Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyébként nyugodtan keress egy hackert aki segít.Ps3 verzióval már rég nem foglalkoznak.Asszem másfél éve lassan hogy nincs hozzá kiadva dlc.
Március óta support sincs.Aki akarta márciusig hozhatta át karakterét next genre.Utána a régi ps3 xbox verzióra tojik a rockstar.Nyugodtan lehet rajta bármit csinálni.

Valószínűleg igazad van, tehát életbe lép a "B" terv. Viszont ha találok is valakit aki megdob kb. 50 millió RP-vel hogy nagyjából egyenesbe jöjjek, a Support rekord idő alatt tiltana le... Egy próbát megér...
Köszi a válaszokat, remélem találok jófej cheatert aki segít rajtam.
Ezzel már senki nem fog foglalkozni,Ps3 és Xbox verzióval már nem foglalkozik a Rockstar.
Ezekre a verziókra frissítés sem jön,de már support sem foglalkozik vele.

Pedig ezen senki más nem tud segiteni, csak a rockstar support. Meg kell várni a válaszukat.
Sziasztok!

Előre is bocsi hogy ide írok, de ez az egyetlen aktív magyar fórum amit találtam a játékkal kapcsolatban. PS3-on játszom a játékkal, és pár nappal korábban bekeveredtem egy olyan Session-ba, ahol egy cheaternek köszönhetően a karakterem visszaesett 1-es szintre és ha ez nem lenne elég, a szintlépéshez 42.200.000 RP kell. Eltünt egy csomó ikon a térképről (ház, garázsok, missziók, stb), névjegyek a telefonból (4 db maradt). Játék kezdéskor ugyan berak az általam választott garázsba, ahol az autók megvannak, de ha kijövök onnan már nem tudok visszamenni. Egyszóval a játék élvezhetetlen és használhatatlan lett. Több úton keresztül is próbáltam felvenni a kapcsolatot a Rockstargames csapatával, de semmi reakció se jött tőlük.
Amiért hozzátok fordultam az a következő lenne. Szeretném folytatni a játékot, és ha a rockstar nem orvosolja a problémát, jó lenne egy "B" terv. Ismertek esetleg olyan valakit aki tudna abban segíteni hogy nem épp legális módon visszaállítsa az eredeti szintemet? Töltök fel pár képet hogy lássátok, nem csak szintet szeretnék növelni. Segítségeteket előre is köszönöm.

Utoljára szerkesztette: tomteke, 2017.04.29. 14:04:09
A lag miatt Gondoltam az internettel van baj. pl kb 15 mp mire felhozza a telefont. De teljessen random valamikor jó valamikor nem
Utoljára szerkesztette: Party Hard, 2017.04.28. 00:45:12
Hát nekem csak akkor működött ha CEO-ban voltam vagy MC-ben.Akkor lehet hívogatni járgányokat le,habár ha Pegasus járgányra gondolsz akkor csak annyit kell tenned hogy lehívsz egy másikat,az előző eltűnik.Az főleg akkor vicces ha repülőd vagy helikopteredet küldöd vissza és ülnek benne.<#buck>

de igen vissza lehet küldeni mert láttam youtube videón hogy visszaküldte majd lehívott egy másikat
Visszaküldeni nem hiszem hogy lehet,csak lehívni.
Viszont amíg egy másik autód a közelben van újat nem tudsz lehívni.Kivétel ha MC-ben vagy vagy CEO-ban,ott van olyan CEO vagy MC képesség amivel új járgányt hívhatsz le.Vagy beszélsz a titkárnőddel és tőle hívsz le új kocsit.

és hogyan tudom a saját autómat ami itt van mellettem visszaküldeni garázsba mert most nem kell
Jah,az is Pegasus-os járgány.Asszem.
Bár a lopós garázs alagsorában is lehet tárolni ha jól tudom.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.27. 23:45:02

Ruiner 2000 olyan mint a knight rider autó
Online-ban?
Gondolom páncél autó alatt Insurgent Pick-Up nevű járgányra gondolsz,azt le kell hívni Pegasus-tól.
Sima Insurgent a garázsba kerül.Mikor megvásárolod meg kérdezi a játék hogy melyik lakásodba vagy garázsba akarod rakni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.27. 23:33:55

Ha eredeti miért akarod Offline futtatni?

