27719
-
#5234 nekik jó, mert 140 milliós a célközönség
nekem jó, mert nem kell 120-150 ezerért új konzolt vennem
az a pár "gazdag" "grafribi" meg max vár egy kicsit és olyan minőségben élvezi, amilyent ki tud várni :)
oké, ez utóbb csoport rosszabbul jár, de a nagy többség a győztes tábort erősíti :) -
#5233 Örülök, hogy ps3-as verziót mutatták és jól is futott amit láttam. Azt sajnálom, hogy ezt csak a generáció végére sikerült ?! a rockstarnak.
-
SergioAmigo #5232 De mi nyugodtan várhatjuk a "Paks Ready" gépeinkkel :D -
#5231 szerintem kb jövő márciusba fog jönni a pc-s változat.. -
#5230 Nem rossz, kár, hogy erőltetik a az aktuális generációt, nextgenre álom lenne...senkinek nem jó,....illetve nekik, jó lóvé
-
#5229 Hát ez bizony nagyon finomnak néz ki! :)
Az online meg, pfffffffff, brutális dolgokat ígér. -
SergioAmigo #5228 Atomkirály game lesz!!!! -
ldavid #5227 vannak új képek is
+itt is van 7 új -
#5226 A frame csak nem lesz szar
-
#5225 -
sublimaze #5224 Az új térkép nekem sem tetszik, számomra már a gta védjegyévé vált a köralak, nah meg a red dead-ben is dettó ugyanaz volt, viszont a többi újdonság majd kárpótol... :) Azért remélem a rockstar hivatalos fórumán kisírják a régi hudot, vagy megcsinálják dlc-be vagy valami... :) -
zolcsika080104 #5223 Én tudnék adni ötletet a sztorihoz.Mint egy akciófilmben.A karakterek nek legyen esélye megjavulni ilyenek pl lebuktatni felvételekkel kenőpénzzel stb korrupt politikusokat hadseregnél vezetőket egy egy ilyen küldetés lehet 10 20 órát is igénybe venne folyamatosan érni el a büdösödő hal fejéig.
Martinez01 Topik HáziGazda
| ma 17:39 | privát | galéria | válasz | #15 -
#5222 őrület,kajak 50% ban ezért vettem nemrég ps-t:D -
#5221 Végre van szerepe és értelme a pénznek... -
ldavid #5220 "gta klónokban" volt nagy divat a szögletes, azokban is mindig gyűlöltem. ez legalább téglalap, nem négyzet. -
#5219 furi eddig mindig kör volt, de majd megszokjuk :) -
ldavid #5218 ez bazmeg milyen lesz már
de a radart még mindig utálom -
#5217 Ps3 vagy xbox360. Trololololol. Erősen agyalok az előrendelésen -
#5216 Írtak... :P
-
#5215 Kurva eget rendszelkövetelményt írhatnának!!!444 :D -
#5214 Elaludtam....most néztem meg a gameplay.....
ATYAISTEN.....EZ MIEZ?!444! ?D -
#5213 Na most jött az a pillanat, hogy nem gondolkozok el azon, hogy mi francért vettem Xbox360-at :D messze van még a szeptember :(
Nem értem még mindig, minek kéne nextgenre jönnie.Nekem ezzel a graffal tökéletes ha az élmény meglesz.
Ráadásul minek vesződni egy olyan portal(bocs 2-vel) ami annyit se hozna a konyhára mint a PC-s változat annyit meg pláne nem amennyit most fog a 2 mostani konzol. -
#5212 Teszek a grafra most játszottam végig a Gay Tonyt ENB-vel és néhol untam, nem tudtam mit csinálni stb.
Hangulata legyen, meg tartalom. És igen, már annak is örülni kell majd ha nem egy optimalizálatlan hulladék lesz mint az elődje.
Aztán majd úgyis jönnek olyan graf modok hozzá hogy a még meg sem jelent processzorok és videókártyák is kevesek lesznek. -
#5211 én nekem a GTA 4 is tökéletesen megfelelt, leszartam, mindig élveztem. de ez.....ez csodálatos és kibaszott király lesz... -
zolcsika080104 #5210 ha nagyon félelemetes akciódús lenne tele küldetésekkel a grafikája meg olyan mint a nintendonak akkor vajon játszanál vele? -
zolcsika080104 #5209 ne hari de a kettő együtt él meg csak.Tök élethű ahogy pakolja a tag a dellát.Mármint a mozgása az egész azért k vára nem mindegy és ezért nem kell ledegradálni a többieket. -
#5208 +1!! Igazad van. Grafikánál fontosabb az összhatás élménye és ebbe a játékba ez nagyon jónak tűnik.
Watch Dogs is nagyon tetszik, egyenlőre nem tudom eldönteni hogy melyik érdekel jobban x) -
#5207 sok grafika buzi,nemhogy a játékot néznétek mekkora állat jó lesz:) -
#5206 Mellesleg tuti jön a nextgen konzolokra is, úgyhogy azokon tutira szebb lesz. Legalábbis nagy baklövés lenne ha ha nem adnák ki rájuk, illetve ha a régi konzolokéval megegyező látványt nyújtana. És ha jön a nextgen konzolokra akkor tuti h a PC-s graf is jobb lesz mitn a videóban látható. -
zolcsika080104 #5205 zsir ez vajon pénzben kifejezve mennyi? -
#5204 Csak abból gondolom, hogy ugye ez vagy ps3 vagy xbox360 gameplay és ugye azok a mai erőművektől már le vannak maradva, ráadásul a IV is szebb volt PC-n ezért gondolom hogy ezt is fentebb tornázzák.
Nos a gépigény biztos egy kisebb Paks lesz, így előreláthatólag vmi erősebb Core i3 vagy i5, illetve AMD 8120,8150 egy ATI 7850-es VGA-val, a ram pedig simán 8GB
Várom én is nagyon, tuti vétel lesz -
Borg #5203 Remélem legalább nextgen kvarcjátékra nem sokat késik... franc se akar most még egy ps3-at kukázni valahonnan... -
zolcsika080104 #5202 a gyik ki van ez tényleg állat.hátha vannak benne jó értelmes küldetések... -
#5201 mi a pöcsnek ebből még többet kihozni te.. Faszom aakadjon ez is mi, mint a 4.. :DD
Amúgy beszarás.. Jajj de tetszik. :) -
zolcsika080104 #5200 micsi????Bakker a videon olyan grafuka jött át nekem mintha egy filmet néznék!
Mibe fog ez fájni vajon? -
#5199 jöhetnek a térképek:D -
#5198 Nem jelenti azt h nem várható, csak vagy fél év múlva jön. Ami nem is baj mert ez a grafika annyira nem impresszív, hátha tudnak egy kicsit többet kihajtani a PC-s portból...majd meglátjuk. A lényeg, hogy szvsz tuti jön majd PC-re, csupán idő kérdése. -
#5197 De. Csak késni fog. :(
Másik nagyon város cím a WatchDogs. -
#5196 És tényleg négyszögletes lesz a minimap... :P -
#5195 PC-re akkor nem várható?