Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Ha van rá idő.
De ha peched van hamarabb lelőnek minthogy telefont elővedd.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Egyszer volt 6 láda a hangáromba azt is vagy félóra volt eladni,mert 6 szaros ládát két konténerbe rakta,cargobobbal egyenként át vinni a térkép másik felére utána azt a szart épségben vissza a hangárhoz.
De ha több ládád van akkor nem is tudod egyedül csinálni,mert buzzardok betámadnak folyton.
Szoktam néha segíteni ilyen eladásnál,de már volt hogy rosszul sült el.
Akula-val védtem a három cargobob-ot és nagy buzgalmamban lelőttem két crew tagot is akik arra repültek pont buzzardal és buzzardok támadtak.<#lookaround>#lookaround>
de ilyen kevés ládás egyedül eladásokkal ellenék pár napig simán
Én is azt szerettem volna régen,egy kis lakás van a vízparton,de semmi értelme,nem lehet kilátni belőle.
Van ablaka de azon nem lehet kilátni,csak valami sárgás barna izé van az ablakon.
MC nekem megy folyamatosan.Bár néha elfelejtettem eladni.
A múlt heti akciós héttel sikerült a facilityt bunkert teljesen felcicomázni.Asszem most már minden van bennük.
Vettem Hunter-t is,bár nem sok értelme volt,nem nagyon jön be,nagyon jó tűzereje van de nehezebb irányítani mint Akula-t.
Stromberg is meg van már és a Deluxo is,heist nélkül sajna a drágább áron,de nem bántam meg.Stromberg max szórakozni jó.
Én is eladtam pár raktárt,de tömegben,így nagyon szép bónuszokat kaptam.
Tegnap egészen 12.5 milláig sikerült növelni a pénzem,de vettem orbitalt így most csak 11.5.
De hátha a héten is lesz valami event,bár remélem nem az amire tippelnek,hogy hangár hét.
Mc gyárakat bezártam,csak kokó megy,de sztem az is leállítom,max ha akciós lesz újra beinditom őket.
Cél az ingatlanok berendezése,természetesen csak akciósan,deluxo,akciósan,akula szintén meg az új tank. Ha ezek megvannak a többi már nem must have kategória . Kéne valami tengerparti ingatlan is,de még nincs ha jól láttam. de ez már inkább kicsit roleplay kategória😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.04.03. 10:11:38
Igaz most az előbb eltoltam 900 ezret egy csaló kinyírására,vettem facilitybe Orbital cannont és megszórtam vele.Járt hozzá egy ingyen lövés a Rockstartól.
A hacker megsértődött és elhúzott.<#vigyor>#vigyor>
A Yacht nagyon jó szerintem,én szeretem.
Deluxo is csúcs.
De a TM-02-t is szerezd be,jó hecc.
Van 111 is meg 42-es és 16.os is.
Eladásnál támadhatnak be szerintem.
Már nem is maradt mire gyűjteni.
Yachtra , de az nekem elérhetetlen drága,meg minek is igazából.
Meg egy-két érdekesség azért még akad , pl a Vissza a jövőből kocsi.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Nekem is a legolcsóbb van és szerintem jobb, mint a legdrágább. Legalábbis megközelítés szempontjából akár helivel, akár autóval.
Ami azt illeti, mostanában sok olyannal találkozom, hogy a legdrágább egyáltalán nem a legjobb.
A feladatoknál meg úgysem számít, hogy hol van. Ha a sivatagba kell menned, akkor mindenhogy messze lesz.
Abból a szempontból nem mindegy, hogy mondjuk egy szállítás után milyen gyorsan tudsz visszamenni, hogy új szállítást kérj. De mivel minden esetben van cooldown, így még ez is mindegy. Raktárnál 2-t érdemes tartani, mert nálam pl. a legközelebb vannak egymáshoz és 3 percet kellene várnom minden új begyűjtés előtt. Így viszont felváltva tudom tömni őket.
Autólopás után is legalább másfél percem van, míg kérhetem a következőt. Mondjuk én mindenhova helivel járok. Kocsival kicsit lassabb, de még ott is várnom kell.
mert akkor veszek még 2 42est amig akciós nem egy 111est
mert szabadidőben szép lassan teliraknám aztán csak ilyen akciós héten adnám el addig állna benne a cucc
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.04.02. 19:37:58
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2018.04.02. 19:14:01
Az első raktár a doboz szedéshez kell. Eladni spéci hajóval, repülővel vagy kamionnal lehet. Keddig duplán fizet, amúgy nem nagy szám, sokan unják és nem is csinálják. Ami azt illeti én is csak most szedtem elő.
A második kell a kocsi lopás/eladáshoz. Ez hozza általában a jó lóvét még akció nélkül is. Neked ez kell.
A harmadik akkor lesz elérhető, ha van már másodikod. A harmadikban járműveknél lehet az árakat csökkenteni. Vannak szintek, melyek a lopott autók számától függnek. Szóval előbb utóbb mindegyik fel lesz oldva, ha csinálod a bizniszt.
