27719
  • Malakai
    7 hónap.
  • Kandurex
    hm...az előzőnél mennyi volt?
  • tommygear
    biztos nem lesz 1 év a pc-s kiadás
  • Kandurex
    curgen -> nextgen -> pc
    Szept. -> + 6 hónap + 6 hónap

borítékolom és fogadok magammal egy túrórúdiba!
  • tommygear
    megcsinálják a pc-s portot és kiadják nextgenekre is, mivel azok is pc-k lesznek
  • kigyi
    Hülyék lennének nem kiadni főleg, ha felhúzzák a grafikát már kiadni semmi minden platformra (ne felejtsd el nextgenre és vissza most már könnyű lesz a portolás):
  • sublimaze
    Erősen kétlem, hogy kiadják a következő generációra. Pc-re biztos lesz, de nextgen nem hinném. Max PS store-on classics-ba... :)
  • Malakai
    Ez játék, mod lehet, de ezt nem is ugyanaz csinálta, mint amazt a pár videót.
  • tutituti
    fittyfenét.Ez gta4-hez mod.
  • Jojobaba
    pcre később jön majd ki, mert kiadják nextgenekre együtt a pcs verzával
  • Yoda001
    valahogy tényleg így lehet, de pl. ebben igen sok idő lehetett, mire ezt így teljesen megcsinálta (pl. a térkép miatt): abc
  • RicsiHUN
    Már kicsivel kevesebb mint 4 hónap s a postás bácsi hozza ezt a drágaságot.. Emlékszem januárban arra gondoltam hogy 1 nagyon hosszú 8 hónapnak nézek elébe.. Hálistennek fele letelt!
  • Malakai
    Nem játék ez, habár elsőre azt vágtam rá, hogy eléggé feltolva CryENGINE-el csinálta, de valószínűbb, hogy inkább csak egy 3D-s szoftverrel renderelte és plusszba adott hozzá olyan dolgokat, hogy játék szerűbbnek látszódjon (glitch, clipping pl).
  • Versace26
    Gondolom nem gta5,de vajon mi lehet ez?
    És ez??
  • Malakai
    Valószinüleg bele van számolva a belső tér és az óceánfenék is, azt meg külön mondták, hogy több lesz a kidolgozott belső tér, mint az eddigi részekben.
    Azért én is örültem volna egy mondjuk 2× növekedésnek a IV-hez képest, város alapterületben (életben is kb dupla akkora LA, mint NY).
    Tippre a kép csalóka és kb ugyanakkora lesz, max picit nagyobb, mint LC a IV-ből.
  • ldavid
    nyilván nem hazudnak, csak valószínűleg olyan dolgokat is beleszámolnak, mint pl. a belső terek stb. :) úgy rémlik a 4-nél is így volt
    RDR valahogy úgy érzem, hogy annál nagyobb, mint a lenti (kamu?) nagy térképen a külső területek és akkor vegyük hozzá, hogy GTA IV város, ami még mindig szerintem van annyira zegzugos, mint a lenti térkép és akkor San Andreas? :D Ne vicceljünk már tényleg.

Dühítő, hogy mindig ezekkel a fasz szövegekkel jönnek, akárhány rész van, mindig lódítottak eddig a térkép méretéről... Lehet bőven elég lesz az egész pálya meg minden, de legalább ne hazudnának.
  • akyyy
    A játék elejétől bejárható lesz a teljes terület, melynek mérete nagyobb mint a GTA: San Andreas, a GTA IV és a Red Dead Redemption együttvéve.

Hát sztem most már ez egy nagy marhaság :D
  • ldavid
    küldetésen kívül miért lenne? szerintem eddig is csak azokról volt szó
    background music sok játékban ad hangulatot (mafia, fallout, TES sorozat), de ide szerintem nem hiányzik, remélem ki is lehet majd kapcsolni (legalábbis free roam alatt, küldetés közben lehet itt is fasza lenne).
  • ldavid
    "rendőrködés" szerintem lesz most is valamilyen formában, de a másik kettő azután hogy a 4-ben sem volt, nem hiszem hogy most visszatérne
  • ProGabe #5040
    Nem láthattak azok szart sem! :D

