27741
-
Ariakus #5257 Hát ja, én meg remélem, hogy a játékidő nem 4-5-6 óra lesz csak, meg jó lenne ha lenne benne vmi kihívás is nem csak minden ilyen cutscene hegy meg achievement faszság. -
Az egyetlen amitől tartok, az hogy nem lesz nagy a játéktér. :) Mikro ugrál a három játékos közt, nem nagyon megy messzire az a kamera. :) Bár lehet csak parázom, de valaho..női megérzés. :D -
pont mivel nem hülyék, nem fogják kiadni pcre-csak fél év csúszással, pont hogy ez éri meg nekik anyagilag jobban, hiába kívülről úgy tűnik hogy 3 platformra jobban megérné! Ha csak ez számítana a Lost of Us is megjelenne mindenre, de hosszabb távon(nem az első hét) több eladást generál, mivel nem egy 4óra kijátszható/megungható gagyi lesz. meg ugye Preztis kérdése, mert szegény konzoloknak már csak ennyi maradt, hogy konzol exluziv és korábbi megjelnés. -
kicsit soknak tűnik a március.Így, hogy csúszott a konzolos verzió a pc-s nem feltétlenül fog.Szerintem karácsonyig megjelenik,ők sem hülyék. -
neked nem jó, mert fos frémen, fos grafikát nézel...0 day vettem az első részt boxra....hát messze nem azt hozta amit az azt megelőző preview videók prezentáltak grafikában -
Robi546 #5252 Áá,kurva jó ez a videó. :) És ha videóban ilyen akkor élőben vagyis ha játszani fogod még szebb lesz mert a videó nem tudja ugyanazt a grafikát vissza adni,muszáj volt 2x is megnéznem a videót,de remélem bejelentik PC-re mert nincs PS-m se XBOX-om. :D -
ldavid #5251 írni kell, és majd valaki válaszol (ha tud) -
zolcsika080104 #5250 ok megvan de ott egy hónapja ne írt senki esélytelen hogy ott kapjak segítséget. -
zolcsika080104 #5249 tényleg bocsesz ez kimondottan gta 5 topic. -
De csak hogy keresned se kelljen. :) >> Katt ide << -
Van San Andreas topic, légyszives oda írj. Peace. -
zolcsika080104 #5246 ok ezt értem .de amikor a nyíl beér a körbe pont akkor kell megnyomni a megfelelő num nyilat?Valamint ki kell emelni az autó hidraulikáját magasabbra? -
A numerikus billentyűkkel kell megcsinálni: 2-4-6-8 -
A JC2 miért igénytelenség? A fő sztoriszál valóban rövid, de ezen kívül még bőven van felfedezni való azon a hatalmas szigeten. Arról meg nem is beszélve, hogy a sandbox játékok legjobban optimalizált darabja. -
zolcsika080104 #5243 Én még az SA nál tartok ott is annál a nagyon idegesító pattogtatós résznél.Mi a mottója annak hiába nyomogom pont amikor a körbe beér az az átkozott níl nem ír be pontost .Segít valaki? -
Eddig melyik GTA-ban volt neked a főszál 4-5 óra? Ne hasonlítsad már olyan igénytelenségekhez az über sandbox játékot mint a JC
-
Ironman2 #5241 Úgy lenne a reális,ha gépet is csomagolnának a játék mellé:)) Amúgy király a trailer! Látom rengeteg különálló játékok,versenyek is lesznek.Jó lenne ha a főszál se 4-5 órai végigjátszás lenne.(Just Cause2 pl,ott a főszálat pár óra alatt végig lehetett vinni) -
Az eddigi GTA részek kb. fél évvel később jöttek PC-re. -
Miért kéne annak gyönyörűnek lenni ? -
bocs srácok, hogy belepofázok.. de tudom h jön PC-re.. de kb ki mennyi napot tippel h jön szept 17-e után?[mert ugye boxra és PS3ra azonnal jön]

és itt vajon lesz-e lehetőség PC-n real life módra?:D -
És tényleg írtak rendszerkövetelményt....bele se tudok kötni.. :D :D :D +1 ment mind a kettőtöknek :D -
sublimaze #5235
-
nekik jó, mert 140 milliós a célközönség
nekem jó, mert nem kell 120-150 ezerért új konzolt vennem
az a pár "gazdag" "grafribi" meg max vár egy kicsit és olyan minőségben élvezi, amilyent ki tud várni :)
oké, ez utóbb csoport rosszabbul jár, de a nagy többség a győztes tábort erősíti :) -
Örülök, hogy ps3-as verziót mutatták és jól is futott amit láttam. Azt sajnálom, hogy ezt csak a generáció végére sikerült ?! a rockstarnak.
-
SergioAmigo #5232 De mi nyugodtan várhatjuk a "Paks Ready" gépeinkkel :D -
szerintem kb jövő márciusba fog jönni a pc-s változat.. -
Nem rossz, kár, hogy erőltetik a az aktuális generációt, nextgenre álom lenne...senkinek nem jó,....illetve nekik, jó lóvé
-
Hát ez bizony nagyon finomnak néz ki! :)
Az online meg, pfffffffff, brutális dolgokat ígér. -
SergioAmigo #5228 Atomkirály game lesz!!!!
-
ldavid #5227 vannak új képek is
+itt is van 7 új -
A frame csak nem lesz szar
-
-
sublimaze #5224 Az új térkép nekem sem tetszik, számomra már a gta védjegyévé vált a köralak, nah meg a red dead-ben is dettó ugyanaz volt, viszont a többi újdonság majd kárpótol... :) Azért remélem a rockstar hivatalos fórumán kisírják a régi hudot, vagy megcsinálják dlc-be vagy valami... :) -
zolcsika080104 #5223 Én tudnék adni ötletet a sztorihoz.Mint egy akciófilmben.A karakterek nek legyen esélye megjavulni ilyenek pl lebuktatni felvételekkel kenőpénzzel stb korrupt politikusokat hadseregnél vezetőket egy egy ilyen küldetés lehet 10 20 órát is igénybe venne folyamatosan érni el a büdösödő hal fejéig.
Martinez01 Topik HáziGazda
| ma 17:39 | privát | galéria | válasz | #15 -
őrület,kajak 50% ban ezért vettem nemrég ps-t:D -
Végre van szerepe és értelme a pénznek... -
ldavid #5220 "gta klónokban" volt nagy divat a szögletes, azokban is mindig gyűlöltem. ez legalább téglalap, nem négyzet. -
furi eddig mindig kör volt, de majd megszokjuk :) -
ldavid #5218 ez bazmeg milyen lesz már 
de a radart még mindig utálom -
Ps3 vagy xbox360. Trololololol. Erősen agyalok az előrendelésen