Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A FileRise féle magyarítás jó a steam-s verzióhoz is?
www.smart-bus.hu
A másik árának a felét beszámítják az újba.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Minden rablásnak két féle megoldása van,egy könnyebb egy húzósabb.
Volt egy magyar oldal is ahol le írták minden rablás mind két változatát,sajna már lehalt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.07. 19:33:18
Amúőgy volt GTA V-öm, de elcseréltem egy warhammer vermintidera 😄 szóval mostmár nincs. Max warezba...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.09.07. 09:27:47
Hehe, menekülhetsz de el nem bújhatsz... amúgy valószinüleg csak hasonló az izlésünk, azért szúrlak ki azokban atopikokban amiket nézek. Biztos lehetsz benne ha mondjuk valami focista vagy WoW topikba irsz, ott nem foglak megtalálni, de az open world MMO jellegű játékokban igen 😄
Arkban voltak barátaid, csak te döntöttél úgy hogy egyedül játszol 😛 Jöhetsz vissza a Hydrára bármikor, élhetsz remeteként is a 4 megmaradt bázisunk valamelyiként vagy játszhatsz csapatban is 😄
De azokra már nincs is semmi jó DLC,sajna az elmúlt 2 év DLC-i már nem jöttek ki azokra,azt hiszem márciusig lehetett át hozni a régi konzolokról a karaktereket.Sokan próbálkoztak is azzal hogy milliárdokat csaltak ps3 vagy xbox 360-on és át hozzák az újabbakra,csak épp a rockstar meg kopasztotta őket.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Csak az új generációs és Pc változattal foglalkoznak.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Azért úgy kicsit más.
A második karim jelenleg ennyinél tart😛LAY TIME: 31D 19H 13M
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.05. 17:06:25
Szerk: Te nyomozol utánam? Egyik topikból a másikba menekülök, te mindig megtalálsz <#crazya>#crazya>
Utoljára szerkesztette: MekNzi, 2017.09.05. 15:17:24
De hamar átnyergeltél új cuccra, nem olyan tartósak ezek mint a ... tudod mi 😄
Platával vigyázz, veszélyes ember 😄
Én ebben a crewben vagyok,ott is tudsz jelentkezni.
Néha délelőtt érek rá, van amikor este, van amikor 23 után van 1-2 órám, a hétvégéim gyakran eshetnek hétköznapra.
Szóval nincs rendszer és mindig csütörtök környékén tudom meg a jövő heti beosztást.
Így elég nehéz fixen tervezni olyanokkal, akiknek rendszerezett a beosztásuk és általában találnak más játékosokat.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Még mindig aktív playereket keresek heistekre, CEO,CM melókra. <#gun>#gun>
Tegnap le kellett lépnem a játékból, mikor visszaléptem, megint sokan voltak és nem is akart kirakni engem onnan.
Rengeteg volt a hülyegyerek. Kiléptem a házból, a bejárat előtt ott áll egy, de háttal nekem. Míg eldöntöttem, hogy merre menjek, megfordult és lelőtt. És volt még pár ilyen segg, akit én nem lőttem le, mert gondoltam, had játszon, erre ő lőtt le engem, mikor megtehette.
Ha beviszed a supply-t a bunkerbe akkor mást nem kell vele csinálnod,a bunker automatikusan termel,ha termelés van berakva,ha research akkor az.A supply lopás nem nehéz,de az eladás nehezebb,ahhoz 4-6 vagy akár 8 ember is jól jön.
Bunker-t eladni csakis MC-ben szabad,ha CEO vagy és úgy adod el kevesebbet kapsz érte,ha MC vagy és úgy adod el többet kapsz érte.
Research-höz kell egy MOC is,research-el fegyvereket és járműveket fejleszthetsz fel brutális szintre,sima sniper puskából csinálhatsz hőkamerás robbanógolyós sniper-t,ami akár egy repülőt is lelő.Vagy autóból géppuskás rakétás páncélozott istenverését.
Ha veszel a bunkeredbe shooting range-t,vagy mi a rossebet akkor ott teljesíthetsz fegyveres kihívásokat amivel a fegyvereidet még magasabb szintre fejlesztheted.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.04. 13:30:33
Valaki tudna rövid leírást adni a bunkeres pénzszerzésről?
Most loptam egy adag supply-t. Azzal mi a teendő? Jelenleg pénzem nincs fejlesztésekre, gondolom várnom kell, míg azt feldolgozzák, hogy majd eltudjam adni?
Az meg biztos, hogy, ha elkezdek valami public eventet, akkor egyedül maradok, mint most is. Úgyhogy ládázom egy kicsit.
Én azt vettem meg ami a grove street mellett van,mert még mindig GTA SA a kedvencem.<#hehe>#hehe>
De autó lopós garázshoz kell CEO iroda is.
Akkor még egy darabig gürizgetek, hogy meglegyen a lóvé rá.