Kérdés! Vettem páncélautót de nincs a garázsba azt hol találom meg?
Régen a törtel sem volt semmi baj. De ez most eredeti. De valószínű új windos lessz a megoldás mert már vagy 5 éves.
Figyelj ha warez verziód van akkor tök mindegy.
Vagy szerezz be egy eredetit vagy egy jobb törtet.Bár annak semmi értelme mert tört szarral rendesen ki sem lehet játszani.

Most nézem ezt az AMD drivert fent a linkeknél. Azomban nem szívesen teszek fel ilyeneket. Mert most is van fent valami direkt játék optimalizálásra való program. de csak ront
Utoljára szerkesztette: Party Hard, 2017.04.27. 23:09:54
windos 8.1 Régen is ez volt.
Minden illesztő programom friss. 2 hete próbálkozom. Kifogytam az ötletekből.
Utoljára szerkesztette: Party Hard, 2017.04.27. 22:57:06
Milyen op rendszeren játszol?

Hát az bőven elég neki,de eredeti a játék?
Mert általában a tört szarokkal van gond.

16 giga ddr 4 azt hiszem elég.
Mellesleg ilyenek vannak, hogy ahogy mozgatom a kamerát a már betöltött textúra visszaáll a be nem töltött kidolgozatlan ra. Amikor kijött a játék nem volt vele semmi probléma leszámítva az alacsony fps-t. Most ez sem baj viszont a lag (offline is) és a be nem töltött illetve betöltés után is eltűnő, visszaálló textúrák miatt játszhatatlan. Volt már olyan tapasztalatom, hogy egy grafikai beállítással (pl a far cryí prymal nál vilog minden. de ha egészképernyős ablakban futtatom semmi para) megoldódott az egész. De ezt még az AMD számlájára sem tudom írni mivel, hogy ennél újabb és erősebb programok is hibátlanul futnak.
Sziasztok! Tegnap feltelepítettem a játékhoz készült magyarítást, de mikor indítom a mód aktivátort és próbálok regisztrálni, azt az üzenetet kapom, hogy "a webhely nem érhető el". Van valami más mód a regisztrációra, vagy a honosítás használatára?
További szép napot mindenkinek.

Kevés a ram azthiszem.
Eredeti?

Üdv
Hosszú szünet után elővettem ismét a játékot.
Sajnos valami miatt nem tölti be a textúrákat időben. Illetve lagol(offline is) pl elővenném a telefont és eltelik 15 mp is néha mire megtörténik. Ez nem is lenne probléma de a textúrákat is elég lassan tölti be. Emiatt lehetetlen küldetéseznem. A megjelenéskor nem volt ilyesmi. Kicsit rosszabúl futott de ha lassan töltött is be( textúra) legalább mire odaértem megvolt. Most meg a semmibe le is parkolhatok mármint ha reagál a kiszállásra. Valaki találkozott a problémával?
Esetleg valakinek ötlete vagy megoldása?????
Peet81
kamu

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

JaSoN HuNTeR

Real cars DLC 😊

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Amikor írtam nekik, rá 1napra, vissza is tették a szintemet.

Én írtam nekik, mert engem meg meghackeltek.. 12-esról lettem 460-as . Nem nagyon érdekelte őket. kb semmit nem írtak...
Caliph
én playlistes megoldást találtam-create playlist,keresel egy rövid versenyt(pl down to the drain asszem,1 perc 1 kör) , te leszel a host,beállítod az egy kört és egyedül letolod a versenyt-pénz és rp. Aztán restartolod,de a player várós képernyőn kilépsz a versenyből és máris egyedül vagyok egy publicban. Tegnap volt két ember aki belépett hozzám de békén hagytuk egymást szal még igy is nyugisabb mint 20 ember között manőverezni a supplys teherautóval 😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Én úgy szoktam egyedül maradni, hogy kihúzom a net kábelt a router-ből 5-6-7 másodpercig. Ha elsőre nem sikerült akkor másodjára már pik pak egyedül vagyok 😊 Nagyon ritkán van olyan, hogy 10perc után többen vagyunk. Ha már 5en vagyunk akkor újra megcsinálom, nem kockáztatok.
Bár tegnap néztem, hogy minden mission dupla RP és dupla pénzt ad 😊 Május 1ig nyomatni kell azokat is 😊
Jól hangzik. (nem a babgulyás rész. 😄 )

