Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaha kiadott legdurvább DLC közeleg.
Hát ma este volt bőven.
Az egyik meth fuvart is azért buktuk, mert a kis köcsög nem akart kinyiffanni. Ment is a report.
És egy olyan session-t sem sikerült csinálni, ahova ne tévedt volna be valaki nagyon hamar.
Az egyik meth fuvart is azért buktuk, mert a kis köcsög nem akart kinyiffanni. Ment is a report.
És egy olyan session-t sem sikerült csinálni, ahova ne tévedt volna be valaki nagyon hamar.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
PS-en kevesebb a csaló, de nehezebben is találsz normális játékostársakat.
Biztos hogy megkaptad a kocsit,nézd meg mindegyik házadat vagy garázsodat hátha máshova rakta.
De van olyan kocsi ami Ceo lopós raktárba kerül vagy pegasus-tól kell lehívni,azt nem tudod sima garázsba rakni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.27. 16:27:39
De van olyan kocsi ami Ceo lopós raktárba kerül vagy pegasus-tól kell lehívni,azt nem tudod sima garázsba rakni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.27. 16:27:39
Ritkán de látni,valamelyik nap például olyan mákunk volt hogy hosszú órákig egyetlen idegen sem tévedt a privát sessionunkban,sikerült is egy rahedli lóvét keresni,amit aztán szokás szerint el is vertem.<#hehe>#hehe>
Onlinet csak PC-n. Még a csalók ellenére is szerintem, akikkel azért néha összefut az ember, de közel se vészes a helyzet.
Erdemes elkezdeni az online-t PS-en? PC-n meg anno vegigvittem a singlet,az online-t nem kezdtem el. Mennyire jellemzoek a csalok konzolon,frame gondok vannak vagy stabilan jatszhato? Sima ps4 slimem van
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
még esetleg a mors mutualt hívd fel hátha robbant és biztosító visszaadja,csak el kell menni érte a telepükre
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Biztos, hogy nem rakta be egyik garázsba sem?
Nem a Pegasus-nál vetted, ugye? Mert akkor őket kell felhívni, hogy a pályára kerüljön a gép.
Ha egyik sem, akkor próbálkozhatsz tikettel a szupportnak.
Nem a Pegasus-nál vetted, ugye? Mert akkor őket kell felhívni, hogy a pályára kerüljön a gép.
Ha egyik sem, akkor próbálkozhatsz tikettel a szupportnak.
Sziasztok
Lehetséges, hogy ...
Vettem egy kocsit. és mielőtt kiírta volna hogy leszállították átléptem egy másik szessönbe (egy barom állat hekker miatt), utána visszatértem sztoriba (mert amit csinált még mindig látszott).
... a rendszer elvette a pénzem és nem hozza a kocsit?
Lehetséges, hogy ...
Vettem egy kocsit. és mielőtt kiírta volna hogy leszállították átléptem egy másik szessönbe (egy barom állat hekker miatt), utána visszatértem sztoriba (mert amit csinált még mindig látszott).
... a rendszer elvette a pénzem és nem hozza a kocsit?
Nem tudom másnak mennyi ideig tart bunkerbe supply lopás,de általában csak pár perc,annyi idő alatt te nem látsz semmi különbséget a termelésen.De én most pakoltam tele a bunkert,elég sok lopás kellett hozzá,de mákom volt csupa olyat kaptam amit kurumával lehetett csinálni,így laza kocsikázás volt,de nekem ment fentebb a termelés.Igaz én le álltam csetelni is.
Köszi. Tudtam. Csak nagyon meggyőzően mondta és kicsit bizonytalan lettem...
Nem,a termelés megy,akkor áll meg ha nincs egyáltalán.
Az nem oldható meg ha a neveket kitakarod?
De más miatt jöttem a fórumra.
Igaz az, hogy mikor a bunkerbe elindítok szupláj-t akkor megáll a termelés? (hallottam valakitől)
És csak akkor folytatják mikor bevittem.
De más miatt jöttem a fórumra.
Igaz az, hogy mikor a bunkerbe elindítok szupláj-t akkor megáll a termelés? (hallottam valakitől)
És csak akkor folytatják mikor bevittem.
