Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Halihó!
Használom a Real Vehicle Damage v1.3 modot, de csak a main fájlt tettem be, mivel nem küldetésezek, csak rohangálok. Viszont addon autónál nem működik. Segít a helyzeten, ha beteszem a többi handlinget is, vagy ezeknek saját handlingje van a kis dlc.rpf-jükben? Egyáltalán van megoldás arra, hogy azok is érzékenyebbek legyenek?
Köszönöm a választ 😊
Használom a Real Vehicle Damage v1.3 modot, de csak a main fájlt tettem be, mivel nem küldetésezek, csak rohangálok. Viszont addon autónál nem működik. Segít a helyzeten, ha beteszem a többi handlinget is, vagy ezeknek saját handlingje van a kis dlc.rpf-jükben? Egyáltalán van megoldás arra, hogy azok is érzékenyebbek legyenek?
Köszönöm a választ 😊
Elég sok minden 48 perces,48 perces a bounty,48 percenként kell fizetni ház iroda mc és egyéb fenntartási költséget.
De megnéztem magyar leírást,nem 1 óra nem 50 perc hanem 40 percenként lehet eladni 4 autót.
Olyan valaki írta az ismertetőt akinek hiszek,nem hiszem hogy hülyeséget írna.
De megnéztem magyar leírást,nem 1 óra nem 50 perc hanem 40 percenként lehet eladni 4 autót.
Olyan valaki írta az ismertetőt akinek hiszek,nem hiszem hogy hülyeséget írna.
Mondom nem 1 óra hanem 50 perc és az is akkor ha 4-en adtok el. És a 48 percet meg már elhinnéd? Most akkor mi van? Ha nem olvasol utána akkor legalább annyit tennél meg hogy nem hülyíted a kezdőket valótlan információkkal mivel te magadt írtad: "Nem tudom mennyi,még tényleg nem néztem".
Utoljára szerkesztette: heisenbergxxx, 2017.03.17. 11:09:05
Utoljára szerkesztette: heisenbergxxx, 2017.03.17. 11:09:05
Nem olvasok utána,mert annyira nem érdekel,de nem emlékszem hogy várnom kellett volna egy órát bármikor is.
Bár igaz elszoktunk ökörködni két eladás közt,de esténként fent vagyok max 1-2 órát,és nem 1-2 eladás szokott lenni.
Még ha azt mondanád 48 perc a cd azt megérteném,mert ugye 48 perc 1 nap a GTA Online-ban.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.03.17. 10:49:46
Bár igaz elszoktunk ökörködni két eladás közt,de esténként fent vagyok max 1-2 órát,és nem 1-2 eladás szokott lenni.
Még ha azt mondanád 48 perc a cd azt megérteném,mert ugye 48 perc 1 nap a GTA Online-ban.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.03.17. 10:49:46
Nagyon tévedésben vagy. Minél több autót adtok el annál több cd-t kaptok ez így logikus is. 1autó-20p 2autó-30p 3autó-40p 4autó-50p Azért érheti meg jobban a 4 autó mivel nem 4x20p cd-t kaptok hanem csak 50 percet. Nem én találtam ki ez így van utána lehet olvasni.
Utoljára szerkesztette: heisenbergxxx, 2017.03.17. 10:17:32
Utoljára szerkesztette: heisenbergxxx, 2017.03.17. 10:17:32
Nem tudom mennyi,még tényleg nem néztem megy a 4-es eladásnál.De nem olyan sok mint egyes eladásnál,a négyes jobban megéri,annyira emlékszem hogy valahova vinewood felirat alá vittük a kocsikat,visszamentem a garázsba helivel és huszon valahány perc cd-m volt.
Bocsánat nem 1 óra hanem 50 perc
Hát én nem 1 óra cd-t kaptam,mire visszamentem eladás után a raktárba húszon valahány percem volt hátra.
