27707
  • Plata
    Sztorit le tolhatod magyarul nyugodtan,csak ne hagyd úgy mikor felmész online.
    Akkor ugyanis kapsz 20 évre elegendő finom fürtös banánt.
    A magyarítást hacknek számít.Ciki hogy a moddereket nem szúrják ki,de a magyarításért kapásból hazavágnak.
    Tavaly előtt karácsonykörül is akadt pár olyan emberke aki megkapta karácsonyra feltette rá a magyarítást és úgy ment fel,aztán nem értette miért is bannolták 20 évre.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.20. 08:07:32
  • JonasSandor
    Ja értem hát akkor nekem is marad angol azért kössz pedig a sztori érdekelt volna, jó kis káromkodások meg minden.
  • Plata
    Soha,mivel tiltott és bann jár érte,a sztori már évek óta nem érdekel csak az Online.
  • RJoco
    Akik online játszanak azok nem raknak fel magyarítást, mert azzal már nem lehet.
    Így nekünk sincs fenn, mert elsősorban online játszunk.
    A beállításokat nem tudom, hogy Plata piszkálta e, de én nem nyúltam hozzá. Szerintem nem rossz az alap billentyűkiosztás. Megtanulható. És viszonylag még kézre is áll.
    A G gombjaim mondjuk tudnak még egy kicsit dobni a kényelmen.
  • JonasSandor
    Te felraktad a magyarítást?
  • Plata
    Ki a frász az a Vas Gábor?
  • JonasSandor
    nem
  • Anonymusxx
    ja, te vagy a Vass Gábor ? :)
  • JonasSandor
    Ha nem volt rajta akkor simán ment is.
  • Plata
    Nem lehet hogy a magyarítás kavar be?
  • JonasSandor
    Ez lenne a gond
  • JonasSandor
    Amikor már megadtam mindent neki a hajó meg vezetésnél 4-et nem engedi semmire átállítani mindig felkiáltójeles.
  • bakvarnyu
    Engem is bejelölhettek, és ha online vagyok éppen (heti1-2 alkalom ) mehetünk együtt.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nev: Plakatragaszto :D

• JonasSandor
    A játékban mindent beállítottam a billentyűzetkiosztásban de a járműveknél 4-et az istenért se akarja eltüntetni a felkiáltójelet semmi nem tetszik neki, hogy kell beállítani, hogy ne ütközzön semmivel?
  • RepeszElek
    Ilyen a játékipar. Szerintem messze az egyik legnagyobb hibaszázalékkal működő piaci szegmens.
    Csak itt nem tudod vissza vinni a boltba hogy cseréjék ki vagy adják vissza a pénzt mert a termék hibás...
    De legalább néha annyit mondanának bocs elbasztuk!
    Ez van:)
  • RJoco
    Van ez így.
    Nálam rendszeres, hogy már indítottam a PP-t, mikor bekerülök a CEO-ba.
    De ezt teljesen normális hotspot-os nettel.
  • Plata
    Tegnap vicces volt,meth vagy kokó eladásnál,már pontosan nem emlékszem,indítottam Motor Club-ot,be inveltem vagy 5 crew tagot segíteni,akik ráértek,be hívtam őket a gyárba is,de a játék szerint nem voltunk motor club-ban,ki tudtam nekik osztani a rangot meg mindent,de a játék még nem érzékelte hogy egy MC-ben vagyunk,nem kaptunk Mc színt sem,nagyban tanakodtunk mi a frász legyen mikor egyszer csak bezöldültünk és a játék kiírta hogy beléptünk az MC-be.
    Enyhén ciki hogy miliárdokat keresnek shark card eladásokkal de nem telik rá hogy a szervereket normálisan üzemben tartsák.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.18. 16:57:20
  • RJoco
    M betű és ott találod a MotorClub-ot. Bárhonnan regisztrálhatsz, akár a facility helységéből is.
    A Ceo is működik így, a VIP-et nem tudom, azt nem használom.

