Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RJoco
Úgy látszik nekem ma ezzel nem kell játszanom.
Kezdésnek kocsilopásnál mindjárt beküldtem egy rakétát a garázsba ahol az X80 állt.
Nemsokkal később a bunker feltöltésnél a tankosat kaptam. Örültem is neki, míg fel nem robbantottam saját magam. Még a helyet sem hagytam el, ahonnan el kellett vinni.
Kicsit később a heli helyett a gépfegyveres limuzint hívtam le, -20k, mert ilyenem nincs. Hozzáteszem ez a játék hibája is volt, mert a kokó eladás után még azért utánam jöttek az álruhás zsaruk. Visszalőttem és kapásból 3 csillag. Közelben meg egy járművem sem.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Sosem pvp-zem,de eladásnál zsarukra merrywether arcokra nagyon jól lő.
Volt hogy a rakéta olyanra is ment amit nem is láttam.

figyi már ez a deluxo nerfelve lett?
Mikor anno megjelent 10ből 9 jet-et lelőttem vele olyan op volt a rakétája, tök mindegy hogy szemből repült rám mert majd hogy nem 90fokban fordult utána a rakétája, de most hogy újra játszom vele úgy lerázzák mint ha sima homing lenne.
Eredetileg azért vettem a sima reptéren mert az pont a Yachtom és a pénzhamisító mellett volt.De megbántam.

RJoco
Én pont ezért vettem elsőre oda.
Természetesen a legalapabb, semmi extra.
Viszont akármilyen feladatnál (MC eladás, kocsi lopás) elrepülhetek felette.
Ha tankot vagy repcsit lopok, akkor is csak 2 csillagos körözést kapok, nem négyet. Visszamenni nem érdemes a cuccal, mert, ha le is ráztam a zsarukat, visszaérkezésnél megint kapok 2 csillagot.

Sajna nem láttam hogy írtál,eddig játszottam.
Ma kerestem olyan 4 misit körülbelül,el is ment.
Elköltöztem az LSIA hangárból a legolcsóbb Fort Zancudo hangárba.
Ami 4.2 milla volt.Olcsóbban is megúszhattam volna,de a régi hangárban is a legjobb iroda és lakás volt meg egyebek.
Így ebbe is a legjobb lakást irodát vettem meg repülő szerelő műhelyt.
A régi hangárért kaptam 1.25 milliót.
Sajna addig nem engedte le cserélni a hangárt míg el nem adtam belőle a ládákat,de szerencsére csak hat ládám volt bent,mivel a hangár küldik szarok.
De kellett a Fort Zancudo hangár,mert tele lett a hócipőm már hogy ha elrepültem valamivel Fort zancudo felett akkor jött a körözés meg rakéta a hátsómba.Most már hogy ott a hangárom nincs körözés.

sikerült valami bug lehetett tényleg.
RJoco
Kilépés, majd visszalépés. Valami bug lehet. Esetleg válts session-t, ha sok az idegen.
Mikor veszel egy gyárat, az üres. Az első lopással a felszerelést biztosítod.
Annak mindenképp meg kell lennie. A termelés csak utána kezdődhet.

vETTEM EGY KOKO GYÁRAT A MAP legészakibb részén 1098000 dollár volt.Van ott benn egy laptop se upgradelni se restartolni nem enged.a pénzért feltöltést nem is találom.Egyet engedett az első opciót,egyedül az zöld egyébként is,adott valami rablást,már háromszor próbáltam ki mindháromszor egy kocsit kellett ellopni majd visszavinni a gyárba.Na ezután jön a cumi már negyedjére.Elindul az hogy koko feltöltés mission sikeres.lemegy az intro és kezdi az inrot elölröl elakad és semmire nem reagál a játék ezután,csak ismételgeti az inrot,hogy megy a raklapra az áru meg mutatja a laptopot.Erre van megoldás valami?
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2018.03.04. 22:40:30
mindenesetre nagyon fullra feldobta az egész online játékot ,nem beszélve arról hogy láttam belültől ezeket ,köszönhetően annak hogy a játék elejétől fogva sosem bunkóztam senkivel,és ezt megjegyzik.Van hogy most is egy egy doomsday- nél kidob a játékos mindenkit,a tulaj,mert valaki kilóg onnan.Engem az előbb is ezután hívott be hogy nézzem meg belülről,majd odavezetett egy csomó folyosón át hogy csináljuk meg a küldetést másokkal.
Sokáig nem volt se bunker se gyár se semmi.
Ezek nem rég óta vannak.