Azt tegyük hozzá hogy tuningra levon fejenként 20 ezret tehát valójában 320.000 $-t kapsz de még így is a legjobb pénzkeresési lehetőség. És azt hiszem 1 óra cd van ha 4-en adtok el. A lényeg hogy az autók tárolását úgy kell megoldani hogy csak top range-es autókat adjon a játék.
single session elvileg kapcsolható,ott egyedül vagyok ha eladok,vagy max meghívottak
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Azt jobb ha tudod,hogy sikeresen az MC-t és a CEO-t is úgy tudod üzemeltetni ha van segítséged,autó eladásnál 4 ember a legjobb,akkor 400 ezret kapsz és félóra büntit eladásra,ha egyedül adsz el kocsit 100 ezret kapsz és 15 perc büntit,ha jól emlékszem.
És vigyázz a tahó játékosokkal,mert tönkre tehetik az üzleted.
És vigyázz a tahó játékosokkal,mert tönkre tehetik az üzleted.
ok,akkor most jön a youtube sasolás aztán eldöntöm hova merre tovább. Köszi mindenkinek
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.03.16. 19:42:54
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.03.16. 19:42:54
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Ha a legolcsóbb CEO irodát veszed és egy 40-es autó raktárat az is jó.
<#worship>#worship>
Tehát akkor a motoros klub és a kokógyár felfejlesztve a legolcsóbb cél. Köszi
Tehát akkor a motoros klub és a kokógyár felfejlesztve a legolcsóbb cél. Köszi
Miért nem csinálták úgy hogy el lehessen adni?
Hát először is ha szeretnél menni Heist-re kell egy High-end apartman.
A legolcsóbb 200 ezer.
Ha szeretnél motoros club-ot vagy saját irodát akkor több pénz kell.MC olcsóbb,kell hozzá egy motoros club és hozzá egy gyár.Fű és okirat hamisítót felejtsd el,legjobb a kokó.Fű gyárat is vehetsz később ha már van mindenféle más gyárad,de az okirat hamisítót akkor se,az nagyon macerás és alig termel,meth is macerás de jól termel.Kokó meg pénzhamisító az nyugisabb,ha veszel gyárat azt úgy vegyél hogy legyen pénzed az upgrade-re is,mert anélkül kb semmi értelme.Upgrade nélkül folyton betámadják és alig termel valamit.
Legolcsóbb motoros club azt hiszem 200 ezer alapjáraton,de abban nincs sem saját szervíz sem egyéb kényelmi funkció.A plusz dolgok,mint szervíz bár meg egyebek kb 1.4 misibe kerülnek.
A legolcsóbb kokain gyár ha jól tudom 975 ezer,ehhez jön kb 2 misi az upgrade.
A legdrágább 1.8 misi plusz upgrade.Drágább gyár jobb helyen van.
CEO sokkal drágább.
Először is kell iroda,irodához autó lopó raktár,vagy láda lopó raktár.CEO irodába vehetsz garázst is,ami nagyon jó,de az sem olcsó.
A Maxos garázsban 60 autó fér el és 6.85 milla.
Ládás raktárt felejtsd el,kevés hasznot hoz,az autó lopás sok pénzt gyorsan.Szóval ahhoz először venni kell CEO irodát,azt hiszem a legolcsóbb 1 milla,az enyém 6.6 misi volt.Utána kell hozzá autós raktár,raktárból a legnagyobbat éri meg venni.
A legolcsóbb 200 ezer.
Ha szeretnél motoros club-ot vagy saját irodát akkor több pénz kell.MC olcsóbb,kell hozzá egy motoros club és hozzá egy gyár.Fű és okirat hamisítót felejtsd el,legjobb a kokó.Fű gyárat is vehetsz később ha már van mindenféle más gyárad,de az okirat hamisítót akkor se,az nagyon macerás és alig termel,meth is macerás de jól termel.Kokó meg pénzhamisító az nyugisabb,ha veszel gyárat azt úgy vegyél hogy legyen pénzed az upgrade-re is,mert anélkül kb semmi értelme.Upgrade nélkül folyton betámadják és alig termel valamit.
