27707
-
#24864 Húzzák már évek óta a GTA-t, rengeteg pénzt kaszáltak belőle, valószínűleg már készül az új GTA is, de addig muszáj valamit virítani mert nem lehet csak ebből megélni.
Leakarták lőni szerintem a GTA Online-t egy ideje, megvolt tervezve az a fejlesztési szál és kicsit a Doomsday is úgy tűnt hogy na, most itt a vége az egésznek, de azért még egy évig tuti lesznek szerverek, a kérdés hogy tartalom mennyi lesz. Jön még egy DLC, arról tudjuk hogy az RDR2ig kihúzza, aztán meglátjuk hogy döntenek. Az biztos nem lesz, hogy az RDR2 Online-ja átveszi a GTA helyét, ehhez a szériához képest az RDR rétegjáték lesz kb, nem mindenki akar majd vadnyugatozni. -
#24863 RDR-t csak rokonoknál tudtam kipróbálni, mert én utálom a konzolos irányítást és itthonra nem tervezek venni.
Nagyon jó játék, de a gta-ba tényleg sokkal több lehetőség van.
A Rockstar azért minőségi programokat készít, pl. a L.A. Noire is elsőosztályú. -
RepeszElek #24862 Igen mint mindtam megértem azokat akik már nagyon várják mert én is látom benne ezeket a lehetőségeket,de annyira nem izgat a cowboy élet, de izlés dolga. Asszem ezt is mondtam:)
Azért lehet hogy megveszem majd egyszer.
A kalóz élet sokkal jobban érdekelt meg is vettem a sea of thives-t, erre meg kiderült hogy ezek félkész terméket adtak el nekem.
Most a dlc-kre várok, amúgy jó játék lesz,tetszik,nem izgulok de azé na...
-
TomI7801 #24861 Új kocsi nincs pont most fejeztük be a koko eladást kiléptem talán valaki megírja később várható volt a kocsi nem érkezik meg. -
Plata #24860 Hát a PVP része nem érdekelne csöppet sem.
Látod ki jött a western online játék,de csak pvp van benne,szép bukta is.
Kockázás meg lóverseny egy két órára le foglalna de többre nem nagyon.Esetleg még a horgászás le foglalna meg ha lehetne saját házam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.06.05. 11:26:03 -
#24859 RDR 1-ből kiindulva, azért volt mit csinálni, lesz mit csinálni
Én 2x léptem legendary szintre RDR 1 Onlineban. Voltak állati jó, kihívásokkal teli küldik. Aztán: kocka, póker (na az vitte az időt). Lóverseny. Már nem tudom mi volt a neve, mikor egymásra vadásztak a playerek (outlaw bounty hunter vagymi). Volt vadászat- challange, agyaggalamb lövészet. Volt valami baltás célbadobás. Késes ügyességi game.
Rengeteg újdonságot tehetnek még bele: Lehet majd házad, farmod (állatok, kert), esetleg vadászház. Lovak befogása, nevelése, versenyeztetése. Halászat (dinamittal). Bányászat (nem volt kidolgozva, de az 1-ben érintőlegesen szerepelt), Vérző olaj-szerű monopóliumok. Pvp-ből is lehetmit ötletelni. Párbaj western módra. Kurvák is voltak az 1-ben, de a szolgáltatás nem volt kidolgozva, de itt is lehet bordélyház majd. Aztán lehet fuvarozási vállalkozás: wells and fargo, kocsi, postakocsi, vonat, gőzhajó. -
Dienes90 #24858 tegnap akartam venni egy avengert, mert mindenki mondta az milyen jó, aztán bementem a facilitybe hogy oda rakom, erre nem ott parkolt egy? =D általában ceo-buzzard és ennyi, nem használtam soha hogy megvettem, talán akciós idején... na mindegy is :D
Egyébként már 11 elmúlt kint kéne legyen a heti akció, valaki esetleG? -
Dienes90 #24857 Örülök hogy ennyien egyet értetek velem a témával kapcsolatban. Igazából a rádió is jó dolog, de ennyi pénz kidobni jogdíjakra az is marhaság. Ennyi erővel inkább a deluxo kapta volna meg azt a style-t mint az eredeti, vagy valami hasonlóót akár mad max-es külsővel. Vagy a batmobil az új részből. Jó formán egy örök játékot tudnának csinálni. Ha netalán valaki fogja magát és kifizeti a jogdíjakat és netalán csinál egy GTA v és egy READY PLAYER ONE játékot, amibe minden benne van, na öcsém azt semmi nem fogja lenyomni méghozzá azért, mert olyan lesz mint egy bevásárló központ, vagy egy vásár, mindenki talál benne valami számára kedveset. Ráadásul ha nem ilyen szar alapra teszik a játékot, nem lesz 3 óra játékidőből 45 perc a töltés vagy akár több.... Akkor minden más játék leállíthatja a szervereit akár csak a GUITAR hero.... hogy baszná meg pedig 4 hónapja vettem meg iosra gitárral...
