27707
-
Plata #24624 Hülyeség,az MC jó,nekem négy gyáram van plusz a bunker. -
Dienes90 #24623 ceoban 5ezret kapsz mc-ben mellettem 35zret szoktak , nekem azt mondták az mc nagy szar hagyjam, néztem videókat végül annyira megtetszett hogy mégis megvettem, szerencsére mert nekem tetszik, nagy feelingje van, bár én látok benne fantáziát tudnék még dlc csinálni belőle. -
Plata #24622 Persze,mert ha CEO-ban adod el lófütyit kapnak karikára metélve.
Vagyis jó esetben kapnak olyan 5 ezret.
Mc-ben 30-70 ezret.
De az eladó is kap bónuszt.
Sosem adtam el CEO-ban bunkert.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.15. 09:15:05 -
Dienes90 #24621 Pont a héten teszteltük, ha mc-be adod el több pénzt kapnak a társaid is mint ha ceoban adnád el . Ha valaki gta közelben van megírhatná 11 után mi az akciós a héten :) -
Plata #24620 Jah még az jutott eszembe hogy én sosem adom el CEO-ban a bunkit mert kevesebb pénz.
Csak MC-ben adom el. -
Plata #24619 Általában 5-10% a veszteség.
Ládázni is nagy sessionban ládázok. -
Plata #24618 Semmit,mindig crew sessionban adok el,ahol rajtam kívül van még minimum 10 crew tag és szivesen segítenek. -
#24617 session váltassz :D irtuk korábban hogy ilyenkor veszítesz belőle valamennyi pénzt,de nem bukod az egészet . aztán előbb utóbb ad olyat amit solozni is lehet,pl 2 kamion vagy 3insurgent(nem a merryweather támadós),mondjuk buzzard nem árt hogy visszaérj :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.05.14. 13:15:39 -
#24616 Óóó, akkor lehet ez a probléma, hogy nincs MC-m csak CEO-m? Nem tudom, mondjuk én a ládázást sem mertem nagyon nagy lobbikban csinálni, inkább kevesebb pénz de az "biztos".
Mit csinálsz akkor ha több autóval kell elvinni a bunkeres cuccot? :D néha nehéz 15 perc alatt megcsinálni, azt is mondták. -
Plata #24615 Nézd ez egy nem fullos eladás volt,nem dupla event alatt.
Nem tudom hova lettek a régebbi képeim csak az újakat találom.
Dupla bunkis eventen 2.6 misi jött ha nem volt fullos a session de volt pár rivális.
Úgy tudom a maxos bónusszal 1.5 volt a legtöbb amit valaki kapott bunkiért. -
Plata #24614 Baromság.
Mc-ben told ne CEO-ban.
Olyan 80%-os bunkerért is jár már 1.2 misi bónusszal.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.14. 12:24:15 -
#24613 A bunkernél én úgy tudom nincsen session bónusz, legalábbis a reddites guide azt írja hogy nincs. -
Plata #24612 Volt az már vagy másfél hónapja.
Bunkert eladni pedig fullos sessionban a legjobb.Kapsz rá olyan 30% bónuszt.
High demand meg a bánat tudja mi bónusz. -
#24611 Bunkernél annyi a trükk, hogy ha egyedül csinálja az ember akkor 25 unitnál el kell adni a 'csába, és akkor csak egy ótót ad a sell missionhoz. Jó cucc amúgy, mert lehet közben I/E-t nyomni, de valahogy nincs most kedvem grindolni annyit, majd ha kell a pénz.
Ládázós hét mostanában volt, nem? Akkor ugrottam vissza a játékba megint, pár hete lehetett. -
Plata #24610 Fullos cargo dupla eventen 2.5 misi.
Plusz bónusz. -
Dienes90 #24609 Bunkerből nekem már fullos volt, de megbántam, főleg hogy a weaponos részt megvettem, az felidegesített, 97%-osra megcsinálom és failed... komolyan, egyébként én is örülnék a cargo 2xnek igaz nincs tele de így is hozna egy milliót kb :) meg mondjuk a buzzard lehetne akciós mert 50ezrem maradt csak :( :D -
Plata #24608 Ládázós hét jó volna.
Jewelry meg gemstone raktáram lassan teli.