Kezdésnek pénzbe kerül, majd össze kell gyűjteni a session-ban pár dolgot, ezt lehet egyedül is. Ezután jönnek a feladatok, melyekhez 2-4 ember kell.
    Te ezekért nem kapsz pénzt, a segítők 36k-t kapnak. Te a végén kapsz, annyit amennyit beállítottál az osztásnál.

Segíteni tudok menni, de nekem is kell segítség, mert én is csinálnám a sajátjaim.
    Viszont néhány feladat 2 ember elég nehéz.
  • Plata
    Ha van motoros club házad akkor interaction menüben van motoros club.
    Ott register és kész vagy elmész a klub házba és a laptopon bejelentkezel.
  • zolcsika080104
    Szép napot mindenkinek!

Plata írtad hogy nem doomsdayesel ezért hátha valaki tud még segíteni:Meglett a facality és ott benn a küldetésesiroda azt írta hogy addig nem tudom elkezdeni a saját heisteket amig Mc vip vagy president főnök regisztrációval nem rendelkezek.Mc klubom az van,de lövésem nincsen hol kell főnöknek,azaz clubvezetőnek regisztrálni.Segítsetek már ebben légyszi,ha valaki tudja hol kell írja már meg azt is hogy hogyan.Kétszer csináltam végig egy egyszerű heistet másnak,és 750000 dollárt kapott érte 15 perc sem kellett neki.
  • Plata
    Hát én nem csinálom doomsday-t,max másnak ha kell segítség.
    Főleg miután ma láttam hogy mennyi jár a DD CM-ért.Kb semmi.
    De esténként fent szoktam lenni,ha jól emlékszem a nevem.
  • zolcsika080104
    ok én is ponterre gondoltam a mocsárnál.Már csak egy kérdésem lenne hogy online hogy talállak meg milyen néven?annyi doomsdayt letoltam már lassan profi vagyok benne én is szívesen segítek ilyenekben.A saját heistekkel sajna le vagyok maradva és nekem is kellene a segítség.A human labor hangtompítós része ,ott tartok éppen.
  • Plata
    Ha a zancudo river aljánál vetted a katonai bázisnál,ahhoz közel van egy bunker a Chumash bunker,nekem is ott van,szinte egymás mellett van a kettő és a hangár nagyon jó ha a katonai bázison van mert többé nem lőnek le és nem kapsz körözést,ezért raktam át én is oda.
    És tudsz heistre haveroknak küldeni meghívót,feltéve ha online van.
    A legolcsóbb fullos katonai hangár olyan 4.2 milla volt,van benne workshop vagy mi a bánatos isten nyila,a legszebb lakás,meg a kedvenc padlóm és a kedvenc színem a hangárban,de nem a legdrágább,mert az pont randa szerintem.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.17. 17:16:31
  • zolcsika080104
    ok másik az lenne ha pl fenn vagyok online mit tudom én melyik szerveren, az ezerből,s te barát vagy meg tudlak hívni heistre ha online vagy egy másik szerón?A facalitit a katonai bázis mellettit veszem meg ha jól tudom van arra egy meg bunker is van arra.a hangárt pedig a bázison lévőt hogy ne lőjenek szét ha arra repülök.A csapatba még nem volt időm jelentkezni amit ajánlottál,elég macerás regelni kell az oldalra ennyi az egész,meg írni a fórumon azt hiszem.Ma barátkoztam ossze egy LEVEL14 hun nevű játékossal,csak szétrakott monket az online külön szerverre.
  • Plata
    Persze,bármikor tudod fejleszteni.
    Egy kevés pénzt számol fel,talán 175 ezret,de erre nem emlékszem konkrétan.
    Az alap Facility is elég,bár én alapból fullos hálószobát meg irodát tettem bele.De orbital cannon nincs benne és nem is kell.Security room-ot nem vettem bele alapból mert gondoltam hülyeség,de megvettem mert ingyen lőszert ad meg ingyen strike team-et.
    Arra figyelj hogy ne legyen nagyon szar helyen.
