Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Figyi már ebben a cocain glitch-ben nincs semmi csalás hiszen csak átmegyek egy másik sesson-be szerintetek sem fognak bannolni emiatt ugye?
Kinek mi, én pl. nem vágyok új sztori kiegészitőre, az új cuccok mindig jól jönnek mindennek örülök ami a tartalmat növeli, de abban igazad van hogy a rockstarnak valamiből pénzt kell szereznie ezért erölteti ezeket pedig lenne olyan aminek mindenki jobban örülne csak az nem hozna pénzt ahogy egy új stori kiegészítő sem hacsak nem pénzért adja a dlc-t de az nem az ö stiílusuk
sajnos a játék a multi része free to play modelre épül... farmolj ameddig le nem zsibbadnak az ujjaid..
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Neked farmolás.
De crew-el el hülyéskedni jó móka.
Közben keresünk pénzt is.
De ne tudd meg mekkorákat lehet ökörködni crew-el.
De crew-el el hülyéskedni jó móka.
Közben keresünk pénzt is.
De ne tudd meg mekkorákat lehet ökörködni crew-el.
Abban mi az élvezet, hogy egyfolytában farmoljáték a pénzt azért, hogy utána a Rockstar bedob egy újabb kiegészítőt (most pl. ezt a Military-sat), amit drága pénzért megvehettek és utána ugyanúgy csak a pénzt gyűjtitek nagyüzemben a következő hasonlóan semmitérő dlc-re? Persze, nyilván vehettek házakat, autókat, yachtot, de egy idő után szerintem iszonyat unalmas lesz, én legalábbis már nagyon beleuntam, pedig imádom a játékot. Ráadásul mindezt a pénz harácsolást úgy csináljátok, hogy nem is public sessionba mentek, ahol legalább annyi izgalom lenne, hogy esetleg betámadnak idegen játékosok, hanem privátban. Ha ez a sok Online kiegészítő nem jött volna be ennyire a Rockstarnak, már rég kaphattunk volna egy sztori kiegészítőt, többet érne.
Ez akkor igaz ha egyedül vagy,de ha nem vagy egyedül hanem crew sessionban,és nem csak azzal foglalkozol hogy eladod a gyárból a cuccot hanem közben segítesz a többieknek eladni azzal is jobban keresel.Mc eladásnál az eladás 10%-át kapod meg.Legtöbb crew tagnak 3 vagy 5 gyára van.Általában egymás után adjuk el mindenkinek a gyárából a cuccokat,segítünk egymásnak így állandóan eladás van,akár órákig.Van hogy nem is jut idő autó lopásra mert sok gyár eladás van.Eladás meg nem tart sokáig pár perc,a küldetésed meg mennyit fizet?Egy átlagos küldi 25 ezret fizet asszem,de csak akkor ha sokáig csinálod.Sokkal egyszerűbb crew sessionban MC eladásokban segíteni,számold ki mennyit kapsz egy 2-3 millás gyár eladásnál ha 10%-ot kapod az eladásból?
És azt meg keresed 5-10 perc alatt.
Ha egyedül MC-zel lehet igazad van,nem tudom,én szinte mindig Crew sessionban játszom,ott meg állandóan van eladás.Nem hiszem hogy így a küldizés vagy verseny adna annyit amennyit így tudok keresni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.30. 17:12:20
És azt meg keresed 5-10 perc alatt.
Ha egyedül MC-zel lehet igazad van,nem tudom,én szinte mindig Crew sessionban játszom,ott meg állandóan van eladás.Nem hiszem hogy így a küldizés vagy verseny adna annyit amennyit így tudok keresni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.30. 17:12:20
Akkor nem teljesen értitek, hogy mit írtam.
4 kocsi eladásánál mennyi időt kell eltölteni in-game, hogy újra tudj eladni?
Egy gyárnak mennyi ideig tart amíg kitermeli a cuccot?
Ha megvan a kérdésekre a válasz, akkor számolj úgy, hogy ez idő alatt csak sima küldetéseket csinálsz, vagy bármit.
