27707
-
Plata #24664 Nem glitch. -
#24663 Ez glitch lenne?
Van 3 féle értékű autó. Olcsó, közepes és drága (top).
Ha valamelyikből elérted a 8-at, akkor abból nem ad többet addig, amíg a másik kettőből nincs meg a nyolcadik.
Vagyis, ha összeszedsz 32 autót, akkor abból 8,8,8 darab érték szerintinek kell lennie.
Ha eladsz a top-ból egyet, akkor utána megint top-ot ad. Ha eladod mind a nyolcat, akkor a következő 8 szintén top lesz. De mivel százalékos értéket vesz figyelembe, így általában a 33. autó is lehet top. Sőt, nekem nemrég 10 top kocsi állt a garázsban. Top alattit már nagyon rég vittem be.
40 férőhelyes a garázs.
A lényeg, először szedj össze 32 kocsit, utána kezdd el az eladást és csak topokat. Eladások között általában be lehet vinni 2 autót. Ha egyesével adod el őket.
1 kocsinál 20 perc a várakozási idő eladást követően. 4 kocsinál 40 perc. Ennyi idő alatt éppen 4-et is össze lehet szedni.
Persze, ha kollekciókra hajtasz, akkor mindig azt a fajtát kell eladni amiből nem a kollekcióba való van. De, ha nem akarsz vacakolni, akkor lopásnál mindjárt fel is robbanthatod és csak a kollekciós autót viszed be.
Kollekció eladásánál a segítők is kapnak jutalmat. -
#24662 Ezek után nem értem mi motivál még téged a játékba? Mindenből venni mégegyet? :) -
#24661 Van egy ilyen glitch, hogy a warehouse nem duplikálja az autókat, amíg nincs mindegyikből legalább egy.
Három tier van, low, medium, high (asszem ez a nevük, mindegy igazából), a lényeg annyi hogy CEO-ként megkeresed ezeket az autókat, amiket el akarsz lopni, és berakod őket a warehouse-ba. Úgy érdemes csinálni, hogy minden fajtát ellopsz, de csak a high-at adod el. Egy ideig nem fog belőle sok pénz jönni, de miután az összes olcsó autó megvan, már csak high autót fogsz kapni, ha keresel autókat, azaz a végtelenségig keresed, és eladod. Van egy metódus, miszerint keresel autót->leszállítod a warehouseba->csinálsz egy VIP missiont ami 20-25k-t ad (Headhunter vagy Sightseer) és utána leszállítod a high end autót, majd ugyan ez elölről.
Plusz amit fodorpeti mondott, minden héten van dupla rp/cash event, ezekkel lehet szépen fejlődni meg pénzt gyűjteni általában, aztán szedni a pénzt:)
-
Plata #24660 Nem tudom mennyit fizetnek,de egy Mc eladás 62-70ezret ad segítőként,pár perc.
Este egy meth és kokó eladással meg másoknak segítve kerestem több mint két és fél misit.
pedig nem voltam fent sokat,kb 9-től 11-ig.. -
fodorpetii #24659 Az aktuális 2x rp/cash versenyeket/küldetéseket érdemes csinálni, nekem a múltkori vespucci job hozott elég sokat.
Most a Trap Door AM ami dupla arról mindig kapsz sms-t ha behívnak. -
fodorpetii #24658 Köszi, szerintem belevágok ez érdekel is, valami egyéb okosság van még hozzá?Arra gondolok, hogy egyben jó eladni a kocsikat vagy hogy működik? Van napi limit? -
TomI7801 #24657 Szerintem kéne valami jó barát aki adna pénzt pl az act 1 heistbe én a kezdő barátomnak kb 20m szereztem igy eddig. Vagy egy jó magyar crew.Kezdés nehéz sajnos. -
#24656 Ha már itt tartunk, én az elkezdésnél szopok.
Hogyan lehet csóróként annyi pénzt gyüjteni a leghamarabb, hogy CEO házat vagy vehicle warehouset vegyek? 100k-m van most kb. -
TomI7801 #24655 Köszi megkaptam én is a pénzt. Hiába untam meg a gyárakat ennyi pénzért mehet 2 gyár. -
Plata #24654 Ma reggel utalják a lóvét.
