27707
-
Plata #24144 Pénz meth és kokó gyárba nem érdemes lopni a supply-t.
Egy lopás vagy 10 perc és 1 csíkot tölt fel, a gyárban van 5 csík.
Ha el is kezded feltölteni a gyárat akkor másból sem fog állnia játék mint supply lopásból.Rohadt unalmas.
Ha veszed a supplyt az ha üres a gyárad 75 ezerbe kerül és fullra feltölti.
Bunkerbe is mindig veszem a supplyt,
Nagy ritkán ha nincs mit csinálni lopok a bunkerbe supplyt,mert a bunki supply lopás néha nagyon mókás.A Gyárakba szimplán unalmas.
A gyárakba néha van egy olyan supply lopás hogy ellenséges motoros banda bárjából kell ellopni a supplyt,az még vicces,de a többi szar.
Olyankor be kell menni gyalog a bárba és ököllel le verni vagy 10-15 rosszarcot,alapból ez kb öngyilkosság,de nem gyalog mész be hanem lopsz egy motrot az utcán,teszel rá pár sticky bombot,behajtasz vele a bárba oda csődíted a rossza arcokat kifutsz és felrobbantod.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.03. 13:09:17 -
zolcsika080104 #24143 hát majd ez az eladás meg feltöltés az amit gyakorolnom kell majd..
-
Plata #24142 Tegnap este jó volt,körülbelül 5 órától voltam fent majdnem fél 12-ig.
Az első másfél óra rossz volt,folyton bejöttek idióták hackerek ruszkik állatok,aztán találtunk egy sessiont ami olyan 11 óráig totál nyugi volt.
Olyan 12 misim lett a végére,amiből elvertem másfél millát facilityben securityre meg CEO irodában vettem még egy emelet garázst.
Meth kokó és pénz gyáramat is eladtam többször,igaz sosem volt tele.Amikor épp volt szabad ember eladtam.
Kicsit elcsesztem a dolgot este,vagy két órát elfelejtettem feltölteni a gyáraimat supplyval,mert jól elvoltunk.De ez sokszor előfordul,sokszor elfelejtem feltölteni őket.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.03. 12:47:49 -
zolcsika080104 #24141 nagyon köszönöm srácok!Hátha sikerül egy két rész még ködös de menni fog azt hiszem.meghát itt vagyunk egymásnek ha elekadunk valahol... -
#24140 Én ritkán játszom a többiekkel.
Általában olyan sessionba tesz, de van amikor nem. Tegnap este sem olyanba tett, pedig 6-an is online voltak. -
Plata #24139 Én minden gyárba csak veszem a supplyt.
Három gyárat meg bunkit feltöltöm supplyval és utána megyek segíteni a többieknek,úgyis visszajön az ára. -
#24138 Személyzettel gyorsabban termel a gyár, viszont egy feltöltés csak 1 csíkot ad. Vagyis 5x kell feltölteni, hogy tele legyen.
A gépek kellenek, így 2 feltöltésből tele tudják termelni. Én az elején erre nem figyeltem, ezért tudom ezt ilyen jól. Gépeket nem vettem. Így meg nem éri meg venni az anyagot bele. -
Plata #24137 Nos Bunkerből van sok,sok helyen,egyik másik elég szar helyen,mint például fent a gátnál.gyárakból 5 féle van.
A gyárak:irathamisító és fű,ezekkel nem érdemes foglalkozni mert kevés a profit vagy minuszos.
Van még amivel érdemes az a pénzhamisító,meth és kokógyár.
Minden gyárból 4 féle van olcsótól a drágáig,az olcsó kint van a sivatagban a legdrágább a városban.
A legolcsóbb is ugyanolyan jó mint a legdrágább.
De kell beléjük venni upgrade-et,upgrade 3 féle van,személyzet gépek és biztonsági upgrade.Személyzet és a gép upgrade-től gyorsabban többet termel a gyár,emelettett supply-t is jobban osztja el.Úgy tudom.
Gyárakhoz kell Motoros club ház.
Bunkerhez CEO iroda vagy MC klubház is jó.
