431

src=\"http://noob.hu/2011/08/22/banner_0.png\">

• Maximus4
    Tele van a tököm!Ma már harmadszor jártam be a királyi kriptát és sehol nem találom egy feladatot.Hol a büdös francba van?
    "Szerezd meg a Nofertari örtől a bizonyítékot a titkos járatnál levő hídnál,Heredur sírjától északkeletre"

Már töröltem és újra felvettem a questet,de semmi.Tuti én nem találom.Ha valakinek megvan segítsen már,köszike!
  • FrostBite
    Szerintem a készítők nem is azért pakolták bele ezt a fajta andermant szerzési lehetőséget, hogy majd mindent meg lehessen belőle venni. Az tény, hogy aki ki bírja állni, hogy ne költse el, az tud venni 1-2 hasznosabb dolgot ha összejön neki, de igazából ez csak azért van benne, hogy az alapvető dolgokat meg tudd venni, ami pl az eszenciák, mert valljuk be, a abból kifogyunk nem sokat érünk.Plusz teleportok és újraéledés.
  • RiCSi1234
    Csak amit te megveszel Andermantért, azt a fegyvert nem fejlesztheted, és amúgy is egy kalap szar az összes.. Sokkal jobbak esnek..
  • Maximus4
    Igen,nekem is kezd az az érzésem lenni,hogy pénz nélkül nem lehet majd fejlődni.Egyre nehezülnek a pályák és nem lehet őket követni felszerelésben:(
  • Inquisitor
    Azért erős túlzás, hogy van elég Andermant a játékban, mert nyilván nem igza. Akkor nem "érné meg" venni pénzért. Nézzétek már meg milyen árai vannak egy jobb fegyver upgradnek (100-500A), vagy mennyibe kerül valami jobb fegyver, bot, páncél a kovácsnál (és ezek még alapszintüek!) ilyen 500-3000A?
  • Maximus4
    Nekem egykezes van és egész jó.De sajna kezdek kifogyni mindenből,mana,életerő piák,eszenciák és a pénzből nem kevésbé:(
  • crackyS
    mágusnak kétkezesbot a legjobb? próbáltam egykezes bot+gömb, de azt nem éreztem erősnek
  • Maximus4
    Én megyek,bár most jöttem onnan és majdnem befejeztem mindent,de egy feladat még maradt csak nem találtam meg,hogy hova kell menni.
  • Seib
    aki akar kirptába jönni pmeljen rám. lassan megyek..
    Kraudo az ingame nevem
  • Maximus4
    Persze,hogy jöhetsz!Minél többen vagyunk,annál jobb.
    Fingom sincs hányan lehetnek:)
  • sata75
    Maxi, este olyan 6 után vagyok mehetek veletek? lvl12-nél elájultam és elaludtam:(
    Mennyi emberke mehet egy partiban?
    Lehet egymás közt tradelni?
    Ki Cartman apja?
  • Maximus4
    Majd szólj,hogy mikor jársz arra megint,mert akkor csatlakoznék:)
  • RiCSi1234
    Kibas*ott hiba miatt nem indul el ez a fos.. Tököm tele! (Nebula3 system error)
  • Seib
    na mára abbahagytam 13as szint felénél. esett lila sapi, 80 kristály az "ára".. az eléggé lehangolt..-.-
    na mind1 majd holnap folytköv..
  • FrostBite
    Két dolgot még kihagytam.(Látszik, hogy este van.)
    Esett két bronz kulcs + a dungeon felénél betört a fegyóm, remélem a későbbiekben raknak valami portál rendszert bele, hogy ki lehessen teleportálni és be anélkül, hogy újrakezdődne az egész.
  • FrostBite
    Én is nekikezdtem a katakombának egyedül. Az első szint nem is volt kihívás, lementem a 2. szintre az elején meghaltam, mondom majd egy szint múlva visszajövök. Úgy is lett ugyan ott meghaltam, mert közrefogtak és nem tudtam körbe-körbe rohangálni, így meghaltam, de esett egy kék sapi szóval 40 andermant. Nem bántam meg mert utána esett egy lila trófea. Kitakarítottam jobb oldalt teljesen, ott megint meghaltam egyszer, és ott is használtam egy helyben élesztést, mert esett még egy lila.
    Lementem az aljár, és elkezdett kergetni a király , ott meghaltam. Azt hiszem egyedül nem megyek még egyszer le.
    Mellesleg azonosítottam a gyűrűt.
  • esgerus
    én is
  • FrostBite
    Nem nagyon, én eddig egyet találtam.
  • esgerus
    szokott lenni elég kulcs a börtönökben lévő ládákhoz?
  • Revans85
    Este 7 után leszek, szia
  • Maximus4
    Majd holnap folyt. köv.,mára elég volt.
  • Revans85
    Én sem bírtam sokáig,mert még kezdő 7-es vagyok.
  • Maximus4
    LOL,ezt nem tudtam,kár,hogy a 3. kilépett.
  • Revans85
    Igen Hunfrana voltam :-)
  • FrostBite
    Kösz, épp előbb láttam, hogy hivatalos fórumon van nekiegy topic
  • Maximus4
    Igen,velem?
  • Maximus4
    Suttogás van, /w név üzenet.
  • Revans85
    Nnna, katakombáztunk egyet. :DDD
  • FrostBite
    Nem tudjátok véletlen, hogy PM-et lehet-e küldeni, vagy még nem rakták bele ezt a funkciót ?
  • Maximus4
    Valaki nem online véletlenül az EU szerveren?Mehetnénk katakombázni.
  • Maximus4
    Életet leheltem bele:D
  • BoneDragon
    Elindítottam a topicot, hetekig semmi èlet. Most meg be nézek és mit látok ... Jót tett neki az open béta. :)
  • crackyS
    meg se éri "kibontani"
  • Maximus4
    Nekem pedig egy ruha amihez 124 kell :P
  • BoneDragon
    Na itt meg mi történt??? Amúgy egész pofás.
  • crackyS
    azta
  • FrostBite
    Nekem a barlangban esett egy lila gyűrű. Kár, hogy nem tudom azonosítani, mivel 80+ azonosító kristály kell hozzá.
  • Maximus4
    Igen köszönöm,azt már kivégeztem.Meghívtak egy csapatba,de 3-an se tudtuk befejezni a katakombásat:(
  • FrostBite
    Azóta biztos megtaláltad, de itt a láda.
  • Maximus4
    Nem tudom,nekem egész nap működött.

Most a katakombákba szívok,de rendesen:D