Drakensang Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hol lesz a találka barlang bejárat?
így van!
Maximus4
Simán ricsa😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

RiCSi1234
Ha tudsz várni este 8-ig, akkor jöhetsz.. 😊 (ui:A neved mi a játékban?? Ez a ricsa008?)

GTA V (*.*)

én is jöhetek ? most is erõletettem a barlangot de nem egyszerû
Maximus4
Ok,köszi.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

RiCSi1234
Én mondanám, hogy este 8 körül várom egy régi barátom:Escoo81 névvel, na õ vele akkor megyünk darálni.. Ha van kedved, és leszel, akkor szólj!

GTA V (*.*)

Maximus4
Ha valakinek lesz majd kedve bemenni a barlangokba még ma az szóljon,csatlakozok bárkihez szívesen.

Maximus4
Akkor szerencséd volt.Nekem nem segített.

Azt is megcsináltam már 😊 Amúgy egy relog segített, meg tudtam csinálni a barlangrajzos küldit.
RiCSi1234
Azaz 😄 csak kevertem a nevét.. 😊 Mikor voltam a falfirkákat meglesni, akkor találkoztam vele, de akkor még nem volt küldetés tárgya, hogy megöljem 😊

GTA V (*.*)

Maximus4
Igen az,de szerintem Vad szív sámánja a neve.Én most azzal görcsölök.

RiCSi1234
Vagyis egy ilyen lõ fejû ijas.. 😄

GTA V (*.*)

RiCSi1234
Noferati fõpap, vad szív barlangban északon fent!

GTA V (*.*)

Fõ boss? Mi a neve? Csak mert a malacpofák fõnökét megöltem ma, meg a börtönõr kutyát is levágtam. Mindezt egyedül...nem volt egyszerû de sikerült 😊
Maximus4
Tegnap én is azt hittem,hogy csak ez maradt,de megkaptam az utolsót,hogy öljem meg a fõ bosst.Szóval szerintem mehetsz majd holnap újra ha falakkal végeztél.

nekem 5 küldetésem szól a barlangba 20as vok szal nem egyszerû de ha egy kis segítség jól jön akkor mind 2-en jól járhatnánk...
Az derék, csak ez az egy küldetésem maradt és jöhetek vissza érte holnap. Éljen...
Maximus4
Az elsõ és negyedik bugos.Ha holnap újra csinálod akkor már jó lesz.

Másnak is elõfordult, hogy a Vad szív barlangokban amikor a 4 barlangrajzot kell megnézni, nem lehet rákattintani?
Maximus4
Ott én csak át szoktam rohanni.22-es vagyok szóval az is nehéz még.
De ezt nem hiszem el.Megint megtörtént ami az elõbb😞Ott állok egyedül a barlang végén😄

Majd ha nagyobb leszek segítek, én biztos nem hagylak cserben(viva la horda)De még a sima pályán is szenvedek ahol a vad szív van, úgyhogy erõsödnöm kell.
Engem meg az idegesít hogy olyan sokszor kifagy egy helyszín betöltésénél, most a kazamatákban mennék le a börtönbe, erre meg megint kifagy a csatlakozás elõsegítésénél, ha meg frissítem akkor meg visszakerülök a városba.
Maximus4
Tele a tököm az idiótákkal!4-en vagyunk a vad szív barlangjai elõtt.Ketten bemegyünk,kettõ kint marad,hogy miért????Aztán ki is léptek.Nagy nehezen elvergõdünk a végén a bosshoz,a másik meghalt aztán követtem én is.Gyorsan visszarohantam,hogy folytassuk,várom a pálya végén erre kilépett õ is😞És így persze újratermelõdött az összes ellen,esélyem sem volt egyedül.Csak az esszenciákat sajnálom amit elpazaroltam,ráadásul nekem már csak ez az egy küldi hiányzik a barlangosnál.

RiCSi1234
Én pedig csináltam Ventri szobát, hogy aki akar, és persze ismeri is a ventrit, az jöjjön, és kommunikáljunk egymással hangban, sokkal egyszerûbb..! Kicsit könnyebb úgy játszani.. 😊 😊

GTA V (*.*)

Maximus4
Valami olyasmi.Megbeszélitek hova akartok menni és ennyi.

Nem játszottam sose ilyet, amikor meghívnak akkor mit kell csinálni?Gyülekezni egy helyen, vagy mi?
Sima ütés meg kör,a többi nem is fogy.Nem értem, hogy mûkszik ez a piros genya
RiCSi1234
Nem mindegyik képesség használ Düheszenciát, sztem te akkor a lendületes ütést használtad! Ahoz meg nem kell Düh!

GTA V (*.*)

Köszi a válaszokat, de rosszul fogalmaztam.A dühesszenciára gondoltam, a piros csík fent középen.Az ment le 1-re, de harcoltam tovább.
Maximus4
Én is kimerészkedtem 3-as szinten,de rögtön leraktak,úgyhogy hanyagolom😊

RiCSi1234
Hááát, fogjuk rá.. PVP-n kezdtem egy körmágust, kicsit könnyebb, mint a sárkányharcos 😊

GTA V (*.*)

Maximus4
Akkor ez olyan mint a mana a körmágusnál.

RiCSi1234
0-ról indul, ha elkezdesz harcolni, folyamatosan emelkedik, a képességek más-más dühpontól lesznek elérhetõek! Minél jobb a képesség, annál többet kell ütni az ellent, hogy még több dühöd legyen. kb ennyi! 😊

GTA V (*.*)

Maximus4
LOL Akkor ezért nem tudtam😄

RiCSi1234
Sárkányharcosnál ez van mana helyett 😊

GTA V (*.*)

Maximus4
Dühpont?Ez nekem új😊

RiCSi1234
Az csak valami bug lehetett.. Ha a képességeid fel vannak fejlesztve, akkor 1 dühpontal nem tudsz ütni!!

GTA V (*.*)

Lement a dühpontom 1-re de ugyanúgy ütöttem tovább.Valaki leírná, hogy mûködik ez a dolog?
Köszi, de ettõl még nem jutok át.
Maximus4
Ha ráfrissítesz akkor oda rak vissza ahol voltál.

Mennék át egy másik pályára erre csatlakozás elõkészítése folyamatosan.pffff........
Maximus4
Én most voltam egy 18-as gyerekkel a vad szív barlangjaiba,de megöltek erre rögtön kilépett😞((

RiCSi1234
Voltam egy 5 fõs csapattal a Trollok földjén.. Ami ott van.. a mi átlag szintünk 26 volt, mégis öten alig bírtuk kiszedni az ellent, kemény.. 😄

GTA V (*.*)

Maximus4
enter /invite játékosnév

itt vagyok megint a körnél.. hogy lehet invelni?
jó lenne egy kis help bár most felvett valaki csoportba benetünk a katába aztán fekete kép
Maximus4
Lemenjünk?Én még nem léptem be.

ott voltam a feltámasztó körnél most is ott vagyok
Maximus4
Ha heredurra gondolsz,azt el kell csalni a kapuig és ott kell leölni.Tegnap ott kõröztem a bejáratnál,de nem voltál sehol😞