A hangárom is alakul.
-
Plata #24653 Marha jó most,kokó és meth eladása 932 és 806 ezer dolcsit fizetett. -
#24652 Ez a kettő tényleg a legfontosabb, na meg a buzzard. -
#24651 Mindent csak elkezdeni nehéz, ha már van sok cuccod akkor könnyebben jön a pénz.
Így "kezdőként" én a CEO házat és a Vehicle Warehouse-t ajánlom, bár nem olcsó mulatság de elég hamar visszahozza az árát, aztán lehet szépen lépkedni felfelé a bunker felé, vagy a többi MC biznisz felé. -
fodorpetii #24650 Sziasztok, mostanra sikerült összerakni 2,5millát online, nem egy hatalmas összeg de valami értelmesre akarom költeni, heistra meg van a ház, meg mc(alapon) fűvel, meg egy armored kuruma, és ennyi. Igazából a kocsik leszállítása az érdekelne, vagy valami izgalmasabb, a bunker valahogy nem fog meg, szóval mibe érdemes belekezdeni? Általában ketten vagyunk fent haverommal, néha 3-4-en.
Köszi előre is! -
Plata #24649 Tegnap 120k értékű láda lopás is volt.
1 ládáért jó pénz.
Dupla héten 240k lesz. -
Plata #24648 De ha supply helyett közben pénzt keresel jobban jársz.
Mostanában le köt a ládázás.
Szeretem csinálni.
Tököm se pöcsölne helyette supplyzással. -
Dienes90 #24647 375k de kapsz érte több mint 1 milliót, ráadásul amíg tele lopod az idő alatt autókat is tudsz lopni, ha mákod van kijön egy collection 300k + a bonusz pénz, de mondom én senkit se akarok rá beszélni de ki van számolva ez egy táblázatban hogy idő arányosan jobban megéri megvenni. Az Opressoros küldi.....hát mit ne mondjak azt 2x csináltuk meg, 1x nekem 1x a havernak és az HÁNYADÉK, főleg amikor a repülőből kell kiugrani, nem is csoda hogy keresel rá embert, nekem a lamar küldi volt ilyen ahol a kocsikat úgy kellett elvinni a pontból b pontba, hogy a rendőr ne észleljen... mit ne mondjak random emberrel probáltam mert haver épp inaktív volt és gondoltam elütöm az időt... borzalmas hányszor elkaptak vagy inkább a random team tagot pfúúú -
#24646 A MOC-os küldik oldanak fel pár olcsóbb árt. Ilyen az Opressor ára is, DuneFAV, légvédelem és még pár egyéb jármű, ami ezzel a kiegészítéssel jött be.
Az Opressor-ost jó is lenne megcsinálni, csak nem egyszerű és még nem találtam hozzá megfelelő embert. Tervben van a vétele. -
#24645 A tank kb. félig tölti a bunkert. De asszem az Insurgent és a Railgun is. Nálam nincs a bunkernél kocka, csak csík. Így kockáról nem tudok beszélni.
A gyáraknál a motorok és furgonok adnak 2 kockát. De ott is van egy olyan, hogy a furgont ütközés nélkül kell bevinni, különben kevesebb lesz az anyag. Mutatja is a csíkot. -
#24644 Én a 3 gyáramat és a bunkert feltöltöm úgy, hogy az első feltöltött gyár nem fogy ki.
Csak ügyesen kell csinálni. -
#24643 Az 375k! Az eladás harmada elmegy a feltöltésre.
Ha nincs kedvem lopkodni, akkor általában hagyom az egészet állni. És mondjuk kocsikat adok el. Mostanában ezt untam meg és a supply-zás az érdekesebb. -
Dienes90 #24642 kösziiiiiiiiiiiiii :D ezek közül a cyclone amit érdemes megvenni ahogy videókon néztem, bár elektromos ha jól rémlik viszont elég gyors. -
Dienes90 #24641 Ja és valaki a múltkor mondta hogy hülyeség volt megvennem a MOC- kamiont, az avenger jobb, ez jogos viszont a moc ad küldiket, amit ugy tudom az avenger nem, bár azt csak megvettem és ki se probáltam. Mostmár eszembe jutott, hogy emiatt vettem MOC-ot. Bár amúgy sem hülyeség mivel hogy bunker eladásnál jön a kamionos rész, ahhoz képest a csőrén ott a vas, elég hamar füstölni kezd, legalább is én szeretek vadul menni, na már most ha füstöl ki is gyullad idő múlva, viszont ha lecsatolom kihivom a mocot, na az 5x keményebb és jobban bírja, nem füstöl le mint a sima amit a küldi ad. -
Plata #24640 Mc a het buli.
