Drakensang Online
← ElőzőOldal 9 / 9
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért pár nap alatt elég rendesen összeomlott a szerver a rohamtól. Kissé alá van méretezve ...
Rákattintgatsz játékosokra és meghívod õket csapatba ... vagy elfogadod ha õk teszik ezt 😊
Csak most mindenki rászabadult a bétára és baromira lagzik, egyes térkép részekre meg nem lehet belépni.
Csak most mindenki rászabadult a bétára és baromira lagzik, egyes térkép részekre meg nem lehet belépni.
Most már Open Beta van. A fõoldal egybõl a magyar oldalra dobott és néztem nagyot, hogy a játék is magyarul szólt hozzám 😊
Az elsõ hsz-be van a magyar oldal linkje. Karakterekbõl tényleg kevés van, de ahogy elnézem még 3 kaszt várható a késõbbiekben. Többire nem tudok válaszolni, mert már nem játszok vele. 😊
Még nem találtam itt meg a magyar oldal linkjét, de kiteszem, hogy mások is megtalálják: Drakensang Online. Ahogy néztem még van angol szöveg, de ezeket is hamar elfordítják majd.
Nekem nagyon bejött a játék, bár az igaz, hogy kellenének még karakterek, de nagyon feelinges ez a Drakensang világ😊.
Vannak már magyar klánok, guildek, vagy nem is várhatóak?
Valami olyasmit is olvastam, hogy Drakensang-et valami régi szörnyek támadták meg. Hol lehet elolvasni a világ elõzményeit? Van errõl könyv vagy bármi más?
Elõre is kösz😊, jó játékot!
Nekem nagyon bejött a játék, bár az igaz, hogy kellenének még karakterek, de nagyon feelinges ez a Drakensang világ😊.
Vannak már magyar klánok, guildek, vagy nem is várhatóak?
Valami olyasmit is olvastam, hogy Drakensang-et valami régi szörnyek támadták meg. Hol lehet elolvasni a világ elõzményeit? Van errõl könyv vagy bármi más?
Elõre is kösz😊, jó játékot!
Én is meglepõdve láttam, mikor hosszú idõ után újra beléptem, hogy magyarul megy az egész.
Passz. Elvileg mûködnie kell. Mondjuk én észrevettem, ha elmegy mellettem magyar névvel valaki és írok a chaten semmi reakció. Kéne már egy whisper funkció is. 😊
Sziasztok!A chat funkció rendesen mûködik a játékban?Mert próbáltam magyar játékossal felvenni a kapcsolatot,de eddig nem sikerült.Vagy ilyen kevés magyar játszana a játékkal?
jaj télleg, dragon ball online-ba akartam belépni
Hogy lehet magyarul játszani? Taiwani szerveren? Le kell tölteni hozzá valamit vagy a beállításoknál lehet magyarra állítani vagy amikor indul a játék?
A játék valami hihetetlen sokat fejlõdött 2 hónap alatt. Akkor hagytam abba, mert egyszerûen játszhatatlan volt a bugok miatt. Karakterem törlõdött, de nem is baj. Most újrakezdve, eszméletlen jó. Frissült skill rendszer, bekerült a térkép, új lootok. Szó szerint mindent frissítettek a játékban. Az meg hab a tortán, hogy magyar nyelven is megjelent. 😊 Már csak ezzel a fránya kapcsolódási hibával kéne csinálni valamit...
kipróbáltam elég egyszerû diabló klón csak azt nem értem a nagymellû nõi karakter miért férfi hangon hörögve harcol a botjával?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
videó alapján nem böngészõsnek tûnt lol. de milyen gyorsan küldték a mailt? mert a regisztrációs megjött, de a bétás még nem :S
A Free2Play játékokról beszélsz?
jah ez kb a wow amit leírtál, de látom ezt is csak félfüllel szedted össze és ennek is a fele hülyeség a másik fele nem igaz...
All hail the double x!
Sikeresen bejutottam a closed bétára és azt kell mondjam, jó játék lesz. Nagyon sok benne a bug, kicsit átláthatatlan, de én a legjobban a térképet hiányolom belõle. Remélem ezt késõbb pótolják! Böngészõs játékhoz képest, grafika büntet! Kíváncsi vagyok mi sül ki belõle. 😊
ezekkel a játékokkal csak az a gond mindig, hogy évekig kell játszani hogy elérd a max szintet és mire eléred kijön egy mégnagyobb szint, max csak akkor éred be azt a szintet ha fizetsz valamilyen "hozzájárulással".
Örömteli hírrel szolgálhatunk a MMORPG játékok rajongói számára, ugyanis nemrégiben a Bigpoint marketinges leányainak és legényeinek köszönhetõen néhány új kép és egy kedvcsináló rövidfilm látott napvilágot a Drakensang Online címet viselõ produktum kapcsán, amelyet jelenleg gõzerõvel fejlesztenek a vállalat stúdiójában. Tény, hogy a matéria a cég eredeti terveinek megfelelõen böngészõ alapú lesz, de az alapjául szolgáló, felturbózott Nebula motornak köszönhetõen a látványvilág tekintetében nagy valószínûséggel messze felülmúlja majd a piaci versenytársak hasonló jellegû alkotásait. Forrás
Idõközben elindult a zárt béta! Itt lehet regisztrálni!
Idõközben elindult a zárt béta! Itt lehet regisztrálni!
← ElőzőOldal 9 / 9