Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#hhwnd
Azokra rá szállnak mert csökkentik a bevételt.
De az a ciki hogy olyat is bannolnak aki nem csal.
Valami csaló berakott a játékba olyan járművet ami még nem került be,volt aki kipróbálta és kapott egy hét bannt.<#vigyor>#vigyor>
Ha megválogatod a barátaid,nem veszel fel IGN-es meg hasonló tetű crew-ből tagot barátnak akkor nyugi van.
Nekem szinte csak a saját crewből van barát.Tegnap előtt meg tegnap este is volt vagy 4-5 óra nyugis játék crew sessionban.
Amúgy múltkor panaszkodtam a connection gondok miatt. Úgy néz ki a UPC modemem miatt volt (Technicolor TC7200u). Váltottam csomagot és kaptam egy Connect Box-ot amivel eddig semmi ilyen probléma nem jött elő.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.01.20. 01:31:04
A helikopternek E-vel kell kiengedni a horgát.
Asus B85M-G,i5-4460@3,2Ghz,Asrock Rx570 PhantomGaming X 4GB OC, Kingston Hyper X Fury 2x4GB DDR3,
Utoljára szerkesztette: tomy88trance, 2018.01.14. 22:27:27
Asus B85M-G,i5-4460@3,2Ghz,Asrock Rx570 PhantomGaming X 4GB OC, Kingston Hyper X Fury 2x4GB DDR3,
A karakter kinézetét megtudom változtatni utólag?
Utoljára szerkesztette: tomy88trance, 2018.01.11. 00:40:51
Az Elitist trófea kicsit egyszerűbb, de ott meg az időkorlátok rontják el az egészet.
Sajnálom, hogy ezeket belepakolták a játékba, mert így sok rajongót megfosztottak a 100%-os trófea birtoklástól. Tudom, hogy sokak szerint a gyűjtögetés butaság, de GTA-ban szerettem/szeretem. Meg is van minden, kivéve ezt a kettőt és ez eléggé bosszant.
Aki igen az vegye fel CornerLizard-ot, és csinálja meg vele a flecca-t.
Többit meg majd együtt.
#hhwnd
Trollok nem zavarnak be heist-be.
Mivel olyankor külön sessionban vagy.
Doomsday heist sem vészes ha nem vagy kis szintű.
Láthatatlan katonákat is meg lehet csinálni,fejre lősz és kész.
Láthatatlan katonáknál kapsz is hőkamerát vagy mi a rossebet.
Sima Cm-hez csak 4 értelmes ember kell.Akik tudják mit kell csinálni.
De sajnos a sok troll 10 éves miatt már lehetetlen megcsinálni. 😄
A doomsday-s heist meg szerintem esélytelen. 😄 örülök ha 30 halállal meg tudtuk 2en csinálni, volt amelyiket nem is hardon csináltuk, pl amikor láthatatlan katonák jönnek.... 😄 faszság.
Doomsday CM-el még nem foglalkoztam.
Ha haverod tényleg csal akkor meg naná hogy nem érdekel.
Én azt sem bánnám ha az összes csaló megdöglene agyrákban.<#buck>#buck>
De a CM nem 10 millát ad,inkább 14-et.10+2 misi és a heistekből befolyó összeg.
(Haver csal, és criminal mastermindról lenne szó) 😄
Csak kéne még egy értelmes Magyar.
Minden karakternek más.Nézd meg milyen színű és azzal a karival menj oda,de ha jó karival mentél oda akkor keress egy zizzent pasit aki drogot árul.Ő indítja a küldit.
CsibVPN ingyenes 3 GB-ig. Kipróbálásra teljesen jó.
Nekem segített, nélküle nem igazán tudtam heist-ba menni.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Pontosan tudja a jó büdös franc.De ha a netkapcsolatodban bármi kis akadás vagy hiba van azonnal ledob a többiektől.Vagy ha a routered vagy mi a francnak hívják túl melegszik az is lehet gond.Bármi kis hiba a netkapcsoltaban ledobást csinál,van aki szándékosan csinálja ezt hogy tudjon egyedül nyugisan bizniszelni.<#buck>#buck>
De nekem tegnap sem volt gond,egész este crew sessionban játszottunk együtt.
Valszeg sose lesz fixálva, ha 2 éve nem csináltak vele semmit.
Ne mondja nekem senki hogy egy 120 megás net rossz. 😄
Vagy a géped sem bírja túl jól.