Ha az embernek elfogy a pénze,de lusta melózni legegyszerűbb ha beül egy PP-re valamelyik hajó jacuzzijába.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ezzel kicsit elmaradtál.már kezdetek óta GTA-zok.<#hehe>#hehe>
Csak engem nem az a része érdekel ami a legtöbb agyatlan majmot,engem inkább az a része érdekel amiben nyugisan lehet együtt normális játékosokkal szórakozni.
Szórakozás alatt nem azt értem hogy mint egy idióta lövöldözök mindenkire.
Bár crew sessionban az ilyenek úgysem élnek sokáig,mert vagy lelövik őket vagy kick.
Igaz volt már rá példa hogy valaki akkor sem vette a lapot amikor már több mint kétszázszor lelőtték.
Jó hecc az amikor egy két ilyen idióta betéved és azt hiszi hogy van bármi esélye.A crew már elég régi elég aktív és elég jól ért a pénzszerzéshez,így ha betéved valami öngyilkos idióta elég hamar rádöbben hogy olyan arzenállal néz szembe amivel semmi esélye.
mivel szervezetten szoktunk pénzt termelni így gyorsan és szórakozva jön a pénz.
Az este csak segítettem eladásokban,magamnak öszvissz 1 kocsit loptam meg bunkerbe loptam supllyt,nem volt kedvem saját bizniszekkel foglalkozni,másnak segíteni eladni sokkal mókásabb.
Még az eladást is el lehet trollkodni.<#nyes>#nyes>
Szívesen raknék be képeket ,mert az esti eladásoknál olyan baromkodás volt hogy le kellett fényképeznem.De mindegyik kép tele van nevekkel,ami miatt mégsem rakhatom be.Más ha a crew fórumába rakom be őket,
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.01. 11:27:40
Csak engem nem az a része érdekel ami a legtöbb agyatlan majmot,engem inkább az a része érdekel amiben nyugisan lehet együtt normális játékosokkal szórakozni.
Szórakozás alatt nem azt értem hogy mint egy idióta lövöldözök mindenkire.
Bár crew sessionban az ilyenek úgysem élnek sokáig,mert vagy lelövik őket vagy kick.
Igaz volt már rá példa hogy valaki akkor sem vette a lapot amikor már több mint kétszázszor lelőtték.
Jó hecc az amikor egy két ilyen idióta betéved és azt hiszi hogy van bármi esélye.A crew már elég régi elég aktív és elég jól ért a pénzszerzéshez,így ha betéved valami öngyilkos idióta elég hamar rádöbben hogy olyan arzenállal néz szembe amivel semmi esélye.
mivel szervezetten szoktunk pénzt termelni így gyorsan és szórakozva jön a pénz.
Az este csak segítettem eladásokban,magamnak öszvissz 1 kocsit loptam meg bunkerbe loptam supllyt,nem volt kedvem saját bizniszekkel foglalkozni,másnak segíteni eladni sokkal mókásabb.
Még az eladást is el lehet trollkodni.<#nyes>#nyes>
Szívesen raknék be képeket ,mert az esti eladásoknál olyan baromkodás volt hogy le kellett fényképeznem.De mindegyik kép tele van nevekkel,ami miatt mégsem rakhatom be.Más ha a crew fórumába rakom be őket,
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.01. 11:27:40
Nekem nincsenek kalandjaim publicba,mert max akkor megyek ha kekeckedni akarok a repülös lököttekkel.
De akkor is max passzívban lövöm le őket.
Ha felmegyek mindig invite only sessionba megyek és onnan át crewbe.
De tudom mi van sima publicban.sok hülye gyökér modder hacker meg agyhalott gyökerek tömege.
Legtöbb marhának abból áll a GTA hogy lövöldöznek mindenre,még a sirályokra is lőnek vagy a legyekre,mert az is mozog.
Általában nem is viszik sokra.nem is tudják mennyi jó móka és hecc van abban ha inkább crewben és jó hangulatban játszik.
Régen mikor még nem ismertem a crew-em általában barátokkal heist-re jártam meg publicban vacakoltunk,vagy küldiztünk,de mióta meg ismertem a crew-t már kb két éve,azóta egész más a játék.
Olyan eszement jól el szoktunk szórakozni hogy néha azt veszed észre hogy már túl késő van.
Másnak fárasztó CEO és MC eladások általában színtiszta ökörködéssé módosulnak,mert fix hogy mindig eszébe jut valakinek valami marhaság útközben,crew sessionban nincs öldöklés mert egymást nem bántjuk,így ott nyugi van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.01. 10:50:07
De akkor is max passzívban lövöm le őket.
