Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MOC minek?
Franklinnel az ejtőernyőzéseket.
Michael-el meg már nem tudom.
Azt mutatja a checklist, hogy 45%
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Bár lehet nem arra gondolt?
Ez csak egy tipp,nem biztos hogy ez a baj
Fogj egy taxit és keresd ki a küldetést és hajts oda.
Xbox One-on játszok, de most elakadtam, nem kapok küldetést, pedig a getaway-es misszion túl vagyok.
Jelenleg a Michael háza a Trevor háza! Váltottam karaktert, de semmi küldetés, egyikkel se és kérdőjelesem sincs!
Segítsetek! Köszi
Amíg nincs a raktáradban 32 autó mindig mást ad majd,amikor megvan a 32 akkor már random ad valamit.Valszeg szart.
De amikor megvan a 32 autó garázsban fogod és a 4 legdrágábbat eladod,így 28 kocsid marad,vagyis a játék újra a 4 legdrágábbat fogja adni.
Hopp látom más is megválaszolta.<#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.22. 09:29:51
ha lopáshoz kérded,van egy olyan trükk,hogy összelopsz 32 autót egy raktárba. Ezután ha eladsz egy top range kocsit,és inditasz egy lopás küldit akkor mindig top range kocsit fog beadni
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.09.21. 15:11:22
Mennyi van összesen?
A crew itt érhető el,csatlakozni úgy tudsz hogy elolvasod a szabályzatot és elfogadod majd a fórumban jelentkezel tagnak,meg bemutatkozol.Ezután este ha a socialclub-on is jelentkeztél valaki felvesz,viszont a szabályokat tartsd be.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.14. 09:12:14
Keresek egy olyan crew-t ahol aktívak az emberek és leginkább magyar van benne.
Tudok valahová csatlakozni?
CEO iroda garázsa meg valahogy így néz ki.
Bár mostanában a CEO garázsnak van egy kis defektje,néha poénból az autódba rak bele.<#hehe>#hehe>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.13. 18:43:52
Ami az irodánál van az olyan garázs mint ami a házadban van,csak sokkal több fér bele és sokkal drágább és sokkal díszesebb.
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
Kétféle CEO garázs van, és csak az közös bennük, hogy mindkettőnek feltétele egy iroda:
Az egyik, amelyikben saját használatra tudsz összesen 60 autót tárolni, ha megveszed hozzá mind a három szintet. Ez a kinézetén kívül talán csak abban különbözik a régifajta, 10 férőhelyesektől, hogy vehetsz hozzá egy tuningműhelyet is, így nem kell az autóidat kivinni az épületből, hanem egy gombnyomásra át tudod őket tenni a műhelybe, és ott módosíthatod. Ezt a típust azon a weboldalon tudod megvenni / átalakítani / bővíteni, ahol az irodát is vetted (Dynasty 8 Executive), és csak abba az épületbe, ahol az iroda is van.
A másik fajta garázs az import/export garázs, amiben saját autóidat nem tárolhatod, hanem lopós küldetésekkel tudod feltölteni, és az ott tárolt autókat (ezeket nem használhatod, csak lopás / eladás közben) később eladni. Ezt a típust az irodában a számítógépeden tudod megvenni, ugyanúgy, mint a CEO raktárakat.
Ha kérdeznéd (tudom, hogy nem tetted), hogy melyiket érdemes először venni, szerintem mindenképpen a második fajtát, mert mindenképpen az egyik legjobb (sokak szerint a legjobb) üzlet a játékban az autók lopása / eladása, így ki tudod termelni vele akár a másik garázs árát is.
Remélem sikerült érthetően leírnom.
Köszönöm a válaszokat.
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
Illetve, ha tényleg ilyen minimális összeget kap az illető a segítségért, akkor mégis miért éri meg? Én értem, hogy együtt játszunk, meg XP-t azért kap rendesen (nem?) de úgy.. pénzügyileg.. miért éri meg neki segíteni? Nyilván barátról van szó, meg az együtt játszásról, de pl random embernek.
Illetve, van-e lehetőség pénzt átadni másik játékosnak? Régen, ha jól emlékszem volt rá mód.
Fejlesztések nélkül 1 perc egy adag supply és 10 perc 1 adag fegyó
ja és csak akkor gyárt ha online vagy
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.09.11. 14:57:36
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
A bunker eladás 1 milla valamennyi+ a bónusz,pontosan nem tudom,én mindig fullos előtt nemsokkal adtam el.Nem volt türelmem kivárni a fullt,úgy 995 ezer volt plusz bónusz.
Igen,csatlakoztam én is a crewba amiben vagy,pénteken. A hétvége még csak nézelődéssel,szólózással telt,de a közeljövőben szeretnék majd mindenképpen segíteni,és ahogy telnek a bunkerek,segítséget is kérni 😊
Közelre nem tudom.
A távolabbi sokkal többet ad.Sosem adok el közelre mert a bónusszal a távolabbi durván jobb.
Ha nem egyedül adod el hanem csapattal szokott adni olyan küldetést hogy ha időre viszed be a célba a járművet még a bónuszra is kapsz bónuszt.Bár ha épp nagy vihar van a tengeren és tengeren kell időre szállítani akkor ciki,mert a hullámzás lelassít.
Legutóbb is mikor fent voltam olyan sokan voltunk hogy eladásra nyolcan is voltunk,de csak 3 jármű volt így 2-2 ember egy járgányon elment,mi ketten meg ott maradtunk és malmoztunk,de pénzt meg kaptuk.<#buck>#buck>
Meg nálunk rendszeresen van PP,ami 10 percig tart és 30k tiszta pénz.Aki csinálja meghívja akinek van kedve menni rá,10 percig el lébecoltok a hajón és 30k pénz,majd mentek a következő egyén hajójára.<#hehe>#hehe>
Majd tesztelem a héten ha lesz rá időm,kiváncsi vagyok,lehet más jellegű feladatot is ad mint a távoli szállításnál.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.09.11. 13:26:06
Ha nem akarsz fejleszteni, akkor csak termeljenek.
Hogy az eladás mikor legyen, az csak tőled függ.
1 bunker lehet csak mindenkinek. Ha vennél egy másikat, akkor kicserélődik az új hellyel, Én úgy tudom...
Asszem mindenre válaszoltam. 😊
Hogy érdemes a munkálatokat elosztani? Felesbe, vagy egyszer ez-egyszer az?
Jelenleg 1 haverommal játszunk, mikor érdemes eladnunk a cuccot? Nagyjából most van a felénél a telítettség.
Lehet több bunker? Vagy ez is olyan ,mint a gyárak, hogy egyszerre csak egy lehet?
Fejből nem emlékszem melyikek,de most már van amit csak akkor kapsz ha többen vagytok.
(Bocs a dupláért.)
Utoljára szerkesztette: rambozo, 2017.09.10. 00:12:58
A Ph fórumban is ott vannak az aktív játékosok nevei.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.09. 21:35:10
Az online ezerszer több szórakozás és móka.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.09.09. 18:23:40
www.smart-bus.hu