27707
-
RepeszElek #24904 Én hozzád képest már a vége felé járhatok ami a játék kijátszását illeti ezért máshogy gondolkodunk.
Mostanra már szinte mindent kipróbàltam,mindent meguntam és sokmindent megvettem,mára már csak olyan dolgok maradtak hátra amik nagyon drágák viszont érdekelnek.
Nah most te megelégszel MÉG azzal ami van,ha nem játszól vele napi szinten ez még évekig is mehet így,de sokan vannak és én is ismerek olyanokat akik azért adták fel a játékot és nem játszanak már vele mert nem tudtak egyről a kettőre jutni olyan keveset fizetnek a heisstek meg a többi játékmód és megunták az utcai autók tunningolását és több millás cuccokra vágytak már a játék “elején”
Annyi jó játék van,másba kezdtek,ha viszont olcsóbb lenne a sharkcard talán a mai napig játszanának vele.
-
#24903 Ami nem sztori, az farmolás, minden játékban. A lényeg, hogy szereted-e a játékot vagy sem. Unod-e vagy sem. Ha egy játék tetszik, bármennyit tudok vele játszani, akár farmolok, akár mást csinálok benne. Skyrimmel pl. volt olyan, hogy bányásztam és páncélokat kovácsoltam egy teljes napig. Itt GTA5ban is, mikor először felmentem online, az első héten golfoztam vagy 2-3 napig egy volt kollégámmal. És akkor még a felszínét sem érintettük a játéknak. Én azt szeretem a GTA5 onlineban pont, hogy bármit csinálsz, kapsz xpt vagy xp+pénzt. Magyarán, felmész és kipróbálsz mindent és azt játszod, ami tetszik. Még azért is kapsz xpt, ha ugratsz egyet valahol. Ez szerintem állati jó.
A pénzszerzés megint más kérdés. Ha eleve nem élvezed a játékot, mert már meguntad, akkor hiába veszel akármilyen autót meg lesz bárminnyi pénzed, az alap időtöltést már nem élvezed, nyűg lesz az egész. Ezért faszság pl pénzt venni, mert ha odáig eljutsz, hogy nincs kedved kifarmolni a kívánt kocsit/házat/péniszpumpát, akkor már nem élvezed a játékot, és miután megvetted a pénzt, ugyanott leszel, hogy nem élvezed a játékban eltöltött időt. De akkor meg minek vetted a pénzt? -
RepeszElek #24902 Én sem hackelnék vagy glitchelnék soha,de megértem azokat akik besokalnak,miután sokszor 20 percig tölt majd 2 perc után kidob, bug-ok mindig vannak stb.
Én szeretem a legális dolgokat többek közt azért mert nyugodt vagyok, nincs vele szopás stb.stb. így nem sajnálom a pénzt alkalmazásokra,szoftverekre,játékokra, de míg a pcars-ban max 1500 forintért megvettem a legújabb autó dlc-t,és sok más játékban is úgy ahogy megéri még vásárolni addig a rockstar játékában erősen elgondolkodtam mikor egyszer pénzért vásároltam...
Azóta sem vettem semmit pénzért én nem is fogok amíg ilyen elbaszott árak vannak, szal ne csodálkozzon a cég ha sokan más után néznek.
Meg néha hozzánk dobnak 250 ezret? Semmire nem elég, 6 millát úgy költöttem el a játékban hogy észre sem vettem, nah most ha ezért még rendes pénzt is fizettem volna...
A farmolást szándékosan teszik unalmassá hogy megund és fizess, én megértem hogy pénzből élnek de ezt szarul csinálják. -
#24901 nézd meg, hogy van e asi loader-ed feltelepítve, ha az sem segít, youtubon vannak segítő videók, aztán hátha működésre bírod
offline részhez van, egyetlen jó funkciója a car spawnolás -
Dienes90 #24900 Igazából ha hackelsz a játék értelmét veszti gyorsan, meg tudsz mindent venni azonnal, már kevésbé izgalmas, mint ha van motiváció. Mióta mindent megtudtam venni amit akartam, kb csak az új dlc köt le, meg a heistek... amúgy ellaposodott számomra... amúgy én sem értettem sosem hogy egy játék amiért fizetek 8-10 ezret ki mennyit, nem bánja ha egy cheat miatt bann-t kap ... én sajnálnám főleg hogy ennyit játszottam vele már. -
Plata #24899 Hát sajnálom,én eredeti játékkal játszom és online,nem tudom miféle trainer ez,talán valami online hack vagy sztori trainer.