A dinasty 8-on megvehető garázs a CEO iroda "alá" kerül. Ez lényegében egy személyi garázs, personal kocsiknak, motoroknak. 3 "szintje" van, szintenként 20 férőhellyel. Tuningműhely is vásárolható hozzá jó pénzért.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2018.04.02. 17:35:59
Kis segítség kellene...Megvettem a legolcsóbb ceo irodát.azzal a szándékkal hogy lesz garázs és kocsilopással kiegészítem magam.Viszont még a telefon dinasty 8 mapján lévő garázs kell ehhez ,vagy a ceo iroda laptopján van 3 lehetőség ,egy bal egy középső ablak ott is vehető valami objektum,meg van egy jobb szélen de nekem az nem érhető el.Szóval ezek még zavarosak nekem.Melyik mit jelent?
Nem arra gondolsz?
A szintek nem egyszerűek. Nagyon nem.
Ha megvan a szinthez a szükséges pont, akkor fölösleges tovább lőni, nem adja meg a következő szintet, hiába éred el a pontszámát.
az a szar hogy néha egy fuvar a 3 láda,néha meg 3x kell fordulni,deluxo nagyon megkönnyítené valóban.
amúgy ha lesz pénzem megveszem majd az összes 111 ládásat,szépen telirakosgatom aztán ilyen akciónál eladom ,addig meg hagy álljon a cucc bent 😄
de most hangár,zancudon az egyik akciós
aztán jöhetnek a kényelmi és különleges járgányok 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.03.30. 10:21:13
A yacht-ot el is felejtettem, bár nem szoktam körberohangálni.
Ha a sniper mellé tesz épp be, akkor azt felszedem azért.
Facilityben pisztoly,sticky,géppisztolyok és minigun lőszer.
Luxus yachton is van majdnem mindenhez lőszer.Ott úgy rémlik rakéta is van.
Ha van bázisod, akkor ott van némi ingyen lőszer, persze nem teljes kapacitást ad és nem is mindenből. Nehézfegyverek terén csak Minigun van, rakéta nincs.
Más fajta ingyen lőszer a kocsikban, helikopterekben található. (Buzzard-ot sem kell zsebből tölteni, ahogy a MOC ágyúit sem.)
Az egyik raktáram a Dave Ave mellett van, kb. ahol a két vasút keresztezi egymást. Mindig jön egy vonat, mikor bevinnék egy szállítmányt. Vagy a szembejövőn teszem meg azt a kb. 50 métert vagy megvárom, míg elmegy a vonat. Természetesen kényelmesebb lenne ráfordulni ott, ahol a vonattal találkoznék és nem a szembejövő sávról...
Valamelyik héten jön ládázós heli,le tud majd szállni a vízre,azt mondják hogy jobban bírja mint buzzard,nem olyan törékeny,de pici és lesz rajta rakéta is.Én már arra várok,tökéletes lesz ládázásra.Gyors is kicsi is és vízre tud szállni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.29. 10:00:45
A 111-es repülős necces.
Én bunkert sosem adok el egyedül,crew sessionban adom el,mert jön rá 30% bónusz.
Azért azok a szép nagy bónuszok is jól jönnek ám.
Kb 90%-ban deluxo-t használom,le tud szállni a vízre,amit a buzzard nem tud,vízről nem tudod felszedni vele a cuccot.
Deluxo meg lazán közlekedik vízen is.Buzzardot úgy benyeli a tenger mint a fene ha hullámzik.
Crew sessionban adtam el.Kaptam rá high mittudomén mi bónuszt.Mert tele volt session Mc-vel és CEO-val.
Nekem 16os van, az kicsit kicsi, egy olyan 90 perc alatt kb feltölthető (nemtudom pontosan mennyi), buzzarddal repülök ide oda a dolgokért.
I met God. She's black
vagy veszek 111 ládásat aztán ha a három kamionos küldi van,akkor session váltás működhet?😄
RepeszElek említette hogy igy solozza a bunkert 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.03.29. 09:32:03
Most tervezem hogy veszek egy negyedik raktárat is,két közepes raktárba csak jewelry és csak gemstone kerül,nagyba vegyesen minden egyéb.
tök jól néz ki a raktárad mikor csak egy féle cucc van benne.
Most a ládázás duplán fizet.
Dupla lóvé neked,dupla lóvé a segítőknek,a raktárak féláron.Asszem.
Eddig 16-os raktárba pakoltam gemet,de az kicsi,vettem a CEO irodához közel egy medium raktárat,az 42-es,azt még be merem vállalni,a nagy 111-es eladástól félek,ha titannal kell menni tuti elbaszom,amilyen állati nagy kamikaze pilóta vagyok.tegnap még deluxoval is sikerült bezuhanni a ceo garázsba.<#eplus2>#eplus2>
Kicsit magasan kapcsoltam ki a repülő üzemmódot és a garázsba már pörögve zuhantam be.
Mondjuk jó hecc volt,és mivel pont rá estem a garázs ajtó gombjára nem lett semmi bajom.<#hehe>#hehe>
Múltkoriban azt csináltam hogy csak festményt és ékszert loptam el,ha nem azt adott akkor mentem kocsit lopni,de most mindent ellopok,csak ha ékszer van azt külön raktárba ,fegyver,cigi hamis pénz vagy drog és egyéb azt nagy raktárba.
Tegnap meg kaptam az irodába az első CEO szobromat ládázásért.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.29. 09:17:53
De egyszer lehet kipróbálom
Eredeti játék+online.
Buzzard helyett meg várd meg az új helit,azt mondják jobb lesz mint Buzzard,vízre tud szállni,strapabíróbb,rakéta is megy rá.
De most a ládázás rohadtul megéri.
Sokat lehet vele keresni,vettem is egy harmadik raktárat is.