Ha felmegyek mindig invite only sessionba megyek és onnan át crewbe.
De tudom mi van sima publicban.sok hülye gyökér modder hacker meg agyhalott gyökerek tömege.
Legtöbb marhának abból áll a GTA hogy lövöldöznek mindenre,még a sirályokra is lőnek vagy a legyekre,mert az is mozog.
Általában nem is viszik sokra.nem is tudják mennyi jó móka és hecc van abban ha inkább crewben és jó hangulatban játszik.
Régen mikor még nem ismertem a crew-em általában barátokkal heist-re jártam meg publicban vacakoltunk,vagy küldiztünk,de mióta meg ismertem a crew-t már kb két éve,azóta egész más a játék.
Olyan eszement jól el szoktunk szórakozni hogy néha azt veszed észre hogy már túl késő van.
Másnak fárasztó CEO és MC eladások általában színtiszta ökörködéssé módosulnak,mert fix hogy mindig eszébe jut valakinek valami marhaság útközben,crew sessionban nincs öldöklés mert egymást nem bántjuk,így ott nyugi van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.01. 10:50:07
Bámulatos kalandjaid vannak nap mint nap <#wow2>#wow2>
Azért ennyire nem kéne elvenni a kedvét senki újnak. Az, hogy te nem boldogulsz a publicban, attól még nem jelent azt, hogy más ne tudna. Berakják magukat Passive mode-ba és kész. Ha meg pénzt kapnának, visszaveszik tőlük.
Utoljára szerkesztette: allock, 2017.11.01. 10:36:33
Azért ennyire nem kéne elvenni a kedvét senki újnak. Az, hogy te nem boldogulsz a publicban, attól még nem jelent azt, hogy más ne tudna. Berakják magukat Passive mode-ba és kész. Ha meg pénzt kapnának, visszaveszik tőlük.
Utoljára szerkesztette: allock, 2017.11.01. 10:36:33
#hhwnd
Arra vigyázz hogy kezdőként ne menj public sessionba.
Public sessionba titeket szét kempelnek.
Ma este én crew sessionban szórakozgattam.Ahova betévedt pár gyökér,ki is lettek vágva de két kis köcsög bepróbálkozott nálam is,épp négykerekű mocival mentem haza eladásról mikor betámadtak,azt hitték két hülye motorral le tud szedni,a nagyobbik 32-es volt,leszálltam motorról és azonnal fűbe haraptak,de nem fogták fel a hülyék hogy minigunnal nem kéne szórakozni.Egyrészt nekem sok hp-m van erős a karim így jól bírja a lövést,már ha eltalálnak,nekik meg kb még nulla.
Ha jót akartok sima publicba ne menjetek,úgyis sok csaló na meg idióta játékossal találkoznátok,jó ha tudjátok hogy ha van hacker akkor jobb ha elhúztok,pénzt nehogy kérjetek,azt figyelik,ha pénzt kaptok hackertől lehet nem egyből kaptok büntit,.csak a következő DLC előtt.
Ha találtok egy jó és értelmes Crew-t akkor jó lesz a játék.Ma este én csak másoknak segítettem,crew sessionban,adtunk el mindenféle dolgot,volt bunker drog és pénz eladás,szinte mindig túl sokan voltunk eladásra,de így egy csomót ökörködtünk.
raknék is be képet hogy mennyi eszement baromságot csináltunk,csak mindegyik képen túl sok név van.
Public sessionba titeket szét kempelnek.
Ma este én crew sessionban szórakozgattam.Ahova betévedt pár gyökér,ki is lettek vágva de két kis köcsög bepróbálkozott nálam is,épp négykerekű mocival mentem haza eladásról mikor betámadtak,azt hitték két hülye motorral le tud szedni,a nagyobbik 32-es volt,leszálltam motorról és azonnal fűbe haraptak,de nem fogták fel a hülyék hogy minigunnal nem kéne szórakozni.Egyrészt nekem sok hp-m van erős a karim így jól bírja a lövést,már ha eltalálnak,nekik meg kb még nulla.
Ha jót akartok sima publicba ne menjetek,úgyis sok csaló na meg idióta játékossal találkoznátok,jó ha tudjátok hogy ha van hacker akkor jobb ha elhúztok,pénzt nehogy kérjetek,azt figyelik,ha pénzt kaptok hackertől lehet nem egyből kaptok büntit,.csak a következő DLC előtt.