Aztán meglátod, hogy bizony ott van az a pénz mennyiség, nem pontosan ugyan annyi, de kb bizony ott van az.
Szerintetek miért van az, hogy ha pl versenyeztek, vagy bármi és teszem azt van 4 kör akkor többet fizet mint ha van 1 kör?
Azért mert ha több időt baszakszol az adott küldivel, annál többet fizet. Ez igaz mindenre ami ezt a játékot érinti. Nem kell megmagyarázni semmit, mert csak a ceo raktárakkal kerestem már 13 millát, szval tudom miről beszélek. Ott is az van, hogy ha pl csak egy raktárad van, van egy adott várakozási idő két beszerzés között. Miért? Mert meg kell lennie a BALANCE-nak megkezdve a legrövidebb külditől, a kocsi eladáson át a heistekig. 😊
4 kocsi eladásánál mennyi időt kell eltölteni in-game, hogy újra tudj eladni?
Egy gyárnak mennyi ideig tart amíg kitermeli a cuccot?
Ha megvan a kérdésekre a válasz, akkor számolj úgy, hogy ez idő alatt csak sima küldetéseket csinálsz, vagy bármit.
Aztán meglátod, hogy bizony ott van az a pénz mennyiség, nem pontosan ugyan annyi, de kb bizony ott van az.
Szerintetek miért van az, hogy ha pl versenyeztek, vagy bármi és teszem azt van 4 kör akkor többet fizet mint ha van 1 kör?
Azért mert ha több időt baszakszol az adott küldivel, annál többet fizet. Ez igaz mindenre ami ezt a játékot érinti. Nem kell megmagyarázni semmit, mert csak a ceo raktárakkal kerestem már 13 millát, szval tudom miről beszélek. Ott is az van, hogy ha pl csak egy raktárad van, van egy adott várakozási idő két beszerzés között. Miért? Mert meg kell lennie a BALANCE-nak megkezdve a legrövidebb külditől, a kocsi eladáson át a heistekig. 😊
most a motoros biznisz 25% több profitot termel event van 😄
Most a nagy hacker támadás heteiben hanyagoltam,de hétvégén szerintem visszanézek mi a helyzet
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.05.30. 16:16:52
Most a nagy hacker támadás heteiben hanyagoltam,de hétvégén szerintem visszanézek mi a helyzet
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.05.30. 16:16:52
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Na konzolon nincs olyan sesson ahol nem faszkalapok vannak az a baj
Azért egy begőzölt gyár többet termel mint akármelyik küldetésed.<#buck>#buck>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez nem így van,vagyis ha egyedül vagy lehet,de ha van normális crew és crew session akkor nagyon nem,crew-ben jó pár játékos már többszáz millát keresett csak kocsi eladással.
Crew sessionban ahol nincsenek gyökerek csak mi és zsinórban adjuk el a kocsikat nyugisan nagyon sokat lehet keresni.
Legutóbb a pénzhamisítómból adtam el árut,sok rivális mc és ceo miatt 404 ezret kaptam,de ugye hiába a sok rivális banda,nem voltam veszélyben mert minden rivális ceo és mc crew tagokból állt,egymást soha nem támadjuk csak segítjük.
És most az MC gyárakat is be lehet bugoltatni,a szokásos max áru helyett akár több millió dollár értékig tudnak termelni.
Sőt most van olyan bug is amitől supply sem kell a gyárba.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.30. 11:57:30
Crew sessionban ahol nincsenek gyökerek csak mi és zsinórban adjuk el a kocsikat nyugisan nagyon sokat lehet keresni.
Legutóbb a pénzhamisítómból adtam el árut,sok rivális mc és ceo miatt 404 ezret kaptam,de ugye hiába a sok rivális banda,nem voltam veszélyben mert minden rivális ceo és mc crew tagokból állt,egymást soha nem támadjuk csak segítjük.
És most az MC gyárakat is be lehet bugoltatni,a szokásos max áru helyett akár több millió dollár értékig tudnak termelni.
