27707
-
Plata #24544 Bocs mobilról írtam. -
Plata #24543 Veszel mc gyárba supplyt utána elvan magában és termel.
Elvileg van egy olyan trükk hogy akkor kell venni mc gyárba supplyt amikor még olcsó a rendelés.Hiányzik 1 csík akkor 15k dolcsi.Megrendeled és gyorsan elmész a lakásodra vagy hajódra ceo irodába és tévézel.Amíg tv-tik karid nemjön meg a supply sms.Kb mikor úgy véled hogy a gyárban elfigyott a supply felálsz tv elől,kapod sms-t hogy megjött a supply.De mivel közben gyáradban elfogyott nem 15k értékben tölti fel hanem teljesen. -
Plata #24542 Igen. -
#24541 Az MC az gyakorlatilag passzív pénzcsinálás, igaz, a bunkerhez hasonlóan?
-
RepeszElek #24540 passz.
Én 2 éve nyomom lehet hogy az a baj, de lassnan úgy is abba hagyom mert unom a pvp miatt járok fel de ahhoz meg szerintem gyenge a t-home-os netem.
1mp alatt hal az emberem tegnap bulletprof helmet meg bullsharkal rohangásztam és nem tudtam azt mondani hogy egy már meghaltam.
Ha meg heisstet csinálok ezekkel az emberekkel akkor meg tök bénák. Sorra hullanak ki mellőlem online meg szarrá lőnek.
Baromi szar érzés úgy meghalni hogy elöbb lövöd mint állatt és sebzed rápöcinted fejre stb. tudod az összes kis trükköt de ö csak rádnéz és kampec.
Viszont meg minden más lövöldözős fps játékban halomra lövök mindenkit,magyarul a kézügyességemmel meg a reflexemmel nagy baj nincs..
De nektek jó játékot, majd ha lesz egy nagyobb dlc még felnézek.
Sziasztok:) -
Plata #24539 Én tegnap este ládáztam például,nekem szórakoztató.Négy felé osztályozom a ládákat,egy raktárba gem,egy raktárba jewelry egy raktárba art megy egybe pedig a többi vegyesen. -
RepeszElek #24538 Nem kell sok idő hozzá és te is hamarosan unni fogod mert a rokstar nem vitt bele elég tartalmat.
Én már bezárattam az összeset, ha lehetne el is adnám őket.
A pénz is szar de én ingyen is csinálnám ha érdekes lenne de az 50ik után már agyfaszt kapsz,kell hozzá egy kényszeresség az biztos.
Ha izgalmas lenne a farmolás kb. senki sem venne bullsharkot. Lehet ez benne a logika. -
Plata #24537 Igen,az Mc nem nehéz és megéri.
Kokó CC Meth jól termel,a bunker rohadt jól.
CEO-zásban csak az autólopás az ami jól hozza a pénzt,a ládázás csak akkor kifizetődő ha van pár munkásod aki helyetted dolgozik.
Nekem van MC hozzá mariska,hamislóvé,meth és koksz gyár.
kokó és cc jó,meth jól termel de sok supplyt eszik és hülye voltam mert halgattam másra és a sivatagban vettem meth gyárat,ami szar mert messze van,kokó cc és mariska gyár a legdrágább van ,bent a városban azok klasszak,a sivatagi egy rakás szar hiába mondják többen hogy az a jó.
A supply annyiból áll hogy körbejárom a gyárakat veszek supplyt pénzért és kész,methet ki szoktam felejteni mert kint van abban a tetű sivatagban,cc kokó és mariska meg a város közepén.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.04.26. 12:18:01 -
Dienes90 #24536 egy ismerős aki játszott régebb óta mint én azt mondta az MC-s küldetések mind nehezek unalmasak nyűgösek, emiatt csak CEO-s irodát,bunkert na meg wareouse-t vettem. A hangáros küldiket volt szerencsém kipróbálni azok tényleg szarok. Nos ahhoz képest tegnap egy MC-s srácnak segítettem, volt meta, coco, pénz mosás, mit ne mondjak nekem bejött. Van más is aki mellette szól hogy megéri? -
Plata #24535 Vagy 2016? -
Plata #24534 Free annak aki 2017 február vagy márciusig áthozta kariját old gen konzolról.
Már nem lehet áthozni.
