Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!

Ha egy hacker maga mellé teleportál és 1 millát kaptam tőle amíg ki tudtam lépni mit tegyek?
Lopott autót akkor adj el ha a raktárban már van 32 kocsi.Akkor mindig a legdrágábbat passzold el.Így mindig drága kocsit tudsz lopni.

CEO garázsban beülsz kocsidba és elviszed LSC-be.Féláron el tudod adni.
Ha a CEO autósraktárból adnál el lopott kocsit akkor a raktár irodájában a laptopnál tudod elpasszolni.

Üdv!
Hogyan tudok CEO garázsból autót eladni?
Ha eredeti az ajtón,ha warez akkor cumi.<#buck>

sziasztok agta 5 nevü játékba hogy tudok kijutni aházból
Ki fogom próbálni köszönöm!
Jaja, pont ugyan ez van itt is a fejét meg az eget látom, ha elforgatom a kamerát egy kis idő múlva újra probálkozik.
totyak
Csak egy szimpla ötlet. Próbáld meg kihúzni az egeret majd visszadugni. Lehet valamiért úgy érzékeli a játék, hogy folyamatosan lehúzod vele a kamerát. Esetleg egy másik egérrel is próbáld ki, ha van otthon.

Nekem még GTA-val szerencsére ilyen nem volt.
De más játékkal igen,eredeti EA játékomat ha dvd-ről raktam fel a gépre akkor csinált ilyet,a karakterem fejét meg az eget láttam,ha Originről töltöttem le akkor probléma nélkül ment,csak a dobozoson volt magyar nyelv origin változaton nincs.

Azt csináltam, amit írtak az oldalon. és kész.

nincs, de a neten még hasonló panaszt sem találtam sehol, úgy néz ki egyedi eset vagyok, de eddig nem csinálta én meg nem nyúltam semmihez így még tippem sincs mi okozhatja..
allock
Nincs kormány, joystick, kontroller csatlakoztatva ami bezavarhat?

#hhwnd

Az nekem is eltűnt
Utoljára szerkesztette: Tuningtrabi, 2017.05.09. 12:13:21
Nekem meg nem mutatja azt a kis kék jelzést a garázsba ahol váltogatni tudom a kocsik sorrendjét.
Nekem meg most az a bajom a játékkal hogy a kamera nézet folyamatosan alulról akar mutatni mindent.
A karakteremet a föld magasságából látom, ha felszálok egy helikopterrel alulról mutatja azt is, persze én tudok korrigálni de kurva idegesítő főleg akció közben a kamerát is mozgatni mert az egyszer csak gondol egyet és megindul alulra.
Már minden beállitást visszaállitottam a gyárira, fogalmam sincs miért kezdte el csinálni...
Ötlet??
allock
hátha

#hhwnd

Passzolom én DVD-ről raktam fel.

support meg konkrétan nincs..............
még 3x letöltöttem! nem lehet installálni mivel errort ír folyamatosan letöltésnél......hogy az Istenbe kell ezt a szart felrakni egy PC-re??
Akkor szerencsém van.
Nekem működik a magyarítás és kikapcsolva működik az online. 😊

persze,
SC-be be vagy jelentkezve?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.07. 20:45:02

repair sem segített
leszedtem a játékot kb 4 óra volt...a végén kiírt egy errort....elindítottam a launchert valamit patchelt majd a játékot se rendes se safe módban nem tudom elindítani...valami váratlan hibát ír......nice
Már kb igen,de a mai napig szarakszik az SC frissítés,a múltkori dlc párszáz mega volt több mint 1 óráig töltötte.

allock
Valamikor 2éve, nem?

#hhwnd

Első frissítést GTA V-höz SC nekem kb 20 óra alatt szedte le.Tökre örültem hogy 7 dvd-ről milyen gyorsan települt a játék.
Aztán jött frissítés 3-5 kb sebességgel.
Kb 20 óra volt.

Semmi.
Steamről gyorsabban jön le a frissítés.
Dobozos vagy SC változat az SC-n frissít.
Ami ha rossz kedvében van akkor max 5kb-al tölti a frissítést.

HI! mi a különbség a social club és a steam verzió között?
Ha a játék észreveszi a modot akkor bann,ha nem akkor nem.
De valószínűleg most nem is fog menni a magyarosítás,úgy hallottam a mostani verzióval jó pár embernek nem megy.

Sziasztok

Ha felrakom a magyarítást Link és a "GTA 5 Mód Aktivátor"-ban kikapcsolom a magyarítást, tudok gond nélkül GTA Online-zni?
Ki bannol hatnak?

Vagy inkább ne is magyarítsam?

hát végül is ott. Azt megcsináltam és utána nem történt semmi. (Youtube videókban, a mission végén, automatikusan felhívta O'niel, Trevort.) Én azt nem tudtam h kocsit kell szerezni és utána telefonálni. De a lényeg h sikerült nagy nehezen 😊
Bakker az másik.Azt hittem tengeralattjárósnál akadtál el.