Tegnap loptam egy arany minigunt is a vegyesbe. -
#24607 Holnap kiderül. Nemtudom mikor volt utoljára egy import/export 2x money&rp, de lehetne megint:)
Sikerült venni egy fullos bunkert, most már csak rá kéne venni magamat hogy játsszak eleget, hogy megtérüljön :D -
Dienes90 #24606 Na vajon mi lesz a heti akció? Sikerült egy alap avangert is megvenni, legalább már nem küldözget sms-t meg e-mailt a warstock :) -
Alanw #24605 Ràadasul ha swapfileod is ott van......? Mindenestre csinalj tobb helyet elso körben -
Zozzer #24604 A windows store-ban a saját játékuk is lefagy olykor... :D
Utoljára szerkesztette: Zozzer, 2018.05.12. 15:20:01 -
Bal0924 #24603 Ki találkozott már ilyennel??
Egy újraindítás után már elindul, de ez nevetséges hogy win10, legújabb és ilyeneket csinál
-
Zozzer #24602 BElépnék az online részbe és kiírja hogy régebbi verziót használok. Már csináltam steamen fájlok ellenőrzését, a social klubbal csinált is valamit.. Két dologra tudok gondolni. Csak 7giga szabad hely van a meghajtón és nem tud frissíteni. Valakinek volt már ilyen jellegű problémája? -
#24601 Én inkább teljesítmény helyett a régebbi stílusosabb verdákat szeretem, Ferrarikat vásárolok fel. -
TomI7801 #24600 Szia nálunk az Ocelot Pariah volt a best végre kegyetlen de eladtam picit ronda szegényem Vagner lehet jobb végre sajnos az kihagytuk valahogy. -
#24599 A Vagner agyonver mindenkit a "Super" classban.
Helyzet függő, de 99%-ban a Vagner nyeri a versenyeket.
Utoljára szerkesztette: szabii98, 2018.05.11. 08:45:42 -
Dienes90 #24598 Tegnap nézegettük próbálgattuk a sport autókat, beleértve az újat is, akciósakat is, x80 proto a leggyorsabb és wagner gyorsul a legjobban a mi tesztünk alapján, nekem mondjuk zentorno,deluxo és kuruma van, amit vettem és amit szeretek. Ki mit használ? Tapasztalatok alapján melyik a leggyorsabb, legjobban kezelhető, ár érték arányt is figyelembe véve? Várom a tippeket mielőtt megint mellényúlok :D -
Plata #24597 Kocsma pont tetszene,már ha nem csak egy látszólagos kocsma,de hogy postakocsi meg lovaskocsi hogy néz ki az rohadtul nem izgatna.meg a ló sem,vonat az már esetleg igen.
De kétlem hogy lehetne saját vonatunk,vicces lenne egyszerre 20 játékos egy sínen megindulna.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.10. 10:09:57 -
Dienes90 #24596 potenciál van elég sok, meg lehetne ezer+1 dlc csak vagy a kreatív osztály van szabin vagy rossz emberek vannak ott :D -
#24595 kokó helyett pl kocsmát lehetne nyitni,szeszkereskedelem,postakocsi járatok indítása,simán van benne potenciál :D kiegnek meg ahogy mondod,jöhetnek lovak,egyik gyorsabb de kevesebb a kitartása , a másik lassabb de a fél pályát végigügeti könnyedén :D pisztolyok,puskák postakocsifajták stb stb :D -
#24594 Nekem is a legolcsóbb COE iroda van és nem is akarom lecserélni. A két legdrágábban jártam már és baromira nem tetszik a helye.
Mellette nekem is van egy Apartmanom, azt írta, szép a kilátás a partra, hát eltakarja a másik CEO irodaház. Visszakérném a pénzem, de nincs kitől
A klubház a parton van, korábban Sandy Shore-ban volt. Pont a praktikussága miatt van ott, bár nagyon ritkán látogattam korábban. Mostanában rászoktam, mert egyszerűbb onnan megnézni a gyárak állapotát, mint végigjárni mind a 3-at, amik szétszórva vannak a városban.
Ha lesz elég mozgó tőkém, akkor az egészet elköltöztetem egy helyre. Csak ugye a gyárak fejlesztéseiből nem jön vissza pénz és az újakba is meg kell venni. -
Plata #24593 CEO mindegy,nekem abból is a legdrágább van,bár azt mondják az Arcadius jobb helyen van.
Én sem modoltam vagy hackeltem,nem értek hozzá.