Sőt most van olyan bug is amitől supply sem kell a gyárba.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.30. 11:57:30
Ha megnézitek onlineban akármit csináltok (sima mission, deathmach, gyárak, autó lopás) minden ugyan annyi pénzt hoz. Amibe több időt ölsz bele/több ideig tart az több pénzt hoz, amibe kevesebbet az arányosan kevesebbet hoz. Szval igazából tök mindegy, hogy mit csináltok. Ja kivéve a dupla $ és rp-s cuccokat. Én csak azt veszem meg amit nagyon muszáj.
Na ez a szemétség mert ugye miért vennél cargobob-ot ha nem azért hogy autókat cipelj vele, honnan tudhattam volna mikor megvettem hogy ez lopott autókra nem jó, még is mit gondol a rockstar a saját autómat minek cipelném ide oda vagy egy fostalicskát az utcáról??
Szerintem szemét dolog hogy ezeket nem írják oda mikor megveszed...
Szerintem szemét dolog hogy ezeket nem írják oda mikor megveszed...
Ne saját cargobob-al menj.
A saját elejti,de a lopott nem.
A saját elejti,de a lopott nem.
Remélem a military dlc-vel jól lehet majd pénzt keresni mert ez a motoros dlc-vel érkezett drog ipar nem nagyon győzött meg...
Egy rakás pénzbe kerül, védelmi rendszerrel is lopják az árumat minimum 20 perc míg feltöltöm 20 perc míg eladom, lassú a gyártás stb... 10 perc alatt lopok egy egy top range kocsit és 5 perc alatt el is adom ez 80 rongy, már nem is nagyon töltögetem a gyárat csak időhúzás kb.
A cargobob jetsam meg mostanában 10ből 8 autót elejtlopásnál ki tudja miért magyarul pont arra nem lehet használni amire való mind ez két milláért!!
Ne vegyétek meg.
Egy rakás pénzbe kerül, védelmi rendszerrel is lopják az árumat minimum 20 perc míg feltöltöm 20 perc míg eladom, lassú a gyártás stb... 10 perc alatt lopok egy egy top range kocsit és 5 perc alatt el is adom ez 80 rongy, már nem is nagyon töltögetem a gyárat csak időhúzás kb.
A cargobob jetsam meg mostanában 10ből 8 autót elejtlopásnál ki tudja miért magyarul pont arra nem lehet használni amire való mind ez két milláért!!
Ne vegyétek meg.
átmásolod a játék mappáját egy másik helyre aztán a másoltat úgy modolod ahogy akarod
Utoljára szerkesztette: allock, 2017.05.26. 15:33:45
Utoljára szerkesztette: allock, 2017.05.26. 15:33:45
#hhwnd
Mi a legjobb megoldás arra, hogy tudjam modolni a single-t de ne tiltsanak ki érte a multiból?
Franc,mobilról nem megy a linkelés.
Esetleg MSI Afterburner + Riva Tuner kombó nem fut a háttérben? Nekem a Riva Tuner miatt crashelt a launcher, amint azt leállítottam, gond nélkül elindult a játék.
X570 Aorus Master | 5800X3D Kraken X62 | 32GB 4000CL18 Trident Z Neo | RTX3080 10GB STRIX White | 970 Evo Plus 500GB | 960 Evo 1TB | 2x WD10EZEX | Dark Power Pro 11 750W | Define R6 USB-C BO TG
Én xboxon nyomom ott ilyen gondok nincsennek, én csak az elite kontrolleremmel nem tudok már játszani mert ha azzal nyomom a kamera folyton a lentről a föld magasságából akarja mutatni a karakteremet és semmit sem látok csak az eget, de a másik kontrollerremmel tök jó...
Sziasztok!
Már elég rég óta nem játszottam a játékkal, most nem akar indulni.
Elvileg a legfrissebb verzió van fent. Launcher kifagy.
Legújabb nVidia driver, minden up-to-date.
Pár hete még lazán elindult.
Próbáltam rendszergazdaként, kompatibilitási módban, eszközkezelőben VGA-t letiltva, amíg a Launcher fut, de akárhogy próbáltam, a GTAV működése leállt üzentet kapom. Láttatok hasonlót?
