27741
-
Írtak... :P
-
Kurva eget rendszelkövetelményt írhatnának!!!444 :D -
Elaludtam....most néztem meg a gameplay.....
ATYAISTEN.....EZ MIEZ?!444! ?D -
Na most jött az a pillanat, hogy nem gondolkozok el azon, hogy mi francért vettem Xbox360-at :D messze van még a szeptember :(
Nem értem még mindig, minek kéne nextgenre jönnie.Nekem ezzel a graffal tökéletes ha az élmény meglesz.
Ráadásul minek vesződni egy olyan portal(bocs 2-vel) ami annyit se hozna a konyhára mint a PC-s változat annyit meg pláne nem amennyit most fog a 2 mostani konzol. -
Teszek a grafra most játszottam végig a Gay Tonyt ENB-vel és néhol untam, nem tudtam mit csinálni stb.
Hangulata legyen, meg tartalom. És igen, már annak is örülni kell majd ha nem egy optimalizálatlan hulladék lesz mint az elődje.
Aztán majd úgyis jönnek olyan graf modok hozzá hogy a még meg sem jelent processzorok és videókártyák is kevesek lesznek. -
én nekem a GTA 4 is tökéletesen megfelelt, leszartam, mindig élveztem. de ez.....ez csodálatos és kibaszott király lesz... -
zolcsika080104 #5210 ha nagyon félelemetes akciódús lenne tele küldetésekkel a grafikája meg olyan mint a nintendonak akkor vajon játszanál vele? -
zolcsika080104 #5209 ne hari de a kettő együtt él meg csak.Tök élethű ahogy pakolja a tag a dellát.Mármint a mozgása az egész azért k vára nem mindegy és ezért nem kell ledegradálni a többieket. -
+1!! Igazad van. Grafikánál fontosabb az összhatás élménye és ebbe a játékba ez nagyon jónak tűnik.
Watch Dogs is nagyon tetszik, egyenlőre nem tudom eldönteni hogy melyik érdekel jobban x) -
sok grafika buzi,nemhogy a játékot néznétek mekkora állat jó lesz:) -
Mellesleg tuti jön a nextgen konzolokra is, úgyhogy azokon tutira szebb lesz. Legalábbis nagy baklövés lenne ha ha nem adnák ki rájuk, illetve ha a régi konzolokéval megegyező látványt nyújtana. És ha jön a nextgen konzolokra akkor tuti h a PC-s graf is jobb lesz mitn a videóban látható. -
zolcsika080104 #5205 zsir ez vajon pénzben kifejezve mennyi? -
Csak abból gondolom, hogy ugye ez vagy ps3 vagy xbox360 gameplay és ugye azok a mai erőművektől már le vannak maradva, ráadásul a IV is szebb volt PC-n ezért gondolom hogy ezt is fentebb tornázzák.
Nos a gépigény biztos egy kisebb Paks lesz, így előreláthatólag vmi erősebb Core i3 vagy i5, illetve AMD 8120,8150 egy ATI 7850-es VGA-val, a ram pedig simán 8GB
Várom én is nagyon, tuti vétel lesz
-
Borg #5203 Remélem legalább nextgen kvarcjátékra nem sokat késik... franc se akar most még egy ps3-at kukázni valahonnan... -
zolcsika080104 #5202 a gyik ki van ez tényleg állat.hátha vannak benne jó értelmes küldetések... -
mi a pöcsnek ebből még többet kihozni te.. Faszom aakadjon ez is mi, mint a 4.. :DD
Amúgy beszarás.. Jajj de tetszik. :) -
zolcsika080104 #5200 micsi????Bakker a videon olyan grafuka jött át nekem mintha egy filmet néznék!
Mibe fog ez fájni vajon? -
jöhetnek a térképek:D -
Nem jelenti azt h nem várható, csak vagy fél év múlva jön. Ami nem is baj mert ez a grafika annyira nem impresszív, hátha tudnak egy kicsit többet kihajtani a PC-s portból...majd meglátjuk. A lényeg, hogy szvsz tuti jön majd PC-re, csupán idő kérdése. -
De. Csak késni fog. :(
Másik nagyon város cím a WatchDogs. -
És tényleg négyszögletes lesz a minimap... :P -
PC-re akkor nem várható? -
már meg is rendeltem. Only PC!!! Multis része nagyon állatnak tűnt abból a pár képkockából x) Kiváncsi leszek az optimalizálásra x)
Bocsarepostért.
GTA IV PS3/xbox360 multi 15-20 fps nagyobb harcnál. PCn is vannak hatalmas fps dropjaim. :S -
-
0day. -
Rehom #5191 -
Rehom #5190 már csak 4 perc -
ktomi22 #5189 me too :D -
Félek ettől a gameplaytől.....félek hogy mégjobban akarom majd a szept17et :D -
egyébként nem értem ezeket az utalásokat, teljesen tiszta, hogy jön PC -re, nem ez a lényeg, hanem, hogy mikor...de minden kis hülye site ezt ismételgeti -
Újabb utalás a PC-s verzióra. -
Szégyelld magad, szegény tirexinek meg felkopik az álla :D -
ldavid #5184 ilyenre kell számítani amúgy -
miért, mit akarsz? ez igen nagy valószínűséggel nem olyan gameplay, amilyenre számítasz... :) -
biztos nem lesz ilyen
az meg kurva nagy élmény ahogy nézed, hogy más játszik :DDD -
Idegosztály #5181 Feladó: Desiderata
Elküldve: 2013. 07. 07. 17:08
Tárgy: "Mit mondjak, kurva nagy előny menjetek már tényleg haza az ilyen hülyeségekkel :("
akkor húzzál már a halál faszára!!!
-
Borg #5180 Nagy nap? Majd a PC release... -
Csak megkapom amit akarok?! :D -
SergioAmigo #5178 A nagy nap!
-
ldavid #5177 az nekünk 16:00 mielőtt valaki kérdezné