regelni kell az oldalra nekem csak citromail van az nem jó .Mármint a craw oldalon,kell hozzászólásban jelentkezni.köszönöm Plata, meg mindenkinek a segítséget.2015 októberében vettem a játékot.2016 ban online ökörködtem sokat azt hiszem akkor még nem volt bunker gyár ilyesmiről nem tudtam
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2018.03.04. 15:06:51
Én már 200 felett voltam mikor lett gyáram azt hiszem.
Mivel már régóta játszom.Ha jól emlékszem 2015 május 31 óta vagyok a jelenlegi crewben,hogy mikor kezdtem játszani azt nem tudom.
Tegnap néztem a profilomon ez volt írva ha jól emlékszem.

nincs gta 5 el tavaly szinte nem is játszottam akkor még nem volt ilyesmi ha jól tudom,vagy csak nem tudtam róla.
bakvarnyu
129-es szint és még nincs gyárad?? Nekem csak valami 69-es.

ok
Tegnap valaki azt mondta jövőhéten talán dupla import/export hét lesz vagy új DLC.
Szóval lehet hogy jövőhét kedd 11 órától dupla pénz jár autókért majd.
Még annyi ha lesz kokain vagy meth gyárad ne félj meg hogy nem kezd el termelni,első indításnál vagy újra indításnál kell neki vagy 20-30 perc.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.04. 11:15:23

RJoco
A security fejlesztés kivételével a többi upgrade-nél nullázza a kitermelt mennyiséget.
Szóval, ha nem sikerült most felfejlesztened, akkor a következő megvásárlása előtt add el a benne lévőt, különben elvész.

Mindenkinek nagyon köszönöm gyerekek ,akkor először lesz a gyár azt feltöltöm hadd termeljen aztán veszek irodát garázst és szerzek sok kocsit a garázsba az is hadd termeljen.A crewoldalt hamar megkeresem.
CEO iroda azt hiszem a legolcsóbb 1 milla,lehet venni belé 60 férőhelyes garázst,az drága.De nagyon jó.Még Bennys autószervízt is lehet bele tenni.
Jah látom egyszerre válaszoltunk.<#idiota>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.04. 10:59:11

RJoco
Asszem a legolcsóbb ceo iroda 1M
Azért van 2 dolog, mert van az iroda és vehetsz ahhoz 60 férőhelyes garázst
A garázs részt 3 részletben tudod megvenni, 3x20 férőhely.
Szintén nem olcsó.

Mind a kettő ugyanazt tudja,nekem a városban van,de azt mondják a sivatagi gyárak jobbak,mert jobb az eladás belőlük.
Az upgrade drága lesz bele,olyan 2 milla talán,fejből nem emlékszem,a személyzet és a gép upgrade fontos,azoktól fog sokat és gyorsan termelni a gyárad,security nem olyan fontos később is ráér.
Ha érdekel a dolog én a PHHU crewben játszom,itt megtalálod a crew-et,a szabályzatot és még a DLC-kről gyárakról egyébről találsz hasznos leírást.
Szerintem nagyon jó crew,legtöbb normális és rendes játékos.

a ceo iroda elég drága a térképen kb 3 at láttam mind a városban,de miért tartozik midegyikhez még két valami a térképen?
na ez az nagyon jó ,akkor marad az olcsó,a sivatagi gyár eldugott helyen.
Figy a legolcsóbb kokó ugyanazt tudja mint a legdrágább.
Semmi különbség,az egyiknél a nagy büdös sivatagban lesz a gyárad és Los santosban kell eladni a cuccot, a másiknál a város közepén lesz a gyárad és a nagy büdös sivatagban kell eladni a cuccot.<#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.04. 10:51:08

igen a sorrend nekem a lényeg hogy valaki végigvezessen a kokora gondoltam nem a legolcsóbbra nem is a legrágábbra.Javaslat?
RJoco
Nekem is a strandnál van. Közel van az irodámhoz. Bár már idejét sem tudom, hogy mikor voltam benne. Teljesen alap, ha jól emlékszem.

Most érdemes lenne venned egy gyárat. Kokót vagy meth-et. Az update árakra már nem emlékszem, de úgy kellene megvenned, hogy mindjárt tudd fejleszteni.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2018.03.04. 10:36:27

igen értem,természetesen végigcsinálnám a szükséges procedúrát.Megvan az mc,a parti közvetlenül a parti badi club mellett van.
Nem is tudok külföldit.<#fejvakaras>
Ez nem egy gyűjtő crew aki mindenkit be invel akit lát.
Be kerülni csak bemutatkozással lehet és a szabályok elfogadásával.

értem ebben a csapatban gondolom azért van több hazai is mármint magyar.Jó lenne egy normális craw nekem is ,csatlakoznék ha lehetne.
Én általában crew sessionban játszom,sőt mivel ma vasárnap van így valszeg crew only session lesz,mert vasárnap a crew tali napja.
Ma összegyűlik a banda a heti autószépség versenyre meg egyéb ökörködésre.

