27707
  • Kenworth
    Még infonak annyit, hogy ha meghalok mindig a "sivatagi" korházból jön ki Michael és ha a városba megyek akkor megtámadnak a "latinok"! De getaway-s küldetést nincs!!!
  • Caliph
    hát ha beleül egy négyajtósba és a bal felső sarokban irja hogy this vehicle van be used az a getaway car,akkor ez lesz a gond,ha nem akkor valami más :)
  • Plata
    Azt mondta a Gateway küldi megvolt.
    Bár lehet nem arra gondolt?
  • Caliph
    szerintem ez lesz az a küldi amikor lopnod kell egy négyajtós autót eldugni valami rejtett parkolóban és fel kell hívni michaelt:mark getaway vehicle vagy valami hasonló opció michaelnél a telón(de az is lehet hogy lestert kell ) ha minden rendben tovább is lép,ha nem akkor másik helyet kell keresni az autóval.

Ez csak egy tipp,nem biztos hogy ez a baj
  • Kenworth
    Sehol semm!
  • Plata
    A térkép szélén a tengerparton nincs egy B betű?
    Fogj egy taxit és keresd ki a küldetést és hajts oda.
  • Kenworth
    Sziasztok
    Xbox One-on játszok, de most elakadtam, nem kapok küldetést, pedig a getaway-es misszion túl vagyok.
    Jelenleg a Michael háza a Trevor háza! Váltottam karaktert, de semmi küldetés, egyikkel se és kérdőjelesem sincs!
    Segítsetek! Köszi
  • Plata
    Nem,először szerezd be a 32 autót,ugyanis 32 féle ellopható autó van.
    Amíg nincs a raktáradban 32 autó mindig mást ad majd,amikor megvan a 32 akkor már random ad valamit.Valszeg szart.
    De amikor megvan a 32 autó garázsban fogod és a 4 legdrágábbat eladod,így 28 kocsid marad,vagyis a játék újra a 4 legdrágábbat fogja adni.
    Hopp látom más is megválaszolta.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.22. 09:29:51
  • Caliph
    32 autót amíg összeszeded,fog dobni mindenféle rangeből autót. ha megvan a 32 autó,akkor a lopós küldi már csak olyat fog adni,amilyet eladtál a 32ből. tehát ha egy mid range autót adsz el.marad 31 kocsi a raktárban. inditasz egy lopós küldit akkor mid range autót kell lopni.ha top range kocsit adsz el,akkor top range lopós küldit fog adni megint. így lehet csak top kocsikkal foglalkozni
  • Bal0924
    32 autó, mid és/vagy standard-ből. utána csak topokat fog dobni?
  • Bal0924
    Köszi.
  • Caliph
    gta wiki

ha lopáshoz kérded,van egy olyan trükk,hogy összelopsz 32 autót egy raktárba. Ezután ha eladsz egy top range kocsit,és inditasz egy lopás küldit akkor mindig top range kocsit fog beadni
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.09.21. 15:11:22
  • Bal0924
    Hány db top range-s kocsit lehet összeszedni?
    Mennyi van összesen?
  • Bal0924
    Köszi. Utánanézek.
  • Plata
    Én tudok,amiben vagyok nem épp aktív,hanem már kicsit hiper aktív.
    A crew itt érhető el,csatlakozni úgy tudsz hogy elolvasod a szabályzatot és elfogadod majd a fórumban jelentkezel tagnak,meg bemutatkozol.Ezután este ha a socialclub-on is jelentkeztél valaki felvesz,viszont a szabályokat tartsd be.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.14. 09:12:14
  • Bal0924
    Sziasztok
    Keresek egy olyan crew-t ahol aktívak az emberek és leginkább magyar van benne.
    Tudok valahová csatlakozni?
  • Plata
    Az autó lopós raktár ilyen.

CEO iroda garázsa meg valahogy így néz ki.

Bár mostanában a CEO garázsnak van egy kis defektje,néha poénból az autódba rak bele.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.13. 18:43:52
  • Plata
    Az autólopós raktár nem a CEO irodánál van,hanem valahol a városban.
    Ami az irodánál van az olyan garázs mint ami a házadban van,csak sokkal több fér bele és sokkal drágább és sokkal díszesebb.
  • KiruHoshino
    Pontosan ez érdekelt. Köszönöm. Gondoltam inkább megkérdezem mielőtt hülyeséget csinálok és rossz garázst veszek. :D
  • Plata
    Ceo garázsban az autóidat tárolhatod,a saját kocsijaidat,60 darabot ha minden emeletet megveszel.
  • rambozo
    Nem pontosan értem (nem a te hibád valószínűleg, most estem haza munkából ) a kérdésedet, úgyhogy leírom, amit a garázsokról tudni érdemes.
    Kétféle CEO garázs van, és csak az közös bennük, hogy mindkettőnek feltétele egy iroda:
    Az egyik, amelyikben saját használatra tudsz összesen 60 autót tárolni, ha megveszed hozzá mind a három szintet. Ez a kinézetén kívül talán csak abban különbözik a régifajta, 10 férőhelyesektől, hogy vehetsz hozzá egy tuningműhelyet is, így nem kell az autóidat kivinni az épületből, hanem egy gombnyomásra át tudod őket tenni a műhelybe, és ott módosíthatod. Ezt a típust azon a weboldalon tudod megvenni / átalakítani / bővíteni, ahol az irodát is vetted (Dynasty 8 Executive), és csak abba az épületbe, ahol az iroda is van.
    A másik fajta garázs az import/export garázs, amiben saját autóidat nem tárolhatod, hanem lopós küldetésekkel tudod feltölteni, és az ott tárolt autókat (ezeket nem használhatod, csak lopás / eladás közben) később eladni. Ezt a típust az irodában a számítógépeden tudod megvenni, ugyanúgy, mint a CEO raktárakat.
    Ha kérdeznéd (tudom, hogy nem tetted), hogy melyiket érdemes először venni, szerintem mindenképpen a második fajtát, mert mindenképpen az egyik legjobb (sokak szerint a legjobb) üzlet a játékban az autók lopása / eladása, így ki tudod termelni vele akár a másik garázs árát is.
    Remélem sikerült érthetően leírnom.
  • KiruHoshino
    Üdv. Azt szeretném tőletek megkérdezni, hogy a CEO-mnak van egy garázsa amit még nem vettem meg. Ha azt megveszem az olyan mint a külön garázsok ahol autót tuningolhatok és adhatok el?

Köszönöm a válaszokat.
  • MekNzi
    Jesszusom, tényleg.. és még olvastam is itt valamelyik nap... akkor azért furcsálltam, hogy nagyjából 90-95%ig volt tele és $900.000 kaptam érte Los Santosba. fuck.... legközelebb odafigyelek :D
  • Plata
    Bunkert soha ne CEO-ként adj el,lépj ki CEO-ból és menj át MC-be úgy add el.Több pénz.
  • MekNzi
    Lehet azt esetleg növelni, hogy ha eladok bármit bunkeren/CEO-n keresztül, akkor aki velem van jelen esetben egy társ, akkor az több pénzt kapjon? Vagy ez semmilyen formában nem kifizetődő?
    Illetve, ha tényleg ilyen minimális összeget kap az illető a segítségért, akkor mégis miért éri meg? Én értem, hogy együtt játszunk, meg XP-t azért kap rendesen (nem?) de úgy.. pénzügyileg.. miért éri meg neki segíteni? Nyilván barátról van szó, meg az együtt játszásról, de pl random embernek.
    Illetve, van-e lehetőség pénzt átadni másik játékosnak? Régen, ha jól emlékszem volt rá mód.
  • Caliph
    neten amit találtam: teljes feljesztéssel 1 adag supplyt 1.4 perc alatt használ el,és 7 percenként gyárt 1 adag fegyót,tehát a 100as full raktárig 700 perc kell
    Fejlesztések nélkül 1 perc egy adag supply és 10 perc 1 adag fegyó
    ja és csak akkor gyárt ha online vagy
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.09.11. 14:57:36
  • Peet81
    mennyi idő mire a bunker feltöltődik? mert elég lassú nekem pedig megvettem a staff upgrade-t is
  • Plata
    Hát könnyen kaphatsz,mert crew sessionban pörögnek az eladások,eladásra is van jelentkező,meg eladásra is keresnek embereket,általában mindenki segít mindenkinek.
    A bunker eladás 1 milla valamennyi+ a bónusz,pontosan nem tudom,én mindig fullos előtt nemsokkal adtam el.Nem volt türelmem kivárni a fullt,úgy 995 ezer volt plusz bónusz.
  • Caliph
    Közelre 700k + a bonuszok. mindegy,azért egy próbát megér,max leírom a tapasztaltakat és többet nem foglalkozok vele :)
    Igen,csatlakoztam én is a crewba amiben vagy,pénteken. A hétvége még csak nézelődéssel,szólózással telt,de a közeljövőben szeretnék majd mindenképpen segíteni,és ahogy telnek a bunkerek,segítséget is kérni :)
  • Plata
    Jah a bunkeres eladás távolra 1 misi+.
    Közelre nem tudom.
  • Plata
    Nézd én crew sessionban játszom,mindig van elég jelentkező segíteni az eladásban.
    A távolabbi sokkal többet ad.Sosem adok el közelre mert a bónusszal a távolabbi durván jobb.
    Ha nem egyedül adod el hanem csapattal szokott adni olyan küldetést hogy ha időre viszed be a célba a járművet még a bónuszra is kapsz bónuszt.Bár ha épp nagy vihar van a tengeren és tengeren kell időre szállítani akkor ciki,mert a hullámzás lelassít.
    Legutóbb is mikor fent voltam olyan sokan voltunk hogy eladásra nyolcan is voltunk,de csak 3 jármű volt így 2-2 ember egy járgányon elment,mi ketten meg ott maradtunk és malmoztunk,de pénzt meg kaptuk.
    Meg nálunk rendszeresen van PP,ami 10 percig tart és 30k tiszta pénz.Aki csinálja meghívja akinek van kedve menni rá,10 percig el lébecoltok a hajón és 30k pénz,majd mentek a következő egyén hajójára.
  • Caliph
    Árút eladni akár motoros akár bunkerest a közelebbi,és kevésbé fizető helyre próbálta már valaki?Ha lopod a supplyt az is tiszta haszon. Kerestem googlen,youtubeon,de mindenki csak a többet hozó távolabbi helyre ad el. Felmerült bennem,hogy igaz hogy kevesebbet ad,de a közelség miatt gyorsabban végzel egy leadással,kevesebb az esély hogy kilőnek,illetve a közelség miatt lehet hogy teli raktárat is le lehet szólózni könnyedén.. :)
    Majd tesztelem a héten ha lesz rá időm,kiváncsi vagyok,lehet más jellegű feladatot is ad mint a távoli szállításnál.
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.09.11. 13:26:06
  • Bal0924
    Csak akkor fejlesztenek/termelnek, mikor fenn vagy és bármit csinálsz benn..
    Ha nem akarsz fejleszteni, akkor csak termeljenek.
    Hogy az eladás mikor legyen, az csak tőled függ.
    1 bunker lehet csak mindenkinek. Ha vennél egy másikat, akkor kicserélődik az új hellyel, Én úgy tudom...

