Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Március óta support sincs.Aki akarta márciusig hozhatta át karakterét next genre.Utána a régi ps3 xbox verzióra tojik a rockstar.Nyugodtan lehet rajta bármit csinálni.
Köszi a válaszokat, remélem találok jófej cheatert aki segít rajtam.
Ezekre a verziókra frissítés sem jön,de már support sem foglalkozik vele.
Előre is bocsi hogy ide írok, de ez az egyetlen aktív magyar fórum amit találtam a játékkal kapcsolatban. PS3-on játszom a játékkal, és pár nappal korábban bekeveredtem egy olyan Session-ba, ahol egy cheaternek köszönhetően a karakterem visszaesett 1-es szintre és ha ez nem lenne elég, a szintlépéshez 42.200.000 RP kell. Eltünt egy csomó ikon a térképről (ház, garázsok, missziók, stb), névjegyek a telefonból (4 db maradt). Játék kezdéskor ugyan berak az általam választott garázsba, ahol az autók megvannak, de ha kijövök onnan már nem tudok visszamenni. Egyszóval a játék élvezhetetlen és használhatatlan lett. Több úton keresztül is próbáltam felvenni a kapcsolatot a Rockstargames csapatával, de semmi reakció se jött tőlük.
Amiért hozzátok fordultam az a következő lenne. Szeretném folytatni a játékot, és ha a rockstar nem orvosolja a problémát, jó lenne egy "B" terv. Ismertek esetleg olyan valakit aki tudna abban segíteni hogy nem épp legális módon visszaállítsa az eredeti szintemet? Töltök fel pár képet hogy lássátok, nem csak szintet szeretnék növelni. Segítségeteket előre is köszönöm.
Utoljára szerkesztette: tomteke, 2017.04.29. 14:04:09
Utoljára szerkesztette: Party Hard, 2017.04.28. 00:45:12
Viszont amíg egy másik autód a közelben van újat nem tudsz lehívni.Kivétel ha MC-ben vagy vagy CEO-ban,ott van olyan CEO vagy MC képesség amivel új járgányt hívhatsz le.Vagy beszélsz a titkárnőddel és tőle hívsz le új kocsit.
Bár a lopós garázs alagsorában is lehet tárolni ha jól tudom.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.27. 23:45:02
Gondolom páncél autó alatt Insurgent Pick-Up nevű járgányra gondolsz,azt le kell hívni Pegasus-tól.
Sima Insurgent a garázsba kerül.Mikor megvásárolod meg kérdezi a játék hogy melyik lakásodba vagy garázsba akarod rakni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.27. 23:33:55
Vagy szerezz be egy eredetit vagy egy jobb törtet.Bár annak semmi értelme mert tört szarral rendesen ki sem lehet játszani.
Utoljára szerkesztette: Party Hard, 2017.04.27. 23:09:54
Minden illesztő programom friss. 2 hete próbálkozom. Kifogytam az ötletekből.
Utoljára szerkesztette: Party Hard, 2017.04.27. 22:57:06
Mert általában a tört szarokkal van gond.
Mellesleg ilyenek vannak, hogy ahogy mozgatom a kamerát a már betöltött textúra visszaáll a be nem töltött kidolgozatlan ra. Amikor kijött a játék nem volt vele semmi probléma leszámítva az alacsony fps-t. Most ez sem baj viszont a lag (offline is) és a be nem töltött illetve betöltés után is eltűnő, visszaálló textúrák miatt játszhatatlan. Volt már olyan tapasztalatom, hogy egy grafikai beállítással (pl a far cryí prymal nál vilog minden. de ha egészképernyős ablakban futtatom semmi para) megoldódott az egész. De ezt még az AMD számlájára sem tudom írni mivel, hogy ennél újabb és erősebb programok is hibátlanul futnak.
További szép napot mindenkinek.
Eredeti?
Hosszú szünet után elővettem ismét a játékot.
Sajnos valami miatt nem tölti be a textúrákat időben. Illetve lagol(offline is) pl elővenném a telefont és eltelik 15 mp is néha mire megtörténik. Ez nem is lenne probléma de a textúrákat is elég lassan tölti be. Emiatt lehetetlen küldetéseznem. A megjelenéskor nem volt ilyesmi. Kicsit rosszabúl futott de ha lassan töltött is be( textúra) legalább mire odaértem megvolt. Most meg a semmibe le is parkolhatok mármint ha reagál a kiszállásra. Valaki találkozott a problémával?
Esetleg valakinek ötlete vagy megoldása?????
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
Real cars DLC 😊
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Bár tegnap néztem, hogy minden mission dupla RP és dupla pénzt ad 😊 Május 1ig nyomatni kell azokat is 😊
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Maradt a solo ,invite only és closed friend session,itt mindnél azt írja menjek publicba hogy használhassam pl a kokó gyár számítógépét.
Szal akkor crew-t kell szereznem úgy néz ki 😊
Vagy valamit elqrok 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.04.19. 16:38:06
Vagy csinálsz magadnak privát sessiont.
single sessionban meg sajna nem engedi csinálni az mc küldiket,open kell neki
mondjuk az ünnepek/hétvégék szinte az összes multiplayer gamere rányomják a bélyeget 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.04.19. 09:39:40
"Nulla tenaci invia est via"
Valami military dlc.
Marshall Monster Truck
Dodo Seaplane
Kraken Submarine
Imponte Dukes Car
Declasse Stallion Car
Blista Compact Car
Hatchet
"Nulla tenaci invia est via"
Mikor leszállítom a ládát, a korház tetejéről szoktam helikoptert lopni. Szinte mindenhova helivel megyek.
Ha olyan küldi van, hogy le kell szednem a helikopter és nem buzzard vagy Anihilator van, akkor sincs para. Követem az ellenség gépét, majd próbálok fentről lefele ereszkedni és tönkre tenni a propellerét. Nem könnyű mutatvány, de eddig mindig előbb robbant fel vagy zuhant le mint én. Mondjuk a benne ülő emerek szépen tudnak és pontosan lőnek, szóval legyen nálad snack.
Nap 1-2 óra játék után szép csorog a pénz. Persz ha haverral nyomjátok akkor pik pak elmehet több óra és akkor még több lé folyik be. Türelem pénzt terem 😊
Ma este felléptem és 510-es szintről lefokoztak 10es re!
1500órányi munkám van benne!
Hála, nem vették el a pénzem se semmi másom.