Srácok, megoldódott a "probléma" 😊 Ugyan 3 napomba telt, de a gyakorikerdeseken.hu-n megtaláltam a választ. Bár nem értem, mert egy videóba benne volt amit leírtak, és meg csináltam, de akkor valahogy nem sikerült (pedig ki írta a mission passed-et), vagy lehet még nem volt meg a repülős suli megcsinálva, de most már mutat feladatokat a térkép.

Ez volt a megoldás:
"A "Blitz Play" rablásnak öt előkészületi küldetése van. Ebből az egyiket nem jelöli a radar ez a "Getaway Vehicle". Vagyis keress egy tetszőleges személykocsit. Ha a játéknak ez megfelel a bal felső sarokba kiírja hogy jó-e. Ha jó akkor parkold le a városba valami csendes nyugodt helyen. Ha a hely megfelelő a játék ismét jelezni fog plusz azt is hogy kit hívj fel a "Mark Getaway Location" lehetőséget választva a telefonkönyvben. "

Köszi mindenkinek a kommentet, és a segítséget 😊
Eddig én nem találkoztam ilyen hibával, bár a 4-el nem játszottam. Össze-vissza csinálok minden amit lehet, de napok óta nem tudok haladni a storyval.
Akkor nem vagyok vele egyedül. Hívtam taxit, dee akkor kell kiválasztani a mission helyét amikor a taxis kérdi h hova vigyen?
Mert ott nekem nem mutat másik mission helyét, csak ami a térképen rajta van. Sport, vadászat, tetoválás, stb...
tutituti
Ismert hiba.elvileg taxit kell hívni és ott kiválasztani a mission helyet amit nem dob fel.de redditen van róla infó

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Dante73
Nyugalom. Én ugyan várom a magyarítást, így csak ökörködöm a játékban időnként, de arra emlékszem, hogy a négyben is volt ilyen. Ott valami öltönyt kellett megvenni a folytatáshoz, aztán előbb-utóbb csak bedobta a küldit, amit kellett. Ökörködj, csinálj mellékküldiket, válts karaktert, fedezd fel a térképet.
Majd be fogja dobni, ha megcsináltad azt, ami kell hozzá.

http://www.freetvmaci.info/

Újra csináltam a küldetést is. a B tervel, de nem történt semmi. Nem tudom h én vagyok-e ennyire béna, vagy a játék "hülyéskedik" de így élvezhetetlenen =/
3 napja csak a városba tökölök... 😄 megcsináltam a repülős leckéket de eddig még semmi.
Caliph
pont ugyanitt jártam pár napja,és nem volt semmi gondom vele,simán adta a következő lehetőséget...kicsit tökölj a városban,csinálj meg pár mellékküldit és be fogja adni szerintem

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Rendben, köszönöm a segítséget, akkor megpróbálom amit írtál 😊
Próbáld meg megcsinálni a repülős iskola leckéket,ha azt az opciót választod a játék semmit sem fog mondani amíg meg nem csináltad,ha az utolsót is letoltad és kijössz az iskolából M telefonálni fog és mehet a buli.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.30. 22:20:53

Őőőőő, ez jó kérdés. Hát a feladatnál ugye A meg B opció van. Az A-nál ugye ott elsüllyeszted a hajót, és tengeralattjáróval felveszed a bombát majd elszállítod, és daruval kiemelik. A B-nél meg, ott kell katonai helikoptert lopni, aztán elszállítani a tengeralattjárót az óceánba, a bombát felvenni, majd helikopterrel vissza szállítani a hangárba tengeralattjárót és a repcsit. Na én az A tervet csináltam meg és ott nem kellet repcsit használni, de már kínomba megcsináltam repülővel is, de semmi.
PC-n is durva csalások vannak,de ott még valamennyire figyelnek rá.
Viszont az old gen változatban már semmi sem tiltott,mert arra már hangyányit sem figyelnek.

Hát ha a nehezebb utat választottad akkor kell hogy M szerezzen pilóta jogsit.Asszem T mondja is neki.Vagyis irány a repülős iskola és végigcsinálni az összes leckét,legalább bronzra.

Sziasztok!

A "The Merryweather Heist" (Hajót fel kell robbantani, és utána tengeralattjáróval a bombát elvinni) küldetést megcsináltam, de egyik karakternél sem mutat a térkép következő feladatot. Ilyenkor mi a teendő vagy merre kell menni? esetleg ez a játékba valami bug?
Már 3x újra csináltam a küldetést, de sajnos semmi, és nem tudok haladni a sztorival 😞

Eredeti a játék.

Köszi a segítséget.
bakvarnyu
De durva , hihetetlen milyen szintű multis csalások mennek a játékban,ilyet máshol még nem láttam.

Nem fog.Max az anti cheater kap ek ha van.De szerintem nincs.
Old gen verzióra már tényleg magasról szarnak.