Tudtommal. -
Dienes90 #24533 Duke o Death car több oldal szerint is free lesz visszatérő játékosok számára. Mennyi idő elteltével ezt nem tudja valaki? HA volt már a kérdés sorry. -
Plata #24532 Engem egyik sem érdekel. -
Dienes90 #24531 Megéri valamit megvenni a mostani akcióból? Sajnos a buzzard nem akciós :( de mondjuk a grotti esetleg? -
RepeszElek #24530 Tehát ha elérte 120at,és ha a strenght is maxon van akkor már nincs tovább,ennél erősebb nem lesz.
Köszi! -
Plata #24529 Addig kap életerőt tudtommal.
De erősödik még a skillektől is. -
RepeszElek #24528 Nekem azt mondták anno hogy 120 szintig erősödik a karaktered,
Utána mindenk ugyan olyan erős.
Ez tényleg így van? -
RepeszElek #24527 Köszi! -
#24526 Nem hívható le. Kerestem, de nincs a listában sajnos. Pedig én is örültem volna neki.
A célzásra visszatérve, épp most olvastam, hogy LG-től kapható olyan monitor, amiben van célkereszt is.
Alul lehet olvasni.
-
Plata #24525 Nem tudjátok véletlen ifruit app-ban hogy lehet a rendszámba kötőjelet vagy szóközt tenni?
szeretnék egy KMA-puma vagy KMA Puma rendszámot de nem jön össze. -
Plata #24524 Nem tudom,be vallom sosem szoktam CEO-s helit hívni,deluxoval közlekedek,vagy alkalmazom a dupla lehívós trükköt. -
RepeszElek #24523 Az messze rakja le.
Azt akkor hívom ha nagy a baj, és akkor is akulat vagy huntert kérek, néha hydra-t.
Jó lenne tudni mert ha igen akkor buzzard helyett használnám amúgy nem érdekel. -
Plata #24522 Passzolom,még sosem próbáltam,csak mint personal vehicle hívtam. -
RepeszElek #24521 Ez a sea sparrow lehívható a securoservtől úgy mint a buzzard vagy s havok? -
Plata #24520 Mc héten is lesz rá bónusz.
Mc héten üzemelni fog egyébként nem. -
#24519 azt azért tudjátok hogy a füves biznisz csak mai napra vonatkozik,szal esélytelen hogy ma visszahozza az árát,amúgy állítólag nem éri meg ,mert keveset hoz. állítólag.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.04.20. 14:57:54 -
Plata #24518 Fű nekem is bezsákolva.
-
RepeszElek #24517 Nah xboxon úgylátom megfúrta a rockstar a 3intsutgentes bunkeres eladást.
Zsinorban a harmadikat nem tudtam kiszállitani egyedül mert olyan messzi címeket adott meg.
Most kemény 2 mp kellett volna még amúgy mindent tökéletesen csináltam, gyorsan és jól vezettem, sőt még mázlim is volt mert a második cím olyan helyen volt ahova tudtam letudom kérni a hydrát magam mellé így azzal mentem vissza nem buzzarttal de még így is kevés volt az idő...
Marad a kamionos eladás.
Nagy gecik ezek a rockstárosok :) -
#24516 A SeaSparrow egyáltalán nem lassú. Bár nekem nincsenek rakéták rajta, de így gyorsabb, mint a Buzzard.
Rakétát meg csak hangár műhelyben lehet tenni rá, de az meg megint 1,2M, annyim meg nincs.
Most vettem meg a fű ültetvényt fejlesztésekkel 1,4M-ért.
Ami viszont nem tetszik a heliben, hogy nem egyenes terepre, pl. egy domboldalba nem igazán lehet letenni, mert el(le)csúszik. Emellett elég sérülékeny is, hamar elkezd füstölni.
Valamint csak személyi járműnek hívható le. Jó lett volna egy CEO-s lehetőség, mint a Buzzard-nál. -
Plata #24515 Az új heli jobb ha ládázol mint a Deluxo.Deluxo-val repülni nagyon lassú,ha három ládáért kell menni a tengerre vagy messzire akkor nagyon lassú,az új heli meg kicsi és gyors.És elég olcsó is.
Vapid nekem sem kell,de a mini igen,irtó aranyos kis kocsi.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.04.20. 11:12:43 -
Dienes90 #24514 Valahogy nem érzem úgy hogy az új repülőt vagy a vapid focus meg kellene venni, egyik se éri meg, vapid 1,6m, tuningolva kb 2m de nem valami jó, bár irányíthatósága könnyű tény és való, a vizi veréb meg hát azon kívül hogy leszáll a vízre, nem nagy dolog, nem is gyors, meg két személyes, akkor én személy szerint inkább a deloreanra szavazok, tudom az se túl gyors, de valahogy még is jobb, igaz drágább.