Legolcsóbb motoros club azt hiszem 200 ezer alapjáraton,de abban nincs sem saját szervíz sem egyéb kényelmi funkció.A plusz dolgok,mint szervíz bár meg egyebek kb 1.4 misibe kerülnek.
A legolcsóbb kokain gyár ha jól tudom 975 ezer,ehhez jön kb 2 misi az upgrade.
A legdrágább 1.8 misi plusz upgrade.Drágább gyár jobb helyen van.
CEO sokkal drágább.
Először is kell iroda,irodához autó lopó raktár,vagy láda lopó raktár.CEO irodába vehetsz garázst is,ami nagyon jó,de az sem olcsó.
A Maxos garázsban 60 autó fér el és 6.85 milla.
Ládás raktárt felejtsd el,kevés hasznot hoz,az autó lopás sok pénzt gyorsan.Szóval ahhoz először venni kell CEO irodát,azt hiszem a legolcsóbb 1 milla,az enyém 6.6 misi volt.Utána kell hozzá autós raktár,raktárból a legnagyobbat éri meg venni.
Nem nem lehet eladni.
Üdv. Na én is elkezdtem az onlinet,jelenleg kemény 4es szinten vagyok,valahonnan van 600k pénzem. Kérdés hogy mire érdemes gyűjtenem ami a későbbiekben pénzt fog hozni,és egyedül is lehet csinálni?
/Bocs,biztos volt már a kérdés,és rá a válasz,pár oldalt visszaolvasgattam de nem találtam kielégítő választ,lehet átsiklottam rajta/
/Bocs,biztos volt már a kérdés,és rá a válasz,pár oldalt visszaolvasgattam de nem találtam kielégítő választ,lehet átsiklottam rajta/
Én mostanában találkoztam ezekkel főleg ilyen sűrűn.
Pár Heist viszont így játszhatatlan. Pl a The Prison Break utolsó küldetésén mostanában a pénzt nem lehet ellopni és így ezzel annyi is. Akárhányszor mentem rajta a napokban mindig volt ez a hiba.
Pár Heist viszont így játszhatatlan. Pl a The Prison Break utolsó küldetésén mostanában a pénzt nem lehet ellopni és így ezzel annyi is. Akárhányszor mentem rajta a napokban mindig volt ez a hiba.
Mindig is voltak ilyen hibák.
Sziasztok!
Másnál is vannak olyan az online-val?
A Heistek még mindig bug-osak, nagyon sokáig tölt sokszor 1 heist után, ha csatlakozok egy heis-hez akkor sokszor kidob stb.
Régebben semmi ilyen nem volt. Max pár hete tapasztalok ilyen hibákat.
Az utolsó patch után meg még rosszabb lett. Azóta dobál ki állandóan.
Másnál is vannak olyan az online-val?
A Heistek még mindig bug-osak, nagyon sokáig tölt sokszor 1 heist után, ha csatlakozok egy heis-hez akkor sokszor kidob stb.
Régebben semmi ilyen nem volt. Max pár hete tapasztalok ilyen hibákat.
Az utolsó patch után meg még rosszabb lett. Azóta dobál ki állandóan.
Az MC-s gyárakat el lehet adni? (pénz hamisító, igazolványhamisító)
Oké!
Ott is Plata,de majd este megnézem pontosan.<#hehe>#hehe>
Most akkor nem gyenge a géped, de csak 30 fps-ed van?
Szerintem azt a beállításd keresd meg, amivel nem vered át magad 😊
Szerintem azt a beállításd keresd meg, amivel nem vered át magad 😊
Helló!
Azt megkérdezhetem, hogy te a gta-ban milyen profil névvel játszol? Szeretnélek barátnak jelölni ha neked nem gond.
Nekem ugyan az mint itt is.
Azt megkérdezhetem, hogy te a gta-ban milyen profil névvel játszol? Szeretnélek barátnak jelölni ha neked nem gond.
