27719
  • JaSoN HuNTeR #5194
    már meg is rendeltem. Only PC!!! Multis része nagyon állatnak tűnt abból a pár képkockából x) Kiváncsi leszek az optimalizálásra x)
    Bocsarepostért.

GTA IV PS3/xbox360 multi 15-20 fps nagyobb harcnál. PCn is vannak hatalmas fps dropjaim. :S
  • JaSoN HuNTeR #5193
  • zzeN
    0day.
  • Rehom
  • Rehom
    már csak 4 perc
  • ktomi22
    me too :D
  • kill3r21
    Félek ettől a gameplaytől.....félek hogy mégjobban akarom majd a szept17et :D
  • Kandurex
    egyébként nem értem ezeket az utalásokat, teljesen tiszta, hogy jön PC -re, nem ez a lényeg, hanem, hogy mikor...de minden kis hülye site ezt ismételgeti
  • Jaka923
    Újabb utalás a PC-s verzióra.
  • shaddam
    Szégyelld magad, szegény tirexinek meg felkopik az álla :D
  • ldavid
    ilyenre kell számítani amúgy
  • Yoda001
    miért, mit akarsz? ez igen nagy valószínűséggel nem olyan gameplay, amilyenre számítasz... :)
  • tommygear
    biztos nem lesz ilyen
    az meg kurva nagy élmény ahogy nézed, hogy más játszik :DDD
  • Idegosztály
    Feladó: Desiderata
    Elküldve: 2013. 07. 07. 17:08
    Tárgy: "Mit mondjak, kurva nagy előny menjetek már tényleg haza az ilyen hülyeségekkel :("
    akkor húzzál már a halál faszára!!!
  • Borg
    Nagy nap? Majd a PC release...
  • RiCSi1234
    Csak megkapom amit akarok?! :D
  • SergioAmigo
    A nagy nap!
  • ldavid
    az nekünk 16:00 mielőtt valaki kérdezné
  • Szabi #5176
    "Official Gameplay Video Coming Tomorrow. 10am Eastern. www.rockstargames.com/V"
  • Idegosztály
    Mit mondjak, kurva nagy előny menjetek már tényleg haza az ilyen hülyeségekkel :(
  • Desiderata #5174
    Egyetlen előnye lehet a későbbi PC megjelenésnek, hogy elvben a magyarítók már a konzolos verziónál elkezdhetik a fordítást és PC megjelenésnél már valami béta vagy első fele magyarul lehet.
    Nem tudom ennek van-e esélye.

Meg video walkthroughs-k nézhetők PC várásakor. Nekem mondjuk 4-ik résznél elég is volt. Sose toltam végig.
  • JaSoN HuNTeR #5173
    Cáfolok.
    Rengeteg ismerősömnek van konzolja és 10/9-nek fel van törve. Tök mind1 hogy PS3 vagy Xbox 360. 0 eredeti játékuk van.

Magyarország!
  • zolcsika080104
    http://www.gamekapocs.hu/hir/35453/ket_lemezes_az_xboxos_gta_v_telepitenunk_kell

link a fullfelnőtt stílusról

Ez jobb?
  • zolcsika080104
    Sajnálom hogy nem tudok írni fullprofi önmagától elszállt stílusban,ahogyan szoktak itt jópáran.aztán ha valaki más véleményen van annak meg arogáns módon átharapja a torát vagy csak egyszerűen kifikázza.Alább volt egy link gta 5 fórumhoz ott voltam tanúja mi az a fullfelnőtt stílus.Kössz de akkor inkább maradjak önmagam.
  • Kandurex
    azért valljuk be, hogy hozzászólásod szerkezete, mondanivalója a lentebb említett korosztályt tükrözi, szóval, ne lepődj meg, ha egyből a játszótérre zavarnak :)
  • akyyy
    Hát akkor bocsánat, előfordul ha az ember benézi :) csupán az elég furcsa helyesírásból gondoltam erre, illetve a név után szereplő számból.

