27719
-
Gordon Blue #5154 igen, de nem mindenkinek tetszik ez a marketingstratégia, de nem baj, a konzolos kölykök had örüljenek. -
Gordon Blue #5153 nem is a bevétel itt a lényeg, hanem az elv.
általában az összes gyár/kiadó feladja elveit, és kedvez a zombi, mitugrász, kis okoskodó xboxos tökkelütött óvodásoknak, mert ők a fő közönség, a 15 év alattiak, akiket jellemeztem.
tisztelet a kivételnek.
Eleve nem is kéne foglalkozniuk 18 év alatti vásárlók igényivel, a többieknek meg van pénze újítani, aki szereti a játékot, ha nincs keressen más hobbit.
-
#5152 most azt mondják, hogy nem adják ki, de szerintem simán bejelentik majd, hogy nextgenen is lesz fél év múlva, esetleg, ha valaki megvette valami kóddal olcsóbban megkpja ps4 re pl...
marketing stratégia ez is, ahogy az is, hogy nem jelentik be pc-re(mert nyilván ott szebb, jobb lesz, meg warezabb) -
ldavid #5151 nem is lenne sok bevételed belőle...
#5148 a kiadó biztos nem. miért mondanák azt a potenciális vásárlóknak hogy várjanak x hónapot, ha az első hullámban is eladhatják nekik a terméküket? (ráadásul magasabb áron) -
#5150 -
#5149 agyadra huzodott a trippered? :D -
#5148 az lenne a legjobb, ha bejelentenék előre mindig ,hogy egy vagy fél év múlva jön majd pc-re az eladások miatt, szerintem mindenki nyerne -
sublimaze #5147 Csak, hogy ezt nem most kezdték el fejleszteni öreg és még a jelenlegi generációra lett tervezve. Nézd meg az előzőre hány gta jött... Egyébként szégyen ez a warezhuszár hozzáállásod, még nagyobb szégyen, hogy még büszke is vagy rá és még korrektnek is tartod. pofám leszakad pfff -
Gordon Blue #5146 mondjuk nem tudom ki az aki a 21.-dik században, 2014-ben használni fogja még az elavult ósdi, lassan 10 éves technikájú konzolokat.
Szerintem célszerűbb lenne a nextgenekre alapozni, én ki sem adnám xbox360 ra meg playstaton 3 ra, csak a 4-re fullos grafikával.
-
Ironman2 #5145 Konzolon is van törés,és az hamarabb szokott fenntlenni mint a pc-s,az már más kérdés hányan chipeltetik meg a gépet -
Gordon Blue #5144 Nem véletlenül találták ezt ki... a PC-sek úgy fizetik meg a játékot, hogy megváratják őket, a konzolosokat meg lehúzzák, ők megfizetik a játék fejlesztési költségét.
-
Gordon Blue #5143 Igen, de a konzolosoknak ki kell fizetni 20 ezer forintot, a PC-seknek meg ingyen van a játék, cserébe várni kell rá pár hetet, hónapot, de szerintem megéri.
-
Ironman2 #5142
Ja,jut eszembe! Játékélményekkel majd a konzoltopikba tessék fáradni! DD -
#5141 :DDDDDDDDDD -
Ironman2 #5140 Jobb lenne ha egyidőben jönne ki minden platformra,de sajna nem így lesz.Mire mi pc-sek kézhez kapjuk,már végig lesz spoilerezve az egész! Ez igazságtalanság!! -
#5139 tipp: neked a gta:sa a kedvenced :D
(egyetlen 3D gta, amit nem nyomtam végig, hányingerkeltően erőltetett a niggafeeling. nameg, pécén a gamepadommal nem megy... :D ) -
#5138 Épp most játszom újra az EFLC-t abból is a Tonyt.
Annak ellenére hogy a világ mennyire szépen kidolgozott (főleg ENB-vel és közel maxon) az egész játék komolytalan, semmilyen. Remélem a GTA V kinövi ezt is ha már maga a világ egészen jól kidolgozott, realisztikus.
Így hirtelen ezeket tudom felsorolni mint negatívum (Gay Tony)
- Nincs igazán történet, ha nem figyelünk oda hamar elveszünk
- Idegesítő, gyerekes, erőltetett karakterek (Bruce és Mori megnyeri az arany kupát ebben a kategóriában)
- A párbeszédek 90%-ka nem tartalmaz semmi érdemi információt. A kocsiban, küldetések közbeni dialógusok annyira 0 tartalommal bírnak hogy már fáj. Csak fossák a rizsát a semmiről.
