431
src=\"http://noob.hu/2011/08/22/banner_0.png\">
-
#151 Én is kimerészkedtem 3-as szinten,de rögtön leraktak,úgyhogy hanyagolom:) -
#150 Hááát, fogjuk rá.. PVP-n kezdtem egy körmágust, kicsit könnyebb, mint a sárkányharcos :) -
#149 Akkor ez olyan mint a mana a körmágusnál. -
#148 0-ról indul, ha elkezdesz harcolni, folyamatosan emelkedik, a képességek más-más dühpontól lesznek elérhetőek! Minél jobb a képesség, annál többet kell ütni az ellent, hogy még több dühöd legyen. kb ennyi! :) -
#147 LOL Akkor ezért nem tudtam:D -
#146 Sárkányharcosnál ez van mana helyett :) -
#145 Dühpont?Ez nekem új:) -
#144 Az csak valami bug lehetett.. Ha a képességeid fel vannak fejlesztve, akkor 1 dühpontal nem tudsz ütni!! -
farferi #143 Lement a dühpontom 1-re de ugyanúgy ütöttem tovább.Valaki leírná, hogy működik ez a dolog? -
farferi #142 Köszi, de ettől még nem jutok át. -
#141 Ha ráfrissítesz akkor oda rak vissza ahol voltál. -
farferi #140 Mennék át egy másik pályára erre csatlakozás előkészítése folyamatosan.pffff........ -
#139 Én most voltam egy 18-as gyerekkel a vad szív barlangjaiba,de megöltek erre rögtön kilépett:((( -
#138 Voltam egy 5 fős csapattal a Trollok földjén.. Ami ott van.. a mi átlag szintünk 26 volt, mégis öten alig bírtuk kiszedni az ellent, kemény.. :D -
#137 enter /invite játékosnév -
ricsa008 #136 itt vagyok megint a körnél.. hogy lehet invelni? -
ricsa008 #135 jó lenne egy kis help bár most felvett valaki csoportba benetünk a katába aztán fekete kép
-
#134 Lemenjünk?Én még nem léptem be. -
ricsa008 #133 ott voltam a feltámasztó körnél most is ott vagyok
-
#132 Ha heredurra gondolsz,azt el kell csalni a kapuig és ott kell leölni.Tegnap ott kőröztem a bejáratnál,de nem voltál sehol:( -
ricsa008 #131 most nagy nehezen bementem a kripta végébe és valami bazi nagy szar ugy levert minn a poharat esélytelen!!! pedig már láttam a questet jelző ? -et :( -
ricsa008 #130 ő sem jött pedig vártam ott egy ideig :( -
#129 Bocs, hogy csak úgy eltüntem tegnap, de mint Lacháza, úgy kifagytam.. -
ricsa008 #128 ez qva nehéz :( -
#127 Pillanat,kimegyek és akkor vegyél fel. -
ricsa008 #126 ok ott vagyok a körnél én is -
#125 Ha akarod segítek,én már végeztem vele,de pont ott vagyok. -
ricsa008 #124 a király kriptában lenne már több questem de marha nehéz .... -
#123 Én már nem is szoktam.Van vagy 300 kristályom:) -
#122 Itt folytassuk inkább, ne Shakesen :D
Sztem is király a játék, egyedüli gondom csak ez folyamatos andermant probléma.
Elején kb 700-at szúrtam el igazság kristályra ,mert találtam egy narancs cumót.
Aztán azóta semmit nem tudok identifyzni. -
#121 Bevezették a PvP szervert is!És volt ma egy pár hiba javítása is! -
#120 Zsákutca.Megkaptam az első Selfmoor-os küldimet el is fogadtam,de a feladatok közt nem jelenik meg:(
Így nem tudok tovább menni:(Írtam a supportnak,remélem hamar jön a válasz. -
#119 A Nebula3 system error-os hibaüzenet megoldása:
Törölni kell ezt:
C:\Documents and Settings\[FIÓK NÉV]\Local Settings\Temp\DSOClient -
#118 Megvettem a kezdőcsomagot,a + 7 helyen kívül nem sok mindenre jó. -
Inquisitor #117 Ráadásul két üres slot? Gondolom elég szépen fel lehet mjd fejleszteni ... -
#116 nem tűnik rossznak -
#115 Ezt érdemes tartogatni?
[ -
#114 Ó én láma,megtaláltam:D -
#113 Én kinyírtam mindenkit de semmi.A térképen merre lehet nagyjából,nem emlékszel? -
Seib #112 ott azt hiszem lekell szabni 1 ilyen szellem őrt és az dobja