De egyikben sem tudok segíteni mert sosem használtam trainert a játékhoz mivel a sztori túl könnyű és nem kell hozzá semmi hogy végig vidd.
Online-ban meg többet ér a karakterem annál hogy valami szar hack miatt bannoljanak.
Igaz sosem merült fel bennem az hogy online-ban csaljak vagy hasonló,bár az igen hogy rohadna el az összes hacker némi szerve,vagy patkolna el valamelyik rokona ahányszor bekapcsolja a hackjét.
-
HAnti20 #24898 Sziasztok!Letöltöttem a (Script Hook V + Native Trainer) módot és a játékban nem tudtam megnyitni ezt a felületet.F4 ha jól tudom de nem csinált semmit.Hiába írtam felül mindent.Valaki tud segíteni? -
RepeszElek #24897 Én csak a közösség miatt szoktam full aim-re rakni mert haverok meg mindenki azzal játszik.
Heistek is sokkal könnyebbek ha auto aim-el nyomod gondolom ezért is.
Van egy ici pici elönye pvp-re is mert azok akik full aim-es szervereken játszanak többnyire nem tudnak célozni így ha nem engeded közel magadhoz akkor sniperrel simán leszedheted viszont ezt ők is tudják így vagy bekempel vagy nem enged eltávolodni,városon kivül meg nem mennek bele pvp-be ha látják jól célzol.
Jah és ugye a páncélozott járművek mint mondtam értelmét vesztik, nem is tudom minek vesz magának ilyen cuccot az aki csak full aim-en nyomja.
Tegnap free aim-es szerveren játszottam pont emiatt.
Én 5 éve játszom aktívan és ez idő alatt szinte csak fps -el játszottam úgy hogy én már vagyok olyan jó gombával mint egérrel.
A sea of thives összerakja a konzolosokat pc-sekkel és egyáltalán nem érzem hogy hátrányom lenne amikor pc-sekkel együtt játszom. -
Dienes90 #24896 Full aim-mal gyorsabb vagyok mint akik egérrel tolják :D de ez így nem ér sokat ugye. Valóban máshogy megy akkor pc mint konzol, te is a full aimot használod így hogy gombával már pro-n kened? -
RepeszElek #24895 Akkor a pc-n máshogy van mint boxon.
Jó hát free aim-es serverekren az összes páncélozott jármű jó, csak mondom ott kevesen vannak és azok is nagyon profik.
A gombát majd megszokod csak gyakorolni kell.
Én már kb. gyorsabb vagyok kontrollerrel mint egérrel. -
Dienes90 #24894 Nem tudom hogy működik, annyit tudok, hogy pl ha a Toml7801-re akarok csatlakozni, egyből kiírja hogy elvész az aimom, de ha single módban beállítom hogy full asisted legyen az aim akkor bedob anélkül hogy elvenné. De mondom nekem gyalogos, meg motoros, többit nem fogja, úgy gombával elég nehéz játszani számomra, aki ugye eddig egérrel nyomta, de bárhogy is sajnálom, vezetéknélküli xbox controllerrel hátra dölve a székbe vagy ágyon még mindig kényelmesebb mint előtte gubbadni, főleg hogy melóhelyen is azt csinálom 8-12 órába.... na meg autós játék mindig controllerrel lesz az igazi számomra. Legalább is addig amíg ki nem próbálom egy kormánnyal ami nem 5ezer a tescoba.. -
#24893 Nem tudom GTA-ban pontosan hogy van a matchmaking, de az RDR1-ben anno úgy volt, hogy volt a sima online meg a hardcore. Annyi volt a különbség, hogy HC-n semmilyen segítséget nem kaptál a célzásban. Sajnos nagyon kevesen játszották az a módot. -
TomI7801 #24892 Nagyon gyenge a rockstar mostanában én befejeztem amig nem jön új dlc.Felesleges több időt áldozni erre a játékra. Marad a Jurassic World Evolution. -
RepeszElek #24891 Nem mondod hogy pc-n ilyen az auto aim??!!
Konzolon csak ránézel megnyomod a bal ravaszt és kiszed bárhonnan,még jet-ből is szedtem már így ki pilótát mikor nagyon közel jött.
Helivel is kilóméterekröl lövöm a rakétákat mert ha közel megyek simán becéloz az auto aim, ebben csak az a szopás hogy így meg kerülgethetem a rakétákat de a homing ellen még mindig több esélyem van.