Bunkert ha lehet MC-ből add el,az jobb.
Jah látom közben más is írt,csak nem vettem észre mert épp kávézgatok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.03. 12:01:40 -
#24136 Valaki hackelt. Olyankor jobb elhagyni a session-t.
A többire:
1. CEO iroda: A telefonod internetes részén tudsz a Dinasty8-tól irodát venni. A térképen látod, hogy hol vannak. Ezután az irodában lévő laptopról tudsz raktárházat (nem érdemes) és "garázst" (nagyon érdemes) venni. A garázs nem szokványos garázs. Ide nem parkolhatsz. Ide kell lopnod a kocsikat, majd innen eladni. A lopás ingyenes, de, ha kár keletkezik a kocsin, akkor azt perkálni kell. Max $36k lehet a kár. Eladásnál egy top kocsiért $100k-t kapsz, ha kár nélkül leszállítod. Viszont $20k-t ki kell előtte perkálni. Vagyis $80k lesz a hasznod. Ez a legjobb és minden 20 percben eladhatsz egyet. Két eladás között meg van időd akár 2 kocsit is lopni.
2. Motor Club (MC): Szintén a telefonod internetes részén tudod venni, de a MazeBank Forced-től. Térképen szintén látod, hogy merre vannak. Majd a klubbod számítógépéről tudsz gyárakat vásárolni. A kokó és meth éri meg a legjobban. Mindenképp upgradelni kell őket, hogy jól jöjjön a pénz. Időnként fel kell tölteni anyaggal. Ezt lehet ingyen, olyankor te lopod, de lehet pénzért is, $75k egy teljes feltöltés. Upgradelt gyáraknál elég kétszer feltölteni. A kokó 300k fölött fizet, a meth alatta.
Én most két csíkkal adom el őket, mert lehet így egyedül is. 1 feltöltéssel meg is van a 2 csík. Kokó esetén 160k-t kapok így. És mindig lopom bele a cuccot.
3. Bunker: Ehhez kell egy CEO iroda vagy egy MC. Megvenni a MazeBankForced-en keresztül lehet. A bunkerban fejlesztheted a fegyvereid, ha már ki vannak kutatva. Illetve fegyvereket gyárthatsz, amiket el tudsz adni. Egy teli bunker 700k-t ér, de jelenleg a dupláját (keddig). Viszont 10-12 óra játékidő mire tele lesz. A feltöltés ugyan úgy működik, mint a gyáraknál. És ezt is fel kell fejleszteni, különben sokkal több, mint 12 óra a termelési ideje. Ha ezzel akar foglalkozni, akkor mindenképp MC-t vegyél. Ha MC-ben adod el, akkor a segítők is kapnak pénzt. Ceo-ban nem kapnak.
Teli gyárat és bunkert csak segítséggel lehet eladni.
Itt parkol a Mobile Operation Center (MOC). Egy kamion, amit külön kell megvenned. A kamionban tuningolni tudod a fegyvered és bizonyos járműveket, amik szintén pénzbe kerülnek. A jármű és a tuning is. De a tuninghoz ki kell fejlesztened őket.
4. Facility (Basis): Ez egy föld alatti bázis. Megvenni szintén a MazeBankForced-en keresztül tudod. Ide lehet olyan biztonsági cuccot venni, amivel ingyen töltheted a muníciód. Itt parkol az Avenger ami egy helikopter és repülő. Ugyanazok a lehetőségek, mint MOC esetén.
Az új Heist-okhoz is kell a bázis, ha meg akarod csinálni. De azok sem 1 emberes melók. Nem termel, hasznot úgy nem hoz.
5. Hangar: Ez egy hangár a légi járműveidnek. Megvenni szintén a MazeBankForced-nál. Különböző feladatokkal tudsz ezt-azt lopni, majd eladni. Nem sokan csinálják, mert nagyon macerás a lopás. Más dolgok jobban jövedelmeznek. Nem termel.
Az ide beparkolt járműveket lehívhatod az M menün keresztül, így sokkal közelebb teszi hozzád. Ha Pegasus-on keresztüöl hívod le őket, akkor a legközelebbi reptérre teszi. Ami lehet igencsak messze is.