Ha találtok egy jó és értelmes Crew-t akkor jó lesz a játék.Ma este én csak másoknak segítettem,crew sessionban,adtunk el mindenféle dolgot,volt bunker drog és pénz eladás,szinte mindig túl sokan voltunk eladásra,de így egy csomót ökörködtünk.
raknék is be képet hogy mennyi eszement baromságot csináltunk,csak mindegyik képen túl sok név van.
köszi a gyors választ!
Mindegy hogy veszed meg,az összes Pc-s együtt van.
Csak a steames kényelmesebb,valszeg dobozosról ha felteszed először majd leszed vagy 20 giga frissítést.Hogy hány nap alatt nem tudom,a dobozos ugyanis a rockstar szerverről szedi,az meg eszement szar,nekem is dobozos van,amikor én vettem meg még csak 5.5 giga frissítés volt hozzá,de azóta vagy 20 dlc kijött,nekem az 5.5 giga kb 20 óra alatt jött le,100 megás netem van.de volt amikor csak 5kb-al jött.<#hehe>#hehe>
Játék a dvd-kről felment gyorsan,csak jött 1 nap pöcsölés.
Steames változat a steamről frissül,az gyors.
Csak a steames kényelmesebb,valszeg dobozosról ha felteszed először majd leszed vagy 20 giga frissítést.Hogy hány nap alatt nem tudom,a dobozos ugyanis a rockstar szerverről szedi,az meg eszement szar,nekem is dobozos van,amikor én vettem meg még csak 5.5 giga frissítés volt hozzá,de azóta vagy 20 dlc kijött,nekem az 5.5 giga kb 20 óra alatt jött le,100 megás netem van.de volt amikor csak 5kb-al jött.<#hehe>#hehe>
Játék a dvd-kről felment gyorsan,csak jött 1 nap pöcsölés.
Steames változat a steamről frissül,az gyors.
Sziasztok!
Ha megveszem a játék pc-dobozos változatát tudok a barátaimmal játszani vele akik steam-en vették meg?
Ha megveszem a játék pc-dobozos változatát tudok a barátaimmal játszani vele akik steam-en vették meg?
Szint függő úgy emlékszem.
Hogyan lehet megcsinálni hogy a Merryweather a kontaktok között legyen?
Mert nincs ott valakinek.
Mert nincs ott valakinek.
Nem szabad fullra lopni,csak 32 autóig.
A játékban 32 féle autót lehet ellopni eladásra,amíg a garázsodban nincs 32 autó mindig mást ad lopásnál.
Ha 32 autó bent van eladod a 4 legdrágábbat és ilyenkor újra ezt a 4 drágát tudod visszalopni.
Ha már 32 autót van bent akkor a maradék 8 random autó lesz.
A játékban 32 féle autót lehet ellopni eladásra,amíg a garázsodban nincs 32 autó mindig mást ad lopásnál.
Ha 32 autó bent van eladod a 4 legdrágábbat és ilyenkor újra ezt a 4 drágát tudod visszalopni.
Ha már 32 autót van bent akkor a maradék 8 random autó lesz.
Oké köszi.
Csak azért kérdezem, mert csak a gyártás megy és szó szerint zabálják a supplyt.
Kipróbáltam az autó lopásban, hogy fullon volt a garázs és eladtam 4 top kocsit belőle.
Nem tudom, lehet hogy valamit rosszul csinálok, mert utána loptam kocsit az első top volt a második meg mid... ott abba is hagytam 😄
Csak azért kérdezem, mert csak a gyártás megy és szó szerint zabálják a supplyt.
Kipróbáltam az autó lopásban, hogy fullon volt a garázs és eladtam 4 top kocsit belőle.
Nem tudom, lehet hogy valamit rosszul csinálok, mert utána loptam kocsit az első top volt a második meg mid... ott abba is hagytam 😄
Fele olyan lassú.
Mivel két felé kell termelnie mind a két részleg fele lassan fog menni.Úgy tudom.Nekem mindig egyik megy.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.27. 12:13:15
Mivel két felé kell termelnie mind a két részleg fele lassan fog menni.Úgy tudom.Nekem mindig egyik megy.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.27. 12:13:15
Ha bunkerbe megy a gyártás és a fejlesztés is akkor lassabb a termelés? Vagy úgy gyorsabb?
