Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az akna nagyon hasznos tud lenni én folyton magam alá rombantok vele mikor kiakarok nyírni egy játékost és ha gyalog van akkor buzi nagy trollság.
Vagy hatszor kinyírhatod így mire lesz valami kis baja is a verdának de én sajna nem tudok örülni az intsurgentnek mert ezer és ezer dologgal pikk pakk szarrá szedik már.
Ha egy köcsög aki belém kötött intsurgentel akar menekülni vagy baszakodni velem már hívom is le a deluxot, de az opressor is megteszi vagy sorolhatnám de ettől még nyilván lehet örülni neki. Mondjuk nem néz ki rosszúl😊
RJoco
Szerintem leszedhető az aknavető róla. És akkor megint nyomhatod a dudát 😄

Pont tegnap vagy tegnap előtt támadta be a PP-s hajóm egy tagotok. Nem vagyok már tag, de nem ez volt a jellemző eddig a crew-etekre. Más nem PH-sal is sokszor együtt játszotok, szóval nem értettem a dolgot.
Lelőttem egyszer, hogy védjem a hajót, utána meg láttam, hogy a vízben "fuldokol", gondoltam a partra segítem. Utána meg néztem a listában, hogy PHHU-hoz tartozik. Írtam is cseten, de válaszolni sem tudott.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Én tudod mit szeretek?
A personal Insurgent Pick Up-ot.Sajna tettem rá aknát így dudálásnál felrobbanthatom magam vele.<#hehe>
Az a baj a garázsba tehető Insurgent Pick Up nagyon bunker függő.
Rengeteg cuccot kell hozzá ki kísérletezni a bunkerben.
Nehéz páncélt nehéz gépágyút anyám kínját mindent tehetsz rá,feltéve ha ki fejlesztetted a bunkiban.Az akna is fejlesztős dolog,de a szép festések is fejlesztősek.
Mostanában sok lett a csaló meg a bajkeverő tényleg.
Néha crew session is elromlik,de van hogy félnapig nem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.07. 16:28:42

RJoco
Az insurgent-et nemrég vettem meg és én így is nagyon örültem neki. A többi új) tartalomért meg elég sokat kell játszani. Az újabbakért még többet.
Egy Shark Card tényleg jobban megéri időben.
Viszont akkor mi cél marad?
Békés session-ban (bár mostanában a PHHU session sem igazán békés) nem igazán tudod kihasználni őket, max npc-re vadászni. Vagy, ha betéved egy-két aggresszor, akkor őket megfingatni.
Nagyon vegyes session-ban meg valaki úgyis csal. Az ellen meg... Meg, ha eleve békés emberekkel játszol, akkor csinálsz egy békés session-t és...
Ha meg egyedül vagy, vagy egyedül játszol, mert olyan butaságok terjengenek, hogy senki nem lop supply-t és senki nem is fog segíteni supply-t lopni, akkor is fölöslegesek. Pedig nagyon hasznosak tudnak lenni. Pl. bunkeres supply lopásnál odateszi a technikusi kocsit ágyúval. De múltkor is mindenki a sajátjával ment, ahelyett, hogy vittük volna az ingyenest. Azzal gond nélkül le lehet szedni a heliket, összeszedni a szajrét és visszavinni a bunkiba. Még lőszerre sem kell költeni. De, ha egyedül vagy, akkor hiába áll ott a kocsi, mert senki nem fog felállni a platóra...

A legjobb az egészben az hogy az új dolgok értelmetlenné teszik az eddig megszerzett eszközöket.
Megvetted a rhino tankot erre kijön az apc ami szétkapja, aztán megvetted az apc-t erre kijön egy szuper tank ami nagyon ütős.
Régen még egy intsurgentnek is tudtál örülni vagy egy duke-nak. Ma már mindkettőn mosolygok...😊
De azért tök jó hogy megvettük nem? Csak éppen tök értelmetlen mert hogy a plusz tartalom lenulláza a régit ami így màr senkinek sem kell így felmerűl a kérdés valóban bővült e a játék vagy csak arra megy ki az egész hogy pénzt költcsél mert mindig jön valami ami nagyobb erősebb,gyorsabb.
Ez nem plusz tartalom hanem lehúzás😊
RJoco
És milyen tökéletesen működik a rendszer. Pont, mint az életben. Mindig jön valami kicsit újabb, amire mindig költ valaki.