Én most nem vagyok fent,csak este leszek.
Nekem is strandnál kéne a club,ott van két gyáram is közel,meg ott van a yacht is.

akkor ha semmi jelentősége akkor a parti clubot veszem meg .a déli partra gondolsz a strandnál.A játékban mi a neved mindjárt lépek fel...Igaz sok esélye nincs annak hogy egy szerverre kerüljünk.
Nem,elég ha van benne iroda oszt kész,úgyse nagyon fogsz oda járni.Nekem a legdrágább van meg a város közepén,ótvar szar helyen,fullra cuccolva.De szívesen elcserélném a parti kis clubra,a város közepén van a legdrágább,tök szar helyen a nagy pláza mellett,helikopterrel rémálom oda leszállni,na meg kocsival is be kell hajtani sikátorba.Javaslom először vegyél klubot,ha lesz több pénzed tuningold fel,az enyémben van szerelőműhely is,de minek,soha nem használtam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.04. 09:13:41

nagyon jók a tippek srácok.Igazándiból most kezdtem el a pénzt gyűjtögetni csak.2016 októberében lett meg a játék nekem,129 es a szintem sok sok heistet csináltam meg akkoriban van 6 apartman egy kuruma fullra tuningolva a harcihelicoptert ennyi.Pár nap alatt összejött most 1.7 milla.Ennyi egy totálra tuningolt mc klub is.Érdemes fullra tuningolni az mc clubot?bár ez is ízlés dolga lehet.Miért ne nézzen ki jól meg legyen meg hozzáa plussz objektum gondolom.
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2018.03.04. 09:10:24
RJoco
Oxigén palackos cuccom még nincs.

Megvettem a biztonsági fejlesztést a bázisra. Kicsit többet vártam a lőszer terén, de végül is ne legyen telhetetlen az ember.
Jól gondolom, hogy 48 percenként teremnek újra?

Ma megint nem dobott be a barátok közé. Először azt írta, hogy 8-an játszanak másik session-ban. Mindjárt rá is néztem, de csak 4 embert mutatott online...

Én ma nagyon elmaradtam a gyárakkal.
Egyszer voltam a gyárban hogy megnézzem hány csík is van a gyárban,de 5.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utána annyi mindent csináltam hogy el is felejtettem a supplyzást megint.
Sokat el adtunk.
Felcsaptam orvosnak vagy halottkémnek vagy mit tudom én már minek is.

Vagy csak kergettem a halakat.

Korallok körül sok hal szokott bujkálni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.03. 23:56:07

RJoco
Ha jót akarsz magadnak, akkor a vásárlást úgy csinálod, hogy amíg az egyik gyárad nincs megtuningolva emberrel és géppel (a biztonság annyira nem fontos az elején), addig nem veszel másik gyárat.
Csak egy tipp, hogy hatékony legyél.
És nem muszáj MC-vel kezdeni, ezt te döntöd el.

RJoco
Akkor majd csinálok képeket neked arról, hogy, ha kocsit kell bevinni a gyárba, akkor 2 csíkot ad.
A bunkernál a tank kb. fél csíkot ad és, ha jól emlékszem, akkor a railgun is sokat ad, bár talán nem annyit, mint a tank.

ok gyerekek sorban megvásárolgatok mindent ami kell.
bakvarnyu
Magyarul ellátmány,amiből termelik az anyagot, majd ha veszel egy droglabort úgyis látni fogod.

Supply kell a gyárakhoz és bunkerekhez hogy működjenek,abból termelnek árut.
Ha jól rémlik 5 csík supply kell a gyárba,egy lopással egyedül 1 csíkot töltesz fel,kb három négy alkalommal kell full feltölteni.
Bár bunkert talán ötször,de a tököm sem tudja,sosem számoltam,meg aztán van több is a fene sem tudja ezt fejben tartani.
Ha lopod supplyt egyedül akkor úgy rémlik 1 csíkot tölt fel,ha veszed full.
Ez egy régebbi kép a hamis pénzgyáramról,ez volt az első bizniszem,így sokat bénáztam vele,mert eleinte én is lopni akartam a supply-t.

Aztán rájöttem hogy kényelmesebb venni bele,75k először soknak tűnik,de közben csinálhatsz mást.Adhatsz el kocsit vagy egyéb.
Ezeket is a gyáramról csináltam,de nem most.A ,meth gyáramat kint vettem a sivatagba,rühellek oda kimászni,de azt mondták a sivatagi olcsó a legjobb,francokat,folyton elfelejtem után tölteni.Mert kint van a frászban.
Meth

Kokó.Az a városban van.A hamis pénz közelében.

Bunker.