2X$/RP:
Trap Door Adversary Mode
Biker Sales
25% OFF:
Vapid GB200 (705.000$)
Lampadati Viseris (656.250$)
Übermacht SC1 (1.202.250$)
Coil Cyclone (1.417.500$)
Vapid Caracara (1.331.250$)
Vulcar Fagaola (251.250$)
Declasse Hotring Sabre (622.500$)
30% OFF:
Executive Office Garages
40% OFF:
Hydra (2.394.000$ | Trade Price: 1.800.000$)
ADDITIONAL BONUSES:
Last week's bonus money will be deposited into your bank account somewhere this week
TARGETED SALES:
TBA -
Dienes90 #24639 én csak a kötelező 14x loptam bunkerba supplyt, méghozzá azért mert ahogy írtátok a bunker 2 óra 15 perc mire fullbol 0-ás lesz, egy feltöltés 75 ezer ha veszed, egy autót ellopok és eladom, ha mákom van top range kapok érte 100k de ez ugye brutto mivel rajta van a bizti az elején szóval ha jól rémlik tisztán 60 vagy 70 ezer a nyereség, a mi 10 perc alatt megvan, ha lopod a supplyt, egy lopásból nincs tele és mégis elmegy annyi időd. Emiatt én azt mondom, jobb lopni autót és annak az árából venni supplyt, ha tiszta haszon ha nem, a spanom gta v megjelenésének napján 3 v 4 éve mikor megjelent azóta játszik, minden gyár megvan neki, persze tudja hogy nem hoz mind hasznot, de megveszi a supplyt mindbe, autót lop és elad, ez futja a suppyt venni, leadjuk együtt a szajrét, egy ember legalább marad mindig ellenfél így nem jön npc, simán megéri így csinálni , de ez az én véleményem, nem eröltetem senkire, DE valaki végre megmondja mi a heti bonusz? megesz a kíváncsiság =D -
Plata #24638 Azt úgy kell csinálni,le csapsz egy motorost elveszed a mociját,raksz rá stickyt,a bárba betudsz menni motorral.
Bemész a bár közepébe,látod jönnek a rosszarcok akkor kifutsz a bárból és G-vel robbantod stickyt.
Lehet kicsi le ég a bár,de attól nem lesz baja az árunak. -
#24637 van olyan supply ami 2 kockát is ad,ilyenkor tankot,kocsit kell visszavinni,amikor csak dobozt viszel az egy supply kockát ad be. szerencsés esetben két lopásból fullon van a supply
továbbá nem kell hogy fullon legyen a supply,akkor is dolgoznak ha egy van bent :) a teljes supply asszem 2óra 20 perc alatt fogy ki bunkerből,aztán lehet újra tölteni. egy lopás deluxoval kb 10 perc,legroszabb esetben fél óra alatt feltölthető ingyen
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.05.15. 12:10:16 -
#24636 mindig tanul az ember :D -
TomI7801 #24635 Teljesen igazad van csak a bunkerba lopok sajnos a gyárak zárva picit meguntam. Csak dobozos ceo ha van időm 264 dobozt elraktam jobb időkre kocsik a jók ahogy irtad de csak cargoval lopni,adni. -
#24634 Mondjuk a négy gyár az már elég jól termelhet, de akkor meg a fenttartási díj sok, mondjuk azt is kilehet játszani ha új sessionbe lépsz időnként.
Lehet én is veszek egy MC-t, aztán meglátjuk hogy termel a bunker mellette. -
Plata #24633 Négy gyár és bunker mellett nem éri meg lopni semmit sem.
