27707
-
Plata #24584 Úgy néz ki jönnek majd új RDR itemek.
Olyan mint a pisztoly amit meg kellett keresni,várható hogy jön valami DLC is még. -
#24583 fantasztikusak a mostani akciók -
El Gigante #24582 A többjátékos napi feladatokat hogyan lehet megoldani, ha senki sem akar becsatlakozni? -
#24581 Az a baj és jó, hogy minden héten akciós valami.
A múlt héten nem tudtam összeszedni a Deluxo-ra a lóvét, a héten megint akciós az Akula, arról meg korábban maradtam le.
De nem aggódom, mert úgy néz ki, hogy ezek az akciók már folyamatossá válnak, előbb utóbb mindent meg lehet venni akciósan. -
Plata #24580 Facility fullosan gyönyörű.
Legszebb dekorral nagyon szép. -
#24579 türelmesen várni kell,nekem múlt héten beért a deluxo :) most megpróba a facilityt felpimpelni ,nem néztem de ilyenkor az is akciós szokott lenni.
Meg persze minden nap belépek mert most az is pénzt ad,még ha nicns is időm játszni :D -
Plata #24578 Most jobb ha minden nap belépsz,pénzt kapsz.
Ha minden nap belépsz a végén 1.1 millát kapsz. -
Dienes90 #24577 mekkora öröm hogy vasárnap vettem új facilityt közelebb erre akciós lett az is :D a rockstar mindig kövi hétre akciózza le amit megvettem.... tegnap szinte alig tudtam belépni annyira tele volt a szerver -
#24576 -
Plata #24575 Mégis mit adnál el. -
#24574 Jó lenne ebbe is olyan kereskedelem mint a wow-ba, hogy lehet egymásnak eladni cuccokat, eladni-venni ami kell. -
TomI7801 #24573 Nagyon szívesen csak szólj nyugodtan.:) -
Dienes90 #24572 köszönöm szépen a segítséget tegnap este , nagyon szépen ment a dolog :) remélem lesz még ilyen ^^ -
Plata #24571 Én úgy tudom kifejezetten nálunk az IGN tiltott hogy legyen crew vagy friendlisten IGN-es.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.02. 09:47:50 -
Dienes90 #24570 ha csak ez okoz gondot, kilépek én a crew-ból hiszen nem sokra megyek vele, értem én a szabályt is, mondjuk mivel csak 20mb-s netem van ha én csinálok sessiont csak a friendek csatlakoznak rám, random szinte soha, és mivel félek hogy belép egy modder és felnyomja a rankomat ezért mindig csinálok sajátot, valaki már írt csak nem érkeztem válaszolni, viszont szívesen fogadok segítséget illetve segítek, továbbá köszi a prepes tippet :) -
Plata #24569 Mi ma este nyomtuk le az Act 1-et. -
#24568 még a heistet sem kell lenyomni,elég ha megcsinálja a 2 prep küldit(deluxo lopós,és signal scrambler). Az elsőt egyedül is lehet,a másodikhoz 1 ember kell,és már akciós is a deluxo
Akula ugyanez.
Még segítenék is neki,mert pont itt tartok,szal oda-vissza kisegítenénk egymást,de ugye crew szabály hogy nem vehetem friend listre.
Most hosszú hétvégén mondjuk nem is játszottem,haverokkal voltunk túrázni
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.05.01. 20:16:13 -
Plata #24567 Nézd ha egy sessionban több THCC-s is van,akkor ott a session gallyra fog menni,jönnek csalók meg mindenféle tetvek.
Inkább az a baj szerintem hogy a THCC-seknek túl sok modder vagy egyéb haverjuk van akik rájuk csatlakoznak.
HOCC kb ugyanez,PNDA rosszabb ők nem is titkolják hogy csalók,ők is magyarok,bár szerencsére a legtöbb agyhalott barom kategória.
Még ahhoz is hülyék hogy használni tudják a modmenüt.