Caliph
valamit a pénzszerzéssel kell csinálni(de nem fognak mert bevétel): crew session nagyon faja,nyugis legtöbbször,viszont épp ezért dögunalmas is.
supplyzás megint. viszont ha szétbarmolják az eladásod akkor meg több órányi munkád/játékod ment szarrá,nem beszélve a supplyba ölt időbe/pénzbe.
Ezt kéne kicsit egyensúlyba hozni,de úgysem fogják. ilyen téren tényleg a kocsilopás a legjobb mert mozgalmas,nem idegeled magad nagyon rajta ha kilövik alólad mert sok időt nem veszitessz azzal ha lopsz másikat(kb 5-10 perc),és max azt a 20 ropit bukod rajta amit tuningra költöttél eladás előtt,ami meg annyira nem nagy pénz,mint egy miliós bunker szétlövése.
Most belegondolva én is ott tartok hogy a bunkert meg max a kokót megtartom,többit leépítem.

Valamit ki kéne találni a pve-szerető közösségnek is(heisten kívül) hogy legyen egy kis izgalom de ha beüt a crack akkor nem bukjál több óra játékidőt.

És most igy belegondolva kicsit el is keseredtem,elment tőle e kedvem megint,mert grindfeszt van pénzért,hogy azon vegyél egy 3. helikoptert,csak mert tud bombázni,vagy egy új autót amivel víz alá lehet menni...ideig óráig jó aztán amikor már épp megunnád jön az új dlc,egy kicsit más helivel,egy kicsit más autóval amire megint lehet költeni 😄

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.03.07. 10:25:26

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Lehet hogy a Pc-s megjelenés évfordulójára új DLC jön.

bakvarnyu
Ja ,de ha belegondoltok, hogy még ma is fejlesztik, meg mennyi mindent beleraktak már eddig is, nincs ok a panaszra.
A többi játékban fizetős dlc-ket hoznak ki , meg havidíj stb, itt meg semmi plusz kiadás nincs.

Hát nagyon kiváncsi vagyok a 6ra, de igazàból az 5 online része annyira egyben van hogy mindig a szükséges grafikai láncfelvarrással sokáig nagyon sokáig tud még működni hisz az ötletek sora végtelen.
Csak mondom azt sajnálim hogy behozták ezt a sok fegyvert a játékba mert hát mi a francot lehet csinálni egy APC-vel meg a többi cuccal? Természetesen gyilkolni na de kire? Lövöldözzünk rendőrökre? Persze hogy nem! Majd a többi játékost az izgibb...
Valamit kell csinálni vele ha már van nem?
Magyarul sikerült egy kicseszett csatatéré változtatni az egészet.
Én pl. már nem is veszek olyan járművet ami nem tud lőni,megvan az összes harci heli stb.és mi nap vettem észre hogy állandóan magamon felejtem a kommandós cuccom thermal helmet-el, mert annyit használom, magyarul páncélozott járművel, katonai cuccban mászkálok a sok hülye között mert én nem az a tipus vagyok aki nem lő vissza!😊

RJoco
Én ezért játszom egyedül vagy olyanokkal akik nem lőnek le. Cserébe én sem lövöm le őket.