Nekem ugyan az mint itt is.
Eszembe jutott mit akartam még kérdezni.
Optimális beállítás a GTA5-höz. Nem gyenge a gépem.
A mostani beállításokkal stabil 30.5-30.9között mozog az FPS.
Csak akkor tudnám feljebb venni ha a textúrát lejjebb venném very high-ról, high vagy normál-ra?
Melyik beállítást kell kikapcsolnom hogy mikor célzok, minden legyen éles, és ne fókuszáljon?
Optimális beállítás a GTA5-höz. Nem gyenge a gépem.
A mostani beállításokkal stabil 30.5-30.9között mozog az FPS.
Csak akkor tudnám feljebb venni ha a textúrát lejjebb venném very high-ról, high vagy normál-ra?
Melyik beállítást kell kikapcsolnom hogy mikor célzok, minden legyen éles, és ne fókuszáljon?
Ha crew privát publicban tolod,úgy hogy a session tele van crew tagokkal akik szintén melletted MC-znek és CEO-znak akkor elég szép bónuszt kapsz a rivális bandák után.
Na persze crew tagok nem bántják egymást,mert az nálunk tilos.Így aztán lehet nyugisan játszani.
Van hogy olyan sokan játszunk nyugis crew sessionban hogy nincs több hely CEO-nak.<#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.03.14. 10:24:09
Na persze crew tagok nem bántják egymást,mert az nálunk tilos.Így aztán lehet nyugisan játszani.
Van hogy olyan sokan játszunk nyugis crew sessionban hogy nincs több hely CEO-nak.<#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.03.14. 10:24:09
Egyedül, public sessionba nem robbantanak 😊
Bónuszos küldetés, nekem eddig csak a csónakos volt nekem is, és egyedül voltam. Szóval nem számít, hogy vannak-e a sessionba.
Privát sessionba nem próbáltam még ki az MC-t és a falon lévő küldetéseket. Lehet csinálni?
Bónuszos küldetés, nekem eddig csak a csónakos volt nekem is, és egyedül voltam. Szóval nem számít, hogy vannak-e a sessionba.
Privát sessionba nem próbáltam még ki az MC-t és a falon lévő küldetéseket. Lehet csinálni?
Szerintem olyan 10-11 óra kb.
MC-t egyedül nem az igazi csinálni,főleg nem public sessionban,mire visszamész a másik 2 csónakért autóért valszeg felrobbantják.
Arról nem is beszélve hogy ha bónuszos küldit kapsz a bónusz egyből ugrik.Ha bónusz pénzes eladásod van egész szép kis bónuszt kaptok utána,feltéve ha siettek,mert olyankor a bónusz csak egy kis ideig él,ha addig nem éred el a célpontot mindegyik csomaggal akkor oda a bónusz.
Általában nekem motorcsónakos eladásnál jön olyan néha.
MC-t egyedül nem az igazi csinálni,főleg nem public sessionban,mire visszamész a másik 2 csónakért autóért valszeg felrobbantják.
Arról nem is beszélve hogy ha bónuszos küldit kapsz a bónusz egyből ugrik.Ha bónusz pénzes eladásod van egész szép kis bónuszt kaptok utána,feltéve ha siettek,mert olyankor a bónusz csak egy kis ideig él,ha addig nem éred el a célpontot mindegyik csomaggal akkor oda a bónusz.
Általában nekem motorcsónakos eladásnál jön olyan néha.
Sziasztok
Általában a frissítések mikortól elérhetők? pl. A mai frissítés. mikor tölthető?
Az MC-t lehet egyedül is csinálni. (csak mikor 3 jármű van, akkor kicsit sietni kell.. 😊 )
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2017.03.14. 07:23:08
Általában a frissítések mikortól elérhetők? pl. A mai frissítés. mikor tölthető?