Sosem felejtem el azt a balfék magyar pandást aki ott görcsölt mint állat hogy felrobbantson mod menüvel,az állat nem fogta fel hogy paszívban nem tud megölni,csak szenvedett.Próbálkozott pénzesővel meg egyébbel,de akkor a balfasz volt a szerencsétlen hogy az sem jött össze.Cserébe viszont én kielemeztem a családfáját és igen szépeket mondtam a felmenőiről.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.01. 17:24:30 -
Plata #24566 Heist nélkül is akciós,csak drágább.Heist-et ha letolod jóval olcsóbb. -
#24565 Mondanám, hogy segítek, de pont most untam meg a sok felhőt és feketeséget bámulni. Éppen le tudtunk nyomni egy Special Vehicle Work-öt, de a végén kikerültünk single-be. Utána meg nem engedett vissza. A negyed óra várakozási idő nekem nem játék. És amúgy is akkora lag-ok voltak, hogy jó, hogy meg tudtuk csinálni a feladatot. -
Dienes90 #24564 Az eladás az oké azt tudom soloba de hesiteket mar nem max egy ket setup, latod itt a bibi en pl Google kerestem magyar crewet itt a thcc volt írva beleptem de sose basztatok senkit , Bar eddig egy thcc emberrel találkoztam . IGN meg nem magyar tudtommal, ők viszont tényleg csalók vagy modderek nagy részben , pl most hogy a deluxo akciós vennék is de a doomhesit nincs meg igy nem tudom kihasználni az akciót -
#24563 De kivitelezhető solo-ban is, csak kicsit macerásabb, több odafigyelést igényel. Pl. ha a gyárak még épp nincsenek félig, akkor általában csak 2 járművet kapsz. Ha már félig vannak, akkor 3-at. Többnyire a 3 is leszállítható, bár az már necces.
A kocsi lopásnál teljesen mindegy, eladásnál meg jön 4 hullám, ha egyedül vagy a játékban. De 20 percenként el tudsz passzolni egyet.
Esetleg nézz be a Prohardver-es GTA topic-ba. Ott normális embereket találsz. Segítünk eladásban, figyelünk a session-ban lévő idegenekre (ha belépsz, akkor ezt neked is kell) és igyekszünk kirakni őket.
THCC, IGN crew-eseket nem szeretjük. Akkor sem, ha magyarok. Sok a csaló, nem normális tag. És az ilyenek simán rácsatlakoznak a haverokra, akik hiába játszanának normálisan, ha elcseszik a PHHU session-ját. -
Dienes90 #24562 Ez komoly ? Most léptem be pont. Thcc crewbA az volt Hogy az jo :/ baromira unom hogy a haverok leleptek egyedül v random emberekkel meg nem hogy heist egy eladás se megy… akkor kb dobható. A jatek mert soloba a tartalom nem kivitelezhető :( -
Plata #24561 Kerülje a THCC PNDA HOCC crew-et,pandások idióta modder gyökerek,HOCC és THCC-s ha van kettő vagy több tuti felbukkan egy modder.
Nagy gyüjtő crew-eket is kerülje,IGN meg hasonló,annak nagy része modder.
Nálunk az újra épített crewben például nem lehet senkinek friendlisten IGN-es,ugyanis ha valamelyik modder crewből van barátja akkor ránk tudnak csatlakozni a privát sessionunkba. -
Alanw #24560 Tudnàtok ajànlani kezdőnek crew-t? -
zolcsika080104 #24559 elment az üzenet ,kapam egy e mailt hogy felülvizsgálják,és addígis egy linken nyomon követhetem az egész folyamatot.szerintetek játszhatok továbbra is ,hisz világosan megírtam hogy sosem éltem vissza semmilyen formában a profilommal. -
zolcsika080104 #24558 elküldtem ezt azt hiszem el is ment az üzenet legalábbis remélemAPRIL 29, 2018
I greet the Rockstar team.
