27707
  • zolcsika080104
    Sziasztok!
    ezt nagyon nem értem,hiszen még a facen is reklámolja a Rckstar az autóversenyt dupla rp járr ilyenek.Minek bannolják ki azt aki részt vesz egy általuk hirdetett legális versenyen?
  • Rodman6
    Mondjuk én már a megjelenés napján milliomos lettem online-ban, mert valaki kapásból dobálta elém a pénzes zacskókat. Aztán fostam hogy ki ne bannoljanak amiatt mert én persze felszedtem őket.
  • Plata
    Ciki,de most van egy ban hullám,aki versenyre megy autóval banánt kap örökre.
    Vagy ha túl sok pénzt kerest banánt kap.Valamit el csesztek a kedves rockstar-ék,úgy repkednek a bannok mint a huzat.Tegnap jött egy mini patch,amiben valamit eltoltak és boldog boldogtalant bannolnak aki autót ad el vagy autóversenyre megy.
    Nagyon ritkán látok hackert.Mert crew tagokkal játszom csak együtt általában,így ritka a hacker,na persze így is be szokott esni egy két magyar hacker.De ritka.Múltkor engem is megpróbált szivatni egy panda crew-es magyar gyökér,de még hackernek is über balfék volt.
    Annyit ért el hogy mivel próbálkozott vele,én egy kicsit nagyon csúnya szavakkal illettem a nő nemű rokonságát.Aztán kerestünk új tiszta sessiont.És megint elszórakoztunk pár órát békében.
    De egyébként online-ban crew sessionban úgy el lehet tolni az időt hogy az durva.
    Néha tök elfelejtem intézni a gyáraimat is mert el ökörködünk.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.24. 17:24:35
  • Rodman6
    Ezért nem kell felkapni a vizet, sokak szeretik az ilyesmit. Színt visz a játékba, plusz az editorral is lehet jó dolgokat alkotni így. Engem pedig az online nem érdekel, mivel 5 másodperces körrekordok vannak stunts-ban, meg még a kezdeti apartman zuhany alól is kilőnek a hackerek. Persze nem ezeket bannolják 3 hétre, hanem akik például magyarítást tesznek rá. Pedig meddig tartana egy olyan algoritmust írni ami kiszűri a lehetetlen dolgokat az onlineból.
    Utoljára szerkesztette: Rodman6, 2018.03.24. 17:14:27
  • Plata
    Nincs az az isten,nincs olyan mod ami letudna úgy kötni mint az Online rész,főleg ha csak crew tagokkal vagyok együtt 90%-ban.
    Nem kockáztatnám meg hogy bannoljanak,többet ér az online mint valami idióta mod.
    Akkor már inkább játszom metro szimulátorral,vagy zombis játékkal.
    Vagy mégse mert mind a kettő unalmas.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.24. 17:07:27
  • allock #24339
    próbáld ki és rájössz
  • Plata
    Szingle rész már vagy két és fél éve nem érdekel.
    Knight rider van a játékba online,zombi apokalipszis röhejes dolog.
    Minek loot szingliben?Vagy mit csinálsz a metróval?Kisiklasztod?
    Mi a rákot lehet élvezni szingliben a metróvezetésen?
    Nem vágom mi a fenét lehet tök egyedül tökölni.
    Online sokkal több dolgot megtehetsz ráadásul nem egyedül hanem ismerősökkel.
  • Rodman6
    Köszi, akkor kénytelen leszek várni a következő verziójára.
  • Rodman6
    A scripthook faszántos modokat támogat a játékban. Knight Ridertől a zombiapokalipszison át a vonat és metróvezetéstől a loot-okig mindent. Lesüllyedés vagy nem, a single részt sokkal szórakoztatóbbá lehet tenni, főleg miután már végigtolta az ember.
  • allock #24335
    frissült
  • Plata
    Mi az a scripthook?
    Ha valami mod vagy hack akkor passz,ilyen szintre nem süllyedek le.
  • Rodman6
    A decemberi scripthook működik még? Mert nálam múlthéten még ment, most pedig hibát ír ki. Frissült azóta a játék, vagy mi?
  • zolcsika080104
    Sziasztok!

Jónás Sándornak még annyit ezen kívül tegyünk hozzá Plata,hogy abban az estben ha magyarítás telepszik a játékba,még ha a magyarítást törli is néhány file benne marad és hiába törli az összes magyarítással kapcsolatos filokat szisztematikusan,teszem hozzá nekem soha nem volt aktiválva online és nem is bannoltak.Szóval hiába törli a magyarítás írmagját is,ha akéssőbbiekben mégis ki akarná próbálni az Online részét.a program a szerver fel sem fogja engedi online-Nekem emiatt kellett újrarakni a játékot,amit meg is osztottam veletek nemrég.