Azt mondják a GTA 6 Vice city-s lesz és női főszereplővel.<#wilting>

Erről beszélek.
Erre a dlc-re akár egy egész játékot fel lehet építeni mert tipikus gta vonal, de így csak bemész és kijössz.
Kirakat az egész.
Cserébe kaptunk egy csomó más tartalmat aminek a munkaidejét inkább erre fordítják tutira senki sem panaszkodott volna mert ez a tipikus gta!
Nem az hogy robbanó lövedékes sniperrel rohangászok a hónom alatt amivel repülő kocsikra lövöldözöm meg a többi hülyeség😊
Tudod mit sajnálok?
Hogy nem csinálták meg jobban a gyárakat.
Jobban ki kellett volna őket dolgozni.
A papírhamisító gyár nem éri meg,de még is állati szépen megvan csinálva.
Az a legjobban megcsinált gyár.Kár hogy semmi értelme.
Kár hogy nem lehet benne semmit csinálni.Mondjuk ha tényleg lehetne papírt hamisítani benne,számítana hogy milyen jól csináljuk meg és a többi.

Ezt csak arra mondtam hogy tök jó ötletnek tartom a mc-t. Tök jó hogy lehet pénzt hamisítani meg drogokkal kereskedni ez igazi gta feeling, tök jó bemenni a laborba, körnenézni stb. aztán itt meg is állt a tudomány...
Mit lehet csinálni? Suplyzni meg aladni, mindkettö dög unalmas!
Én valami mást találtam volna ki a rockstar helyében.
Mondjuk mit tom én...
El kell menni leszervezni az üzletet, kereskedni kelljen mint egy stratégiai játékban vagy valami!
Most csak a hasamra csaptam és mondtam valamit de a mondani valóm lényege az hogy szerintem sokkal többet ki lehetett volna hozni ebből az amúgy tök jó alap ötletből!
Heistezni is a mai napig szeretek és nem a szaros 20 rongyok miatt csinálom az is biztos!😊
Na de ki a fene supplyzik?
Senki,három gyáram van sosem megyek supplys küdire.
Bunkernél néha igen,mert ott viccesek néha.

A kocsi lopás meg a bunker hoz a legjobban ezt mindenki tudja.
Én a meth labort is bezártam. Igazából leszarnám mennyit hoz mert plusz tartalom és a játék élmény miatt ingyen is csinálnám csak hogy nincs benne játékélmény, legalábbis számomra.
A supply-zásnál a munkahelyem is izgalmasabb..,😊
Sajnos a public ilyen.De amikor eladtad a cuccot nem írta ki hogy kapál érte xy dolcsit?
Vagy nem volt transaction failed felirat?

sziasztok!

Nem tudom mi nem kerek még valami nagyon nem az.kokogyár megvan termelt is igaz nem sokat,kis mennyiség volt de leszállítottam azt is helikopterrel keleltt ledobni vagy 5 helyre,megtörtént de az égvilágon semmi hasznot nem adott érteTermelés megy folyamatosan,igaz uprgradelve nem volt.Lopni nagyon nem éri meg volt egy küldi amikor elég volt egy kisbuszt elkötni,erre valami köcsög a játékban szétlőtt.valós játékos .Azért ilyenkor nem kellene a küldetésben hagyni hogy más valós játékos szétbarmolja az egyéni küldetést.
Bunker atom lassan termel de megéri.

bakvarnyu
Belevágok akkor ebbe a bunker vásárlásba, bár biztos jó drága lesz.
Most a tuningolt meth laborral is elégedett vagyok.

RJoco
Visszatérve a personal-os helire.
Sajnos annyira nem lehet rá számítani, bár néha jól jön.
De, ha egyszer lehívtad és valahol ott hagyod, akkor nem tudod magadhoz hívni, mint az autót. Érte kell menni.
Ha lehívsz egy kocsit, akkor eltűnik a heli.
Mivel personal, így amíg a kocsidban ülsz vagy az a közelben van, addig a helit sem tudod lehívni.
Ez inkább arra jó, ha a Ceo-s heli már oda van, akkor gyorsan tudsz cserélni amíg befejezed a feladatod.
Vagy MC-nél esetleg elmész vele a célig.

RJoco
Meg azért is jobb, mert a steam szerverein keresztül gond nélkül lejön a frissítés.
Mi többiek meg imádkozhatunk, hogy gond nélkül lejöjjön.

bakvarnyu
Én is onnan vettem rockstaros kulcsot, és jó. A steames csak azért lett volna jobb , mert ott egyben van az összes játékom.