Sőt ma még egy lopott tankot haza is vittem.<#buck>#buck>
Más tapasztalt ilyeneket?
Abban a pillanatban megkaptam rá a választ, amint feltettem. 😄
Jó kis slasher.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Fű és a papírhamisító az lófing.
Tök mindegy hogy hol van,mert az eladás úgyis a térkép másik felén lesz.Max ha a városban van annyiban jó hogy közel van.
CM annál könnyebb minél nagyobb szintű vagy,azt hiszem 150-es szinten van a legtöbb HP-d és armorod.
CEO autólopáskor, ha többen is vagyunk, tudunk egyszerre több autót lopni? Eladni tudom, hogy max 4 et lehet.
MC ként melyik drogfélét érdemes gyártani, és mennyire "ajánlott", hogy közel legyen a városhoz? Nyílván a vidékiek olcsóbbak.
Illetve CM-hez keresek 2 vagy 3 embert. Kor 20+ lvl80. Írjatok itt, vagy vegyetek fel SC-on. MekNzi
Utoljára szerkesztette: MekNzi, 2017.08.30. 17:03:54
Múlt héten a 4-es top collectiön eladáskor volt, hogy 70k-t kaptak a segítők. De azt se mindig. Ki tudja milyen elv szerint. Én egyszer kaptam, utána meg ilyen 1000-10000.
Kb lófingot,ez a jutalom eladásnál segítőnek ha 100 ezer értékben adsz el.<#hehe>#hehe>
redditről van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.30. 12:28:04
Ha unatkozom lopok 1-2 alkalommal,de egyébként nem,autó kollekció 400 ezer,45 percenként adhatsz el kb egy ilyet,kocsit lopni tart kb 5 percig,bár én utálom a repkedős lopásokat.Ha meg olyan kocsit lopok ami kell valakinek a kollekciójába akkor elcseréljük.
Shark card az kiesik,olyan béna nem vagyok hogy vegyek.GTA Online-ban lehet boldogulni lazán nélküle is,én szeretek autókat eladni vagy mc gyárakat eladni másoknak,jó szórakozás szokott lenni,bunker eladás meg izgalmas is,harcolni kell gyökér merryweather katonákkal.
CM nem nehéz,csak négy ember kell és lazán megvan,nekünk is kész lett 4 este alatt első próbálkozásra.
Ha csak PS-re hajtasz az sem rosz,egy este 3-4 Ps lemegy ha van hozzá kedved,de én már legalább 1 éve nem voltam heisten szerintem,CEO meg MC eladásokkal jobban lehet szórakozni.
Meg általában vasárnapokat el baromkodjuk zárt crew sessionban ahol ceo-zni sem lehet csak hülyülni.
És csak Crew tagok jöhetnek be,bár crew sessionból 1 már rég nem elég mert sok az aktív tag.
Nekem bőven sok ez is, hogy néha összesedek 1-2 misit, vagy akár egy évben egyszer betolok egy sharkot, és élvezem azt a pár autót, ami tetszik és meg tudom venni. Ezek a retardált repetitív kötöttségek meg nem hiányoznak egy percig se.
Hozzáteszem a CM-et én is lenyomnám, mert már rég heisteltem, szal az legalább nem lenne unalmas. De ehhez is idő kéne, és szervezés másik 3 emberrel.
Csinálni is kéne hozzá melót,nem csak a halakat kergetni a patakban.
Tegnap például megcsináltam a két bevezető hangár küldit és utána csak szórakoztam.
Esténkénti játékokkal a hétvégén kb 8 misit kerestem,jah vasárnap meg hétfő estét el baromkodtuk főleg.jelenleg ki is van fogyva az autós raktáram de nincs kedvem feltölteni.Nem hiszem hogy te farmolós sessionban lennél,te nem szoktál rendesen játszani szerintem,max másokat csesztetni.<#buck>#buck>
Volt hogy kilőtték a kocsit alólam,volt hogy valaki savaggel farmolt ,de egy session váltás megoldotta a dolgot,bedobott pár emberes sessionba ahol már jó esetben békén hagyják az embert.
megjegyzem semmi autóm helikopterem nincs még,de szép lassan bunker eladásokból(25 egységet egyedül is el lehet adni,akkor csak egy kocsit ad) majd hétvégén farmolgatok kicsit hogy meglegyen az MoC.
És várom a kövi dupla pénzes eventet vagy leárazást
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.08.30. 11:05:32
800ezret akkor se fogsz te folyamatosan előteremteni semmilyen supplyzásból, vagy autólopásból, csak ha órákon át ott baszod a rezet az előkészítéssel is. Óriási mennyiségű időt kell befektetni ahhoz, hogy valaki a farmolásból milliókat keressen. De nyilván lehetséges. Főleg ha nincs életed mellette.
Utoljára szerkesztette: Borg, 2017.08.30. 09:33:05