Szeptemberben jön a Might & Magic VI Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem is jó volt a 4. rész. A karakterfejlõdés, mágiarendszer és a sztori messze a legjobb volt a sorozatból, és a harcrendszer sem volt rossz. Számolni kellett azzal, hogy a megtámadott egység teljes erejével visszaüt, és csak azután számolja a veszteségeket. Lehetett itt is jókat taktikázni, csak éppen más hozzáállással, mint a korábbi részekben.
Persze akik a régieket megszokták, azoknak biztos fura volt, de én a 3-mal játszottam a legkevesebbet, nekem a 2 meg a 4 volt a kedvencem. Szerintem a 3 kicsit túlragozott volt, túl sok volt benne a faj meg lény. Mondjuk a 4-ben meg túl kevés.

Mondjuk azért is örülök, hogy a hatodik részben mertek változtatni, szerintem 5 faj elegendõ a kellõ változatossághoz, és nem újra az elkoptatott klisékkel kell nyomulni.

Nekem is tetszett a 4. rész, a kampányok sztorijai kb. ezerszer jobbak voltak, mint a 3 és 5-ben.
TreDoR
A 6. részre megváltoztatták.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Tomalak
Am nem az a címe, hogy Heroes of Might & Magic x? Némi brokkolival a legtutibb és fõleg a 3 😄
Lehetséges, de mint Heroes játék nagyszerû zenéi voltak.

fergusonpapa
mégjó mikori játék..

www.icewebhu

Molnibalage
Mindenkinek az a kifacsart, amit nem ért meg. Nekem a IV tetszett, neked más. Ezt elfogadom.

Hozzátszem, hogy valszeg én már akkor az I. résszel toltam, mikor te valszeg még csattogós lepkét toltál. 😊

(Ha közelebb vagy a 18-hoz, mint a 25-höz.)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Az utolsó részével egyetértek. Grafikailag nekem a III sokkal-sokkal randább volt.

A IV zenéi iszonyat jók voltak.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

már korábban is megismerhettük Molnár Balázs kifacsart ízlését

2011. április 22. 00:04, Péntek - Ötvös Tibor
Az ötletet a Disciples sorozatból lopták. Akár csak a lényeg mozgása a világ térképen. A 4. rész tényleg rossz lett.

Cikkben: ( emberek, holtak, démonok; a másik kettõ még nem ismert)

Na most, a Strongold volt az egyike akit elsõként mutattak be, hogy lesz a 6-ban. Az 5. fajt pedig már hónapok óta felfedték, a Sancuary, ami elég érdekesre sikeredett.
fergusonpapa
aki szerint a 4 jobb volt mint a 3 az nagyon nem érzi át a játék lényegét és badarságot beszél.

A 4 hiába volt jo grafika,szép videok és nagyszerü hangok,játékmenetben2nap és ráuntam pedig emlékszem h vártam.Aztán maradt inkább a 3.ami máig a gépemen van és elöveszem,nem véletlen vették elõa fejlesztök is az igazi vonalat(3.részt)

www.icewebhu

azt kihagytad hogy a mágiarendszer átláthatatlan katyvasz volt, a progi rondább volt mint a 3 (akkor is ha modernebb volt), a várak/fajok összeeresztése meg méltatlan a sorozathoz. azt meg nem tudom ki találta ki hogy minden szinten 2 szörnybõl csak egynek az épületét tudd megépíteni, de helyben le kellett volna lõni

Zenék tekintetében viszont a legjobb volt.

jaja csak címet ír de ha oda is 2x rakja be a gamme nevét akkor még akadhatnak problémák
Zomil
háhá 😄

a 4. rész a sorozat legalja volt 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Molnibalage
Tesóval multizni akartunk, de csak a III. résszel tudtk volna. Elkeztdük. 10 perc után beláttuk, hogy nincs értelme. Uncsi, elavult, rossz.

Nekem pont emiatt jött be nagyon az 5. rész, hogy a 3.-at vették alapul és fejlesztették tovább. Persze a 4. résszel is sok idõt eltöltöttem 😊 De a 3. máig a gépemen figyel, néha jó kicsit lazítani vele. 😊
A többséget meg pont onnantól kezdte el érdekelni, nem véletlen a legjobb Heroeshoz nyúltak vissza, nem pedig egy minõségi buktához 😊
kozik
Konstruktiv kritika:

"...melynek tartalmáról már korábban beszámoltunk."

Egy ilyen szoveg mindig tartalmazzon linket.

Leszarom. Meg azt is, akinek nem tetszik.

Molnibalage
Nekem szerkezetileg a IV tetszett a legjobban. Mikor megtudtam, hogy az V a III-ra hajaz, onnantól fogva nem is érdekelt...

A IV-nek két hibája volt.

1. A hadjáratokban nem használták ki a fajokat, legtöbbször ugyanazon kastély volt a pályán. Mindenkinek ugyanazok a lényegi voltak.

2. Kevés fajt lény volt.

Viszont a hõs / lény / harc és mágiarendszer messze a legjobb volt.

Fresh Duke
"másik kettõ még nem ismert" - Mirõl beszélsz? 4 fajról már a kezdetek óta lehetett tudni, egyedül az 5.-re kellett várni, de most már mind ismert...

"Szeptemberben jön a Might & Magic VI Heroes"
"az Armies of Exigo készítõi által fejlesztett Might & Magic IV: Heroes premierjét is"
"A Might & Magic IV: Heroes kap egy gyûjtõi kiadást is"

"A Might & Magic: Heroes VI 400 évvel az" - Na, legalább itt jól írtad!

A heavy cost. I pay it gladly.

ZsZso
"Might & Magic IV: Heroes" - he? Szerintem nem fogom megérni, hogy Tibi egyszer egy hibáktól mentes cikket hoz össze. Talán ha radikálisan csökkenti a cikkek hosszát, még lehet rá sansz. Hajrá!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

"Might & Magic IV: Heroes" v. "Might & Magic: Heroes VI"

Az elso semmikeppen, de a copy&paste miatt a cikkben ket helyen is! 😊