1233
bgcolor=\"#000000\" width=\"705\" height=\"360\" name=\"banner\" align=\"middle\" allowScriptAccess=\"sameDomain\"
allowFullScreen=\"false\" type=\"application/x-shockwave-flash\"
pluginspage=\"http://www.macromedia.com/go/getflashplayer\" />
-
kérdő58 #1233 VÉDŐT KERESEK AZ FC Magyar KLUB-BA!!!! JELENTKEZÉS: www.sokminden.lapunk.hu vagy írj Sebastian Pinto-nak üzenetet!!!!!!!! További jó játékot nektek.
-
Balázs 17 #1232 ohhhh a legendás csapatunk mivé lett?:( -
#1231 -
#1230 Nem hiszem hogy 30 karakterrel elbírnál így hirtelen -
#1229 csak semmi tülekedés, szép sorban. :) -
#1228 ha megunta valaki, szivesen átveszem a kariját, persze nem pénzért...........
pm ben várom az adományokat. / név és passw / -
#1227 http://sfgame.hu/ -
#1226 Az micsoda?! :) -
Balázs 17 #1225 only farmerama:D -
#1224 én néha még játszok :D -
#1223 a maffiozo az alja, 1 éve be se léptem..... gondolom, azóta van még hüje aki játszik ott, és fejlesztés se volt. -
#1222 hát akkor marad a maffiozo.. :Dd -
#1221 azt is sokan abbahagyját, haver is lvl150 nél simán törölte a kazit, pedig mennyi idő volt benne
lehet az a baj.
szal a soccer még ubalmasabb idővel.... ciki -
#1220 Az is szar:P -
#1219 inkább shakes-el játssz :D -
#1218 Meguntuk :D -
#1217 hogyhogy? nemrég indult a szerver, ennyire gáz a proggi? -
#1216 Fölösleges lenne,már szinte mindenki abbahagyta. -
#1215 sziasztok
nem vesztek be - valahova- az S1 szerveren?
most kezdtem, de tolom mint a güzü, megköszönném... -
Balázs 17 #1214 edzés is egy nagy fos, nekem már elment tőle a kedvem, lószart se lehet fejlődni így
nincs annyi időm, hogy állandóan megvárjam míg befejezi az adott traininget amiért kapok szaros +0,02%ot
-
#1213 De azóta megváltozott a rendszer.Régen a munkával lehetett fejlődni,most már nincs semmi értelme. -
#1212 Csak régen meg ti mondtátok, hogy már nem nyomjátok az edzést, mert "hülyeség". :) -
#1211 Szintén.
Munkának sok értelme már nincs.
Van már vagy 300 ezer felesleges pénz,plusz klubban 1 milla,csak hát már csillagok kellenek a fejlesztéshez,költeni meg biztos nem fogunk :D Én legalábbis. -
#1210 Az edzést?Én csak azt nyomom.Miért te mit? -
#1209 Ti nyomjátok még az edzést? -
Rey01 #1208 Bazz 53 s1,s2:125 csilla és ezt nem használom(ingyé kell valakinek?)
-
#1207 Aha,szintén 52-t :) -
#1206 én 58at kaptam, bebeeeeeeeeeeee :D -
#1205 Te is kaptál? :) -
#1204 Szintén,ez vmi kárpótlás,a sok javításért,hibáért. Vagyis német szerveren ezért kaptak hetekkel ezelőtt úgy tudom. -
#1203 Ma reggelre 51 csillagot kaptam... :) Nem tudom, hogy ezt minek köszönhetem, de így legalább tudok venni egy-két új göncöt. :) -
#1202 Azonnal vegyük be,én vállalom:P -
#1201 De szar -
#1200 :D:D:D:D:D szép :D -
Balázs 17 #1199
szia! lenne egy ajánlatom mégpedig az hogy s1 ezen a szerveren van 77 csillagom 140 ezer ezüstöm és belépnék a csapatotokba beadnám ezt az egészet cserébe te vagy valamelyik csapattársad rendelne nekem s2 szerverre 1875 ft-os 67 csillagos csomagot így ti jártok 10 csillagal jobban de nekem azért éri meg ez az egész mert 1 hétig nem bírok rendelni csillagot utána pedig bírok és addig kitart ez a 67 csillag
válaszodat várom nagyon fontos lenne
kérlek válaszolj
-
Janika114 #1198 Én is megkaptam ugyanezt :D -
#1197 Ezt kaptam:D
Szia.
Egy ütöképes csapatot akartam létrehozni, sajnos úgy nem nagyon voltak jelntkezök, mivel többen már egy legalább 6 fös csapatba akartak bekerülni. Most én találtam egyet. Befogadtak sikerült elérnem, hogy vezetöhelyet foglaljak el benne, söt... ;) de erröl késöbb...
Csapat neve: Opalyi FC
Kifejezetten már erös játékosokat keresek.
A csapatoknál is lehet pontokat szerezni, ami szerintem mindenkinek jól jön!
Azért érdemes hátulról kezdeni a csapattal, mert jó játékosok kiváló játékával haladunk elöre a ranglistán, ezáltal kapjuk a pontokat! Mire felkerülünk a ranglista tetejére már mi magunk is erösek leszünk! Ha viszont már az elején egy erössebb csapatba kerülünk, akkor azt a csapatatot nehezebb az élmezönyben tartani, így kevesebb pontot is kapunk!
n a fentebb megfogalmazottak alapján szeretném megkérdezni, van e kedved egy új jól mködö csapatba bekerülni?
Várom mielöbbi válaszod.
Uteruszi -> Levelet küldd Hannibal78-nak
Ui.: Amiért szeretném még, ha erös, és jó játékosaink lennének, mert egymást is tudnánk segíteni- tapasztalat csere! :))))
Nincs mit vesztened tegyél egy próbát! Ha jól érzed magad maradsz, ha nem akkor önként kilépsz. ;))
Mindenképpen válaszolj, s azonnal küldöm a meghívót! -
kovi04 #1196 A német szerveren már voltak komolyabb változások.
Az edzésnél három lehetőség közül választhatsz, amiért képességet és pénzt kapsz. Ha jól tudom hírnevet és ruhákat is lehet szerezni vele idővel.
A munka órákra van lebontva, mint régen az alvás, NEM vesz el az állóképességedből, de hírnevet sem ad.
Nincs többé hálószoba, csak wellness-szel tudod növelni az állóképességedet.
-
Janika114 #1195 Hát én úgy döntöttem, megvárom ezeket a változásokat, és utánna eldöntöm h folytatom-e. Ha ennyire csillag függővé teszik akkor számomra nincs értelme -
#1194 Meglepő lenne,ha egyszer nem a pénzről szólna ez az egész :\