Hát ha MekNzi féle linken jelentkezel crew-ba és felveszel pár crew tagot havernak akkor kapsz majd meghívót a crew tagok által kreált privát sessionba.Szerintem a legjobb és legértelmesebb magyar crew.
Egyébként sima magyarokkal nem járnál jól,a magyar játékosok ugyanolyan tahók mint a külföldiek.Főleg azok akik nem tudnak maguknak pénzt vagy egyéb dolgot meg keresni mivel bénák hozzá,ezért inkább mások játékát próbálják tönkre tenni.Úgy gondolják hogy ha nekik nem jött össze semmi mert bénák akkor inkább tönkre teszik mások cuccait,ha már ő béna a játékhoz a másik is szívjon.Legtöbb magyar tipikusan ilyen,szóval ezzel nem járnál jól,ha teheted public sesionban tedd magad passzívba,mert úgyis minden gyökér neked fog esni ha látja kicsi vagy.Én mindig úgy megyek fel onlone-ba hogy sztori mód onnan invite only private session és onnan csatlakozok rá crew private public sessionra.Sima public sessionba nem járok,ott csak tapló gyökerek vannak,bár néha feljárok oda is szívatni a balfékebbeket.De azt is passzívban teszem,mivel a tehetségtelenségükhöz ész sem jár így paszívban is meg lehet őket ölni,amit aztán cirkusz követ,mert ugatnak.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.26. 07:23:50
Egyébként sima magyarokkal nem járnál jól,a magyar játékosok ugyanolyan tahók mint a külföldiek.Főleg azok akik nem tudnak maguknak pénzt vagy egyéb dolgot meg keresni mivel bénák hozzá,ezért inkább mások játékát próbálják tönkre tenni.Úgy gondolják hogy ha nekik nem jött össze semmi mert bénák akkor inkább tönkre teszik mások cuccait,ha már ő béna a játékhoz a másik is szívjon.Legtöbb magyar tipikusan ilyen,szóval ezzel nem járnál jól,ha teheted public sesionban tedd magad passzívba,mert úgyis minden gyökér neked fog esni ha látja kicsi vagy.Én mindig úgy megyek fel onlone-ba hogy sztori mód onnan invite only private session és onnan csatlakozok rá crew private public sessionra.Sima public sessionba nem járok,ott csak tapló gyökerek vannak,bár néha feljárok oda is szívatni a balfékebbeket.De azt is passzívban teszem,mivel a tehetségtelenségükhöz ész sem jár így paszívban is meg lehet őket ölni,amit aztán cirkusz követ,mert ugatnak.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.26. 07:23:50
Hogyan tudok csak magyarok közt lenni online? Nem értem mi megy chaten 😊
Hol és hová kell csatlakozzak? Esetleg van valami kis segédlet?
😞 😊
Utoljára szerkesztette: potyoro potyka, 2017.09.25. 23:57:25
Hol és hová kell csatlakozzak? Esetleg van valami kis segédlet?
😞 😊
Utoljára szerkesztette: potyoro potyka, 2017.09.25. 23:57:25
Létezik,de sajna 20 év bann jár érte.<#hehe>#hehe>
Magyarosítás-t a játék modnak tartja amiért bann jár.
De az nem nagy gond ha hackeket használsz,kivéve ha pénz hack,azért harapnak.
Mert akkor nem fogy a Shark card.<#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.25. 22:06:52
Magyarosítás-t a játék modnak tartja amiért bann jár.
De az nem nagy gond ha hackeket használsz,kivéve ha pénz hack,azért harapnak.
Mert akkor nem fogy a Shark card.<#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.25. 22:06:52
Gta 5 online részhez létezik magyarosítás?
Nagyon rég játszottam vele, szeretnék egy kicsit kikapcsolódni. Ehhez jó lenne egy kis magyar segédlet. Online részt egyébként sem vágom. Köszönöm a választ!
Utoljára szerkesztette: potyoro potyka, 2017.09.25. 22:04:04
Nagyon rég játszottam vele, szeretnék egy kicsit kikapcsolódni. Ehhez jó lenne egy kis magyar segédlet. Online részt egyébként sem vágom. Köszönöm a választ!