Bunkert kokót meg methet sokszor félig tele adom el.CC az pont a parton van a hajóm mellett,a kokó a városi drága gyár de azt is elfelejtem néha,a methet van hogy órákra elfelejtem.<#buck>
Ilyen a security szoba a facilityben.Ingyen lőszerek.

Egyébként kokó eladás is 100%-ban sikerült,csak egyszer nagyon szar eladást kaptunk és inkább leléptem sessionból,ha eladásod van és lelépsz sessionból nem veszik el a cucc,csak 5%-ot levesz belőle és újra eladhatod.
Pénz eladással voltak gondok,mikor bugos volt,volt hogy a teherautók beleálltak a betonba,vagy csak elfüstöltek mikor beléjük akartunk ülni.<#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.03. 16:07:32

hú de kretén vagyok de mi az a supply ?
RJoco
Szerintem meg nagyon is érdemes lopni a supply-t a gyárakba is.
Ha autót vagy motort kell vinni, akkor kapásból 2 csíkkal tölt. Ha mázlid van és kapsz 2 ilyent, akkor 3-ból fel lehet tölteni.
Épp az imént csináltam, megvolt a 3 lopás 15 perc alatt. Előtte meg a meth-et töltöttem fel. Most ott is jól adta, az is megvolt 20 perc alatt.
Ez pont 2 kocsilopás közötti idő.
A páncélozott Kuruma nagyon hasznos, főleg amikor rendőrmotort kell lopni. De a Human Lab-osok is erősek a vasútnál. Utoljára meg egy motorost kaptam, akit 800 méterre a labortól elütöttem és pont nála volt a cucc. Hívtam Lester-t a zsaruk miatt és már vittem is be a szajrét.
Én jól elvagyok így is. A bárost annyira nem szeretem. Ma pl. nem volt motor a közelben úgyhogy ökölharc volt. Általában a terem végében érdemes kezdeni a gyepálást, arrafele többször dobja be a cuccot, így hamarabb megvan. Meg is volt.
Mondjuk ehhez tényleg jobb a magasabb szint több életerővel és a kigyúrt skillek.

Pénz meth és kokó gyárba nem érdemes lopni a supply-t.
Egy lopás vagy 10 perc és 1 csíkot tölt fel, a gyárban van 5 csík.
Ha el is kezded feltölteni a gyárat akkor másból sem fog állnia játék mint supply lopásból.Rohadt unalmas.
Ha veszed a supplyt az ha üres a gyárad 75 ezerbe kerül és fullra feltölti.
Bunkerbe is mindig veszem a supplyt,
Nagy ritkán ha nincs mit csinálni lopok a bunkerbe supplyt,mert a bunki supply lopás néha nagyon mókás.A Gyárakba szimplán unalmas.
A gyárakba néha van egy olyan supply lopás hogy ellenséges motoros banda bárjából kell ellopni a supplyt,az még vicces,de a többi szar.
Olyankor be kell menni gyalog a bárba és ököllel le verni vagy 10-15 rosszarcot,alapból ez kb öngyilkosság,de nem gyalog mész be hanem lopsz egy motrot az utcán,teszel rá pár sticky bombot,behajtasz vele a bárba oda csődíted a rossza arcokat kifutsz és felrobbantod.<#idiota>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.03. 13:09:17

hát majd ez az eladás meg feltöltés az amit gyakorolnom kell majd..
Tegnap este jó volt,körülbelül 5 órától voltam fent majdnem fél 12-ig.
Az első másfél óra rossz volt,folyton bejöttek idióták hackerek ruszkik állatok,aztán találtunk egy sessiont ami olyan 11 óráig totál nyugi volt.
Olyan 12 misim lett a végére,amiből elvertem másfél millát facilityben securityre meg CEO irodában vettem még egy emelet garázst.
Meth kokó és pénz gyáramat is eladtam többször,igaz sosem volt tele.Amikor épp volt szabad ember eladtam.
Kicsit elcsesztem a dolgot este,vagy két órát elfelejtettem feltölteni a gyáraimat supplyval,mert jól elvoltunk.De ez sokszor előfordul,sokszor elfelejtem feltölteni őket.<#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.03. 12:47:49

nagyon köszönöm srácok!Hátha sikerül egy két rész még ködös de menni fog azt hiszem.meghát itt vagyunk egymásnek ha elekadunk valahol...
RJoco
Én ritkán játszom a többiekkel.
Általában olyan sessionba tesz, de van amikor nem. Tegnap este sem olyanba tett, pedig 6-an is online voltak.

Én minden gyárba csak veszem a supplyt.
Három gyárat meg bunkit feltöltöm supplyval és utána megyek segíteni a többieknek,úgyis visszajön az ára.