Elvileg új helikopter is lesz,meg talán új MC vagy CEO-s katonai bázis,ahol a franc tudja mit kell termelni,talán babgulyást.<#buck>

Caliph
köszi sikerült is 😊

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

El kell érni hogy ledobjon egy üres public session-be erre van több módszer is nézz utána a neten vagy akár itt fórumon... Azonban ez csak ideig óráig megoldás... valamikor már 10p után jönnek be hozzád az idegenek valamikor viszont órákig egyedül maradsz
Caliph
na most crew session és privát crew sessionba nem tudok menni mert nincs crew még.
Maradt a solo ,invite only és closed friend session,itt mindnél azt írja menjek publicba hogy használhassam pl a kokó gyár számítógépét.

Szal akkor crew-t kell szereznem úgy néz ki 😊

Vagy valamit elqrok 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.04.19. 16:38:06

Caliph
opp valóban,belefutottam sorry

Ez egy fan-made videó... semmi köze a DLC-hez. Arról még nincs infó.
Caliph

Az új dlc mit is fog tartalmazni?

Crew session.
Vagy csinálsz magadnak privát sessiont.

Caliph
azt hogy csinálod? hétvégén próbáltam játszani kicsit,de minden session ahova beléptem folyamatosan irogatta ki hogy x megölte y-t szal ilyen mészárszék közben eszembe sem jutott kokó eladást csinálni 😄
single sessionban meg sajna nem engedi csinálni az mc küldiket,open kell neki

mondjuk az ünnepek/hétvégék szinte az összes multiplayer gamere rányomják a bélyeget 😄

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.04.19. 09:39:40

Nem volt valami hosszú életű a játék nálad 😊 Szerencsére én ilyenekkel nem találkozok, mert mikor belépek egy szerverre gyorsan megcsinálnom, hogy egyedül maradjak 😄 Aztán van mikor órákig nem is lép be senki
Ja ja. Én se nagyon költöm a pénzem. Új kocsikat meg nem is veszek. Minek még? Egy fenékkel úgy is csak egy lovat lehet meg ülni. Majd ha már a Yacht-ot is simán megtudom venni, akkor lesz pénzszórás. Addig meg csak gyűjtögetés 😊
Szabi
amúgy sincs pénzem.. letöltőttem, beléptem, egy csaló reptetett minket össze-vissza a térképen, közbe megvettem a sima duke-ot és töröltem is a játékot... 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Nem érdemes bevásárolni most,jön a következő nagy Dlc.
Valami military dlc.

Szabi
a korábban csak visszatérő játékosoknak elérhető tartalmak, most elérhetőek mindenkinek, mondjuk nem olcsók.. 😄

Marshall Monster Truck
Dodo Seaplane
Kraken Submarine
Imponte Dukes Car
Declasse Stallion Car
Blista Compact Car
Hatchet

"Nulla tenaci invia est via"

Mikor belépsz, egyből adjál egy drága kocsit. Az 6-7-8 ezer szokott lenni. Csináld meg a napi küldiket. Mikor viszed a ládákat a két láda szállítás között csináld meg a "Sightseer" küldetést. Az a legkönnyeb.21-24K között szokott adni.
Mikor leszállítom a ládát, a korház tetejéről szoktam helikoptert lopni. Szinte mindenhova helivel megyek.
Ha olyan küldi van, hogy le kell szednem a helikopter és nem buzzard vagy Anihilator van, akkor sincs para. Követem az ellenség gépét, majd próbálok fentről lefele ereszkedni és tönkre tenni a propellerét. Nem könnyű mutatvány, de eddig mindig előbb robbant fel vagy zuhant le mint én. Mondjuk a benne ülő emerek szépen tudnak és pontosan lőnek, szóval legyen nálad snack.
Nap 1-2 óra játék után szép csorog a pénz. Persz ha haverral nyomjátok akkor pik pak elmehet több óra és akkor még több lé folyik be. Türelem pénzt terem 😊
Hol lehet beírni ezeknek a bunkó bandának?
Ma este felléptem és 510-es szintről lefokoztak 10es re!
1500órányi munkám van benne!
Hála, nem vették el a pénzem se semmi másom.

Ez az hogy én sosem görcsöltem,még is meg lett minden,mert jó társasággal buli lehet a pénz farmolás.