    A szélmalom farmnál lévő például szerintem elég szar helyen van.
    Jah és az a drága ami a város mellett van fent a hegyen,azt meg ne vedd,irtó szar a megközelítése,fel kell menni kocsival hülye gátra azon végig szlalomozni.
    Ok hogy sima játék közben nem gond mert repülővel mész oda,de heist közben csak autód van,azzal rohadt szar onnan le és fel kecmeregni,főleg ha még támadnak is akkor jó eséllyel bele eshetsz a vízbe.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.17. 16:59:52
  • zolcsika080104
    Sziasztok!

24136 ,ez volt az a hozzászólás ill a többieké amikor segítettetek nekem ceo gyár ilyesmiben.Van a facalyti ,ill bunker v bármi ,kérdésem az lenne hogy ha veszek pl egy facalyti föld alatti helyet,csak alappal,semmi extra nélkül,akkor azt később ki tudom kozmetikázni?Kb 5 millába kerül ha minden extrával felszerelem.
  • RepeszElek
    Mindegy amúgy sem tetszettek...
    Nem bosszúállókat akarok játszani terminátorok ellen hanem balhékban részt venni, bankot rabolni stb.
    Amúgy tudod még mi lehet? Miért változik ennyit a gta.
    Szerintem a cégnél a fele nincs ott már azok közül akik ezt az egészet megálmodták egykoron..
    Nagyob régi játék
  • Plata
    Nekem nem fut research,csak lóvé.
    De letoltam már többször is azt a heistet hőkamerás fegyó nélkül.
  • RJoco
    Hát akkor ki tudja, hogy mit okéztál le. Lehet, hogy resetelted a sorozatot.
    Bár az érdekes, mert elvileg ahhoz Lester-t kell felhívni, de konzolon nem tudom.
  • RJoco
    Az az éjjellátó sokat nem ér. Próbáltunk lassan haladni, de esélytelen volt. Amikor a láda mögül kilő, de nem is látod, lehet, hogy csak a kezét tette ki és pont eltalál, egy kicsit erős.
    Nálam mennek a bunkeres fejlesztések, de se jobb lőszer, se hőkamera nem volt még a kb. 29-ben, ami megvan.
  • RJoco
    Az nagyon esélyes, mert van PS4-en is olyan kontakt mission, ami PC-n nincs. Ezen kívül a Sandy Shore reptéren lehet találni vadász gépet is, nem csak helit vagy sima repcsit.
    Szóval bugok terén is egészen más is lehet a felhozatal.
  • RepeszElek
    Figyi már és az milyen hogy én megcsináltam egy csomót az új heisstek közül, aztán egy alkalommal mikor a következő heisst sorozatot kellett volna elkezdenem, nem figyeltem, nem olvastam csak nyomtam az okét, majd azon kaptam magam hogy előről kezdte az egészet és a legelső heisstől indúlok.
    Hogy tudnám folytatni ott ahol tartottam?
  • Plata
    Az lehet.
  • Plata
    Az avengeres részt meg lehet csinálni,kapsz éjjel látót a küldiben.
    Nehéz tényleg,lassan kell haladni méterről méterre,lelövöldözni a gyökereket,nem szabad előre menni meg gondolatlanul mert azonnal lelőnek.
    Nekem sincs kifejlesztve semmi fegyveres cucc bunkerben,de már többször megcsináltuk.
  • RepeszElek
    Mondom nekem egyszer csinálta többször nem mertem tesztelni de szerintem konzolos és pc-s verziók közt nem feltétlen jelenkeznek ugyan azon bug-ok.
  • RJoco
    Mi a Doomsday második felvonásával próbálkoztunk, de mindjárt az elején elakadtunk. Hőlátás nélkül az Avenger igencsak nehéz 2 embernek. Meg szerintem a lag is betett, ilyenkor nem úgy halnak az NPC-k, mint kellene.
    Volt pár szakadás is, így kerültem egyik alkalommal a session-otokba.
    Úgyhogy vagy másfél óra vacakolás utána az utolsó szakadásnál már ALT+F4-el léptem ki és abbahagytuk.