Annak örülök akkor hogy nem egy ismét fiatal megváltó legénnyel kell eszmét cserélni...
  • zolcsika080104
    15 éve érettségiztem 1978 as vagyok már volt egy bútorasztalos szakmám amikor 1995 ben jelentkeztem a technikusi szakra az öt éves volt ott érettségiztem nappalon.Tehát lényeg a lényeg nekem csak 2008 ban kislányom születése után futotta a fizetésemből pc re mivel anyukámnak anyagi helyzete ezt sosem engedte meg.Éppen ezért nem unhattam rá arra.amin már mások réges rég túlvannak.Próbálok nem a te stílusodban visszaírni neked .Csak olaj lenne a tűzre és nem ez a célom.Jó lenne ha átlátnád a lényeget.
  • poruljartal
    szerintem nem, mivel a pc nem lesz olyan jó grafikájú mint a nextgen esetleg. Ezért akár még korábban is kijöhet, de bejelentik mellette, hogy nextgenre még jobb textúra, grafika lesz, így aki pc-n levarezolja esetleg csak, nextgenen tuti megveszi.
  • zolcsika080104
    15 éve érettségiztem 1978 as vagyok már volt egy bútorastalos szakmám amikor 1995 ben jelentkeztem a technikusi szakra az öt éves volt ott érettségiztem nappalon.Tehát lényeg a lényeg nekem csak 2008 ban kislányom születése után futotta a fizetésemből pc re mivel anyukámnak anyagi helyzete ezt sosem engedte meg.Éppen ezért nem unhattam rá arra.amin már mások régrs rég túlvannak.Próbálok nem a te stílusodban visszaírni neked .Csak olaj lenne a tűzre és nem ez a célom.
  • arty
    mert a játékokat hobbisták készítik, elvből :DDDD

uramisten... amugy majdnem elhittem, hogy nem csak egy troll vagy :DD
  • zolcsika080104
    A szegénységi bizonyítványod rögtön előjött !'5 ével ezelőtt éretségiztem.hol a jó nyavajába tanítanak szerinted 14 éveseknek Madách Imre ember tragédiáját?Bár sajna a te értelmi szintet sem érte el hisz fel sem fogtad miről is írtam.35 éves családapával bunkózol!
  • Kandurex
    ha csak az anyagi érdekeket nézzük, az esélye, hogy hamarabb jön a PC -s, mint a next gen... szinte semmi, a várható megjelenés: cur-gen -> next-gen -> pc
  • akyyy
    bár szerintem csak 10 lehetsz. anyádék tudják mit csinálsz?
  • akyyy
    az a baj 14 évesen ne egy gta 5-öt várj.
  • zolcsika080104
    ja semmi baj a niggger feealinggel.Azon a helyen valóban elnyomottak.Kik mások lennének a társadalom peremén.Teljesen korrekt az egész.
  • RedRiot
    SA-ban pont a niggafeeling tetszett. Nagyon jól visszaadta azoknak a gettós muviknak a hangulatát amiket anno '95 körül láttam az HBO-n. :)
  • zolcsika080104
    Elnézést ejtettem pár helyesírási hibát az előbb.
  • zolcsika080104
    én még a san andreasnál tartok és mondok nektek valamit!Nekem e legjobb mert nem volt olyan jó dolgom hogy már évekkel ezelőtt akár egy Pc m is legyen nemhogy x box vagy playstation.Így még nekem a gta Sa is megteszi.Majd mi lesz ha meglesz a gta 5?vagy előbb vagy kicsit utóbb arra is ráuntok.Olyan mint az ember tragédiája című mű.Aki mindent azonnal megkap,még a földi létől is elvágyódik.Perszsze csak jódógában mert mindent megkaphatott.és semmit nem tud már értékelni.Remélem értitek a lényeget.
  • poruljartal
    ja és szerintem a nextgennel jön majd ki a pc-s verzió is :D
  • poruljartal
    a marketing nem a vásárlónak van, hanem a cégnek, kiadónak, nekik ez a profit maximalizálás