Szeptemberben jön a Might & Magic VI Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze akik a régieket megszokták, azoknak biztos fura volt, de én a 3-mal játszottam a legkevesebbet, nekem a 2 meg a 4 volt a kedvencem. Szerintem a 3 kicsit túlragozott volt, túl sok volt benne a faj meg lény. Mondjuk a 4-ben meg túl kevés.
Mondjuk azért is örülök, hogy a hatodik részben mertek változtatni, szerintem 5 faj elegendõ a kellõ változatossághoz, és nem újra az elkoptatott klisékkel kell nyomulni.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Hozzátszem, hogy valszeg én már akkor az I. résszel toltam, mikor te valszeg még csattogós lepkét toltál. 😊
(Ha közelebb vagy a 18-hoz, mint a 25-höz.)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A IV zenéi iszonyat jók voltak.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Cikkben: ( emberek, holtak, démonok; a másik kettõ még nem ismert)
Na most, a Strongold volt az egyike akit elsõként mutattak be, hogy lesz a 6-ban. Az 5. fajt pedig már hónapok óta felfedték, a Sancuary, ami elég érdekesre sikeredett.
A 4 hiába volt jo grafika,szép videok és nagyszerü hangok,játékmenetben2nap és ráuntam pedig emlékszem h vártam.Aztán maradt inkább a 3.ami máig a gépemen van és elöveszem,nem véletlen vették elõa fejlesztök is az igazi vonalat(3.részt)
www.icewebhu
a 4. rész a sorozat legalja volt 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"...melynek tartalmáról már korábban beszámoltunk."
Egy ilyen szoveg mindig tartalmazzon linket.
Leszarom. Meg azt is, akinek nem tetszik.
A IV-nek két hibája volt.
1. A hadjáratokban nem használták ki a fajokat, legtöbbször ugyanazon kastély volt a pályán. Mindenkinek ugyanazok a lényegi voltak.
2. Kevés fajt lény volt.
Viszont a hõs / lény / harc és mágiarendszer messze a legjobb volt.
"Szeptemberben jön a Might & Magic VI Heroes"
"az Armies of Exigo készítõi által fejlesztett Might & Magic IV: Heroes premierjét is"
"A Might & Magic IV: Heroes kap egy gyûjtõi kiadást is"
"A Might & Magic: Heroes VI 400 évvel az" - Na, legalább itt jól írtad!
A heavy cost. I pay it gladly.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Az elso semmikeppen, de a copy&paste miatt a cikkben ket helyen is! 😊