Újabb Mass Effect 3 információk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neeeeeeeem.Shepard nem öregszik.
Shepard még Csák Norisznál is fiatalabb!
Shepard még Csák Norisznál is fiatalabb!
😄Dd
Sõt, lehet, hogy az idõ teltével/a játék elõrehaladtával, ahogy Shep egyre öregebb, minden szintlépésnél butítani kell. Választhatsz, a szellemi vagy fizikai tulajdonságait/képességeit veszed visszább hajlott kora miatt. Az ellenfelek is gyengülnének, hisz az elõzõ nagyágyúkat már levadásztad fiatalkorodban 😊
Remélem a sztori majd nem úgy ér véget ahogy sejtem, szeretnék kellemeset csalódni.
Az sem elképzelhetetlen hogy nem kell elõrõl kezdeni a tápolást, vagyis lesz tovább tápolás, csak éppen az ellenfeleink is jóval erõsebbek lesznek. A feltápolt Shepnek éppen ellenfelek, míg az amnéziás verziónak legyõzhetetlenek lennének...
Jackson mondta a 2. rész elején, hogy Shep még mindig Shep, csak "plusz pár alkatrész"... ki tudja, lehet hogy egy reset gomb is belefér 😄
"többféle közeli támadást tud majd bevinni" - remélem, a sztorin is dolgoznak, nem csak a "hekkenszless" elemeken... amiket szvsz fölöslegesnek tartok, de mindegy, ha mások azt szeretik és nem megy a színvonal rovására, beleférhet... 😊
mielött komolyan venné bárki, csak vicc volt (rossz vicc)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Úgy hogy eltörlik a fejlõdést
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Nah vajon itt hogyan oldják meg, hogy immár harmadszor is elölrõl kelljen kezdenem a fejlõdést?
ááá witcher 2