431

src=\"http://noob.hu/2011/08/22/banner_0.png\">

• Maximus4
    /leave
  • ricsa008
    egy amatőr kérdés hogy kell kilpni egy csoportból?
  • RiCSi1234
    Potitok legyen bőven, HP legalábbis, mana az.. is :D :D
  • Maximus4
    Ugyan már!A lényeg,hogy egy halál után ne lépj ki rögtön:)
  • RiCSi1234
    Majd akkor leszek én, csak annyit, hogy nekem néha beáll a gépem, ezért a kis kellemetlenségért majd előre is elnézéseteket kérem :)
  • ricsa008
    én 20-as kishal vagyok :/
  • Maximus4
    Dehogy vagyok én erős!Én is 22-es vagyok csak,de szerintem az teljesen mindegy ki lesz a góré:)
  • RiCSi1234
    Az meg hogy hol vagyunk, tök mind1!! Egy helyre megyünk, szóval.. :) Majd össze futunk, úgy is látjuk egymást a térképen, ha egy városban vagyunk.. :)
  • RiCSi1234
    Inkább azt döntsétek el, hogy ki legyen a group fő Istene. Maxi, sztem te, mert te vagy a legerősebb!! Én 22, barátom 21, ricsát nem tudom! 8-tól /invite ricsa, Escoo81, Micheng. Ha neked jó!! ha nem akarod, majd csinálom én!
  • Maximus4
    Nem tőlem függ,még azt sem tudom biztosra,hogy akkor tudok menni:(
    De szerintem Kingshill-ből indulunk.
  • ricsa008
    hol lesz a találka barlang bejárat?
  • ricsa008
    így van!
  • Maximus4
    Simán ricsa:)
  • RiCSi1234
    Ha tudsz várni este 8-ig, akkor jöhetsz.. :) (ui:A neved mi a játékban?? Ez a ricsa008?)
  • ricsa008
    én is jöhetek ? most is erőletettem a barlangot de nem egyszerű
  • Maximus4
    Ok,köszi.
  • RiCSi1234
    Én mondanám, hogy este 8 körül várom egy régi barátom:Escoo81 névvel, na ő vele akkor megyünk darálni.. Ha van kedved, és leszel, akkor szólj!
  • Maximus4
    Ha valakinek lesz majd kedve bemenni a barlangokba még ma az szóljon,csatlakozok bárkihez szívesen.
  • Maximus4
    Akkor szerencséd volt.Nekem nem segített.
  • Fooka
    Azt is megcsináltam már :) Amúgy egy relog segített, meg tudtam csinálni a barlangrajzos küldit.
  • RiCSi1234
    Azaz :D csak kevertem a nevét.. :) Mikor voltam a falfirkákat meglesni, akkor találkoztam vele, de akkor még nem volt küldetés tárgya, hogy megöljem :)
  • Maximus4
    Igen az,de szerintem Vad szív sámánja a neve.Én most azzal görcsölök.
  • RiCSi1234
    Vagyis egy ilyen lő fejű ijas.. :D
  • RiCSi1234
    Noferati főpap, vad szív barlangban északon fent!
  • Fooka
    Fő boss? Mi a neve? Csak mert a malacpofák főnökét megöltem ma, meg a börtönőr kutyát is levágtam. Mindezt egyedül...nem volt egyszerű de sikerült :)
  • Maximus4
    Tegnap én is azt hittem,hogy csak ez maradt,de megkaptam az utolsót,hogy öljem meg a fő bosst.Szóval szerintem mehetsz majd holnap újra ha falakkal végeztél.
  • ricsa008
    nekem 5 küldetésem szól a barlangba 20as vok szal nem egyszerű de ha egy kis segítség jól jön akkor mind 2-en jól járhatnánk...
  • Fooka
    Az derék, csak ez az egy küldetésem maradt és jöhetek vissza érte holnap. Éljen...
  • Maximus4
    Az első és negyedik bugos.Ha holnap újra csinálod akkor már jó lesz.
  • Fooka
    Másnak is előfordult, hogy a Vad szív barlangokban amikor a 4 barlangrajzot kell megnézni, nem lehet rákattintani?
  • Maximus4
    Ott én csak át szoktam rohanni.22-es vagyok szóval az is nehéz még.
    De ezt nem hiszem el.Megint megtörtént ami az előbb:(Ott állok egyedül a barlang végén:D
  • farferi
    Majd ha nagyobb leszek segítek, én biztos nem hagylak cserben(viva la horda)De még a sima pályán is szenvedek ahol a vad szív van, úgyhogy erősödnöm kell.
  • Anonymusxx
    Engem meg az idegesít hogy olyan sokszor kifagy egy helyszín betöltésénél, most a kazamatákban mennék le a börtönbe, erre meg megint kifagy a csatlakozás elősegítésénél, ha meg frissítem akkor meg visszakerülök a városba.
  • Maximus4
    Tele a tököm az idiótákkal!4-en vagyunk a vad szív barlangjai előtt.Ketten bemegyünk,kettő kint marad,hogy miért????Aztán ki is léptek.Nagy nehezen elvergődünk a végén a bosshoz,a másik meghalt aztán követtem én is.Gyorsan visszarohantam,hogy folytassuk,várom a pálya végén erre kilépett ő is:(És így persze újratermelődött az összes ellen,esélyem sem volt egyedül.Csak az esszenciákat sajnálom amit elpazaroltam,ráadásul nekem már csak ez az egy küldi hiányzik a barlangosnál.
  • RiCSi1234
    Én pedig csináltam Ventri szobát, hogy aki akar, és persze ismeri is a ventrit, az jöjjön, és kommunikáljunk egymással hangban, sokkal egyszerűbb..! Kicsit könnyebb úgy játszani.. :) :)
  • Maximus4
    Valami olyasmi.Megbeszélitek hova akartok menni és ennyi.
  • farferi
    Nem játszottam sose ilyet, amikor meghívnak akkor mit kell csinálni?Gyülekezni egy helyen, vagy mi?
  • farferi
    Sima ütés meg kör,a többi nem is fogy.Nem értem, hogy műkszik ez a piros genya
  • RiCSi1234
    Nem mindegyik képesség használ Düheszenciát, sztem te akkor a lendületes ütést használtad! Ahoz meg nem kell Düh!
  • farferi
    Köszi a válaszokat, de rosszul fogalmaztam.A dühesszenciára gondoltam, a piros csík fent középen.Az ment le 1-re, de harcoltam tovább.