  • Kaszi46
    Sziasztok,

Van valami link/leiras, ahol osszesitve vannak az elerheto online jatekmodok? Lehetoleg valami kis magyarazattal hogy melyik mit is takar. Barataimat szeretnem ravenni hogy probaljuk ki, gyakran lanozunk es szerintem ez a jatek megerne a befektetest. Nem masok ellen szeretnenk jatszani hanem egymassal, egymas ellen, coop ozni stb. Altalaban 4-16 ember szokott osszejonni a lanokra.
    Utoljára szerkesztette: Kaszi46, 2018.03.24. 11:04:30
  • JonasSandor
    Most már magyar lett tolom ezerrel.
  • RepeszElek
    A deluxo-t csak azért vettem mert op a rakétája semmi más miatt bár az útóbbi pár alkalommal egy jetet sem tudtam leszedni vele.
    Körbe körbe repűlnek míg a rakéták elnem fáradnak,kb mint a homming lenne.
    Régen utólérték őket sőt szemből is utánuk fordúlt 90 fokban.
    Nerfelték?
    Amit magadhoz kérhetsz és repűlő járgány arra még mindig a buzzard a legjobb szerintem.
    Mivel kicsivel gyorsabb és szintén lehívhatod a securoservtőll a Havokon is elgondolkozhatsz.
    Én most azzal járok de baszott instabill a cucc,leszálláskor figyelni kell.
    Az is jó mikor lekéred,lerakja az út közepére és azzal a lendülettel neki megy egy npc ugyanis rögtön borúl,csúszik.
    A mini gun-tmeg ne vegyétek meg rá ha csak nem vagytok pro játékosok, mert férfi legyen a talpán aki kinyí aztal valakit.
    Amúgy jó gép:D

• Plata
    Én az önjáró budin gondolkodom hogy megvegyem.
    Nem pvp-re hanem közlekedésre,mert a Deluxo elég lassú jármű.
    És kéne valami repülő járgány amit magamhoz kérhetek.
    Tudom hogy a deluxo-t be lehet glitchelni és akkor fénysebességgel repeszt,de azt én nem szeretem,simán használva meg lassú,hiába.
  • RepeszElek
    Én meg kénytelen vagyok a hevy sniper-t megint robbanó tölténnyel használni a megszaporodott légijárművek miatt...
    Főleg a jet-eket meg a deluxokat szedegetem vele cserébe folyton rohangálhatok lőszerélt, viszont pvp-nél meg rohadtúl hiányzik a sima töltény, mert közel kell engednem és sokan akik nem tudnak célózni azoknak kapóra jön az auto aim.

Ha valakit lemosok pvp-ben hozza a lasert hogy majd azzal erre én leszedem robanós sniperrel, akkor idegbetegen beül a tankba és én már hívom is le a deluxot amivel egy perc alatt szétkapom.
    Az a lènyeg hogy mindennek meg van az ellenszere ezért én már minden szart meg is vettem...
    Nem véletlenül van ez így kitalálva.
    Tiszta pay to win játék már.
  • Plata
    Avengerben nekem is csak kocsi műhely van.
    Azt szoktam használni MOC műhely helyett,Avengert úgyis sokat használom közlekedésre,MOC-ot meg soha.
  • RJoco
    Eddig kettőt tuningoltam és egyikhez sem tudtam venni lőszert csak a Moc-ban. Avenger-ben nincs műhely.
    Asszem legközelebb csak a robbanó töltetes tárat és a hőkamerás célzót fogom feltenni amire lehet. Eddig ezeket találtam a leghasznosabbnak, bár nekem még nincs.
  • Plata
    Max akkor használható ha valami gyenge páncélzatú járműben vagy gyalog van.
    Távcsöves puska ellen vagy jobban páncélozott járgány ellen elmehetsz vele legyeket zargatni.
    Mostanában párszor be tévedt sessionunkba ilyen bajkeverő,általában ha megunják hogy meghalnak sorozatban elég hamar lelépnek,de ilyen robbanó lövedékes gyökér múltkor vagy félóráig próbálkozott.
    Nem szoktam pvp-zni,de ha crew társat szekál valaki akkor hajlamos vagyok előszedni valamelyik durván fegyverzett járgányt és adni neki.
    Akár úgy is hogy én csak vezetek és két három tag öli ágyúkból vagy egyéb fedélzeti fegyverekből.
  • Plata
    Vigyázz a tuningolt fegyverekkel.
    Némelyikhez nem is tudsz venni boltban vagy menüben lőszert,csak a Avengerben vagy MOC-ban.
  • Nitrobrain
    A pump shotgun-t tuningold fel. Abba lehet explosive (robbanós) töltényt is tenni ami nagyon kegyetlen Mindenki lefekszik tőle
  • RJoco
    Egyik kedvenc puskám megtuningoltam a Moc-ban nem kevés pénzért.
    Sajnálattal tapasztaltam, hogy kb. kidobott pénz lett.
