Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egymást tilos ölni,egymás eladásait tönkre tenni.Stb.
Nagy és szerintem a legjobb crew.
Mindig segítőkész rendes tagok.
Saját sessionunk szokott lenni ahol ha lehet zavartalanul játszunk.
Közös megeggyezéssel van akik pvpznek is.
Keressetek rá facen, hungary crew, mindenkit várunk!
https://www.facebook.com/groups/thehungarycrew/
PC
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2017.12.23. 14:31:18
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Igaz vettem Ps4-et meg hozzá GTA V-öt de nem magamnak hanem ajándékba,szal megint passz.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
De Ps4 és Xbox1-ről lehet.Sztem.
Ps4 és Xbox ugyanúgy kap frissítést és supportot mint pc.Csak a régi nem.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
Ahhoz hogy Pc-re kerüljön először át kéne importálni,vagy exportálni?
Esetleg extrudálni.<#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.19. 22:02:01
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Tegnap crew sessionban több mint száz ezer bónuszt kaptam bunker eladásnál a sok rivális cég miatt.
Yacht 10 milla fullosan ha nincs rá akció,akcióban 2.5-8 misi.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.19. 17:41:42
Bezzeg a yacht-ért elkértek 8-at is
Kb még két milla a gyár upgrade.
Vagy több.
Ha a facilityre gondolsz az nekem asszem 3 milla volt.De nincs orbital meg security.A folyó mellettit vettem meg mert szép helyen van.
Ezenkívül van benne orbitlal cannon.Garázs,lakrész satubbi.
Utánanéztem az Elite Challangnek is. Ott meg elvileg időre kell lenyomni a Finalekoat (itt talán a Setup nem kell), nem szabad meghalni, bizonyos mennyiségű gyilkolás, vagy fejlövés kell, meg még pár dolog. Ezeknél meg az a kérdés, hogy Easy-n is lehet-e, illetve, ha egyvalamit megcsinálok, mondjuk beérek idő alatt, de közben meghalok, akkor a következő játéknál az időt már elfogadja, csak nem szabad meghalnom? Valahol a menüben nem látom azt, hogy mi az, amit már teljesítettem?
Utoljára szerkesztette: totyak, 2017.12.17. 19:23:54
Egyébként azt hiszem még bugos,hardon is annyit fizet mint easyn.
Legalább is azt mondják.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.17. 15:44:09
Aki lassabb mint én az noob, aki gyorsabb annak meg nincs élete
Igen újra lehet csinálni act1, 2 és 3-at
Aki lassabb mint én az noob, aki gyorsabb annak meg nincs élete
Most kaptam újabb prepeket, már 4db-ot. Nyilván ezekhez tartozik 4db Setup és gondolom majd megint jön egy 1/3 Heist.
A prepekkel kapcsolatban lenne kérdésem, hátha valaki tud válaszolni. Az első háromnál még nem vettem észre, lehet, hogy ott még ilyen nem is volt, vagy csak a többi játékos nem foglalkozott vele. Most, amikor elkezdtem az új prepet, egy páncélautót kellett volna megszerezni. Viszont még mielőtt én odaértem volna, egy másik játékos összeszedte és bekocsikázott vele az én bunkerembe. A játék elfogadta, kiírta, hogy passed és utána az a játékos tudott velem jönni a következő prepre. Ez normális így? Miért segít nekem akárki? Amúgy meg nem is szerettem volna, hogy segítsenek, mert én akartam megcsinálni, még örültem is, hogy a prepek magányosan is teljesíthetőek. Remélem, ha végzek a teljes Heisttal, újra lehet csinálni őket és bármelyiket választhatom, nem kell az elejétől megcsinálni az egészet. A korábbi Dead Courier-t is újra szeretném csinálni, ott én voltam a mentős, másik emberke a kopteres és meg szeretném csinálni helikopterrel is.
Az pedig banán.
Utoljára szerkesztette: MekNzi, 2017.12.15. 21:21:14
Nem sokára nyílik egy magyar RP szerver, amit külön klienssel lehet majd futtatni.
Aki még anno játszott RP szervereken, annak biztos felcsillan a szeme, remélem nem sokaknak kell bemutatni, miket tud egy ilyen adta mód, hozzátenni a játékélményhez. Remélhetőleg jó szerver lesz.
Weboldal
Az új tank brutális,sokan bele ülhetnek.Mindnek jut valamilyen fegyver,géppuska,railgun,rakétavető aknavető satubbi.Tegnap a bunker előtt akkora mészárlást csaptunk vele.
Na persze csak zsarukat de végül már hegyekben álltak a roncsok.<#hehe>#hehe>
Többi cucc is nagyon jó,az új repülő moc is állat,a rakétavető meg egy brutális állat,mindent eltapos,tök nyóc mi kerül elé annak kampó.Még az insurgentes merrywether bohócokat is szarrá törte.Úgy néz ki mint egy rakéta hordozó teherautó,de nem úgy viselkedik,brutális tűzereje van,ha jól figyeltem nem fogy ki belőle a rakéta.Emellé bármit eltapos.Vigyázni is kell vele közlekedésnél mert véletlen is eltaposhatod aki szembe jön.
Ruhák is jók.A catsuit egy kicsit bugos néha de nagyon jól néz ki.
A kari hátsója néha nagyobbnak látszik benne CEO MC munkáknál.
Meg volt amikor olyan volt mintha le barnult volna.
A Búvárruha eszement jó.Lehet vele a tenger mélyén búvárkodni,van rajta lámpa is.Ha kijössz a vízből az alkatrészek eltűnnek a karakterről csak a ruha marad,de ha vízbe megy újra rajta lesz minden,szemüveg,lámpa palack satubbi.
Gáz hogy tengermélyén nem lehet telefonálni,ha hívnak melóra fel kell menni a felszínre.
És igaza van abban is hogy ezt csak eredetivel lehet játszani.
Tört vacakkal te csak az alapjátékhoz jutsz hozzá.
Minden DLC az online-hoz jött ki,online érheted el,sztoriban max 1-2 ruhát fegyvert kapsz ott mást nem.
Ahhoz hogy a DLC-ket kipróbáld Online kell játszanod.Karácsony event ma kezdődik.
Még csak 1-2 ruha jön de 19 után valami meglepi és újra jön a havazás.
Ha megvennéd GTA-t javaslom az online-hoz kiadott spéci változatot.
Nem valószínű, mert mindegyik legális verzióban (tudomásom szerint az onlinehoz mindenképpen ez kell) csak úgy indítható el a játék, hogy letölti magának az összes frissítést. (Ha félre értettelek, és a kevésbé legális változatra kérdeztél rá, akkor ne haragudj, nem tudok segíteni.)
Utoljára szerkesztette: rambozo, 2017.12.15. 16:11:27
és lesz e olyan verzió, amit telepítve együtt tartalmaz minden eddig megjelent "krémest" ?
A fejezetek teljesítéséért NORMAL fokozaton:
Act I: $650,000
Act II: $950,000
Act III: $1,200,000
HARD fokozaton:
Act I: $812,500
Act II: $1,187,500
Act III: $1,500,000
Bónuszok:
First Time bónusz minden Act után: $50,000
All in Order (csak az Act III után): $500.000
Loyalty Act I: $75,000