Utoljára szerkesztette: potyoro potyka, 2017.09.25. 22:04:04
Gondoltam.<#whatever>#whatever>
Gondolom te az a típus vagy aki csak picsog mert nincs semmije,mivel képtelen bármit elérni a játékban és csak mások játékát szeretnéd tönkre tenni.Sajnállak érte.De attól még én jól érzem magam és élvezem a játékot.<#buck>#buck>
Találkoztam már ilyen magyarral privát sessionunkban,csak nem fogta fel hogy nem kéne olyanokkal kekeckedni akiknek egész arzenáljuk van.<#eplus2>#eplus2>
Igaz én csak szimplán fejbe lőttem a kedvenc Ap stukkeremmel.
Jah imádom az ilyen magyarokat,olyan jókat szoktam röhögni amikor hisztériáznak amiért passzív vagyok vagy egyéb hülyeségért.
Engem ugyanis nem szokott érdekelni mit írnak,max jót szórakozom rajta.
WoT-ban is azt szerettem amikor az ellenséges magyarok ugattak hackelésért meg egyéb dologért.Kár hogy kivették csetet.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.25. 20:55:21
Találkoztam már ilyen magyarral privát sessionunkban,csak nem fogta fel hogy nem kéne olyanokkal kekeckedni akiknek egész arzenáljuk van.<#eplus2>#eplus2>
Igaz én csak szimplán fejbe lőttem a kedvenc Ap stukkeremmel.
Jah imádom az ilyen magyarokat,olyan jókat szoktam röhögni amikor hisztériáznak amiért passzív vagyok vagy egyéb hülyeségért.
Engem ugyanis nem szokott érdekelni mit írnak,max jót szórakozom rajta.
WoT-ban is azt szerettem amikor az ellenséges magyarok ugattak hackelésért meg egyéb dologért.Kár hogy kivették csetet.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.25. 20:55:21
Mindenből lehet 1.
Csak a fű nem nagyon éri meg,az irathamisító még kevésbé.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.25. 20:39:37
Csak a fű nem nagyon éri meg,az irathamisító még kevésbé.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.25. 20:39:37
Ja és akkor nem csak 2 gyáram lehet?
Ez a három a legjobb,sorrendben kokó a legjobb,utána meth utána pénzhamisító,fű és irathamisító szar.
Én több helyen azt olvastam, hogy kokó és meth labor hoz a legjobban, erre most tőled a pénzhamisítót látom. Most melyik? Meg egyszerre hány gyáram lehet? Kokó már megvan, maxos, bunker maxos.
Virtuális valuta termelése egyedül lehet hogy nehéz,de egy baráti sessionban ahol egymásnak segítünk de egymást nem bántjuk,jó heccé válik az eladás,akár MC akár CEO eladás jókat lehet ökörködni.Meg nem csak eladni szoktunk,hanem néha kitalálunk ökörségeket.

A nyugis crew session, meg az idióták kizárása még mindig nem jelenti azt, hogy ne szórakozhatnál jól mindegyik frissítéssel, de az írásodból nyilvánvaló, hogy nem ez történik, csak a virtuális valuta halmozása a lényeg. Nincs hozzá semmi közöm és tényleg nem bántani akarlak, csak fura. És sok embertől olvasom ugyanezt.
Ezt azért mondod mert nem tudod milyen el szórakozni egy nyugis crew sessionban,ahol a sok retardált idióta nem tud bezavarni,vagy ha megpróbálja repül vagy pár vérmesebb crew tag rászáll és addig öli amíg visítva el nem megy.<#buck>#buck>
Bár vannak olyan hülyék akik még akkor is bent maradnak miután már több százszor megölték úgy hogy esélye sem volt.
Néha én is leállok szórakozni,kedvenc szórakozásom passzív módban kilőni az idiótákat a hajómmal.<#nyes>#nyes>
Az mekkora poén mikor az ilyen kis agyhalott barom be hisztizik és csak azért is megpróbál megölni,de az nem jön le neki hogy passzív vagyok,de a hajóm nem és kinyírja.<#worship>#worship>
Bár vannak olyan hülyék akik még akkor is bent maradnak miután már több százszor megölték úgy hogy esélye sem volt.