Steames valószínűleg tartalmaz Online cuccokat.
De a steam GTA amúgy is sokkal drágább a dobozosnál.
Úgy tudom steames most van valami criminal starter packos is,lehet azért?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.06. 17:18:04

Sziasztok!Most lesz egy kis időm úgyhogy bevásárolok pár játékot!Kérdésem az lenne hogy miben különbözik a Rockstar key a steames keytől mivel a G2A-n keresztül venném a játékot és ott a Steames verzió dupla annyiba kerül!?Köszi.
Könnyen lehet.
Én meg egyáltalán nem tudok ma játszani vele mert 5perc után kidob minden honnan, de bf1 is megzavarodott.
Én konzolos vagyok és szerintem a microsoft baszakszik valamit a live-val mert ugye rajtuk keresztül játszom
RJoco
Nem tudom mi a fene van mostanában, de tegnap is és ma is belépésnél megjelent egy "Nem vagyok robot" jelölő négyzet és a játékon belül külön be kellett jelentkeznem Socialba. Szintén pipálóssal, de még képeket is adott.
Lehet, hogy túl sokat tartózkodtam public-ban és próbálják feltörni az acc-ot?

RJoco
Elvileg, ha beviszed a hangárba, akkor lehívhatod personal-ként és nem rakja reptérre.
Az nem a telón keresztül megy, hanem az interaktív menün keresztül.

Tegnap repültem az Akula-val és azt kell mondjam, hogy kell.

bakvarnyu
Most vettem egy dupla szárnyas repcsit, de meg is bántam, mert minden alkalommal a reptérig kell érte menni.

RJoco
Hát nem egyszerűek az új heist-ok.
A 14-es ügynököt szabadítottuk ki ketten, de baromi nehezen ment.
Utána meg a terepjárót kellett ellopni. Az sem volt egyszerű.
És mindezt csak normálban, nem is nehézben.

Nem tudom mi a rákot művelnek,de már ciki.Motoros eladáson alig tudtam bemenni motorral a célba,már szinte lépésben haladtam.<#fejvakaras>
Azt hittem a végén be kell löknöm valamivel.

Nah ja, én mindig próbálom azzal nyugtatni magam hogy ez egy baromi nagy játék rengeteg fejlesztői kihívással így az is csoda hogy ilyen jól működik,úgy hogy egy két bug belefér, máskor meg azt mondom hogy valamit amit eladásra kínálnak vagy csináljanak meg jól vagy ha túl nagy falat és nem megy inkább ne dobják piacra vagy legyen ingyenes! 😄
De a játék ipar már csak ilyen. Annak örüljünk hogy nem repülőgép alkatrészeket forgalmaznak mert sokan halnának meg ilyen hibaszázalékkal😄
De a rockstar még előkelő helyet foglal el, csak azt nem értem hogy miért mentek rá úgy a lövöldözősdire mert tök jó hogy itt ez a sok fegyver meg jármű szégyenbe hozva még a bf4 felhozatalát is, de a játék internet protokolja borzasztó és alkalmatlan az fps jellegű lövöldözős online játszásra.
Akkora lag-ok vannak hogy lehetsz te bármilyen ügyes, nem beszélve arról hogy sok a kis kapu a játékban amit a sok troll ki is használ.
Szóval alkalmatlan arra amit mondjuk egy Cod.-ban vagy Bf-ben megszoktunk még is annak az irányában mozdult el a gta.
A GTA?
Még mindig jó játék de ez nem, ez már nem a nagy autó lopás, ez nem a gta ez már valami új generációs izé amit a hozzám hasonló öregek kezdenek nem érteni😄
Az új heist is egy túlpörgött mission impossible...
Épp most voltam repülős eladáson, a repülők bebugoltak.
Sikerült eladni de valami gebasz lett a repülőkkel.

