
  • Zsolek123
    Na, akkor aki szeretne jönni a B csapatba az szóljon.
  • kovi04
    Vektor
  • Zsolek123
    Mi a nicked?
  • kovi04
    Akkor átmegyek én is. Majd küldjél meghívót.
  • LoSA
    OK-OKs. :)
  • Zsolek123
    Na, kész az SG Elite Club B :)
  • abletonext
    nyomsz egy fejlesztést a managerre?:)
  • LoSA
    OKs
  • Zsolek123
    Csinálok egy B csapatot!
  • hungary27
    Én szeretnék maradni ha nem baj.
  • LoSA
    Maximus, grat a gólodhoz! :) "Pontokat" mentettél! :)
  • LoSA
    Akkor valaki csinálhatna egy SG Elite Club B csapatot! ;)
  • Rash87
    Én is csatlakoznék vhova,majd ha lesz hely
  • Maximus4
    Egyetértek veled.Az kellene,hogy akik nincsenek a kezdőben azok is fejlesszék magukat,mert így nehéz lesz cserélgetni.A lényeg,tényleg nem szeretnék széthúzást.A B csapat is jobban tudna fejlődni ha már az A csapatnál föl tudta húzni az ember a hírnevet.De nem akarok senkit semmire rábeszélni.

• abletonext
    Van 1 rossz tulajdonságom, maximalista vagyok.
    Nem csak a győzelemért játszok vagy csinálok valamit, de ha elkezdek valamivel játszani, focizok a barátaimmal vagy egyszerűen iskoláról van szó, akkor szeretem a maximumot kihozni magamból és a környezetemből.

Egyre erősebb ellenfeleket kapunk majd és nem állhatunk ki 50-60%osok ellen 20-30%os játékosokkal, mert tuti vereség a vége.
    Nem vérre megy a dolog tudom, de én inkább arra voksolok, hogy legyen egy B csapat.
    Ők hasonló szintű ellenfeleket kapnának, mint amilyenek saját maguk. Így nekik is több sikerélményük lenne.

Ez az egyik része a dolognak. A másik:
    A klub támogatása. Remek példa erre silenthill. Ő nem áll túl jól %ok terén, mégis rakja be sorra a pénzeket.
    Tudom, hogy te is maximus most a hírnevedet növeled, ez érthető is, sőt ezt meg is érti mindenki. Nagyon jól tudom azt is, hogy amint lesz pénzed, te is tolni fogod befele, hogy fejlődjünk.
    Ezzel azt akartam kifejezni, hogy azok akik gyengébbek és nem is tesznek semmit a klubbért, ne lázongjanak.
    Tehát szerény személyem örül mondjuk hogy silenthill a kezdőben van, mert rajta látom h hogy tényleg tesz a csapatért (ír a közösbe, pénzel blabla), sőt bármikor átadnám neki pár meccsre a pozíciómat.
    Míg a a többieknek akik gyengébbek, nem fizetnek és nem is vesznek részt a közösségi életben nem szivesen adnám át a helyemet a csapatban.

Remélem érthetően fogalmaztam meg amit szerettem volna :) most így kómásan félálomban ennyire tellett:D
  • LoSA
    Igazad van!

SG társaim, hogy legyen? Legyen egy másik csapat, vagy (a kezdőktől kérdezem), nem bánnátok-e ha cserélődnének a dolgok? Hm? ;)
  • Maximus4
    Nekem édes mindegy,ha kell kimaradok a kezdőből akár napokig is,csak nem akarok lázadást,meg feszkót és esetleges tagelvesztéseket,mert valaki nem játszik.
  • LoSA
    Hát jó lenne, de ha gondolod, akkor csináld meg a B csapatot.
  • Maximus4
    Maradjak itt?Miért?
  • LoSA
    Hát igen... Én szerintem B csapat kellene... Valaki megcsinálhatná (de Maximus, te maradj itt... :D :D )! Egyébként ma Toysoldier játszik helyettem.
  • Maximus4
    Tényleg ki kellene találnunk valamit,akár egy B csapat vagy mást,mert van olyan aki még egy meccsen sem játszott.
  • LoSA
    Hát... igen! :) Sokan jobbak, mint mi!