27719
  • kill3r21
    5 évük volt rá, az eléggé jó idő :D
  • Malakai
    Szerintem meg sok meló van abban, ha nagyobb... :P
  • kill3r21
    szerintem simán nagyobb lesz mint a GTA4map
  • ldavid
    gondolom meg, de ő úgyis csak küldetésben lesz elérhető, akkor meg nyilván bukni fogod azt is
  • Malakai
    Már GTAIV-ben is más volt a respawn rendszer hisz egy gombnyomással kezdte a küldit. Persze ha a küldetés azzal indul, hogy menj át az egész városon, és oda rak, akkor az gáz. :)

Ahogy régebben is írtam, szerintem maga a város kb akkora lesz mint a GTAIV Liberty Cityje, vagy valamivel nagyobb, de nem többszöröse. A sokszoros méretű map inkább a megemelt számú belső terek és a környező táj miatt lesz.
  • tutituti
    hát ez a gameplay állat volt!
  • ldavid
    de most komolyan? a gameplay-ben is benne volt és a korábbi infókban, még a FAQ-ban is leírtam
    küldetések közt azt csinál mindenki amit akar, mint minden korábbi részben.
  • kill3r21
    hát én remélem hogy pont akkora lesz hogy ne fulladjon unalomba hogy A-ból B-be jussunk, San Andreast azért utáltam, mert ha elbaxtam a küldit, lehetett megint menni :S
  • RiCSi1234
    tuti nem. :) Akkor halálra lenne ítélve a játék. :)
  • Malakai
    Nem hiszem, hogy szükség lenne külön módra, két küldetés között tuti nem leszel ráerőszakolva, hogy válts karaktert.
  • SpeedXHUN
    tuti lesz:)
  • akyyy
    egeajzuzw4t
  • vw golf VII
    rem lessz free ride mód, mert én csak Michaellel akarok kocsikázni a városba meg bejárni a treületet
    a biciklizés is jónak tünik
  • Ryder62
    Teljesen jogos.

Sztem meg valahogy jövő május körül fog jönni. GTA VC és SA is akörül jött.
  • Krisztiam #5261
    szerintem is.. jövő márciusra tippelek
  • Seangaijin
    Szvsz azért se jöhetne PC re idén mert a Watch Dogs ősszel jön és hát azért... grafikailag meg elképzelésileg eléggé másabb ráadásul van hype mögötte. Úgyhogy leghamarabb jövő nyár amikor már lecsengett minden de különben meg kitudja.

Btw, el ne kezdjen senki GTAV vs Watch Dogs háborút csak megemlítettem, hogy a PC-seknek idén az lesz egy elég nagy húzócím és hülyeség lenne a GTA-t kiadni "ugyanakkor"
  • arty
    ez nextgenen és pécén is megtörténhet - lásd gta4pc ;)

és nem a hw erejéből, hanem a rockstar igénytelenségéből fakad.
  • xido
    Azt a váltáskor látni lehetett,hogy mindenki más tulajdonságban erősebb,szóval az sajnos kizárt,hogy meg lehessen triplázni a játékidőt,hogy csak egy karakterrel lenni,amikor a gép nem kötelez a váltásra...Bízom benne én is,hogy egyéni,karakterre szabott külön küldetések is lesznek,amikkel rendesen ki lehet tolni az időt..apróbb rablások,vandálkodások,bandázások...
  • Ariakus
    Hát ja, én meg remélem, hogy a játékidő nem 4-5-6 óra lesz csak, meg jó lenne ha lenne benne vmi kihívás is nem csak minden ilyen cutscene hegy meg achievement faszság.
  • RiCSi1234
    Az egyetlen amitől tartok, az hogy nem lesz nagy a játéktér. :) Mikro ugrál a három játékos közt, nem nagyon megy messzire az a kamera. :) Bár lehet csak parázom, de valaho..női megérzés. :D
  • samsung123
    pont mivel nem hülyék, nem fogják kiadni pcre-csak fél év csúszással, pont hogy ez éri meg nekik anyagilag jobban, hiába kívülről úgy tűnik hogy 3 platformra jobban megérné! Ha csak ez számítana a Lost of Us is megjelenne mindenre, de hosszabb távon(nem az első hét) több eladást generál, mivel nem egy 4óra kijátszható/megungható gagyi lesz. meg ugye Preztis kérdése, mert szegény konzoloknak már csak ennyi maradt, hogy konzol exluziv és korábbi megjelnés.
  • Snexi
    kicsit soknak tűnik a március.Így, hogy csúszott a konzolos verzió a pc-s nem feltétlenül fog.Szerintem karácsonyig megjelenik,ők sem hülyék.
  • Kandurex
    neked nem jó, mert fos frémen, fos grafikát nézel...0 day vettem az első részt boxra....hát messze nem azt hozta amit az azt megelőző preview videók prezentáltak grafikában
  • Robi546
    Áá,kurva jó ez a videó. :) És ha videóban ilyen akkor élőben vagyis ha játszani fogod még szebb lesz mert a videó nem tudja ugyanazt a grafikát vissza adni,muszáj volt 2x is megnéznem a videót,de remélem bejelentik PC-re mert nincs PS-m se XBOX-om. :D
  • ldavid
    írni kell, és majd valaki válaszol (ha tud)
  • zolcsika080104
    ok megvan de ott egy hónapja ne írt senki esélytelen hogy ott kapjak segítséget.
  • zolcsika080104
    tényleg bocsesz ez kimondottan gta 5 topic.
  • RiCSi1234
    De csak hogy keresned se kelljen. :) >> Katt ide <<
  • RiCSi1234
    Van San Andreas topic, légyszives oda írj. Peace.
  • zolcsika080104
    ok ezt értem .de amikor a nyíl beér a körbe pont akkor kell megnyomni a megfelelő num nyilat?Valamint ki kell emelni az autó hidraulikáját magasabbra?
  • Jaka923
    A numerikus billentyűkkel kell megcsinálni: 2-4-6-8
  • Jaka923
    A JC2 miért igénytelenség? A fő sztoriszál valóban rövid, de ezen kívül még bőven van felfedezni való azon a hatalmas szigeten. Arról meg nem is beszélve, hogy a sandbox játékok legjobban optimalizált darabja.
  • zolcsika080104
    Én még az SA nál tartok ott is annál a nagyon idegesító pattogtatós résznél.Mi a mottója annak hiába nyomogom pont amikor a körbe beér az az átkozott níl nem ír be pontost .Segít valaki?
  • bakvarnyu
    Eddig melyik GTA-ban volt neked a főszál 4-5 óra? Ne hasonlítsad már olyan igénytelenségekhez az über sandbox játékot mint a JC
  • Ironman2
    Úgy lenne a reális,ha gépet is csomagolnának a játék mellé:)) Amúgy király a trailer! Látom rengeteg különálló játékok,versenyek is lesznek.Jó lenne ha a főszál se 4-5 órai végigjátszás lenne.(Just Cause2 pl,ott a főszálat pár óra alatt végig lehetett vinni)
  • Rowlend
    Az eddigi GTA részek kb. fél évvel később jöttek PC-re.
  • Master91
    Miért kéne annak gyönyörűnek lenni ?
  • dragon11
    bocs srácok, hogy belepofázok.. de tudom h jön PC-re.. de kb ki mennyi napot tippel h jön szept 17-e után?[mert ugye boxra és PS3ra azonnal jön]

és itt vajon lesz-e lehetőség PC-n real life módra?:D
  • Master91
    És tényleg írtak rendszerkövetelményt....bele se tudok kötni.. :D :D :D +1 ment mind a kettőtöknek :D
  • sublimaze