Néha én is leállok szórakozni,kedvenc szórakozásom passzív módban kilőni az idiótákat a hajómmal.<#nyes>#nyes>
Az mekkora poén mikor az ilyen kis agyhalott barom be hisztizik és csak azért is megpróbál megölni,de az nem jön le neki hogy passzív vagyok,de a hajóm nem és kinyírja.<#worship>#worship>
Esküszöm nem kötekedni akarok, de az megvan ugye, hogy ez egy játék, amivel szórakozni kell? Pénzfarmolás csak azért, hogy megvehesd a következő frissítést, az nem szórakozás, szerintem. És többektől is azt olvasom itt, legnagyobb bánatomra, hogy minél több pénzt tudjon összeszedni, akár úgy is, hogy 100x megcsinálja ugyanazt az unalomig ismert küldetést. A repülős küldetések tök jók, izgalmasak, kár kihagyni őket.
pvp nekem sem fő prioritás,de pl vasárnap este is volt hogy bejöttek páran trollkodni ,aztán volt pár crewtag akik nekiálltak megvédeni magukat,aztán jó lett volna kicsit segiteni 😊 a békésebb crew tagok meg átmentek új sessionba😊
Akkor hangár marad ha sok pénzem lesz 😊
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.09.25. 19:35:25
Akkor hangár marad ha sok pénzem lesz 😊
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.09.25. 19:35:25
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Hangárt felejtsd el,szar.
Kevés pénzt hoz,a küldetései nagyon hosszúak.
MOC nekem kimaradt,nem is kell,fegyver fejlesztés akkor kellene ha pvp-znék,de nem,crew sessionban nincs rá szükség.
A bunkeres verdákat sem vettem meg,ugyanezért.
Pénzhamisítót vegyél inkább.
Pénzhamisító meg meth és kokain gyár,nem lopod beléjük a supllyt hanem veszed,ha rabolod bele akkor sok idő elveszik és úgyis csak 1 csíkot tölt fel,ha veszed a supllyt maxra tölti és időt spórolsz,suplly beszerzés helyett elmész kocsit lopni és eladni.
Hangárt max arra érdemes megvenni hogy ott tárold a pegasus járműveidet,ha berakod a pegasus járművedet hangárba personal vehicle-vé alakul.
Hangár csak akkor éri meg ha 9 perc alatt megcsinálod az alapanyag lopást,ha ennél tovább tart már bukó.De ha 9 percnél hamarbb beviszed az árut és mindig egyformát lopsz akkor valamennyit nyereséges,de lófing az autólopáshoz képest vagy mc gyárakhoz képest.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.25. 19:32:24
Kevés pénzt hoz,a küldetései nagyon hosszúak.
MOC nekem kimaradt,nem is kell,fegyver fejlesztés akkor kellene ha pvp-znék,de nem,crew sessionban nincs rá szükség.
A bunkeres verdákat sem vettem meg,ugyanezért.
Pénzhamisítót vegyél inkább.
Pénzhamisító meg meth és kokain gyár,nem lopod beléjük a supllyt hanem veszed,ha rabolod bele akkor sok idő elveszik és úgyis csak 1 csíkot tölt fel,ha veszed a supllyt maxra tölti és időt spórolsz,suplly beszerzés helyett elmész kocsit lopni és eladni.
Hangárt max arra érdemes megvenni hogy ott tárold a pegasus járműveidet,ha berakod a pegasus járművedet hangárba personal vehicle-vé alakul.
Hangár csak akkor éri meg ha 9 perc alatt megcsinálod az alapanyag lopást,ha ennél tovább tart már bukó.De ha 9 percnél hamarbb beviszed az árut és mindig egyformát lopsz akkor valamennyit nyereséges,de lófing az autólopáshoz képest vagy mc gyárakhoz képest.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.25. 19:32:24
lehet kicsit hülyén fogalmaztam😄 röviden ha meglesz az moc akkor a bunkert átrakom full fejlesztésre és az igy kieső bevételt szeretném majd pótolni. Hangárt vegyek vagy meth labot ?😄
hát moc nélkül elvileg nem tudok fegyvert fejleszteni nem? sem bunkeres verdákat.
pénzhamisító meth és kokó hoz a legjobban bikersben,ezeknek csak supply kell aztán termelnek maguktól.Ezért kérdeztem hogy ezeket vegyem vagy inkább elég a kokó és menjek hangárra? pénzügyileg hogy járok jobban?
pénzhamisító meth és kokó hoz a legjobban bikersben,ezeknek csak supply kell aztán termelnek maguktól.Ezért kérdeztem hogy ezeket vegyem vagy inkább elég a kokó és menjek hangárra? pénzügyileg hogy járok jobban?