-
Dienes90 #24592 Érzékem van hozzá úgy érzem :D a pénzem elfogyott igy avengerst már nem tudok venni mikor pénzem volt rá hangár meg facility nem volt szóval pech, mivel nem hackeltem/moddoltam, féltem az accountom így neccesebben jön a lóvé az a gáz. Örülök hogy a clubházzal beszoptam, tengerpartit néztem először én is, ceos iroda miatt, meg ugye a szembelévő házat is megvettem hogy közel legyen, így mostmár kérdezem, irodaházból érdemes megvenni a legdrágábbat ami most 4 helyett 2 misi vagy jó a legolcsóbb? Mondjuk már azt megszoktam ismerem a járást meg ugye ott a ház vele szembe.... amugy a cargos raktárak akciósak? el is felejtettem megnézni -
Plata #24591 Esélyes.
Bár az RDR-el nem tudnak annyi pénzt keresni mint GTA-val,RDR2-ben nem tudnak majd hetente újabb és újabb kocsikat tankokat repülőt betenni,vagy majd hetente lesz más ló vagy lovas szekér?
Esetleg egyik héten győzikés nyereg másik héten pöttyös nyereg.
Max fegyver és ruha,de azokból nem lehet sokat keresni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.10. 09:01:12 -
#24590 Szerintem jönni fog az RDR2 is PC-re :D
Előbb vagy utóbb, biztos. -
Plata #24589 Bocsi hogy ezt mondom de két marhaságot is elkövettél.
MOC fölösleges,szar és úgysem fog kelleni soha.Legszívesebben kidobnám a picsába.
Legdrágább Mc klubház a legszarabb sajnos.Én alapból azt vettem meg amikor kijött az MC,de az a legfosabb,rossz helyen van,szar a megközelítése.Le fogom cserélni a héten a tengerparti Mc klubházra.
MOC helyett vehettél volna Avenger-t,ugyanazt tudja,csak hogy ezerszer jobb.
Repülőnek helikopternek is használhatod,sőt tudsz vele szállítani járművet,32 ember fér bele,szóval ökörködésre kiváló.
Jah ha lesz pénzed a facilitybe vegyél meg mindent,a legdrágább stílust,legszebb festést,orbital cannont,igen vegyél orbital cannont,tudom drága,de egy ingyen lövést kapsz még hozzá.
Facility veszett szép ha rendesen kidekorálod,ugye tele van üveg fallal,ha drágább stílust veszel meg,nekem a legdrágább van,akkor nem is sima üveg lesz benne,hanem valami csicsás és szép.És a fal is nagyon gyönyörű lesz,nekem valami sárgás,de nagyon szép.
Security room vagy mi a bánat franca is kell bele,ingyen lőszer van benne,ingyen strike tem,még minigun lőszer is van,meg fegyverekhez sticky-hez.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.10. 08:57:26 -
Dienes90 #24588 Konkrétan 7 misiről 500 ezerre levásároltam magam, a facility akciós e a style bele nem, vettem clubházat a legdrágábbat, eddig nem láttam csak a legolcsóbbat, ez ahhoz képest kurva menő legalább is nekem, moc kamionba is megvettem az autó tuningot mert az is akciós volt, deluxot behúztam a múlhéten bár kicsit csalódás de így is megéri, sajnos a belépés kedden számomra lehetetlen volt, tegnap meg egyedül játszottam így inkább csak gang attack meg ceos lopás ment a bunker töltés miatt. -
TomI7801 #24587 Szia.Ha van egy komoly barát nem gond a pénz ott van az act 1 heist én igy adók pénzt a barátomnak és közbe termel a bunker is szépen.
-
#24586 Ezzel csak az a bajom, hogy a játékban szép és jó a pisztoly, de az AP-t jobban szeretem.
RDR-ben meg *********. PC-re nem lesz.
A DLC-nek örülni fogok, legalább megint csoroghat a nyálam, hogy hű de jó lenne ez meg az, de miért ilyen baromi drága?!?!
És miért nem adnak megfelelő lehetőséget az ár összeharácsolására? Napi pár óra játékkal jó sokat játszhatok a cuccért. Már ha sikerül napi szinten játszani.
A glitch-eket nem lenne rossz kihasználni, csak pc-n az sem egyszerű.
A sógor PS4-en mindent megvett és nem gürizte halálra magát, mert talált neten 1 kihasználható játékhibát. Okosan csinálva nincs belőle gondja. -
#24585 Olyannal még nagyon nem találkoztam, hogy senki ne akart volna becsatlakozni.
Amúgy meg a telefon/jobs részlegén kiválasztod a stílust, ami kell és oda majd bedob.
Valaki mindig indít valamit. Kivétel a Rally. A Rally-t kb. senki nem játsza.
A másik megoldás, ha keresel valakit aki segít benne.