- Már unalmas hogy mindenki drogozik, öngyilkos hajlamú, vagy csak szimplán idióta.
- Üres játéktér. Ugyan a Tonyban lehet ejtőernyőzni, meg drog háborúzni, de hamar unalomba fullad az is.
- Utcai bandák teljes hiánya így hiába mocskos elméletileg a város, semmit nem tapasztalunk belőle.
Remélem ezeken javítanak az V-ben. Jó lenne ha a komoly térkép mellé végre kapnánk egy jó történetet, jó karakterekkel, szóval minden olyat ami a fent felsoroltak teljes ellentéte. -
#5137 Emlékeim szerint olyan 50 óra volt az alap gta4 nekem, 1 pillanatát sem untam (x360on).
Amikor olcsó lett (és lett alá gépem) átálltam a pécésre, csak ökörködésből már összejött benne 8 óra.
Najo, ebben van kb félóra multi is :)
-
#5136 Saints Row egy marháskodás végig, annak jópofa, de én külön kezelem GTA-tól.
A GTAIV komolyabb hangvételének örültem, bár az is tetszett volna, azért ha elszórnak pár nem feltétlen életszerű küldetést, mint a korábbi részekben, nem olyan szinten mint az SA, de mondjuk VC szinten.
Ami meg a fő küldiket illeti nem lehet tudni, annyit említettek, hogy 5-6 fő, nagyobb, bonyeszabb rablás lesz a sztori folyamán. -
#5135 EFLC abból is a Tony már jó. Elejétől a végéig. Viszont küldetések közt még mindig nem lehet semmit csinálni a városban, max őrjöngeni de egy idő után már az sem olyan nagy fun. -
#5134 A GTA4 nek sajnos nem volt lelke.Hihetetlen profi volt minden téren,de vmi hiányzott.A Saints Row nálam szarrá verte,főleg a kreténsége miatt. -
#5133 Én kb. ott hagytam abba. 2x neki futással is :( -
#5132 Nem a hosszúság a lényeg.
A GTA4-et oly módon szarrá untam hogy szavakkal leírni nem lehet. A 3. szigetre átérve kezdődtek az olyan küldik amik már jók voltak. Addig meg pfff. -
#5131 nem is lesznek benne fő küldik.Csak golfozni,kocsikázni,bowlingozni lehet majd.
-
#5130 2 -
RicsiHUN #5129 Hát ahogy írták az előbbi cikkben , a GTA 5 biztosan megjelenik szept. 17 én :D
Apropó írtam R* nak levelet amiben érdeklődtem a történet hosszúsága felől ( vagyis hány fő küldi lesz) erre most 2 nap múlva írják vissza hogy titok , de a megjelenéséig még sok új infót fognak szolgáltatni nekünk...
Ti mit gondoltok hány fő küldi lesz benne? -
kjhun #5128 Két lemezen jön a GTA 5 X360-ra -
#5127 GTA V Online -
Hymtozis #5126 Asked & Answered: GTAV -
ldavid #5125 nem tudom, nem olvastam. ezt a konzolcentert linkeli minden topikban
amit linkeltem azon is le van írva minden -
#5124 reklám??? kamucikk volt? jól benyaltam, ha igen :/ -
ldavid #5123 én voltam, mert csak a szokásos reklám
itt egy másik -
#5122 #5118-ra ment, csak a kispöcs kitörölte -
#5121 " Mint minden játékunk esetében, ezúttal is "
LOL, a hazug patkány píáros :D
értsd: rdr és gta4 is egy rakás fos volt ps3on... ordított róluk az "elkötelezettség" :D -
#5120 Ja vótmá' :D -
#5119 Nemsokára érkezik gameplay videó. -
ldavid #5117 hát ez is bekövetkezett..
"the first Official Gameplay Video is on its way..." link
ez meg a szokásos vicces szöveg :)
"The only versions of the game that we have announced are for the Xbox 360 and PlayStation®3 which are set for a September 17th worldwide release. We don’t have anything to share about the possibility of a next-gen or a PC platform release at this time" -
#5116 upsz :) (köszi) -
#5115 Elvileg már megjelent volna. -
#5114 2 hónapra rá szinte tuti, hogy nem fog megjelenni, sőt igen nagy valószínűséggel a szeptembert sem fogják tudni tartani...