Az MC-t lehet egyedül is csinálni. (csak mikor 3 jármű van, akkor kicsit sietni kell.. 😊 )
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2017.03.14. 07:23:08
Ja, meg amikor az egyik setupban egy npct kell elmenekíteni egy kis szigetről. Volt olyan, hogy magától beszállt a motorcsónakba és a tenger közepén elkezdett körbe-körbe csónakázni...se kiszedni se semmit nem lehetett vele kezdeni.
Sziasztok!
Mostanában tapasztalta más is, hogy a Heist-ek tele vannak bug-okkal?
A prison break- nál akit ki kell szabadítani azzal van sokszor, a pacific standard job- nál meg nem lehet a pénzt ellopni.
Pl ezek amiket én észrevettem és nagyon idegesítő tud lenni.
Mostanában tapasztalta más is, hogy a Heist-ek tele vannak bug-okkal?
A prison break- nál akit ki kell szabadítani azzal van sokszor, a pacific standard job- nál meg nem lehet a pénzt ellopni.
Pl ezek amiket én észrevettem és nagyon idegesítő tud lenni.
Én is steames játékot próbáltam steam nélkül. Nekem az enyém fel van telepítve a gépre. Az unokatesóm rockstar accountjával belépve az ő dvd-jének a kódját kérte. Amikor beírtam akkor azt írta, hogy ez már használatban van. Ezért nem tudtam, hogy mit kellene tennem vagy lehetséges e egyáltalán.
Nekem dobozos a GTA V,de steamről szoktam indítani.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Mivel ha steamről indítom tudok benne képet készíteni,ha nem akkor nem.<#hehe>#hehe>
Star trek Online-t arc launcherből indítom mert úgy keresek vele STO-ban elkölthető pénzt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.03.09. 11:42:12
Mivel ha steamről indítom tudok benne képet készíteni,ha nem akkor nem.<#hehe>#hehe>
Star trek Online-t arc launcherből indítom mert úgy keresek vele STO-ban elkölthető pénzt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.03.09. 11:42:12
Tapasztalataim szerint a Launcher-es játékok rendre elindulnak steam nélkül is. Nem véletlen, hiszen ezeknél van egy külön account, ahonnan a hitelesítés származik.
Ilyen az Elite: Dangerous, StarTrek Online is.
Ilyen az Elite: Dangerous, StarTrek Online is.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Semmi nincs buherálva, semmi nincs szerkesztve. Az adat fileok megegyeznek teljesen méretre, egyedül a launcher eltérő a steames és a retail verzió között, de azt se buheráltam, hanem úgy indítottam el a social clubot, hogy minden más a helyén volt, ő meg szépen leszedte az indító fileokat. Azóta nem egyszer látogattam meg Los Santost, se ban, se hiba. A méret egyezés miatt igen nagy összegben mernék fogadni abban, hogy csutkára ugyanaz minden a két exe-n kívül, azok méretükben is eltérnek, minden más viszont egyezik.
Hát én nem próbálkoznék a file-ok buherálásával,file szerkesztésért bannolhatnak.
Elvileg ugyanazokat a fileokat használja, csak a launchere más, úgyhogy ha csinálsz róla egy másolatot, és azt beadod a steamnek akkor szerintem csak a különböző fileokat fogja hozzá szedni. Azért gondolom, hogy ez így működhet, mert fordítva a minap csináltam, unokaöcsémnek steames játéka van, másik gépre átmásoltam a fileokat, a social club csak a launchert szedte hozzá és tökéletesen működik. Fordítva ettől függetlenül lehet, hogy nem fog menni, egy próbát megérhet.
Köszi!
Szerintem nem működne. Elvégre nem véletlenül van Steam-es és Rockstar-os kiadás. De egyszerű, próbáljátok ki és ha működik, akkor happy.
Nem mondom biztosra, de úgy emlékszem nekünk nem ment a steames verzió steam nélkül, külön kellett feltenni mindkét változatot.
Sziasztok! szeretnék segítséget kérni,hátha valaki tudna segíteni.
A problémám a következő:
74-es szintű voltam és egyszer csak 37-es lettem.Előzmény, hogy a creator-ba csináltam egy pályát és kiléptem.