Hát ha majd nálam is előjön szarban leszek...vége az ingyen élésnek mehetek melózni..😊
kalandvágyból én is megvettem az összes mc gyárat anno és fel is upgradeltem őket és a következőkre jutottam:
1.Hiába security upgrade,ha 1 gyárnál többet üzemeltetsz akkor ugyan úgy jönnek a zsaruk,de amúgy sem egy életbiztosítás mc-ben mozogni mert akkor még a bunkerre is rászállnak és az nagyon tud fájni.
2.Utálom a supply küldetéseket.
3.ha utána szàmolsz akkor kiderül hogy azt az időt amit mc-vel tőltesz ceo-val teszed több pénzed lesz a végén főleg ha egy bunkert is mellé raksz.
Mondjuk mint mondtam én már semmit sem csinálok mégis van pénzem.
Amúgy nagy kár érte mert tök jó ötlet a sok gyár, csak rengeteg a meló vele ahhoz képest amennyit hoznak, ahogy a repülős eladásokat sem érdemes csinálni közben meg minden rohadt drága.
Most azon agyalok vajon megvegyem e a míget.
Nem hiszem hogy jobb mint a laser ami ingyen van.
Valakinek van tapasztalata vele?
Sajnos ma is találkoztunk vele.

Caliph
jó kis leírás azonban az mc gyárak sem olyan szarok ha már upgradelve termel...én oda is veszem a supplyt mint plata, amnyg termel segítek crew társaknak,ha van idő eladom,ha nincs nem vagyok szívbajos,most is teli a meth meg a hamis pénz nem tudom ma odaérek e hogy eladjam,de bunkert el kéne még ha félig van akkor is az akció miatt

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Caliph
és a céges buzzard még mindig kérdés hogy hogyan?😄

Nálam ez a bug eddig nem jött még elő, és nagyon remélem hogy nem is fog!
( xbox one )
atyaég jó van ok.Valamint előszöris nagyon szép estét minenkinek.Egyenlőre csak kíváncsiságból kibróbálgatok mindent de azért a csak bunkeres tipp is nagyon jó köszönjük.
Ez nagyon szépen hangzik,de most van egy kis bug.
Ha kevesebben vagytok mint amennyi jármű van,akkor sajna most néha elbukod az ottmaradt járművet.
Sőt a motoros eladásnál akkor is bukod az utolsó motort ha mindenki motoron van.
Az utolsó két járművet egyszerre kell bevinni,különben bukta.

Ha rám hallgattok nem baszakodtok motoros klubbal, gyárak feltöltésével stb. Az autó lopás még oké, de én már azt sem csinálom.
Ahogy tudtok vegyetek egy bunkert, ne lopjátok ha nem nyugodtan vegyétek 75 ezerért bele a suply-t majd csak ha tele van akkor adjátok el ha muszáj akkor segítség nélkül is.
Annyi az egészben a trükk hogy legyen kéznél egy céges buzzard amit lekérhetsz. A 15 perces eladásokat egy kivételével mind meglehet csinálni egyedül is. A 3 intsurgentet kaptok, miután leszálítottad az egyiket lekéred a buzardot és vissza rohansz a másodikat majd harmadikat leszállítani.
Ha a két kamiont ott is ez a helyzet.
Ha egy kamiont akkor nincs miről beszélni.
A 15 perces Időbe mindegyik belefér ha így csinálod.
Mi van akkor ha nem ezeket kapod hanem 4 buggy stb..? Semmi! Session-t ugrasz és buksz kb 20 rongyot, és addig csinálod míg nem adja be valamelyiket a felsoroltakból. Nekem eddig egyszer kellett három sessiont váltanom emiatt,így 1 milla helyett valamivel több mint 900 ezret kerestem CSAK. Na bumm..
Nekem most így van 7 millám és semmit nem csináltam érte, csak pvp-vel meg heistekkel töltöttem az időt meg amivel akartam miközben a gyár meg dolgozott.
Néha néha ha kedvem van ellopok egy top range autót amivel 80 rongyot keresek és így ingyen volt a bunkerem 75 rongyos feltöltése.
Egyébként sokkal gyorsabb és élvezetesebb egy top range autót ellopni majd eladni mint suply-t lopni a gyárba,és ha ennek a bevételéből veszed a supply-t a gyárba időt spórolsz meg.
Egy autó eladás után fél órát kell várni, addig érdemes cargozni mert még az is izgibb mint a supllyzás és ellopni egy másik verdát.
....de a motoros klub úgy szar ahogy van, egyedül a kokó hoz egy kis pénzt...
Vissza térve a bunkerhez nem árt ha tudsz afkolni mert úgy még kényelmesebb, és gyorsabb, és ha tudsz saját szervert csinálni hogy az eladásodat nem zavarják meg mások. Nekem ez szerencsére nem gond.
Remélem van akinek mondtam érdekességet is....😊
A rangokat az interaction menüben tudod kiosztani,fejből talán Motor club ott manage mc,members és ott lehet megadni a rangokat,a Road captain tud bármikor bárhova lekérni egy buzzardot a többieknek,ilyenkor nem teszi el a vérbe hanem csak pár méterre.
Nem kell hogy legyen megvéve a buzzard,Road captain bármikor tud mindenféle járművet le hívni.