Ennyi új infó van, 30 perces demót mutattak nekik:

- Sometimes damages (like wounds, Injured by bullet…) will leave marks on the body of the characters forever.
    - In the beginning of the demo we seen Franklin jumping out of a plane with a parachute, While Franklin in the air, you notice a lot of interesting things:
    A military base hidden in the hills.
    Wild animals prey on each other.
    Motocross track and a hunting ground. Also you see tourists walking in the mountains, near the river and a few people go fishing, and more.
    - Some of the problems that associated with the low capacity of some platforms still exist, like the number of cars on the street…
    - For the first time in the series there was background music.
    - The underwater world around Los Santos looks great, it’s probably the most beautiful image of the sea in the games. Colored fish swim among the rocks and Shark swims near you.
  • Jojobaba
    szerintem nem, tuti kihagyják, majd dlcben!
  • RicsiHUN
    Szerintetek lehet majd újra taxis, rendőrös meg mentős küldiket vállalni?

Nekem tetszett ahogy GTA 4 ben újításként hozzáadták a rendőrségi számítógépet :D Szerintetek az V ben mit újíthatnak rajta? Rendszám alapján kikeresni az autót vagy vmi ilyesmi?
  • sublimaze
    Igen. GTA-ban mindig van mit csinálni, nem mondom, hogy egy nagyobb város nem lenne jó, de csak maga a tér az kevés. Inkább több mindent lehessen csinálni egy kisebb helyszínen, mint egy bazi nagy helyszínen ne lehessen csinálni semmit... :)
    Mondjuk újragondolva: az la noire valóságot akart hozni, de uncsi volt a város. Sok gta szerű játékban unalmasak vagy nehezen kiismerhetőek voltak, a gta mindig mester volt abban, hogy jó városokat kínáljon.
  • sublimaze
    Ha egy akkora várost össze tudnának dobni mint az la noir vagy a midnight club la los angelese, azzal én már bőven elégedett lennék... :)
  • Jaka923
    Ahogy ez is igaz lesz, nem is értem, hogy miért rettegnek ennyien attól, hogy nem adják ki PC-re.
  • Malakai
    Ahogy sima pletykák közül is van sok, ami igaz lesz, ahogy van sok ami nem, alapozni rá nem lehet, mivel azt se lehet tudni, hogy RS/T2 forrás alapján rakták ki, vagy csak a pletykák alapján és gyűjtik a PC-s előrendelőket, nem feledni, hogy őnekik az pénz, ha minél hamarabb kirakják.
  • grebber
    Elég sok igaz lett! Legutóbb a Mortal pc-re!
  • ProGabe #5031

http://www.amazon.de/Rockstar-Games-Grand-Theft-Auto/dp/B0071L2QD0/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1367855238&sr=8-2&keywords=grand+theft+auto+v

Jó lenne valami statisztika, hogy az ilyen találatokból mennyi lett valós. Azért ez még nem steamdb.
  • BoneDragon
    Olyan szép az a "papír" fa... Belerondít a képbe.
    Ettől még megveszem a játékot, meg legjobban várt a Watchdogs mellett :)
    a külső területek persze, hogy beletartoznak ebbe, azonban a térképen a város nekem kicsit csalódás. Még ha nagy is a terület, nézd meg, full ki van zoomolva az egész és elvileg nincs már kisebb utca, látni az egész architektúrát. Liberty City is kb ennyi utcával volt tűzdelve, szerintem elvárható lett volna, hogy a város méretén is növeljenek, ne csak az egészen egyben.
  • Malakai
    Azért látszik mennyivel messzebb vannak valóságban a nagy épületek.
    De azt ne is várjuk azért, hogy területben akár csak megközelítőleg visszaadja, Los Angeles az USA legnagyobb alapterületű városa.

Az ilyen 5x akkora a térkép szövegeket meg úgy kell nézni, hogy abban benne van a vidék is, sőt az nincs megerősítve, de meglehet, hogy az oceánfenék is.
    kis szar város :(
  • ProGabe #5025
    dikk, észak?
  • tutituti
    ez az.Szerintem ez a térkép 2/3-a és Észak felé lesz a vidék.
  • tommygear
    vidéki területek rajta sincsenek ezeken DÉK