27707
-
Dienes90 #24504 én pcről nyomom xbox karral, full assistedet használok mert gombával a célzás nekem a halálom, DE viszont csak tiszta célpontot tudok vele fogni, tehát sétáló embert vagy a motoron ülőt. Ha autóban, repülőn,távolabb van, vagy sniperrel célozni kell a full ass sem segít nem céloz be semmit, szóval vagy tényleg nagyon pro vagy op a srác, ami létezhet de nem ennyi, csalnak ez biztos :) -
RepeszElek #24503 Figyi már, 120 feletti szintű játékost csak fejlővéssel tudok one shoutolni hevy sniperrel, amivel nincs semmi gond csak hogy eggyes playerek 20ból 20szor one shouttolják az én 200as szintű karakteremet,futás közben, helikopterben, autóban stb.stb.
Elhiszem hogy ellehet találni de hogy minden helyzetben úgy hogy soha sem hibáznak emberfeletti.
Mikor megkérdezem hogy csinálják a válasz hogy ügyes vagyok.
A másik fajta meg rpg-vel talál el 20ból 20szor.
A válasz ugyan az.
Tegnap meg a sérülésmentes akulámat egy lövéssel robbantotta fel egy gyerek. (Nem orbital canon)Robanós sbiperből is 3 kell legalább.
A válasz ugyan az: ügyes vagyok :)
Free assistos szerveren nyomom tehát nincs célzás segítség sem.
Feltúrtam a netet és nem találtam xbox-ra csalásokat.
Vsn valakinek ötlete hogy csinálják?
Ügyesek? :D -
#24502 ceoban a buzzard miatt,gyorsabban vissza lehet érni a garázshoz a deluxokért
Nekem már csak a kokó meg a bunker megy,meg néha beviszek ládát vagy lopok egy kocsit ha kedvem van épp :D majd ha mc hét lesz visszainditom a methet meg a hamis pénzt
Igy bunkerbe van időm lopni a supplyt,tiszta haszon az eladás. bár most reserch megy az opressor rakétája a cél
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.04.19. 13:18:17 -
Plata #24501 CEO vagy MC-ben csináltad?
Én CEO-ban,nem akartam hogy kapjak gyár betámadást. -
#24500 no én gond nélkül leadtam a 4 deluxot
-
#24499 ok,köszi,kipróbálom aztán jelzem hogy nekem fagy e. -
Plata #24498 Prep elméletileg igen,de nekem kifagy tőle a játék vagy lehal a social club.
Ha csinálom egyedül prep-et és beviszem facilitybe amit kell a játék ki fagy,vagy azt írja hogy social club szerverei nem elérhetők.
És indíthatom újra a játékot.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.04.18. 18:03:23 -
#24497 facility küldik csinálhatóak egyedül valamilyen szintig? -
#24496 de csak huszadikán érvényes ez a fű világnapjára vagy mire . -
#24495 Úgy látom a héten a fű eladásra van kedvezmény, olyanom meg nincsen.
Weed Business – 50% off
Weed Business Upgrades – 50% off
Weed sales – Earn 50% More
Green Tire Smoke – 50% off -
RepeszElek #24494 mindegy..
3 intsurgentet kaptam eladásnál. Eddig mindig letudtam szállítani egyedül de most kemény 4 másodperc kellett volna még hogy beérjek a harmadikkal...:)
Máskor biztos szétcseszett volna az ideg, de már leszarom.
így is van 6 millám amit nem tom mire költsek.
Már csak a hangulat miatt járok fel, bohóckodni egy kicsit.
Bárcsak jönne végre valami értelmes tartalom egy dlc-vel...
Ne nagyon reménykedjek mi? :)
-
Dienes90 #24493 Kint van már a mai akció? -
#24492 hát ezt elb.sztad, mindig kedden van a váltás. -
Plata #24491 Nem mert a bunkernek dupla annyi volt az értéke,szal csak ennyi alapanyagod volt benne,csak most dupla annyit ért a múlt héten. -
RepeszElek #24490 Hoppá!
1.2 millán vilt tegnap a bunkerem de fáradt voltam eladni inkább elmentem aludni viszont márra visszaugrott 600 eterre.
Miután folyamatosan töltögettem nem biztos hogy korrekt ez a rockstartól..