Tegnap a nightsharkból szedett ki így 2 másodperc alatt ráadásúl nem is szemből hanem a hátsó szélvédőn keresztül.
Nah mondom akkor ezt is eladjuk..
Elvileg a lényeg az ugye hogy ha free assisted választod akkor olyan szerverre fog bedobni, de azokon a szervereken nagyon kevesen vannak.
Egyébként hogy van ez?
Full assisted választok akkor csak olyan játékosok közé fog bedobni akik mind full assiston nyomják vagy lesz köztük assisted am partial is?
-
TomI7801 #24890 Köszi szépen. :) -
Dienes90 #24889 Azt meg hogy? Nekem a full auto aim van, és csak a szabadon kóborló embereket tudom vele elkapni, vagy a motoron ülőt, zárt autóból nem szed ki, sőt, forgótáras meg csipás meg egyáltalán nem céloz be... gombával meg számomra gusztustalan a célzás gta-ba .. -
RepeszElek #24888 Nah elköltöztetem akkor a facilities-t a sivatagba a reptér mellé.
Meg szerintem eladok pár páncélozott verdát is mert úgy sem érnek semmit.
Hiába hogy szinte ki sem látok belőlük az auto aim-el 2mp allatt kiszed bárki, totál hasztalanok.
Ai ellen meg elég egy kuruma is. -
Plata #24887 Szar.
Szuper szar. -
Nitrobrain #24886 Double GTA$ & RP on Select Heists (The Data Breaches, Prison Break, Fleeca Job).
Double GTA$ & RP on Simeon Missions.
50% Off Hangars, Executive Offices.
40% Off Facilities.
30% Off Taipan, Autarch, Armored Kuruma, Kuruma, Prison Bus, Casco.
25% Off Deluxo. -
TomI7801 #24885 Sziasztok valaki fent van online? Kíváncsi vagyok milyen akciók vannak.
-
#24884 Nem írták ki sehova hogy jönne az új DLC, meg még van egy kocsi is az előzőből szóval az még érkezik biztosan az új content előtt. -
Dienes90 #24883 Jöhetne új dlc.... gta v csoportba fb azt írják hogy állnak a szerverek frissítés miatt, valahogy az az érzésem még SAJNOS nem ma jön az új dlc, pedig jöhetne, de inkább iskola szünetre tolják majd be, amúgy ja, lehetne már ládás vagy autós hét, mind kettő fullon van, a bunkerem is, meg van 6 millám eltéve didibárra :) remélem elég lesz rá. -
#24882 csak tippeltem :D -
Plata #24881 Jaj ne mááá. -
#24880 kocsilopós :D -
Plata #24879 Na szerintetek ma milyen hét jön?
Örülnék ha új DLC jönne. -
Dienes90 #24878 pedig a bunker hét a legjobb kb, már ha pénzt akarsz termelni, valójában még van heist amin nem mentem végig, azt jó lenne csapatni, de valahogy most a vampyr elvonta a figyelmem. Majd ha lesz új dlc vagy vmi heist akkor ehet megint beleb.zulok, na meg persze idő, 12 óra mellett necces több órát játszani, már pedig ha bele szabadul az ember 30 perc alatt nem hagyja abba. -
#24877 én kicsit besokaltam vele megint,egy hete nem logoltam be,bunker hetet is kihagytam ahogy van...Vannak ilyen hullámvölgyek,majd megjön a kedvem aztán megint visszajövök. -
RepeszElek #24876 Mondjuk talán nem is baj ha másba fog a rockstar,és emiatt elhanyagolha a gta-t.
Ez gta online szarul lett megírva, ma éjjel akartam játszani kicsit de 10 percenként unknow network error van, a bf-nél három óra multizásnál úgy hogy 60an vagyunk a pályán meg sem rezzennek a szerverek.
Szóval lehet hogy tényleg hagyniuk kellene ezt a szart és minden erővel a gta 6ra öszpontosítani.
Most biztos tapasztaltabbak lesznek már és a gta 5ből okulva nem követik el ezeket a hibákat a 6ban.