Én csak azért vettem meg, hogy ne hívogasson Ron.
A bázist is azért vettem meg, hogy ne hívogasson Lester. De akkor már megvettem az Avenger-t is, 1 millával olcsóbb most. Előbb-utóbb úgyis megvettem volna, így spóroltam. -
zolcsika080104 #24135 Sziasztok!
legyetek szívesek segítsetek picit nekem!Vannak ezek a bunkerek,,valami gyár meg ilyen alagútszerű rejtekhely ,sajnos ezek közül nekem egy sincs.Melyik gyárat érdemes megvenni és az hol van ,egyikőtök említett fegyvereset aminek megléte után ingyenes a lőszer.Azelőtt írta valaki hogy a gyárak azok pénzt is termelnek.Ezek a kérdéseim,a másik pedig,van amikor ,sőt inkább elég gyakran ,pikk pakk irányíthatatlanná válik a karakterem és a járművek is ,mintha valaki más irányítaná.Nektek is volt már ilyen? Ez is valami hack?
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2018.03.03. 11:36:53 -
Plata #24134 Gondolkodtam még tegnap hogy megveszem az Avengerbe wehicle és weapon workshop-ot,de olyan fölösleges.
MOC-ban már van akkor minek az Avengerbe.
Még az orbital cannon az amin gondolkodom,bár szerintem az is hülyeség.
Ha jövőhéten jön új dlc akkor arra költöm a pénzem,ha nem jön akkor valszeg veszek egy vízalatti kocsi meg tankot és talán huntert.
Az új tank még nincs meg és a hunter is tetszik,meg a vízalatti kocsi is nagyon,de annak semmi haszna,hisz tengeralattjáró.
Bár van rajta torpedó rakéta és géppuska,de tenger alatt max én szoktam lenni.Mert szeretek búvárkodni. -
Plata #24133 Keddig dupla a bunker,addig érdemes termelni vele.
Nekem asszem 3 fejlesztés kész a bunkerben,nem nagyon izgat úgysem pvp-zem.
Tegnapi nap volt egy killem,valami idióta magyart megöltem,de az sem szándékos volt,crew sessionba bejött valami crazygamer nevű hülye magyar,aki rinyált hogy modoljon neki valaki pénzt,asszem thcc-s volt.A rakéta nálam most úgy van belőve hogy ne fogjon be crew tagot vagy barátot csak idegent,mentem deluxoval erre bejelzett én meg lőttem,aszittem tán rendőr,de ezt a marhát lőtte ki.
Ez valami nagyon idióta volt,folyton pénzt kunyerált,aki pénzt modol neki azt beveszi a videójába meg mittomén miket nyekergett,elfogyott a pénze és még kellene neki valami autó.
Bár vicces hogy thcc-s és modderért rinyál,hocc thcc pnda ez mind modderekkel teli magyar crew.
Legutóbb is amikor modderrel találkoztam magyar volt,nem tudott megölni de próbálkozott,erre mondtam neki pár keresetlen szót a felmenőiről meg a származásáról erre pénz esővel próbálkozott,de pechje volt kocsiba ültem. -
#24132 Én a bunkerrel még mindig fejlesztek. Ha az lement, akkor nekiállok termelni vele.
Az ingyen lőszer miatt már megéri a security. A minigun elég borsos és a sticky sem olcsó, ha már nincs egy darab sem.
Ha ezt előbb tudom, akkor nem most vettem volna a tornyokat az Avenger-re. Már mindegy. -
Plata #24131 Nekem a Facility a Zancudo Rivernél van,a vasút és a folyó mellett,az elhelyezkedése miatt vettem meg.?Mert szép helyen van.
Ma egyébként volt bunker eladásom,nem volt fullos de maxos session miatt 2.56 millát kaptam érte.
Egyébként ma megvettem Facility-be a security room-ot,le van árazva,eddig nem vettem meg mert gondoltam minek,ez nem gyár úgysem támadják be.
De tök mókás.Ingyen lehet benne felfogadni Strike team-et,ingyen lőszer van bent.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.02. 23:51:56 -
#24130 Köszi az infót!