  • Plata
    Tegnap én is le teszteltem.
    Ha Mc gyárban vagy bunkerben veszek supplyt és kilépek sztoriba meg vissza akkor nem tudok új supplyt venni,kiírja hogy már útban van egy rendelésem.Meth Cc gyárban és bunkerben teszteltem.Mindegyiknél egyből kiléptem majd vissza és nem lehetett másikat rendelni,még nem érkezett meg amit rendeltem.De ha rányomtam rendelésre leugatott hogy hé gyökér még az előző útban van húzz már a francba.
    Az este még tőlem szokatlan dolgot is csináltam,szét kempeltem valami idegen külföldi gyökeret.
    Nyugis sessionunkba bejött és nem fogta fel hogy nem kéne bajt keverni,crew tagot megölte a közelemben,így bevetettem a kocsi cserélős trükköt.
    Épp Deluxo volt nálam,ami nem alkalmas utcai harcra,így lekértem Akula-t amikor Deluxo eltűnt Akula lejött mechanic-ot felhívtam és a facilityből a kedvenc terepjárómat magamhoz hívtam.Azzal rá másztam a nagy arcú gyerekre,nem túl jól tolerálta a railgun-t.
    Messzire hord hatalmas térsebzése van,így mikor felszaladt egy ház tetejére és onnan fedezékből akart lőni arra is rácseszett.Próbált stickyt dobni rám és bemenni fal mögé,a tenisz pálya fala azt hitte biztonságot nyújt,de onnan is kicsapta railgun.Egy idő után aztán elkezdett hisztizni valami francos nyelven,talán spanyol vagy portgál.De meg lett mondva neki előre hogy ha szart kever megbánja.
    Olyan negyedóráig elszórakoztam vele,semmi esélye nem volt TM-02 ellen.
    Majdnem 1 misi rá a fejlesztett fegyverzet de megéri.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.16. 09:37:07
  • RJoco
    A supply megrendelése és megérkezése között pontosan 10 perc telik el.
    Teszteltem kokó és meth gyárral is.
  • Plata
    Avenger nem personal,az teljesen külön cucc.
    Personal és avenger együtt tudnak lenni,sokszor azt is csinálom,Deluxo-val vagy Insurgentel megyek,de ha messze van a célpont lekérem Avenger-t bele állok kocsival és oda repülök,a cél közelében át rakom autópilótára bemegyek a belsejébe,át ülök a kocsiba és kiugrom Avengerből.
    Deluxo tud repülni az insurgent meg nem sérül akár milyen magasról ugrom ki.
    Sőt van hogy Stromberg-et teszem be a hátuljába és azzal ugrom ki ha vízre kell menni,a Stromberg tengeralattjáró is egyben.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.15. 11:59:33
  • RJoco
    Azt nem is figyeltem, hogy a másik oldalon is van. A kollégának lent van.
    Mivel a kolléga nagyon rá van állva, így elkezdtem én is csinálni, illetve vele együtt csinálom a többszemélyeseket.
    De amíg magasabb szintre nem jut, addig az utolsó esélytelen lesz, max mással.
    Az Avenger-t sikerült akciósan megvennem, de, hogy meglegyen a lóvé, egy napon át toltam az ipart.
    Jelenleg kicsit el is vagyok szontyolodva. Az Akula-ért is kéne egy napot játszanom, hogy meglegyen a lóvé. Viszont már nincs kedvem ennyit melózni. Shark Card-ot meg nem veszek, mert akkor mindenre vehetnék azt és nem lenne értelme a játéknak. Úgyhogy asszem meg kell várnom vele a következő akciót.
    Az Avenger-t eddig nem sikerült lekérni personal-ban. Ha másnak dolgozom, akkor egyáltalán nem tudom használni. De legalább a Ceo-s Buzzard lekérhető, ha Ceo-ban vagy Vip-pen vagyunk.
    Egyéb járművem még nincs a doomsday-ből, mert elég drágák.