Már elég rég óta nem játszottam a játékkal, most nem akar indulni.
Elvileg a legfrissebb verzió van fent. Launcher kifagy.
Legújabb nVidia driver, minden up-to-date.
Pár hete még lazán elindult.
Próbáltam rendszergazdaként, kompatibilitási módban, eszközkezelőben VGA-t letiltva, amíg a Launcher fut, de akárhogy próbáltam, a GTAV működése leállt üzentet kapom. Láttatok hasonlót?
R9-5950X/32GB/RTX3070, XBOX ONE S, Fanatec DD Pro, DS920+
Na örülök ha megtaláltad,úgy emlékszem nem telefonszámot kell hívni,hanem a telefonban van taxinak külön menü.
Sikerült! Köszönöm a segítséget.
nem tudom milyen számot kell beütni , hogy taxit hívjak.
Taxit próbáltad?
Itt tartok és nem akar továbbmenni . Mindig azt írja ki jöjjek vissza később.
Telefonon is hívhatsz.
Hogy intem le a taxit?
ez nem jó
Próbálj meg taxival odamenni.
Némelyik küldi meghülyül ha odamész te autóval vagy helivel.De taxival elindul.
Némelyik küldi meghülyül ha odamész te autóval vagy helivel.De taxival elindul.
Franklinnel menj oda, aztán csak autózz visszább a hídig lassan, aztán mikor megjelenik a B betű a térképen fordulhatsz vissza
#hhwnd
Sziasztok. Valaki tudna e segíteni? A gta v- ben 45,5% vagyok és hiába megyek a Federal investtigation bureau küldetéshez mindig elküld , hogy nézzek vissza később bár melyik emberrel megyek oda. Más küldetést nem ajáll fel. Mit nem csinálok jól?
Velem ugyanez történt, villan az üzenet, hogy kaptam pénzt, és hogy single session-be rakott a játék.
Kiléptem, írtam egyből supportnak, másnap meg kaptam egy sablonválaszt:
"Thank you for contacting Rockstar Support.
We do understand your concern. However, we would like to inform you that: To keep the gameplay environment as fair as possible for legitimate players, we routinely do sweeps to ban cheaters and to reverse any illegitimate transactions. An example of this can be found in this support article: https://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/230632668.
These sweeps are based on examination of suspicious gameplay statistics and manually-reviewed evidence submitted by the Community. If you have not engaged in any cheating, you do not need to worry about getting suspended or banned. However, we may remove the illegitimately gained funds during one of our sweeps."
Ezt nem tudom máshogy értelmezni, minthogy majd egyszer akkor elveszik ezt a pluszpénzt. Bár ez így elég gáz, hogy kb majd figyelnem kell, hogy többet költök-e...
Vagy érdemes bepróbálkozni, hátha..? (ha már tudok utána azzal takarózni, hogy azonnal írtam a supportnak...)
Kiléptem, írtam egyből supportnak, másnap meg kaptam egy sablonválaszt:
"Thank you for contacting Rockstar Support.
We do understand your concern. However, we would like to inform you that: To keep the gameplay environment as fair as possible for legitimate players, we routinely do sweeps to ban cheaters and to reverse any illegitimate transactions. An example of this can be found in this support article: https://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/230632668.
These sweeps are based on examination of suspicious gameplay statistics and manually-reviewed evidence submitted by the Community. If you have not engaged in any cheating, you do not need to worry about getting suspended or banned. However, we may remove the illegitimately gained funds during one of our sweeps."
Ezt nem tudom máshogy értelmezni, minthogy majd egyszer akkor elveszik ezt a pluszpénzt. Bár ez így elég gáz, hogy kb majd figyelnem kell, hogy többet költök-e...
Vagy érdemes bepróbálkozni, hátha..? (ha már tudok utána azzal takarózni, hogy azonnal írtam a supportnak...)
Nekem hamar válaszoltak és visszaállították az egyetlen dolgot, amit nem tudtam.