Egyébként a deluxot sokan szidják, én szeretem, nem gyors mint egy buzzard de a raktákat vereti és ott a filmes érzés. Postakocsis eladás a halálom, mint bunkernél a buggy, FÚÚÚJ utálom mind a kettőt. A csbog a hegyek között becsúszott a hídról a vízbe..de nem lett destroy, mindent próbáltunk még a repülő se tudta kiemelni, de jött egy farmer(isten nyugasztalja) és a traktor kitolta a vízből, szóval nekem a traktor a nyerő :D -
Plata #24856 Még az Avenger-t is szeretem pont azért mert olyan strapabíró.
Múltkor a sivatagi meth laborhoz úgy érkeztem meg vele hogy max sebességnél átkapcsoltam repülő üzemmódból heli üzemmódba de már földhöz is vágtam a járgányt,letaroltam pár házat meg villanyoszlopot és ne lett semmi baja. -
Plata #24855 GTA Online-ban szinte végtelen lehetőség van,százféle DLC ki jöhetne még.
-
RepeszElek #24854 Én sem értem. A gta online nem tud elavulni, olyan mintha ők sem tudnák mekkora ötlettel jöttek ki.
Mindenkinek lenne tippet évekre előre csak itt a forumon hogy milyen tartalmat kellene még belevinni szinte kijátszhatatlan, de ahogy ők csinálják valóban meg lehet unni. -
TomI7801 #24853 Khanjali tank ahogy írtad egy igazi kincs! Koko eladásánál a hegyekbe van pár hely belecsúszik a kukaskocsi vége se előre se hátra :( ilyenkor kell a tank az kidobja és nem lesz bukta az eladás. Chernobog 2x távolabb befogja ami repül nem kell félni mire ő tudna lőni már késő. :) Igaz 1 rakéta kinyirja. 306 doboz van ceo raktárakba reméljük lesz akció addig nem adom el amig 2x pénzt nem fog érni. -
Plata #24852 Szerintem Online-t még egy ideig húzzák,mert sokan veszik még mindig.
RDR2 meg bár lehet szuper jó játék,de most komolyan még is mit lehetne csinálni RDR2 online-ban?
Vonatrablás?Szeszfőzés?
Sok lehetőség nincs,járműveket sem tudnak berakni ami vonzaná a játékosokat,lássuk be ki a fenének kell tízféle lovas kocsi.
Az olyan szuper dolgok mint opressor deluxo yacht meg hasonlók teljesen kiesnek.
Az Online-t meg ezek az extrém cuccok dobták meg,mikor kijött a Yacht akkor kezdtek elszállni az eladások és megugrott őrülten a shark card eladás,majd kijöttek a szuper cuccokkal,csupa filmes járgányok,mint batman autó,ruiner és a többiek.
Westernes játékokba milyen filmes dolgokat tudsz berakni?