Ha hazaérek elmondom hogy kell buzzardot helybe hívni meg előléptetni.
Mobilomat kicsit lefagyasztottam és most elég lassú.

RJoco
PageUp/PageDown a gombok angol megfelelője amivel a csetet tudod pörgetni.

Caliph
köszi

RJoco
Én azt sem tudom, hogy lehet kiosztani a rangokat.

A heli sajnos olyan, amilyen.
Ha van hangárad, akkor oda beviheted és akkor le tudod hívni a Personal részből, ahonnan gyorsan le lehet hívni az utoljára használt járművet is, nem kell mindig mechaniker-t hívni.
Viszont presonal-ként sem teszi melléd.
A Ceo-s heli melléd kerül, az jó.
MC eladásnál a RoadCaptain tud helit lehívni és azt a közelbe teszi. Ha egyedül adsz el, vagy nem tudod kiosztani a rangokat (mint én), akkor nincs heli a közelben. Hacsak nem azzal mész. Sem a Pegasus-ost, sem a personal-ost nem tünteti el a gyár mellől.

Chat pörgetése a lapozó gombokkal megy. Én most csak németül tudom, hirtelen nem ugrik be az angol nevük. A nyilak fölött van a 6-os billentyű csoport. Annak a jobb szélsőivel tudod fel/le görgetni a csetet. De csak amíg látszik. Ha eltűnt, akkor nyomhatsz egy T-t, majd egy Esc-et és akkor tudod megint pörgetni.

Elvileg csak azok jelennek meg a gyárba invite részen, akik az MC-dben vannak. A bunkernál nemrég bugos volt és mindenki ott volt.
Egyéb invite esetén érdemes figyelni, mert lehet olyan jelentkező is, aki nincs a crew-ben. (Pl. én)

Caliph
továbbá hogy lehet visszagörgetni a chatet? pl ha melóhoz hirdetek helyet nem látom kik irtak csak az utsó hármat? vagy szarjam le és mehet a crew invite,aztán jelentkezik aki akar?😄
És akik beléptek csak azoknak lehet küldeni invite-ot a gyárba?😄 azt már tom hogy lehet rangot adni hogy más is tudjon lehívni helit pl...
Alig merek eladásra invelni annyit bénázok még,a segítség már jól megy 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.03.05. 15:38:32

Caliph
Valamit sztem én is elkúrtam. A koncepció: koko és hasonló eladás miatt megvettem a buzzardot amit másnál láttam hogy simán lehívja maga mellé akár az utca közepére is,aztán crew tagok bepattannak és irány a meló. nekem a pegasus helipadra/reptérre rakja az istenért is... mit toltam el? 😄
Ráadásul fegyvertelen buzzardot nem is találtam a boltban,gondolván elég az is eladáshoz,meg biztos olcsóbb,fegyveres helinek meg ott a savage 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.03.05. 15:29:41