Már az égi HiFi-berendezéseket fejleszti Sidney Harman
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem meg nagyon morbid
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Függetlenül attól, hogy ki volt a fószer, 92 évesen meghalni<#buck>#buck> természetes és nem vágom, hogy ez mitõl "sokkol mindenkit"? Engem nem<#nemtudom>#nemtudom>
iSS!
„A vállalkozás nevéhez fûzõdik a világ elsõ HiFi-berendezéseinek megalkotása, amiknek köszönhetõen elõször csendülhetett fel a zene abban a minõségben, ami ma már teljesen elfogadott és megszokott.”
Ez a szó hogy hifi nem jelent már semmit, mikor minden mûanyag dzsunka gagyit annak mernek hívni.
Talán az audiofil és high end nem ennyire elcsépelt fogalmak még.
Ez a szó hogy hifi nem jelent már semmit, mikor minden mûanyag dzsunka gagyit annak mernek hívni.
Talán az audiofil és high end nem ennyire elcsépelt fogalmak még.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Ellképesztõ lehet tanúja lenni annak, hogy mikor felnõsz, sok helyen még az áram is unkium volt, most meg egy digitális világba tervezett volna eszközöket.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Teljesen jó cím. Bár az öregrõl nem nagyon hallottam még, csak említés szintjén, de R.I.P., letett ezt-azt az asztalra, tisztelet érte ...
elõször csak a címet olvasva azt hittem, valami repülõ hangfalakat tervez...
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant