27707
  • Bal0924
    A Hangárban 34 cucc van, hány emberes meló? (2 vagy 3?)
  • Caliph
    Csatlakoztam egy crew ba,(prohardveres),hogyan tudok a többi crewtaggal játszani? join crew members bedob egy public sessionba,ahol max 1-2 crewtag van. Closed crew sessionban nem lehet eladni. Olyan nincs hogy egy külön session ahol csak crew tagok vannak,többen , és hogy tudok hozzájuk csatlakozni? Bocs ha nagyon noob kérdés,most vagyok először csapatban :)
  • Plata
    Akkor ok,bár mi értelme csak sztorival játszani?
    Az online ezerszer több szórakozás és móka.
  • Solt
    Eszem ágában sincs onlány játszani a játékkal...
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.09.09. 18:23:40
  • Kadarhun
    Halló mindenkinek! Nem találom a benchmarkot a legutóbbi frissítés óta.... hova tünt? nem tudja valaki? vagy ez normális dolog???
  • Plata
    Tudja a rosseb,de mielőtt online akarsz vele menni kapcsold ki a magyarítást mert akkora bannt kapsz mint a huzat.
  • Solt
    Üdv Urak,

A FileRise féle magyarítás jó a steam-s verzióhoz is?
  • Plata
    Egy fajta gyárból szerintem csak egy lehet,csak el tudod cserélni.
    A másik árának a felét beszámítják az újba.
  • Caliph
    én úgy tudom gyárakból csak 1 lehet,és drágábbra lehet cserélni
  • MekNzi
    Le lehet cserélni is? Nem újat veszel ilyenkor, és akkor 2 lesz?
  • Plata
    Nem tudom,gyárat még nem helyeztem át.
  • Caliph
    Ha lecserélném pl a kokó gyárat egy másik helyen lévőre , akkor a megvett upgrade-ek megmaradnak,vagy vehetem meg az új helyen is?
  • Pityu83
    Köszi szépen,megnézem
  • Plata
    Esetleg itt nézd meg.
    Link.
  • Pityu83
    Hú pedig nem lenne rossz tudni a másik változat milyen lehet,majd lehet youtubon meg keresem hátha van videó mond két verzióról.
  • Plata
    Vissza töltesz egy előző mentést.
    Minden rablásnak két féle megoldása van,egy könnyebb egy húzósabb.
    Volt egy magyar oldal is ahol le írták minden rablás mind két változatát,sajna már lehalt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.07. 19:33:18
  • Pityu83
    Nekem egy olyan kérdésem lenne,hogy ha van egy küldetés mondjuk egy rablás és van két verziója a véghez vitelnek,és én ki választom az egyiket de mégis a másikat akarnám azon lehet valahogy változtatni,vagy a kiválasztott véghez vitelt kell megcsinálnom?
  • lammaer
    Nem elég változatos, meg igazából én a lelkem mélyén jófiú vagyok, igy nemtudok azonosulni a bankrapló autótolvajokkal.

Amúőgy volt GTA V-öm, de elcseréltem egy warhammer vermintidera :D szóval mostmár nincs. Max warezba...
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.09.07. 09:27:47
  • MekNzi
    Nem, hogy jönnél/jönnétek akkor GTA-zni. Napi heistek, napi bunkerezés... dollár és dollár milliók napi szinten
  • lammaer
    huppsz tényleg, igazad van, de kardos varázslós, szóval engem ott nem fogsz megtalálni :D
  • Plata
    De a WoW egy open world mmo.
  • lammaer

Hehe, menekülhetsz de el nem bújhatsz... amúgy valószinüleg csak hasonló az izlésünk, azért szúrlak ki azokban atopikokban amiket nézek. Biztos lehetsz benne ha mondjuk valami focista vagy WoW topikba irsz, ott nem foglak megtalálni, de az open world MMO jellegű játékokban igen :D

Arkban voltak barátaid, csak te döntöttél úgy hogy egyedül játszol :P Jöhetsz vissza a Hydrára bármikor, élhetsz remeteként is a 4 megmaradt bázisunk valamelyiként vagy játszhatsz csapatban is :D

• Plata
    Igen mert most már nem tilos semmi sem a régi konzolos GTA online-ban.
    De azokra már nincs is semmi jó DLC,sajna az elmúlt 2 év DLC-i már nem jöttek ki azokra,azt hiszem márciusig lehetett át hozni a régi konzolokról a karaktereket.Sokan próbálkoztak is azzal hogy milliárdokat csaltak ps3 vagy xbox 360-on és át hozzák az újabbakra,csak épp a rockstar meg kopasztotta őket.
  • bboyatty
    Hát igen, ezzel tisztábban vagyok, tele is van cheaterrel a játék. Gondoltam azért hátha még van valaki akivel lehet alakítani egy crew-t.
  • Plata
    Ps3 féle GTA már részben halott,ahhoz már 2 éve nem adnak ki frissítést,nem is figyelnek a ps3 xbox 360 szerverekre.
    Csak az új generációs és Pc változattal foglalkoznak.
  • bboyatty
    Helló. Esetleg ps3-an játsza valaki?
  • Plata
    Ha találsz egy értelmes crew-t akivel tudsz játszani más lesz,minden este crew sessionban játszom 10-20 crew taggal.
    Azért úgy kicsit más.
    A második karim jelenleg ennyinél tart:PLAY TIME: 31D 19H 13M
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.05. 17:06:25
  • MekNzi
    Már ez is kezdi a végét járni, főleg mivel egyedül játszom :D Nincsenek barátaim akik játszanának velem :'( :D

Szerk: Te nyomozol utánam? Egyik topikból a másikba menekülök, te mindig megtalálsz
    Utoljára szerkesztette: MekNzi, 2017.09.05. 15:17:24
  • lammaer

De hamar átnyergeltél új cuccra, nem olyan tartósak ezek mint a ... tudod mi :D

Platával vigyázz, veszélyes ember :D
  • Plata
    Sg fórum meg van hülyülve,nem lehet elérni.
    Én ebben a crewben vagyok,ott is tudsz jelentkezni.
  • MekNzi
    Figyelj, én sem tudok konkrét rendszert mondani, ma spec egész nap voltam, holnap csak délután, szerdán lehet nem is leszek. Ma még játszok, szóval vegyél fel SC-on MekNzi és, ha van steamed, akkor ott is, ami szintén MekNzi. Ott könnyebben tudunk majd kommunikálni, meg ott már felvett 2 nCore-os gyerek is, szóval 4 en "fixen" vagyunk.
  • RJoco
    Milyen időbeosztással?
    Néha délelőtt érek rá, van amikor este, van amikor 23 után van 1-2 órám, a hétvégéim gyakran eshetnek hétköznapra.
    Szóval nincs rendszer és mindig csütörtök környékén tudom meg a jövő heti beosztást.
    Így elég nehéz fixen tervezni olyanokkal, akiknek rendszerezett a beosztásuk és általában találnak más játékosokat.
  • MekNzi
    Köszi a segítséget, minden világos!
    Még mindig aktív playereket keresek heistekre, CEO,CM melókra.
  • RJoco
    Hogy lehet bekerülni a Crew-be, amiben vagy?

Tegnap le kellett lépnem a játékból, mikor visszaléptem, megint sokan voltak és nem is akart kirakni engem onnan.
    Rengeteg volt a hülyegyerek. Kiléptem a házból, a bejárat előtt ott áll egy, de háttal nekem. Míg eldöntöttem, hogy merre menjek, megfordult és lelőtt. És volt még pár ilyen segg, akit én nem lőttem le, mert gondoltam, had játszon, erre ő lőtt le engem, mikor megtehette.
  • Plata
    Egyébként költsd minden pénzed nyugodtan a bunkerre,a hangár és a repülős csempészet nem kifizetődő.
  • Plata
    Hát fejlesztések nélkül sokkal lassabban dolgoznak,több supplyból kevesebb áru lesz,kevesebb lesz az áru értéke is.
    Ha beviszed a supply-t a bunkerbe akkor mást nem kell vele csinálnod,a bunker automatikusan termel,ha termelés van berakva,ha research akkor az.A supply lopás nem nehéz,de az eladás nehezebb,ahhoz 4-6 vagy akár 8 ember is jól jön.
    Bunker-t eladni csakis MC-ben szabad,ha CEO vagy és úgy adod el kevesebbet kapsz érte,ha MC vagy és úgy adod el többet kapsz érte.
    Research-höz kell egy MOC is,research-el fegyvereket és járműveket fejleszthetsz fel brutális szintre,sima sniper puskából csinálhatsz hőkamerás robbanógolyós sniper-t,ami akár egy repülőt is lelő.Vagy autóból géppuskás rakétás páncélozott istenverését.
    Ha veszel a bunkeredbe shooting range-t,vagy mi a rossebet akkor ott teljesíthetsz fegyveres kihívásokat amivel a fegyvereidet még magasabb szintre fejlesztheted.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.04. 13:30:33
  • MekNzi
    Sziasztok!
    Valaki tudna rövid leírást adni a bunkeres pénzszerzésről?
    Most loptam egy adag supply-t. Azzal mi a teendő? Jelenleg pénzem nincs fejlesztésekre, gondolom várnom kell, míg azt feldolgozzák, hogy majd eltudjam adni?
  • RJoco
    A CEO iroda már rég meg van. Meg van MC is, csak egyedül a pályán nem tudok vele mit kezdeni.

Az meg biztos, hogy, ha elkezdek valami public eventet, akkor egyedül maradok, mint most is. Úgyhogy ládázom egy kicsit.
  • Plata
    Nem tudom melyik a legolcsóbb,de mindegy mert mind ugyanolyan csak máshol van.
    Én azt vettem meg ami a grove street mellett van,mert még mindig GTA SA a kedvencem.
    De autó lopós garázshoz kell CEO iroda is.
  • RJoco
    Ha jól értem, akkor a legolcsóbb garázs is 1,5 misi, ami La Mesa-ban van.
    Akkor még egy darabig gürizgetek, hogy meglegyen a lóvé rá.