De ehhez hozzá tartozik az is, hogy a rendszer üzenetet küldött a jelszavam megváltoztatásáról és még tudtam rá reagálni, belépni a fiókba és megváltoztatni. Valamint onnan küldtem a supportnak is üzenetet.
De ehhez hozzá tartozik az is, hogy a rendszer üzenetet küldött a jelszavam megváltoztatásáról és még tudtam rá reagálni, belépni a fiókba és megváltoztatni. Valamint onnan küldtem a supportnak is üzenetet.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Na nekem egy orosz hacker ellopta az accountomat 😞 Már 3x írtam a supportnak és semmi. Nem tudom ,hogy mitévő legyek. Szerintetek?
Teljesen új gép. 😊 Végre ezen futna a játék és gondoltam megveszem,mert szeretnék moddoltan is kipróbálni,de az eredeti csupasz játékot se engedi felrakni.😄
Bár az lspdfr módot felraktam rá kipróbálás nélkül,de azt is én akartam felrakni.
Hazamegyek törlöm az egészet a fenébe és ujrarakom,annyit szórakoztam vele,már a helyébe én se indulnék. 😊
Utoljára szerkesztette: Forolto, 2017.05.17. 17:14:29
Bár az lspdfr módot felraktam rá kipróbálás nélkül,de azt is én akartam felrakni.
Hazamegyek törlöm az egészet a fenébe és ujrarakom,annyit szórakoztam vele,már a helyébe én se indulnék. 😊
Utoljára szerkesztette: Forolto, 2017.05.17. 17:14:29
Volt a gépeden előtte fent warez vagy modolt GTA?
Átnéztem mindent,töröltem felraktam nem megy.Átnéztem a log fileokat ott frissul.
Egy módon működik az egész,de ezt is egy utolsó szalmaszál volt a no launcher mod.Ezzel most elindult.de ennek nem igy kellene működnie.Egy zsírúj játék frissítése után módok használata nélkül menni kell,de nem.Ha ennyire csalás ellen megy az egész akkor csinálják meg rendes patchben,ne én járjak már utána napokat fórumokat olvasva....
Egy módon működik az egész,de ezt is egy utolsó szalmaszál volt a no launcher mod.Ezzel most elindult.de ennek nem igy kellene működnie.Egy zsírúj játék frissítése után módok használata nélkül menni kell,de nem.Ha ennyire csalás ellen megy az egész akkor csinálják meg rendes patchben,ne én járjak már utána napokat fórumokat olvasva....
updaternek le kellene frissülnie
1.ScriptHookV.dll
2.dinput8.dll
3.NativeTrainer.asi
töröld ki ezeket a mappából
Utoljára szerkesztette: allock, 2017.05.17. 16:39:51
1.ScriptHookV.dll
2.dinput8.dll
3.NativeTrainer.asi
töröld ki ezeket a mappából
Utoljára szerkesztette: allock, 2017.05.17. 16:39:51
#hhwnd
#hhwnd
Sziasztok,
Tudom lerágott csont,de egy teljesen új PC verzióval játszanék de állando script hook errort ír ki.Semmi mód nincs fent,letöltöttem az új dll-t és még mindig hibás.Mi a francért nem indul el?
Tudom lerágott csont,de egy teljesen új PC verzióval játszanék de állando script hook errort ír ki.Semmi mód nincs fent,letöltöttem az új dll-t és még mindig hibás.Mi a francért nem indul el?
Szoktak,köszi hogy jelezted a dolgot,de tudunk róla,bla bla bla.
Szoktak választ írni?
Nem biztos.
Lehet meghagyják mert becsületes voltál.
Lehet meghagyják mert becsületes voltál.
Köszi!
Írtam nekik, majd kiderül mi lesz. Ilyenkor gondolom azt az összeget levonják. Nem tudom mi jó ebben a rohadt hackereknek.
Írtam nekik, majd kiderül mi lesz. Ilyenkor gondolom azt az összeget levonják. Nem tudom mi jó ebben a rohadt hackereknek.
Írj supportnak hogy hacker megdobott 1 misivel.
Ha elköltöd és nem szólsz büntethetnek.
Ha elköltöd és nem szólsz büntethetnek.