Asszem mindenre válaszoltam. :)
  • MekNzi
    Jól érzékelem, ha nem vagyok fent, nem termel a bunker? Tegnap sikerült felfejlesztenem, 1,7M -t költöttem rá
    Hogy érdemes a munkálatokat elosztani? Felesbe, vagy egyszer ez-egyszer az?

Jelenleg 1 haverommal játszunk, mikor érdemes eladnunk a cuccot? Nagyjából most van a felénél a telítettség.

Lehet több bunker? Vagy ez is olyan ,mint a gyárak, hogy egyszerre csak egy lehet?
  • Bal0924
    Köszi.
  • Plata
    Mostani frissítéssel bele variáltak az eladásokba,ha egyedül adsz el akkor bizonyos tipusú eladások már nem jönnek.
    Fejből nem emlékszem melyikek,de most már van amit csak akkor kapsz ha többen vagytok.
  • rambozo
    Az eladás típusok eltérnek, de mindegyiknél három fokozatban nehezednek: 1-10; 11-25; 26-50. Szerintem a 34 csomag az 3 vagy inkább 4 emberes lehet, de túl sok eladásban még nem vettem részt.
    (Bocs a dupláért.)
    Utoljára szerkesztette: rambozo, 2017.09.10. 00:12:58
  • rambozo
    Szerintem a legjobb módszer (amellett, amit Plata írt, hogy a barátlistából csatlakozol), ha Menu / Online / Crews / MyCrews / Members (lehet, hogy nem pontos teljesen, fejből írom most) listáról kiválasztasz valakit, és rá csatlakozol. Hamar rá fogsz jönni, hogy ki az, aki általában csak privát publicban játszik.
  • MekNzi
    Nekem 2-3x kell Join Crew members-re mennem, és akkor olyan sessionba dob be, ahol 90%-ban csak crew tagok vannak, első alkalommal engem is vagy olyanba dob be, ahol vagy csak 1-2 tag van, vagy ahol csak mi ketten vagyunk (bár az is jó ugye :D) de én inkább a nagyobb fős sessiont szeretem, sűrűbben jön az inv
  • Plata
    Vegyél fel pár ph crew tagot barátnak és behívnak privát publicba,vagy ha rájuk join-olsz akkor is jó.
    A Ph fórumban is ott vannak az aktív játékosok nevei.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.09. 21:35:10