Esetleg lovat,pisztolyt vagy lovaskocsit. -
Dienes90 #24851 kurvára nem értem egyébként a rockstar logikáját, itt ez a westworld játék.... így hogy megy a sorozat így érdekel, egyéb esetben rá se kerestem volna, most hogy megtettem, látok benne potenciált viszont nem hiszem hogy megveszem, gta-ra is kevés időm jut sajnos meg úgy játszani... De azért ott tényleg kevesebb tartalmat tud berakni, gta új autó motor ott valóban tesz be esetleg másfajta lovat? Persze tutti lehet még más kreativ dolgot beletenni, de inkább hasonló módon mint a westworldbe inkább történet vagyis heist amiből tud beletenni...... és visszatérve a logikára, olvasataim szerint a gta 5 nagyon toppon van az eladásokban, erre ezt hanyagolják R2 miatt..... 5 éven át DC universe Onlineoztam, imádtam de miután a cég a H1Z1-el kezdett foglalkozni, folytotta a DCUO-t semmi tartalom, miközben maguk megmondták abból van a pénz és onnan folytják el... ráadásul egyedül álló a dcuo is nem igazán van verseny társa.... ha van egy nyertes 5letem miért nem azt húzom és mellékesen a másikat, miért kell a nyertest hátra szorítani? Nem jártam főiskolára de józan paraszti ész is mást diktál mint amit ezek az "okosok" eröltetnek.....
Várom az új dlc-t , jöhet új autó járgány de illene 3-6 havonta új dlc ha már ennyire fogy a játék....mert a pvp és a pénz hajhászás unalmas, ehhez nem kell játék a való életbe is ezt csináljuk. -
Plata #24850 Egyébként én is tervezem megvenni Chernobog-ot,csak marhulásra.
De ha akciós lesz. -
Plata #24849 Chernobog az vicces cucc,bugos és lehet vele hülyülni.
Khanjali meg a Chernobog kicsit bugos,ha valamit ráteszel a tetejére és kinyitod akkor el lövi a francba.
Khanjlai ágyúja ugyan ilyen ha bármibe bele akad akkor megdob.Múltkor is be akasztottam egy villany oszlopba és repültem vagy három utcát tőle. -
TomI7801 #24848 Holnap biztos nem lesz új kocsi :( De kezd uncsi lenni valami csak lesz majd supra nem nagy szám lesz.Unalmas ez a sok munka pénz van most pihenünk a haveral csak szórakozunk,vagy segítünk a ph crew-nak ha hívnak.Chernobog kocsi igazi orosz vas szeretem brutalis gyilkos valamire kell költeni. -
Plata #24847 Csak az old gen konzolos,arra már vagy két három éve se javítás se dlc se semmi,bárki csalhat meg azt csinál amit akar.
De a Rockstar sem hiszi hogy az RDR2 nagy siker lenne,kb 15 millára saccolják azt amit majd eladnak belőle.
Az RDR2 online-ban nincs közel sem annyi lehetőség mint a GTA-ban.
Majd kiadnak 50 féle lovat,lesz pöttyös meg csíkos meg kockás.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.06.04. 23:10:39 -
#24846 nem hinném hogy így lenne,mert az konzolra jön. a konzolos gta online meg már rég le van sz"rva állítólag -
RepeszElek #24845 Én mindig attól tartok hogy a rockstar màsik üdvöskéje miatt háttérbe szorulnak majd a gta dlc-k.
Teljesen megértem azokat akik várják mert ez nem más mint izlés dolga, de én pont leszarom a vadnyugatot. -
#24844 mindig kedden van "update" , de igazából ez annyit jelent hogy új autó(már amikor) új akciós dolgok,új dupla pénz rp missionok feladatok,vagy ceo/mc duplázós hét,ezek változnak hetente,keddenként
Ha jön a dlc,valszeg az is kedden jönne,de holnapra kevés esélyét látom még -
Dienes90 #24843 nagyon szomorú vagyok, jöhetne már igazán az új dlc igazán, de holnap lesz update ezt olvastam vhol -
Plata #24842 Remélem CEO hét jön. -
Nitrobrain #24841 Holnap még biztos nem. Új transform racek jönnek, meg még a Suprát (jester classic) is ki kell adniuk valamikor, remélhetőleg az is holnap jön. -
RepeszElek #24840 Én is összeszedtem 6 millát, vettem pár dolgot és kb. 800 ezer maradt belöle..:)
Minden nagyon drága, kemény az infláció a gta-ban, a fizetések meg alig alig nőnek.