A segítséget előre is köszönöm.
A problémám a következő:
74-es szintű voltam és egyszer csak 37-es lettem.Előzmény, hogy a creator-ba csináltam egy pályát és kiléptem.
A segítséget előre is köszönöm.
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy nekem dvd-n unokatesómnak meg steamen van meg a GTA5. Az ő profiljával csak akkor lehet az én gépemen játszani, ha steamen keresztül letöltjük? Nem elég az, hogy fent van a gépemen és az ő rocktaros felhasználójával lépünk be?
Olyan kérdésem lenne, hogy nekem dvd-n unokatesómnak meg steamen van meg a GTA5. Az ő profiljával csak akkor lehet az én gépemen játszani, ha steamen keresztül letöltjük? Nem elég az, hogy fent van a gépemen és az ő rocktaros felhasználójával lépünk be?
MC-vel 10% hasznot kapsz mindig.
Az bónusszal elég sok lehet.
CEO alkalmazott lófingot kap.Fix fizetést kap a securo servtől.
Mi általában egymást segítjük,általában privát public sessionban,mivel nem bántjuk egymást de van sok cég így szép kis bónusz jár riváils cégek bandák után.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.03.03. 21:36:15
Az bónusszal elég sok lehet.
CEO alkalmazott lófingot kap.Fix fizetést kap a securo servtől.
Mi általában egymást segítjük,általában privát public sessionban,mivel nem bántjuk egymást de van sok cég így szép kis bónusz jár riváils cégek bandák után.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.03.03. 21:36:15
Akkor hard PS.
Egy hard Pacific Standard a végén 1.25 millát fizet.Azt osztják 4 felé.A host-tól függ hogyan.
Egy hard Pacific Standard a végén 1.25 millát fizet.Azt osztják 4 felé.A host-tól függ hogyan.
Amint látom mindeki saját CEO-ra meg MC-re gyűjt. Ennyire nem éri meg becsatlakozni valakihez? Mert inkább akkor nem veszem meg, hanem valakinek segítek. Csak kérdés, hogy akkor mennyi lóvét kapnék
Sajnos még nincs saját bűnszervezetem és motoros bandám se. Azért kell a pénz, hogy vehessek irodát és 60-as garázst
CEO vagy MC.
Ha CEO akkor autólopás,ha MC akkor kokain vagy meth labor esetleg pénzhamisító,többi nem éri meg,max úgy ha van mellette már kokó meth és pénzhamisító,na meg van akikkel tudod nyugisan tolni.
CEO tolható egyedül is,de MC nem.MC gyárad akkor is termel ha te mást csinálsz,CEO-hoz állandóan dolgozni kell,mert ha autót akarsz eladni ahhoz autót is kell először lopni.
Ha van 3 barátod akkor egy autó eladás 400 ezer dolcsit hoz.Feltéve hogy nem balfékek és nem törik össze a kocsit.<#buck>#buck>
Ha CEO akkor autólopás,ha MC akkor kokain vagy meth labor esetleg pénzhamisító,többi nem éri meg,max úgy ha van mellette már kokó meth és pénzhamisító,na meg van akikkel tudod nyugisan tolni.
CEO tolható egyedül is,de MC nem.MC gyárad akkor is termel ha te mást csinálsz,CEO-hoz állandóan dolgozni kell,mert ha autót akarsz eladni ahhoz autót is kell először lopni.
Ha van 3 barátod akkor egy autó eladás 400 ezer dolcsit hoz.Feltéve hogy nem balfékek és nem törik össze a kocsit.<#buck>#buck>
Sziasztok!
A heist küldetéseken kívül melyik a leggyorsabb pénzszerzési lehetőség? Régebben már megcsináltam mindet többször is és elég unalmassá váltak.
A heist küldetéseken kívül melyik a leggyorsabb pénzszerzési lehetőség? Régebben már megcsináltam mindet többször is és elég unalmassá váltak.