Van hogy néha ha elfeledkezem magamról éjfél kettőig sem dob le ismerősöktől,de néha ha szarakszik a net akkor ledobál és egyedül maradok.
Megvettem a játékot hogy ismerősökkel tudjak játszani. Kérdésem hogy az online rész mindig ilyen problémás? Random átrak másik sessionba, van olyan hogy bent vagyok egy szerveren és látom bal oldalon spammeli a játék hogy mindenki leavel, volt olyan hogy verseny közben eltűnt mindenki a versenyről és elsőként értem be, egyedül voltam az egészben. Arról nem beszélve hogy elég sűrűn kidobál onlineból offlineba "unknown error"-al. Ráadásul meg van az egész fejelve azzal hogy rohadt sokat loadingol a játék, a HDD nem is dolgozik csak pörög a töltést jelző ikon multiban és van hogy 1-2 percet kell várni hogy történjen valami.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Bully online vicces lenne.<#nyes>#nyes>
Jó lenne ha lenne Bully 2,sajna Red dead valszeg csak konzolra jön.
Idén jön a red dead redemption 2,jövőre talán pcre is,nyilván raknak bele hasonló online multit,az sok embert elszív majd. aztán rá 2-3 évvel jön az új gta.tehát én kb 5 évig nem aggódnék még h lelövik a szerókat.
A single rész letölthetősége meg valszeg évtizedekig megmarad egy tárhelyen,az jelentéktelen adat egy online szerverhálózathoz képest.
Legjobb esetben marad egy minimális hálózat párezer ember kapacitással ami a még megmaradó embereknek elég lesz.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
De mi lesz a lemezes verzióval? Vagy a single rész teljes egészében a lemezeken van, csak online-hoz szed adatokat a Rockstar szerverről? De szerintem különböző hibajavítások is szoktak onnan jönni. Most 73,9Gb a telepített játék, ebből az update mappa 20,4, tehát minden sallang nélkül elvileg 53,5Gb a játék. Tehát elvileg a single elférhet 7db dupla rétegű dvd-re. Ha valakinek van pontos infója, írja meg, kérem!
Úgy rémlik a GTA IV pl. teljes egészében elfért a két lemezén és Live-ról csak hibajavító foltok jöttek, amik amúgy letölthetőek és manuálisan telepíthetőek. Tehát, ha ott egyszer bezár a multi (egyébként még mindig megy, így 10 év távlatából is, szerintem óriási), gondolom a single megy tovább és szimplán nem enged logolni multiba, vagy az is kap egy végső patchet. Ezt is meg lehet erősíteni, vagy cáfolni, nem vagyok biztos a dologban.
De mi lesz a GTA V-vel? Ötlet, elképzelés? Valahogy azért nem tartanám szép dolognak, hogy amit megvettél drága pénzért, akár digitálisan, akár lemezen, azt 20 év múlva ne tudd használni. Én pl. még mostanában is tolom az első részt. Mennyivel jobb volt, míg nem volt ez az online kötöttség. Akár más játékokból kiindulva is írhattok elméleteket. Tényleg foglalkoztat a dolog.
De néha elég gáz ha pont nem akarom hogy ledobja őket vagyis engem pontosabban. 😄
Nekem csak 100 megás thome vagy telenor vagy telekom vagy a telefene tudja mi.<#hehe>#hehe>
De soha nincs vele bajom,órákig tudok játszani a többiekkel,mondjuk a pvp-t pont le szarom.
Tök mindegy hogy 5 emberrel játszok vagy 22-vel, nem lehet normálisan pvp-zni mert ez a fos ledob feszt....
Netem 120 megás upc...
De elvileg van benne kikapcsoló gomb.
Én sosem mertem kipróbálni,mert nekem az Online rész ezerszer többet jelent.
Mellesleg azt mondják,én nem tudom nem próbáltam,hogy a magyarosítás elég vacak.
Hogy igaz vagy sem nem tudom,csak crew fórumban volt róla szó hogy lesz-e valamikor rendes magyarítás hozzá mert ez nagyon nem az igazi.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.24. 16:16:16
Lenne egy kérdésem s egyben kérésem felétek,aki tudd segíteni benne,hogy honnan tudnám letölteni a Gta San Andreas hungarian módot ?.
A válaszokat előre is köszönöm
Be kell valljam nem nagyon kedvelem őket,ha sok THCC van egy sessionban akkor tuti hogy előkerül egy csaló vagy hacker.
Ezért sokszor inkább lelépek ha sok van belőlük.