Nagyon élethű játék:) -
Plata #24839 Hát én egy kicsit most el lógtam a bunker hetet,egy eladásom volt.
Holnap jön az új kieg STO-ban és arra készültem fel,ha holnap jön ki az új GTA dlc az lesz cumi.
De olyan 12 misim még van GTA-ban.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.06.04. 12:40:09 -
Dienes90 #24838 Holnap elvileg jön update, talán az új dlc? láttok rá esélyt? 2x bunker alatt 8,4m szedtem össze, ebből maradt 6,4 remélem az elég lesz a didibárra, bár ma még tart a dupla hátha egy 500-1m be tudnék még húzni. -
Alanw #24837 https://www.reddit.com/r/gtaonline/comments/21yqew/gta_online_servers_explained/ -
#24836 Konzolon kicsit más a helyzet. PC-n egyszerűen csak megakasztom a program futását. Finomabb, de nem mindig azonnal működő módszer a netlimiteres korlátozás.
Én ezért nem szoktam csak úgy a nagyvilágban ébredni. Általában a yacht-on kelek. Ha máshol akarok kezdeni, akkor meg átállítom valamelyik lakásra. Nagyon ritka amikor az utolsó helyet választom. Amíg nem volt pénzem és a bunkernál akartam kezdeni, akkor még úgy volt. De most már tudok mindenhova szállást venni. -
#24835 A Kamacho megeszi reggelire. :D
Simán az oldalára borítottam vele. :D
Eszembe is jutott, mikor apám mesélte, hogy régen nem flancoltak aknákkal, meg emelőkkel. Fogtak két gumit és az oldalára döntötték a Ladát, hogy az alját szerelni tudják. -
RepeszElek #24834 Már megvan.Nagyon vicces. Ha a rockstárnál valakikre nem lehet panasz akkor azok a grafikusok.
Nagyon jól megrajzolták.
Ezt is.
-
RepeszElek #24833 Én letudom dobatni magam egy sessionről úgy hogy egyedül maradjak.
Ilyenkor meghívással vagy rám joinolással tudnak bejönni emberek, viszont ha én át akarok lépni egy másik sessionba akkor elötte újra kell inditanom a játékot.
A légiharcok nagyon sokszor laggolnak, ott a gyorsaság miatt jobban látszik a másodperces hátrányom.
Tegnap is sikerült egy olyan szerverre felmenni ami nekem kedvezett. Be is lelkesedtem hogy talán mókoltak valamit a T-home-sok, mert egyik este nem volt net.
Ilyenkor szoktak karbantartani.
Sokszor halok meg úgy hogy ahogy lespawnolok rögtön lőnek is, elfutni sincs időm.
Tegnap láttam ilyenkor mi történik.
Mikor lelőttem a gyereket, vártam hogy újra megjelenjen a térképen, mikor mutatta már a map gyorsan rácéloztam és láttam még célzás közben hogy villog a karaktere.
Mire végleg megjelent már ment a headshot.
Nem voltam büszke magamra...hagytam is.
-
#24832 lehet venni végre Ladát:) -
#24831 Az egyedül játszáshoz akkor nekem pont jó a netem.
Nem egyszer volt olyan, hogy úgy leszakadtam, hogy órákig nem tudott rám csatlakozni senki. De én sem másra.
A lag-ot is csak bizonyos mértékig tartja fenn.