Aztán az is lehet, hogy csak én bénáztam a vezetéssel és azért estem a vízbe. Bár a bázisról kijőve sem akart emelkedni, míg el nem mozdultam előre. Utána meg azonnal átváltottam repülő módra.
Ilyen szempontból a szélerőműnél nem a legjobb a bázis. Inkább a reptér mellettit kellett volna vennem. Ott van bőven hely. -
Plata #24129 Hát nem tudom,nekem nincs gondom Avengerrel.Helikopteres üzemmódban nekem az a bajom hogy nagyon lassan ereszkedik.Ezért még repülő üzemmódban majdnem padlóig lemegyek és ott váltok át.
Autópilótát akkor tudod bekapcsolni ha helikopteres üzemmódban van.
Az autópilótát M menüből tudod előszedni.
Avenger services és ott enable autopilot.Később ugyanott disable.
Nekem bomba is van rajta,de hogy minek,én sem tudom.
Asszem gyújtó bomba.Az ágyúkat akkor tudják használni ha a repülő hasában vannak.
Alapból 1 ágyú van és 1 kezelő hely,ha fejleszted lesz rajta 3 ágyú torony és 3 kezelőhely. -
tomy88trance #24128 Van itt valaki olyan aki most kezdte nem rég és csatlakozhatnék hozzá vagy nagyobb szintű? :D Jelenleg 7-es vagyok (ha jól rémlik :D ), kissé el vagyok veszve :O :D -
#24127 Sikerült megvennem az Avengert.
Raktam rá páncélt, meg a motort is tuningoltam.
De alig akar a levegőben maradni helikopteres üzemben. Bele is esetem a vízbe.
Az autopilótát hogy lehet bekapcsolni? Vagy külön venni kell hozzá?
A távirányítós opciókat nem értettem a vásárlásnál, hogy mire is való. De valami széria van rajta.
Az első ágyút csak másodpilóta használhatja? A többire még gyűjtenem kell. -
#24126 azt az agent14-et szivesen átadnám a szent inkvizíciónak egy kis 'kezelésre' -
#24125 van egy jó tanácsom azoknak, akik hozzám hasonlóan egyedül játsszák az online-t, tele kell pakolni a kocsi garázst 'standard' és mid range kocsikkal és NEM eladni.
Utána csak 'top' árú kocsikat ad be, amit folyamatosan jó pénzért el lehet passzolni:) -
Plata #24124 Jah az,mindig elfelejtem.
Opressorral nekem nem ment a repkedés. -
#24123 annihilator a helid,6személyes,és opressor a moci :) -
Plata #24122 Igaz hogy lassú,de autó is meg repülő is egyben,jó vele ládázni.
Esetleg még megoldás a repülő motor,aminek nem tudom a nevét,mert én nem vagyok vele kibékülve,nagyon nem szeretjük egymást.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.01. 18:12:00 -
#24121 MC-s Buzzard-ot nem tudok lekérni. Ezért lett volna jó a personal. De így...
A Deluxo nekem még drága, most az Avenger-re hajtok, míg akciós. Még pár száz ezer és megvehetem.
A Deluxo-val még az is a gond, hogy lassú. Bármelyik helikopter lehagyja. Ezért sem erőltetem annyira a megvételét. -
Plata #24120 MC-s vagy CEO-s buzzardot,de Personal-t lehet nem. -
#24119 Nekem közvetlenül az utcára ledobja mellém a Buzzardot. -
Plata #24118 Na az poén,nekem Buzzard pont nincs,csak nagyok mint Savage Akula meg a ragya tudja fejből a nevét.De Akula rendszerint közel van.Bár mióta megvan a Deluxo azzal közlekedem,azt autóként kezeli,így mellém rakja.