Utoljára szerkesztette: Dienes90, 2018.04.20. 11:09:38 -
RepeszElek #24513 Nem,de a legtöbb játéknáp müködik.
A gta-nal nem tökéletes,de nem is fontos mert ott amúgy is ott van,de mondjuk a bf-ben mikor csipőből lősz akkor
nagyon nagy segítség.
Az mp18-al szoktam így csipőből darálni. Lefalább plusz 1mp ami a műfajt tekintve rengeteg:)
Most a sea of thieves-nél veszem hasznát. -
Plata #24512 Nincs konzolom,de ez a képernyő közepét beragasztós dolog nagyon durva,konzolon mindig középen van a célkereszt?
-
RepeszElek #24511 Jah meg miután 22-8ra szétlövi a fejemet odajön gratulálni hogy jó játékos vagyok.
Mikor lettem volna rossz?? :D -
RepeszElek #24510 Áhh nem hiszem én ezt:)
Ami kitudóthat a mai internetes világban ki is tudódik.
A gta playerek 80%at vagy lenyomom vagy felveszem a kesztyűt velük szemben úgy hogy nem sírok ne értsd félre mert jól boldugolok a játékban de ezek úgy leradiroznak mindenkit a térképről mint ha ott se lettünk volna:)
Ilyenkor a sessionben lévők tovább állnak csak én próbàlok ellen állni de most már azt hiszem én is hagyom a francba és lelépek.
Ilyet egy fps játékban sem tapasztaltam pedig több ezer órám van a battlefield sorozatban is stb. stb.
Mind1. A monitor közepét én még anno bf-ben belőttem.
Egy kis pontot ragasztottam oda. Nem zavaró.
Nem ma kezdtem én se:)
-
#24509 Lehet, hogy rossz helyen keresgélsz.
Én PS4-en voltam így. Simán leszedtek. Egy lövéssel.
Viszont, ha kitudódik az a kevés lehetőség ami esetleg van, akkor esélyes, hogy tesznek ellene és ezt nem akarják. Így ezek a lehetőségek talán csak a net sötét oldalán fellelhető. Oda meg Tor szerű dolgok kellenek.
De nem tudom a menetét, nem jártam még arra, csak olvastam a sötét oldalról.
És arra is gondoltam már, hogy kifeszítek átlóban két gumit vagy valamit a monitorra, hogy lássam pontosan a közepet, így esetleg már célzás előtt tudom, hogy hova fogok lőni.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2018.04.19. 18:50:16 -
RepeszElek #24508 Xboxon játszom ezért az egér nem opció.
Bár lehet arra is kapni egeret.. -
Plata #24507 Egérrel irányítva durva fejeseket lehet osztani.
Az hogy ki hány fejesbe hal bele nem tudom,de a reptéren a hangár tetejéről jó pár embert lőttem ki kocsiból egyetlen lövéssel.
Nem kell hozzá heavy sniper sem,Ap stukkerel is lehet oneshotolni,ráadásul még kurumából is ha jó helyen lövöd meg.
De kötekedő gyökereket kocsiból általában Ap stukkerrel szoktam fejbe lőni,egy is elég sokszor.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.04.19. 18:12:02 -
#24506 Na megcsináltam mindhárom prep küldit,nem fagytam egyszer sem,fort zancudo mellett van facilitym -
RepeszElek #24505 A baj hogy xbox-ra nem talàltam ilyen jellegű csalásokat.
Csak írna valamit róla a net.
Trükkök persze vannak,meg tippek de ennyi.
Most valami olyasmit találtam hogy laggoltatják magukat
,(de azt sem tudom hogy)
magyarul nem egyszer talál el hanem többször de az internet csúszás miatt, kitudja mióta löhet már csak olyan késve érkezik a jel hogy nekem már csak a halált számolja be.
Így lőhette le az akulámat is lehet nem egy hanem három lövés is volt csak baszott szólni a játék.
Tegnap felment a pumpa és betoltam egy bullsharkot.
Nem túlzás eggyik nem tudtam elszámolni már meghaltam pedig bullsharkkal valamennyire birnia kéne, mind ezt free assisttel.
A magyar ismerőseim közül sem játszik senki sem úgy mint ezek a terminátorok, ezek egyedül képesek 16 embert kiüldözni egy sessionból.
Valami itt nem stimmel, de nincs elég bizonyitékom:)
És persze egyik sem mondja meg hogy csinálja,
Na jó mindegy nem untatlak titeket.
Ez van:)