8s fölött már biztos, hogy ledob. 1s-nél kérdéses, még talán nem, az eddigi tapasztalatok alapján, de heist-nál már nem megy tovább a játék. -
Plata #24830 Én így tudom,tudod én mindig crew sessionban szoktam játszani,van aki tud olyat is kreálni amibe sokáig nem tud idegen bejönni.Én nem tudom hogyan csinálják pontosan,nem is érdekel,de tőlük tudom hogy a session olyan amilyen a host nete,ha olyan valaki a host akinek nem túl stabil a nete akkor a session lagolni fog. -
#24829 És ezt meg is tudod erősíteni valamivel?
Amúgy én is arra gondoltam, hogy a session-ok is valahogy úgy működhetnek, mint a job-ok.
Mindig van egy host. Ha az aktuális eltűnik, akkor átkerül másra. Ha valaki egyedül marad a session-ban, akkor ő lesz a host.
És lehet, hogy ezért is van, hogy egyes esetekben gyakran csatlakoztak a session-ba, mert a host általában mindig ugyanaz volt. Mindig ugyanaz az illető csinálta az üreseket.
Máskor meg alig jöttek és sokáig nyugtunk volt.
És olyan is volt, mikor a készítőre sokan nem tudtak rácsatlakozni, míg akik már bent voltak, arra már sikerült.
Azt sem tartom kizártnak, hogy ez valamiféle p2p kapcsolat, bár lehet, hogy közte van egy szerver.
Heist-oknál viszont durva a helyzet, ott valami erőltetett p2p szerűség lehet, mert, ha nem VPN-nel csináltam, akkor gyakran szakadt meg a kapcsolat más játékosokkal. A hotelnet meg nem szereti a p2p-t. Nem feltétlen tiltja le a hozzáférésem, de korlátozza a kapcsolatot.
A CM-et VPN-nel csináltam meg. Az első nap még tök jó volt, utána már csak bronz helyezéseket értem el, mert olyan késések voltak. Mire lelőttem, már más lelőtte, csak a lőszert pazaroltam... Pedig Gold, Platina simán lehetett volna. -
Plata #24828 A session olyan amilyen annak a nete aki kreálta.
Aki létrehozta a sessiont annak a netétől függ milyen a session.
Ha lagos és fos akkor valszeg a session létrehozójának van gyászos nete. -
#24827 No igen, a GTA érdekes kapcsolatot tart fenn.
Időnként ment ugye a szerverre, vagyis nem folyamatos a kapcsolat.
De akkor a session-ban a játékosokkal hogy működik?
Mikor net gond miatt leszakadok, akkor gyakran észre is venni, mert nem reagál semmire. Ha a map-ot megnyitom, akkor nem mozognak a játékosok. Ez főleg repülőnél, helikopternél feltűnő. Majd pár pillanat múlva már csak a távozók listáját látom.
Mondjuk most egy darabig nem lesz vele gondom.
Kora délután berágtam rá, de már az éjjeltől érett a dolog. Inkább más játékot teszek a helyére, amit jobban lehet huzamosabb ideig élvezni. Nameg ott vannak a régiek is, melyekben van még jópár óra. -
RepeszElek #24826 Konzolon nem nagyon tudok optimalizálni bármit is.
Ha lepingelem a boxot a network menüben akkor 180ms a latency-m:)
Ezt nem tom mihez méri.
Viszont pl a battlefield mutatja hogy a játék szerverével mekkora a pinged és ott 30-40 között van ami jó.
Nincs is gondom, szépen fut, sokat ölök, viszonylag kevés a furcsaság bár igaz néha ott is akad, na de hol nem..
Minden játékommal elégedett vagyok net szempontjából.
Nem laggol, szép stabilan futnak.
A gta-t nem szereti a T-home, más szolgáltató meg nincs ahol lakom.
-
Alanw #24825 erdekes,Diginel nincs ilyen gond.........amugy az Xfast Lan-al azert tehetnetek egy probat,net optimalizalo progi