Akula is pár utcányira szokott max,kivéve a nagy tó aljában lévő kokó gyárat,ha annál kérem le akkor vagy 3 kilóméterre elteszi a büdös francba.De az én gyáram a városban van,ahhoz kb 2-3 utcányira rakja le.De ritkán járok Akula-val,inkább Deluxo vagy Avenger.Avengert is közelebb rakja le,a legközelebbi parkolóba vagy háztetőre.Maze toronyban van a CEO irodám,ahhoz például két saroknyira rakja le egy emeletes parkolóházra.De máshol sokkal közelebbre,ha van egy kis füves rész vagy tér oda lerakja.Városi kokógyárnál ha lekérem egy házzal arrébb rakja le a parkolóházra. -
#24117 A Buzzard szerintem nem nagy és messze rakja.
A legolcsóbb CEO irodánál leteszi a partra.
Az olajfinomítós meth labornál feltette a végébe. -
Plata #24116 Nagyobb heliket macerás neki lerakni,de a kicsiket közelebbre rakja. -
#24115 Köszi!
Nem kellett perkálni, simán bekerült.
Viszont lehívásnál igencsak messze rakja. Nem leszállóra már, de így is messze van gyalog. -
Plata #24114 Lehívod a Pegasus helit repülőt és elviszed a hangárodban,az ajtónál felkínálja hogy Personal Vehicle lesz belőle.
Ha le perkálod a stexet bekerül a hangárba és testre szabhatod. -
#24113 1,35 millát kaptam a mai belépésnél. -
#24112 Hogy lehet Pegasus helit personallá tenni? -
#24111 fejleszthető igen. savage még smuggler dlc előtti ahogy pl a buzzard meg az annihilator is,nem fejleszhetőek csak szín választható -
Plata #24110 Ha jól emlékszem Akula-nak páncél is fejleszthető.?Majd este megnézem. -
#24109 többnyire városon kívül mozgok,ott vannak a gyárak is,szal ott van hely bőven :D de akkor talán egy akulára is beruházok. majd... :D -
Plata #24108 Savage-nek nagy hely kell hogy le tegyék,ezért néha marha messzire rakja. -
#24107 hangár főleg a testreszabható repülők miatt kell,nem tervezek küldizni,max egy kettőt megnézek solóban hogy na mégis mit tud :) Savage sajna nem upgradelhető hangárban sem,festésen kívül,meg remélem lehívható magam mellé,főleg ezért kell. facility is csak azért hogy legyen. de yachtom csak akkor ha már nem tudok mire költeni :D -
Plata #24106 Hangárt csak akkor vegyél ha kell egy helikopter garázs,a hangáros küldik agyzsibbasztóan szarok.
Facility az akkor kell ha szeretnél Avengert vagy Facilitys járműveket vagy heist-et akarsz indítani,de amúgy a facility nagyon hangulatos,és piszkosul nagy belül.Nekem van benne lakás is.
A Savage azért jó mert többszemélyes,nekem is megvan de van még Akula is,abban az a jó hogy van benne stealth.De van az a hatszemélyes harci helim is,de nem emlékszem a nevére.Az Akula fürgébb és nem olyan nagy mint a Savage,kis helyen elfér,van benne bomba rakéta minigun.Ha van Hangárod a Pegazus repcsiket personal repcsivé teheted,lehívhatod magadhoz őket mint az autódat.
Hunter heli is nagyon jó,de az megint többszemélyes harci heli,ha lesz rá akció meg veszem.Savage és Hunter akkor jó ha ketten vezetik,mert akkor teljesen ki tudják használni,Buzzard és Akula inkább egyszemélyes.
Buzzard rakétája egylövetű utána újra tölt,Savage Akula Hunter okádja a rakátákat vég nélkül.
Akula bombázni is tud,50 bomba fér bele,Hunter nem tudom mert még nem vettem meg.
Ha van hangár a helikoptereid és repülőid személyre szabhatod,akár hupikékre vagy hupililára is festheted.
-
#24105 nekem még hangár meg facility kell,aztán ráállok fegyó fejlesztésekre,hogy meg tudjam védeni magam :D aztán már csak a luxus vagy fun dolgok maradnak,deluxo,opressor stb...meg persze az új dlc s dolgok
Heliből én a savaget vettem,kicsit nehézkesebb mint a többi,és egy rakétával kevesebbet is bír,de az ágyúja a robbanó lövedékkel páratlan :)
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.02.28. 14:08:44