I would like to report a strange case yesterday.I found this page difficult to find after a long search.I definitely want to report this case.I did not do it online, I just walked around the city when my character was in a few seconds from 149 to 2052 I have never used any form of abuse with my profile. I would like to help them in restoring my character's level, thanks, an honest user.
zolcsika0801
Add your reply
DROP FILES HERE TO UPLOAD
-
Plata #24557 Vagy kérj meg valakit hogy fordítsa le. -
Alanw #24556 Inkabb google forditoval probald,...nem hinnem hogy lenne magyar supportjuk -
Alanw #24555 Letezik googlezd ki a rockstar supportot
Utoljára szerkesztette: Alanw, 2018.04.29. 08:54:18 -
zolcsika080104 #24554 bemásoltam a linket de ez az oldal nem létezik,felirattal jön be.Valaki segítene egy linkkel egy olyan linkkel ami konkrétan az üzenet, illetve a jelentésírás helyét hozná be?Valamint a jelentést írhatom magyarul is?
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2018.04.29. 07:25:20 -
Alanw #24553 https://support.rockstargames.com/hc/en-us/requests/new. -
zolcsika080104 #24552 nem találok csak angol oldalt azt sem tudom hogy kell jelenteni
-
zolcsika080104 #24551 ok rendben
-
Alanw #24550 Legjobb ha irsz a supportnak,igy legalabb vedve leszel a gyanusitas alol...szerintem -
zolcsika080104 #24549 Sziasztok!
Alig 10 perccel ezelőtt nem tudom mi történt mászkátam a városban amikor a karakterem szintje magától elkezdett emelkedni,pörgött felfelé ezerrel,majd miután megállt,150 ről 2090 ig ugrott,azonnal kiléptem teljesen a játékból,de az újbóli belépés után is maradt a szint.Valaki meghekkelt volna,nem hinném hogy lenne ilyen billenytyűkombináció,azazhogy én csináltam volna.Most ezért bannolnak ?Fogalmam nincs mi történt
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2018.04.28. 21:09:22 -
Plata #24548 Ma egy kicsit én is pvp-ztem.Eladás közben két gyökér nekünk jött,mivel nem gondoltam hogy baj lesz én rájuk sem lőttem,csak ahogy elmentünk mellettük lőttek is rakétával.
Így aztán gyorsan lehívtam Khanjali-t oszt el lett verve a két gyökér pofája rendesen,ők is lehívtak egy Khanjali-t,de beszopták úgy kicsaptam őket belőle mint a szart.Többiek szóltak hogy vigyázat tankjuk van,de már csak azt látták hogy égnek és vissza írok hogy nekem is.
Asszem nem volt upgradelve a tankjuk,az enyém viszont fullos.Leszedtem őket háztetőről,sarok mögül,tankból,helikopterből,kurumából.
Végül meguntam és elmentem a többiek után új crew sessionba. -
Alanw #24547 Cfospeed....probald a ping javitasa opciot -
Plata #24546 Nézd a smuggler run az olyan SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kategória.szopjál köcsög
Helikopterrel kell ládákat lopkodni,aztán a végén elpasszolni,egyedül felejtsd el,sokszor betámadnak,az eladást egyedül felejtős.Egyrészt kevés idő van rá és akkor is több fordulót kell menni ha minimális ládád van a hangárban.
Nekem például volt hat láda a hangáromban,el kellett adnom hangár cseréhez,hat vacak ládát két hatalmas konténerben kellet eladni a térkép másik felére 1 darab cargobob helivel.Több és értékesebb rakománynál harcolni is kell,ha három emberrel három külön helivel viszed akkor is szar.Mert ha el is vitted mindenhova a hülye rakományt és közben nem lőnek le ellenséges buzzardok épségben vissza is kell vinned a szállító heliket a reptérre. -
#24545 Szerintem autólopásból lehet leghamarabb a legtöbb lóvét összehozni, szólóban legalábbis.
Ez a reptéri "smuggler s run" milyen? A héten dupla pénz,eddig nem sokat foglalkoztam vele.