Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heistekkel is szépen lehet keresni, versenyekkel is, nem kell görcsölni rajta.
#hhwnd
Hidd el crew sessionban nagyon jól lehet pénzt keresni és még jól is szórakozol,a többiekkel el lehet ökörködni két eladás vagy lopás közt.
Már persze ha olyan a crew hogy normális és nem lövik egymást mint a hülyék.
Aztán nem elég hogy a rockstar nem könnyíti a játékosállomány helyzetét még mi játékosok is nehezítjük a játékot azzal hogy beteszünk egymásnak. A rockstarnak szerintem jobban oda kellene figyelnie erre mert sokan azért nem játszák a játékot mert jó jó, csak sok a köcsög.
Én azt mondom vegyél egy kártyát.
Én is megvettem anno a játékot majd hamar feladtam az online-t mert úgy láttam itt nem lehet pénzt keresni és egy évig pihent a box-on, közben vettem tízen ezerért olyan játékokat amit 2 hónap max fél év alatt kijátszottam, meguntam.
Most úgy voltam vele hogy nem veszek új játékot hanem vettem egy kártyát a gta-ban amivel úgy megnőtt a tartalma hogy lényegében kaptam egy új játékot, és olcsóbb volt mint ha megvettem volna mondjuk a divisiont.
Csak akkor keresel jól ha már gazdag vagy, és ha nincs haverod akkor is gyakran akad más játékos aki segít a cégnél mondjuk autókat eladni.
sajnos igazad van. emlékszem még mikor a legdrágább autó az Adder ( Veyron ) volt...már az is sok volt... azóta meg még jobban elszálltak mindennek az árával.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Azt azért még érdemes tudnod, hogy később valamelyest egyszerűsödik a grindelés, de attól még az marad, ami. (Írom mindezt annak a bizonyos vonatnak az egyik egyértelmű utasaként.)
Az árak pedig egyértelműen nem ránk vannak szabva, hanem azokra, akik amikor efféle holtpontra jutnak, mint te, akkor vesznek egy Shark Cardot, ami lenyugtatja őket 😊.
Bár most totál kerülöm az Online-t a hackerek miatt,már crew tagok és ismerősök közt is van akiktől ellopták a pénzüket,hiába húzod ki a netet vagy a gépet,a hacker akkor is elszedi a pénzed.Másodpercek alatt elszedik minden pénzedet.
Az egy millás kocsi nem vészes,van ott olyan is ami kb vagy 4 milla fullosan tuningolva.Igaz eladtam a francba mert sosem használtam,idióta super kategóriás verseny autó volt,utcán használhatatlan mert iszonyatosan gyorsult.
Ha egy este letolsz 2-3 PS finálét akkor az már kb 1 milla,ha nem csak finálékat csinálsz még több.
Én lassan abbahagyom a játékot,nagyon el vannak szálva az árak, most azért nem fogom ugyanazokat a heist-eket elkezdeni újból és újból, hogy összejöjjön a pénz.Egy jó kocsi is 1 millió, kib.szott irreális .
A 18ezresekkel gyorsan lehet pénzt keresni de ha levonod a kiadásokat a bevételből már nem hangzik olyan jól.
Szerintem ezért ad sok RP-t hogy ezt kompenzálja, én most azért ládázom hogy elérjem a százas szintet.
Még ha csak MC-ben segítesz is akkor is jól jön.
Tegnap egy top range autót kb. 10 perc alatt szállitottam be a garázsba cargodobbal, az eladás az kv 5 perc 15 perc alatt 80 rongy nem rossz...
Szoktam látni sokszor,legutóbb a sivatagi reptéren találtam egyet autókázás közben.
nem csak egy bizonyos szint felett látszódnak? Nekem nem rémlik,hogy egyet is láttam volna az elmúlt hetekben amióta játszok vele.
Ott tudom 1000 dolcsi.
De CEO-ban passz.Nekem van Savage.
De autólopáshoz nem kell.
Utoljára szerkesztette: rambozo, 2017.04.13. 17:32:56
RPG-vel vagy minigunnal esetleg a másik rakétavetővel könnyén leszedheted őket.
Mi a fenének foglalkozol ládázással?A ládázás nem túl kifizetődő,főleg nem egyedül,a nagy eladáshoz meg kellenek csapattársak,legalább 3,akiknek van hydra savage vagy buzzard.CEO ládázás nagyon nem éri meg,CEO autólopás sokkal könnyebb és kifizetődőbb.
Ez gta online-ban
Marha jó,hogy csak így elcsórják a 18 ezret érő árukat, menteni meg ugye nem lehet😞
Utoljára szerkesztette: bakvarnyu, 2017.04.13. 16:34:06
Azt szeretném kérdezni, hogy a játékban milyen funkciót lát el a scriphookV.dll? Használom a Filerise fordítócsapat által készített magyarítást, és ha jön a játékhoz frissítés, akkor unkown game versionnel elszáll az egész indításkor, ilyenkor az a megoldás, hogy dev-c.com-ról le kell tölteni az új scripthook-ot. Csak az kb 1 hét még megjelenik. A fordításnál ki lehet kapcsolni a scripthook-ot, csak nem tudom, hogy ez milyen esetleges negatív hatásokkal van a játékra.
Köszi előre is a válaszotokat.
Üdv:
tfrecc
Gigabyte GA-Z97M-DS3H, Intel i7 4790 @ 3,6 Ghz, Samsung SSD 850 EVO 250 Gb, Kingston 8 Gb DDR3/1600, Asus GTX970 4Gb GDDR5 DCII OC
Gyors kocsival utol éred és lelövöd rakétavetővel vagy minigunnal.
