27719
  • arty
    csúszott???
  • Rayden02
    Hát ha úgy vesszük a játék csúszott vagy 4 hónapot,és ha esetleg a PC-s verzió és készült/készül,akkor lehet hogy a konzolos verzió után két hónappal megjelenhet a PC-s verzió is,és az pont november vége!
    Még pont jó időben lenne,karácsonyi szezonhoz közel!
  • Malakai
    Nem lepődnék meg, ha (direkt) elírás lenne a Huffington Post részéről, a hír maga inkább csak a korábbi cikkjeik belinkelgetése a témában annak kapcsán, hogy "hamarosan itt van", a PC-re nem tér ki, csak beleírták a felsorolásba.
  • Rayden02
    Újabb pletyi
    GTA V: PC, PS3 és Xbox360 verzió egy időben?
  • ldavid
    igazából az új saint's row eddig nem látott trailerjéből van
  • Jaka923
    Ez tuti fake, a Rockstar biztos jobban kidolgozza a járműlopás animációját.
  • Kandurex
    Egyértelmű, ingame
  • BoneDragon
    Ez ingame videó, kizárt!
  • zaki
    fake
  • akyyy
    uj videó
  • ldavid
    a hivatalos oldalra kerültek fel amúgy legelőször :)
  • ProGabe #5102
    pár új kép, nálam nem megy SZABI linkje, 'szom jelentkezik be abba a sz*rba :D
  • RiCSi1234
    Ejj-ha.. :)
  • ldavid
    ez a verda elég bejövős lesz
  • Szabi #5099
    új képek
  • Yoda001
    frame esés sehol nem volt, végig folyamatosan futott a játék eddig mindenhol (PS3!), ami esetleg kisebb probléma, az a néha-néha szemünk előtt felbukkanó apróbb textúrák lehetnek majd... már ha nem javítanak ezen... :)
    egyébként a trailerek szebbek, mint maga a játék, de szerencsére egyáltalán nincs szakadéknyi különbség sem... az viszont tuti, hogy szép, színes, életteli lesz az egész atmoszférája a játéknak...
  • SpeedXHUN
  • The Protector
    Életemben először játszo konzolon GTA-t.PS3 a tesztalany GTA4-el.Tudom,ps3 on szarabb mint boxon de összességében mindkettőn egy határ szar.
    Tapasztalatok:A frame helyenként brutál mértékben leesik,az egész játék fakó és homályos.Szerintem pc-re vetítve medium-low-ra van belőve.
    Az 5. részhez nagyon fel kell kötni a gatyát tehnikailag ha azt akarják,hogy 5fps nél többel fusson.
    Néztem vidiket az 5. részről és elképesztően szép+ami nagyon tetszik az az,hogy végre színes.Kíváncsian várom az 5 részt és azt,hogy mire lesznek képesek.Sosem kellett eddig csalódni R-ben és nem is fogunk szerintem.
  • tommygear
    nem
  • J i GS a W
    nem vagyok képbe az e3-on kint lesz a R*??
  • miki30246
    ha így lesz arra megoldás lehet egy utólagos patch akár, amiben javítják a radar kijelzőt.
  • ldavid
    igaz, csak ha már ezzel mutogatták a sajtónak... na, majd meglátjuk
  • tommygear
    amíg nem tudjuk biztosra, hogy fog kinézni ne temessük már :D
  • ldavid
    radarrar van bajom csak. nem ad annyival több infót egy ilyen szögletes, mint amennyivel csúnyább.
    a GTA4-es megoldás szerintem sokkal izlésesebb volt. gondolom most a special képesség bar-ja miatt kellett változtani, kérdés megérte-e?
  • Klemice
    "a Google glass azaz a google szemüveg"

WŐWŐ tudok angolul
  • Jaka923
    Szerintem nincs ezzel semmi probléma. Ez már sokkal komolyabban néz ki, mint a korábbiak.
  • Gordon Blue
    egy olyasmi megoldás kéne, mint a Google glass azaz a google szemüveg.
    Kiadnak hozzá külön a játékhoz fejlesztett szemüvget, és arra vetíti ki az információkat a gép.
    Akár egy usb vel is össze lehetne kapscolni a szemüveget a számítógéppel, így állandóan friss információk lennének, és nem jelenne meg a monitoron semmi zavaró tényező.
    Head Up Display lenne.
  • ldavid
    elvileg ilyesmi lesz a HUD. hát nem igazán tetszik.

• zolcsika080104
    Sziasztok!

Ha meglesz Pc re vajon mekkora lesz a gépigénye?

Nekem csak a GTA San Andreas van meg eredetiben.De azt sem toltam végig.a pattogtatós résznél sose jön össze hiába akkor nyomom. és azt a nyilat amikor a körbe ér .semmi
  • Yoda001
    közben egyik napról a másikra eltűntek a srác válaszai, és a felhasználóneve is..
  • Yoda001
    utóbbi pár hsz. sok kincset tartogat... köszi! :)
  • hungary27
    nekem tetszene
  • ldavid
    azért remélem a radar nem lesz tényleg szögletes
  • ProGabe #5080
    Emberünk ott volt az egyik demón, kérdéseket lehet neki feltenni.

"What's the biggest difference between GTA IV and GTA V?

GTA V has this magical thing called colors."

:DDD

Lerajzolta a HUD-ot :) http://puu.sh/3358J.jpg

Majd ha vége lesz, remélhetőleg csinálnak egy átlátható táblázatot, mint EZ is (igen, anno tényleg Schwarzeneggertől lehetett kérdezni).
  • Malakai
    Helyesbítek, nem a GTAV oldaluk van kilőve, hanem minden játékoldal 404-et dob perpill IGNen, meg a listázó is összecsinálta magát. :)

De nem is leszólásnak írtam alább, habár egyetértek azzal, hogy az ilyen-olyan oldalon megjelenő PC feliratnak nincs túl sok hírértéke. Eleve ugyanazokat a köröket lehet csak futni verzió ügyileg hivatalos bejelentés előtt.
  • Jaka923
    Mivel megjelenési dátumnak szeptember 17 van írva, ezért teljesen hiteltelen az egész. Ez mindvégig nyilvánvaló volt és a hivatalos bejelentésig is nyilvánvaló lesz, hogy jön PC-re, csak az a kérdés, hogy mikor. Ezek a "kirakták az xy weboldalra a PC-s GTA V-öt" hírek meg már teljesen feleslegesek.
  • gabor9
    Ezt nem nagyon értem :) Nem volt hasznos a cikk? Mert akkor bocsesz, csak én megörültem neki :)
  • Malakai
    Azóta IGN teljesen lelőtte a GTAV oldalát. :D
  • gabor9
    Tegnapi hír ^^
    http://gtagames.hu/gta5-hirek/mar-az-ign-com-on-is-fent-van-a-gta-5-pc-verzioja
  • IXEMGabeo

vót már?