Ha veszed gyorsabban termel,négy gyárba ha elkezdeném lopni a supplyt valszeg mire a harmadik gyárhoz érnék kezdhetném elölről,na és a bunker még sorra sem került volna.
Körbe járok,veszek supplyt és megyek lopni ládát autót vagy segítek eladni. -
#24632 Hát szerintem bunkernél nem éri meg lopni :D
Időbe telik és 5x kell ellopni a cumót a full barhoz, míg megrendeled 75 ezerért és kész is van, márpedig a bunkernél az idő pénz, nem feltétlenül az számít, hogy mennyi pénzt áldozol rá, mert ez úgyis csak "mellékbevétel".
Szerintem jobban megéri venni a cumót hozzá
Egyébként elvileg pont MC week van, mondjuk az nekem pont nincs szóval elég nagy szívás... -
TomI7801 #24631 A supply lopás jó én szeretem főleg a bunkernél 600 után megkaptam a titkos tojást csak az a baj szerintem egyszer dobja be. Nem vagyok PHHU de szivesen segitek nekik ha oda hívnak. :) -
TomI7801 #24630 Nee ezt kipróbálom nem is tudtam ezt hiába 3 év online csak tanul az ember :) Hát új kocsi nincs de gondoltam -
#24629 Végre valaki, aki nem azt hajtogatja, hogy a supply lopás milyen hülyeség, senki nem csinálja, mindenki veszi...
Persze, ha lenne 40 millám, akkor én sem törődnék vele.
De 1 millánál jobban megéri lopni.
A Sea Sparrow nagyon jó, főleg bunki lopásnál. Folyamat osztja a rakétákat. És gyors is. És a bunki lopást lehet CEO-ban csinálni, így a Buzzard-ot is mindig mellém tudom rakni. Azzal meg hamar eljutok a másik heliig.
MC-hez meg vagy Kuruma vagy, ha jól lősz, akkor a motort gyorsabban melléd rakja. És motoron visszanő az életerőd fullra.
Bár tegnap elmentem egy Sea Sparrow spawn pontra, MC-ben elraktam a motort és úgy le tudtam hívni a helit. Persze így sem oda tette ahova kellett volna, úgyhogy szaladhattam még egy kicsit. De még mindig gyorsabb volt, mint más megoldás. Nem volt kedvem a városból FZ-ba motorozni, meg vissza.
A tequila báros előnye, hogy, ha küzdesz, akkor nő az erőd. Másképp úgysem fejleszti az ember. Igazán.
Bár mostanában én is motort viszek be, ha van a közelben. És gyakran nem is az alsó szinten lévő embereknél van a cucc, úgyhogy még küzdhetek is egy kicsit. Szerintem direkt csinálja a játék, nehogy túl gyorsan menjen. -
Plata #24628 Tequila báros supply lopás jó hecc,nem tart semeddig,csak lecsapsz valakit a motorjáért felpakolod stickyvel és berongyolsz a bárba. -
#24627 én csak a kókót meg a bunkert futtatom(van meth meg hamis pénz is,de offline,majd ha mc hét lesz,beinditom),így mindig van időm lopni a supplyt és tiszta haszon az eladás+segítek crew társaknak,innen is jön lóvé. most pénzhiányban vagyok,ha később lesz több lóvé akkor már én is venni fogom a supplyt. Bunker supply egy jobb helivel vagy deluxoval gyerekjáték,ahogy koko supply is,kivéve a tequila báros,az egy kicsit tovább tart :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.05.15. 10:58:13 -
Plata #24626 MC-s bizniszekből mindegy melyiket veszed meg,a legolcsóbb ugyanolyan jó mint a legdrágább,fűvel és irathamisítóval ne foglalkozz,nem éri meg,kokó a legjobb,meth macerás,hamispénz jó.Legdrágább Mc gyár ugyanolyan mint a legolcsóbb,csak a legdrágább a városban van az olcsó kint vidéken. -
Dienes90 #24625 Jelenleg van egy clubházam, ahhoz egyenlőre sajnos semmi, de a bunkerbe veszem a cuccot, addig heist vagy ceos autót lopok, így visszajön az ára, de már várom a ceot csak nincs egyenlőre cash