Esetleg lopsz buzzardot reptérről.
Buzzard-ra pár hétig még biztos nem lesz pénzem😞
erre voltam kiváncsi most már ezt is tudom!😊
Ezek szerint a sima insurgentet a mechanictól is le leget kérni?
És amúgy a gépfegyveres insurgentet lehet valahogy customozni?
Az autó ajtói úgy voltak beállitva az invertory-ban hogy csak én nyithatom de őt ez nem zavarta és elvitte.
Az nem izgat hogy nem fogja a golyó tegnap a hevy sniperrel is hármat lőttem egy játékosba mire megfeküdt, engem a 96os szintenmel még csak fejen sem kell lőni egyből megfexem a hevy-től, de hogy viszi el a lezárt autót?
Xbox one-on hogy lehet csalni ha csalt?
Nem lehet úgy beállítai a játékot hogy mindig lássam a játékos nevét a karaktere felett ne csak akkor ha közel van vagy már célkeresztben van??
Sokat segítene ha elöbb látnám hol van főleg hydrával 😊
Nagyon nehéz így megtalálni
raid még nem volt,gyanítom alap gyárnál ritkaság a dolog,és a fejlesztések miatt lehet egyre gyakoribb,szal nekem security upgrade lesz az első.
időm meg van hogy termeljen.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Tegnap egy troll hülye gyerek 126 ezres kiszállításomat lőtte szét tudom hogy teli szerveren nem szabad kiszállitani csak már keresem a kihívást és izgalmat 😊
4 suppliest loptam,nem nehéz,raidem még nem volt és el is adtam az első kockát 60k. dollárért. Elvileg másfél kockáig csak egy motort/autót ad és nem ad kevesebbet azért hogy nem teli raktárat adok el.
Leadásnál rendőrök megleptek,itt haltam 2x de szerencsére moci megmaradt,nem veszett el semmi.
Legalább zajlik az élet. Haszon visszaforgatása fejlesztésekre,aztán ceo kocsizás a cél 😊
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Persze,de én a helyedben nem vennék ládás raktárat,a CEO-s ládázás nagyon szarul fizet,inkább vegyél autós raktárat,az autó lopás és eladás sokkal könnyebb és jobban fizet.
Akkor míg az egyikben eladok rögtön utána a másikba is eladhatok?
Ha meghalsz amikor letámadják a gyárat vagy elviszik a dolgozókat akkor buksz mindent.
Ha nem így csinálom már feladtam volna...
Egyébként a ládázás sem rossz, én a 18 ezrest gyorsan megcsinálom buzzartal, szerintem ha időarányosan nézzük akkor hoz annyit mint a gyárak, igazából már azt sem tudom mit csináljak mert a napi küldik is jók, a vip work is jó két kocsi lopás közt, és ha ezeket megunom eszembe jut hogy mostanra már a gyárak is megteltek úgy hogy lehet menni eladni, szóval csak akkor keresel jól ha már gazdag vagy milyen érdekes mi....😊
Minden este tolom az épp dupla pénzes resurrectionos lövöldözést,vesztes kör is 40k hoz,3 round alatt,jelenleg ez a leggyorsabb...
Ha már meglesz a ceo iroda 1 millánál akkor felvehetek vip küldiket is
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.04.06. 08:32:28
Nekem PS-ből lett rá pénzem,volt hogy egy este 2-3 PS-t lenyomtunk,na meg CM is adott olyan 14 millát.
Hard PS finálé 1.25 misit ad,plusz előtte 5 setup fejenként 26k.
MC és CEO-s autólopás előtt főleg PS-ből éltem.
Egyébként én nagyon szeretem a yachtomat,de kicsit drága ingatlan.Fullosan 10 millió.
Igaz jó móka vele megölni sok vadmarhát public sessionban.<#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.06. 07:41:04
Ha téved is be valami idióta akkor kickeljük vagy kap össznépi hiriget.<#hehe>#hehe>
Yachtom még nincs, az jelen állapotban még nagyon drága. Szerintem azt fogom utoljára hagyni
Viszont ha már beszélünk, ezúttal köszönöm neked, hogy annyit emlegetted itt azt a bizonyos crewt, ugyanis a te hatásodra néztem utána és csatlakoztam. Tényleg más minőségre emelkedett az amúgy unalmas grindelés.
Egy autó eladás haverokkal 400 ezer.Én mindig crew sessionban játszom,ahol szinte csak crew tagok vagy még normális ismerősök vannak,egymást nem bántjuk max segítjük,a sok CEO és MC miatt elég szép bónusz jár az eladásokért.Ugyanis rivális cégekért jár bónusz.
Kocsi lopások és eladások közt be segítek a többieknek autót vagy egyéb vackot eladni amiért 30-60k dolcsi jön,pár percnyi melóért nem rossz.VIP Work-re sosem megyek,napi küldizni utoljára talán akkor mentem 1-2 alkalommal amikor kicsi volt a karim.De minimum vagy másfél éve,még az egyhetes napi küldi szarság sem lett meg.PS-re jártam ismerősökkel,sokkal több pénzt hozott,PS kb 1 óra és olyan 300-400 ezer dolcsi.VIP Work közül csak egy érdekel,van az amikor meg kell védened a Yacht-odat az ellenségtől és kapsz érte lóvét,mivel crew sessionban úgysem támadja meg senki így ingyen lóvé.<#buck>#buck>
Tévézek amíg le nem megy.