Ha már benne van ennyi szerintem hagyni kéne míg el nem adod aztán ugorjon vissza a szokásos a régi szisztémára nem? -
RepeszElek #24489 Ha valami miatt abba fogom hagyni egyszer ezt a játékot akkor az az unknow network error felirat miatt lesz -
Plata #24488 Igen,a kikötőben van,az egyik ház. -
Plata #24487 Kedden van 11 órakor. -
Dienes90 #24486 Eddig hétfőn volt a váltás, akkor ma már nem jár dupla bunker?
Keresnénk egyébként egy negyedik játékost, sajnos kihullott az emberünk, hárman viszont a fullos bunkert se tudtuk leadni, sem heistekre nem tudunk menni. Saját ts van, többi nem számít. -
#24485 Látom a kikötőnél van. -
Plata #24484 Van egy bugos épület online-ban,ha ráugrasz át esel a textúrán,a víz alá,zuhansz is a semmibe de közben víz alatt is vagy.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Plata #24483 A klub az gondolom motoros club,az tök más tészta,a facility egy hatalmas nagy építmény amibe repülő tank és autó garázs is van,meg irodák,lakás,heist szoba és még orbital cannon is. -
SAFIII #24482 Ja, most nézem, az nem számít.
Ok. -
SAFIII #24481 Köszönöm mindenkinek a választ.
Én vettem egy klubbot, az nem facility? -
Plata #24480 Ha a jelenlegi bunkered eladod az újba is meg kell venned mindent.
Lakás,céllövölde meg egyéb szarság.Na és upgrade is kell bele.Cserébe a réginek beszámolják az árát. -
RepeszElek #24479 Nah jah, de nekem már mindenem meg van ami érdekelt és szeretk pvp-ni,de mivel ártatlanokat nem szeretek bántani van hogy 5-6 session-t is ugrok mire találok valami genyát aki a többi “szelid” játékos gyilkolásában éli ki magát.
Olyankor közbeavatkozom:)
A baj hogy általában az ilyen trollok nem egyedül vannak hanem ketten-hárman és attól nő a faszuk ha addig lőnek egy sessiont op cuccokkal míg mindenki le nem lép.
A másik bajhogy ezek a tipusok általában csalnak, és ha ez még mindig nem lenne elég súlyosan hajlamosak az öngyilkosságra mert azt hiszik a K/D érték...
nem tom mit hisznek hisz ez egy video játék, tényleg nem tudom!:D
Nah mind1 mert màr ezt is unom.
Mostanában inkább a sea of thieves nyomatom
-
#24478 Most olvasom, ha vennék egy másik bunkert elveszteném az összes fejlesztést amit erre ráköltöttem? röhej -
#24477 Én is utálom az ilyen dedós lövöldözést, már az első kör végén abba akartam hagyni :)
inkább lopkodom a verdákat amig termel a bunker -
#24476 Csak ezzel az a baj, hogy amíg véded magad, addig nem tudsz mással foglalkozni. Sokan ezért csinálnak inkább egyedülit.
Persze akinek megvan mindene és nem a pénzt hajszolja, az jól el lehet a pvp-vel is.
A konzolok kicsit másképp működnek. Kicsit mások a kontakt missionok is és a járművek spawn-jai is. Pl. PS4-en volt, hogy a sivatagi reptéren fel lehetett szedni olyan harci madarat, amit PC-n csak a katonai bázison tudsz. Hogy azóta kiszedték e már, nem tudom, rég játszottam konzolon velem.
Viszont ezek alapján előfordulhat, hogy Xbox-on megy tv mellett is a dolog. A PC-sek meg spórolnak. -
RepeszElek #24475 Tutira szép számban vannak olyanok is akikről te beszélsz, de én pl. védelemre veszek nagyon sok új járművet, azt is csak azért mert a régi “elavult” és már nem védhatèkonyan magyarul rákényszerit a játék.
Éspersze olyan nincs ami minden ellen megvéd ezért megkell vennem az összeset hogy bármivel is támadnak annak legjobb ellenszerét kérjem le.
Ilyen pl. a deluxo-t sokáig nem akartam megvenni de be kellett látnom hogy kell ahhoz hogy megvédjem magam.
Egy tankot 15 mp allatt szétszed a rakétáival.
Érdekes amúgy mert én meg nagyon nagyon sokszor ülök le tévézni rögtön miután megvettem a supply-t és eddig mindig megjött!
(Xbox)
-
#24474 RS szereti szívatni az embereket.
Van crew session-ra lehetőség, csak ott semmi melót nem tudsz csinálni.
