SoccerStar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pm ben várom az adományokat. / név és passw /
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
lehet az a baj.
szal a soccer még ubalmasabb idõvel.... ciki
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
nem vesztek be - valahova- az S1 szerveren?
most kezdtem, de tolom mint a güzü, megköszönném...
nincs annyi idõm, hogy állandóan megvárjam míg befejezi az adott traininget amiért kapok szaros +0,02%ot
Munkának sok értelme már nincs.
Van már vagy 300 ezer felesleges pénz,plusz klubban 1 milla,csak hát már csillagok kellenek a fejlesztéshez,költeni meg biztos nem fogunk :D Én legalábbis.
Glory, Glory Man. United!
MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!
MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!
szia! lenne egy ajánlatom mégpedig az hogy s1 ezen a szerveren van 77 csillagom 140 ezer ezüstöm és belépnék a csapatotokba beadnám ezt az egészet cserébe te vagy valamelyik csapattársad rendelne nekem s2 szerverre 1875 ft-os 67 csillagos csomagot így ti jártok 10 csillagal jobban de nekem azért éri meg ez az egész mert 1 hétig nem bírok rendelni csillagot utána pedig bírok és addig kitart ez a 67 csillag
válaszodat várom nagyon fontos lenne
kérlek válaszolj
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"
Szia.
Egy ütöképes csapatot akartam létrehozni, sajnos úgy nem nagyon voltak jelntkezök, mivel többen már egy legalább 6 fös csapatba akartak bekerülni. Most én találtam egyet. Befogadtak sikerült elérnem, hogy vezetöhelyet foglaljak el benne, söt... ;) de erröl késöbb...
Csapat neve: Opalyi FC
Kifejezetten már erös játékosokat keresek.
A csapatoknál is lehet pontokat szerezni, ami szerintem mindenkinek jól jön!
Azért érdemes hátulról kezdeni a csapattal, mert jó játékosok kiváló játékával haladunk elöre a ranglistán, ezáltal kapjuk a pontokat! Mire felkerülünk a ranglista tetejére már mi magunk is erösek leszünk! Ha viszont már az elején egy erössebb csapatba kerülünk, akkor azt a csapatatot nehezebb az élmezönyben tartani, így kevesebb pontot is kapunk!
n a fentebb megfogalmazottak alapján szeretném megkérdezni, van e kedved egy új jól mködö csapatba bekerülni?
Várom mielöbbi válaszod.
Uteruszi -> Levelet küldd Hannibal78-nak
Ui.: Amiért szeretném még, ha erös, és jó játékosaink lennének, mert egymást is tudnánk segíteni- tapasztalat csere! :))))
Nincs mit vesztened tegyél egy próbát! Ha jól érzed magad maradsz, ha nem akkor önként kilépsz. ;))
Mindenképpen válaszolj, s azonnal küldöm a meghívót!
Az edzésnél három lehetõség közül választhatsz, amiért képességet és pénzt kapsz. Ha jól tudom hírnevet és ruhákat is lehet szerezni vele idõvel.
A munka órákra van lebontva, mint régen az alvás, NEM vesz el az állóképességedbõl, de hírnevet sem ad.
Nincs többé hálószoba, csak wellness-szel tudod növelni az állóképességedet.

Majd Vektor intézkedik,bár nem mintha itt jobb lenne a helyzet,sõt... nálatok nincs inaktív,itt meg egyre több.
%os munkákra vadászgatok, de az is kevesebb van sajna:(
szerintem nem kéne feloszlatni, aki nem akar az elmegy, max B csapatból áthívjuk az aktívak és go a csúcsra:D