    A 200-as tár helyett csak 80-as lett és max 400 lőszert tudok magamnál tartani a 9999 helyett. A lőszert ráadásul csak a Moc-ban tudom megvenni hozzá.
    Amit kaptam, az meg nem sokkal volt jobb, mint az eredeti. Használat közben kb. észrevehetetlen. Legalábbis NPC-k ellen. Úgyhogy vissza is alakítottam.
    A későbbi fejlesztés már ingyenes lesz rá, ez mondjuk jó dolog.
  • RJoco
    Örülök, hogy sikerült megoldanod.
  • Zoolee1976
    Az volt a probléma hogy elvileg az N verzios winek olyan frissitést kaptak ami leszedte az alapbol rajta levo Mplayert.Legalább is ezt hámoztam ki kulfoldi oldalakrol!
  • Zoolee1976
    Köszi de közben sikerult megoldanom.A 4 ik frissités amit leszedtem hozzá az jó lett.Amugy win 10 enterprise n.Udv
  • RJoco
    Milyen win-t is használsz?
    Csak mert a media player-nek mindegyiken rajta kellene lennie tudtommal.
    De mindenképp közelebb kerülnénk a segítéshez, ha tudnánk a verziót és, hogy esetleg mókolt e.
  • Zoolee1976
    Sziasztok!Olyan problémám lenne hogy megvettem ma a játék rockstar clubban aktiválos példányát és ezzel a hibauzenettel fogad a telepito.Hiányzik a Windows media feature pack!Azota telepitettem ezt a packot ujrainditottam a gepet és ez alapján "Vezérlőpult -> Programok -> A Windows szolgáltatásainak be- és kikapcsolása, itt a Médiakezelési szolgáltatások -> Windows Media Player-t kell bepipálni."kerestem a win media playert de még mindig nincs a gépen!Valakinek lenne valami otlete?Koszi.
  • zolcsika080104
    Sziasztok!
    Mindenkinek kívánok minden, de minden jót elsősorban,és köszönet a sok -sok segítségért nektek!A San Andreast végigtoltam csalások nélkül,nekem a nyilas táncolós küldetések nem mentek, az nagyon gáz benne, a többi egész jó volt.
    Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2018.03.21. 20:59:40
  • JonasSandor
    Ja értem egyszer előveszem majd.
  • Plata
    Az a küldetés isteni jó volt.
    Sosem felejtem el hogy Big Smoke le ugat,hogy csak azt az átkozott vonatot kellett volna követni.
    Sokszor direkt elrontottam hogy halljam a dumáját.
    De nem volt nehéz,az indulás után nem sokkal van egy ugrató amiről fel lehet ugratni a vonatra,végig mész a vonat tetején és simán lelövöd a gyökereket.
  • RJoco
    Először végezd el az általános iskola mind a 8 osztályát (de ne az 1. osztályt nyolcszor!!) és akkor már talán elég idős leszel a játékhoz.
  • ROBO35
    én feltettem az javitást de amikor elindul kezdi töltenni asztori rész akkor kiirja a játék hibát észlet!mia teendö aa játék eredeti!elöre köszi!
  • JonasSandor
    Sanandreas-nál a vonatos küldetésig jutottam annó mert mindig elment a vonat és nem tudtam utolérni soha.
  • Plata
    Pedig hidd el hogy az Online iszonyatosan jó tud lenni,ha van kivel játszani.
    Az Online pár hónappal a sztori előtt játszódik így a város is néhány dologban eltér.
    Az Online küldetések heist-ek jó részt sztoriból ismert emberek adják.
    Simeon például éjjel nappal autólopásra buzdít,Trveor és Ron is benne van.Sőt szerintem a Trevor féle heist valami eszement,a finálé videó beteg.
    De Lester és Lamar is bent van,saját küldetéseik vannak,Lester az sok mindenre jó online,leszedi rólad a körözést meg sok mást is tud,ha Online nem lett volna szerintem már rég meg untam volna a GTA-t.Sajnos a sztori elég kevés,San Andreas-hoz képest nagyon rövid.
  • JonasSandor
    Persze online nem is akartam nyomni, csak a sztori érdekel, és ettől nem megy tovább hogy ezt a 4 beállítást nem engedi semmire változtatni.
  • RJoco
    Nálam ez a tetü nem akar frissíteni. Leszedett 81 MB-ot és a többi nem hajlandó. Indítani akarja a játékot, de nem tudja, mert gondok vannak a fájlokkal...
  • Plata
    Ma jött 1.12 gb peccs.Új autók ruhák,satubbi.
    Az új autókból csak 5 jött most,a többi sok majd a köv hetekben,jön sok retró autó,trabant,mini egyebek,vizi helikopter.Satubbi.
  • ntex
    Letöltött a Steam nálam 790MB-ot a GTA V-re. Lehet tudni hogy mi ez?