Szerintem az emberek nem a védelem miatt veszik a járgányokat. Egyrészt, hogy meglegyen, másrészt, mert ki akarja próbálni, harmadrészt, mert hasznos, és végül, mert más játékosokat szeretne "szórakoztatni". -
#24473 Pontosan 10 perc a rendeléstől az érkezésig az idő (online ingame idő). Akár bunker, akár valamelyik mc gyár.
Kivétel a TV-s trükknél, de azt személyesen még nem ismerem. -
#24472 Tegnap egyedül adtam el teli bunkert,két kamiont kaptam,csak egyszer kellett sessiont váltani,sajna crew session is már nem olyan mint "rég" (én kb tavaly év végétől vagyok asszem bent) hogy órákig nyugi van...egy két eladás aztán mehetünk is másikba mert tolja be az idegeneket
Rockstarnak egy fél órás programozás lenne kb megoldani a zárt crew sessiont,de persze nem teszi mert akkor senki nem venne helit,meg védekezésre alkalmas dolgokat,ha betéved egy rossz szándékú valaki
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.04.12. 10:44:20 -
Plata #24471 Én még ilyennel nem nagyon találkoztam.
Bunkerbe supply kb olyan 10 perc után érkezik meg,néha,kivéve ha beülsz tévét nézni,amíg a tévét nézed nem jön meg a supply,ezért szoktak vele trükközni,vesznek supplyt amikor még olcsó mondjuk csak egy csík hiányzik és a supply olyan 15-20 ezerbe kerül,megveszik,majd leülnek a tévé elé amíg úgy nem gondolják hogy ki nem fogyott a suplly bunkerből és akkor jön meg nekik az email hogy megérkezett a supply,persze az olcsó supply maxra tölti a gyárat vagy bunkert. -
RepeszElek #24470 Jaja, halgass a többiekre én is így csinálom.
Most az történt hogy megvettem a supply-t majd rögtön utána inditottam egy target assault race-t.
Kb. 15 percig bírtam mert társaihoz hasonlóan ezt a játékmódott is dedósnak találtam, egyszerűen nem értem azokat a felnőt embereket akiket ez leköti, szerintem ezeket a tartalmakat gyerekeknek csinálja a rockstar. 14 évesen még érdekelt volna egy ilyen céltáblákra lövöldözős agyatlan ügyességi játék.
Na szóval 15 perc után kiléptem a játékból.
Másnap mikor beléptem láttam hogy nullán áll a supply és újra meg kell vennem.
-
Plata #24469 A lelépős trükkel 5% vonódik le.
Ha Mc eladásnál szart kapok,postás vagy kukás és rossz kedvem van váltok sessiont és 5% bukta. -
#24468 egy tipp: el lehet adni teli bunkert egyedül is,de kell hozzá ceo buzzard: ha 3 insurgentet ad csak leparkolással,vagy 2 kamionos: ha nem ezeket a küldiket adja be akkor válts sessiont,a bunker készlet majdnem teljesen megmarad(talán 20k kredit vonodik le belőle összesen) aztán lehet újra próbálkozni.
És mindezt csinálhatod saját egyedüli sessionba is port tiltással tűzfalon,ahova nem lép be senki:D
hátránya hogy lemaradsz a bonusról amit más a sessionban bentlévő aktiv ceo vagy mc klub miatt kapnál,ez most akár több százezer is lehet
A session váltós trükk működik akkor is ha idegenek szétbombázzák az eladásod
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.04.11. 21:07:39 -
Bal0924 #24467 Mennyi időt vártál, a szessönbe és nem jött? -
Bal0924 #24466 Köszi.
Akkor 2 járműves lesz. (vagy 1 kamion)
175ezer a határ, addig 1 járműves.
És azt hiszem 300ezer felett meg már 2-3járműves.
És 400.ezer felett 3 a minimum (vagy 2 kamion)
Tapasztalatom szerint.
Jól hangzik az a 2,1millió, de nem szeretném addig kivárni és nem tudnék összeszedni annyi embert... -
RepeszElek #24465 Xboxon kicsit bug-os a bunker.
Már harmadszor fordul elő hogy megveszem és nem jön a szállítmány...
A Havokot meg szerintem ne vegyétek meg már aki gondolkodik rajta.
Csak egy kicsivel gyorsabb mint a buzzard de ultra nagy szopás ha sietsz és gyorsan akarsz leszállni vele.