-
RepeszElek #24875 A bunkerrel lehet a legjobban keresni én nem bánom hogy ezt eröltetik -
Dienes90 #24874 shotaro elég ütős, ha jól tudom a második leggyorsabb motor talán, az első a hakucho drag ha jól emlékszem, de ez ugye filmes meg minden ráadásul ha elesel vele a sötétbe könnyen megtalálod a bokorba hiszen világít =D gondolkozom rajta 30% kedvezmény hát hát hát... lehetett volna 50% is hiszen nemrégen volt rá 30%..... bár azt sem értem hogy miért nem jön már ceos bonusz se warehouse se cargo..bunker dupla már második vagy harmadik volt.... -
#24873 Én sem vártam tovább, feladatkezelővel kilőttem.
Utána meg jelszót kért és megerősítést...
Nekem először a választó képet adja be. Vagy rányomok az online-ra vagy a sztorira. Vagy keresek egy barátot és rácsatlakozom. Ilyenkor berak sztoriba, de gyorsan tovább szokott küldeni online. De az enyém nem steam-es verzió.
Az éjjel már csak meghívásos session-ba csatlakoztam fel. Nem volt kedvem ki tudja meddig várni.
A lényeg, hogy megvettem a Tron-os motort, kipróbáltam, elég ütős, simán felmentem vele a hegyre is. -
Dienes90 #24872 17 percet kellett várnom a töltéssel, inkább teljesen kiléptem és újra indítottam, ugye én pc játszok steamon keresztül, így mostmár nem a sima ikonnal indítom hogy menübe lépjen, hanem steamről és egyből az online dob be, így talán hamarabb ad be. -
#24871 Valamit mókoltak a fiúk.
Simán levágtam a körmöm és még mindig nem rakott be sessionba. Eddig sosem szokott tartani. És most a játék megfagyasztásos módszer sem működik.
De amit mókoltak az az, hogy tovább mozog az ablakban minden annak ellenére, hogy nem aktív. Eddig mindig megfagyott a kép, ha nem volt aktív az ablak. És mikor visszaklikkeltem, akkor ugrott az aktuális állapotra. -
#24870 Aki júni 11-ig belép, az 250k gta dodót kap 14-18 között a számlájára.
A futball miatt. -
#24869 Hát igen tényleg rengeteget kell várni a betöltéseknél,ilyet még egy multis játéknál se tapasztaltam.
Én ezért játék közben mindig olvasgatok valamit. -
Dienes90 #24868 New content:
• 7 new Transform Races
2X$ and 2XRP activities:
• All Transform Races
Discounted Content:
• Nagasaki Blazer Aqua ($924,000 Trade Price, 30% Discount)
• Nagasaki Shotaro ($1,557,500, 30% Discount)
• Ocelot XA-21 ($1,662,500, 30% Discount)
Time Trial:
• Up n Atom, Par time of 1:41:30
https://youtu.be/hWbjTrHmMnA
Premium Race:
• The Kraken (Stromberg)
Targeted Sales:
• TBA
Elvileg ennyi, nem túl nagy eresztés... -
RepeszElek #24867 Én is a legjobbak közt emlegettem mindig a rockstar alkotókat egészen addig míg nem kezdtem bele közel napi szinten a gta online-ba.
Miután végig vittem a story módot,elkezdtem más játékokkal játszani,és csak néha néha léptem fel gta online-ba.
3 év alatt kemény 60as szintig húztam fel a karakteremet.
Aztán tavaly mikor úgy döntöttem bele vetem magamat kezdtem kiábrándulni,
Mostanra már csak a grafikusokat dicsérem, de minden mással a tököm ki van.
Kellene csinálniuk egy kisebb mappot ha máshogy nem megy...
Akkor talán stabilabban futna és nem kéne annyit várni hogy betöltsön a játék.
Úgy is a legtöbben csak a pálya felén rohangásznak,de sokszor csak a városban vagyunk. -
Dienes90 #24866 Ezt én is így látom, főleg hogy én is karácsonykor vettem meg, de a barátom a megjelenés napján tehát vagy 3 éve már és mai napig játszunk együtt, szóval nem annyira elavult meg leállítandó játék még ez, szemben egy két másikkal amit már szinte alig játszanak vagy egyáltalán nem de a szerver mégis megy , lásd pl: Victor vran.
Ami most engem kivehet a gtabol az a vampyr, az érdekel nagyon. -
Plata #24865 Igen csak hogy megint megugrottak durván az eladások.
Doomsday is megdobta meg a karácsony is,annyira hogy még ők is meglepődtek.
Rájöttek hogy még rohadt sok lóvét lehet kiszedni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.06.05. 12:25:25