27741
-
zolcsika080104 #5347 nem azért volt az egész hanem mert lentebb másokat is palira vett a hülyeségekkel.Egyáltalán megoszlanak a vélemények de tényleg sokan vannak úgy vele örülnek ha megveszik pc re s izgulnak azon hogy vajon elfut e a kis gépükön.Tényleg annyira jó ez a gta hogy nyilvánvaló hogy erre a totálra feltuningolt 5 re áhítozunk.Tehát száz szónak is egy a vége,semmi baj nem lett volna ha valami értelmes használható dolgot ír le,és nem troll vagy iszonykodik. -
Hagyd rá, a srác csak egy hülye troll, tele van mínuszolva.... Miért kell minden topicba egy ilyen retardált???? -
zolcsika080104 #5343
De jó neked apucinak elkényesztetett kicsi fia.Biztos nem a fizetésedből vetted.Mert ha éjszakáznál mint én ,és még csak akkor is kétmagos procira futná ,te is kettőt látnál a srácból a fáradtságtól,meg az idegtől!Alig néztem meg a videót éjjel döglöttem is le ,mert mindjárt megint mennem kell éjszakára. -
A nicked megmutatja azt a sötétséget ami a fejedben van... -
Idegosztály #5341 Én is felraktam a mario-t a 6 magos 8 giga ramos gépre, egyáltalán nem szaggat amúgy! -
Idegosztály #5340 No shit, 12 éves játék jól fut egy mostani gépen? Azta! -
Én tegnap felraktam a 3-at és tökéletes fut win7 64bit alatt full hd felbontáson.
Jó kis nosztalgiázás.
-
Idegosztály #5338 ez egy srác :-| -
Nekem ez a szám vitt mindent
-
zolcsika080104 #5336 Ezek a srácok profik. -
SergioAmigo #5335 -
SergioAmigo #5334 hát igen azóta se volt egy játéknak lyan jó zenei része :D
-
majd beáldozom ám a tutti kigyúrt karakterem... ne vicceljünk :D -
GTA 3 intro. (Ez kimaradt. ) :D -
Be is repültek a favba. :) Tényleg nagyon jó.. És anno de szerettem ezt a zenét. Mindig végighallgattam. :) -
ldavid #5330 váááh ezek kurva jók -
3 nekem sem tetszett annyira nagyon. 2-vel többet játszottam, meg többet tudtam hülyéskedni. Persze elsőre befostam a kisgatyámba, hogy 3d meg minden.
-
vice city nek anno mekkora fillingje volt , hatalmas volt soha nem felejtem el , azok a zenék meg a hawai ing :D
Lance Vance Dance ( a kis niggo csávó ) :)) -
ldavid #5327 pc-n? mentés biztos volt hozzá már akkor is, szóval nem kifogás
-
anélkül én anno nem hagytam volna abba :DD -
Idegosztály #5323 takarodj bazmeg a geci kurva anyádba trollkodni -
takarodj ambrus -
micsoda problémák Istenem
-
vw golf VII #5319 nekem is tetszett, de mai szemmel már a grafika elavult sajnos -
Nekem is a san adnreas tetszett a legjobban, a terület foglalós rész nélkül újra is játszanám. -
ldavid #5317 nálam még mindig a GTA3 az első, a többit már nehezen tudnám sorbarakni.
story alapján viszont a 4-el folytatnám. -
sublimaze #5316 fú én tudom mire gondolsz... :) -
élményindex nem érted?:D -
gta5-ben hol tartassz?
gta4 is 99%-on állt, fél évvel a megjelenés előtt?
;) -
Yah igen az 1,2,londonnal is játszottam. Azt is élveztem de mai szemmel szerény véleményem szerint így GTA IV után vicc,de azért múltkor zúztam az első résszel pár percet. x) -
Vice city/San Andreast és a GTA IV összes részét végig vittem.
GTA3 nekem kimaradt mivel akkor még nem volt olyan gépem amin elfutott volna.Emlékszem anno Celeron 500mhz-s gépen toltam a GTA3-at 10fpsel kb 12 évesen x) Eljutottam a második szigetig de ott abba hagytam mert addigra kijött a Vice City és lett erősebb gépem és az annyira tetszett hogy nem tudtam abba hagyni x). Telefonon szórakoztam mostanság vele de idegesítő az irányítás.
Az én élmény indexem.
GTA 3 60%
Vice City 85%
San Andreas 90%
GTA IV 80%
EFLC 90%
Igazából kevés volt a tartalom a storyn kivül GTAIVbe de ezt szerintem nem kell mondanom.
Eredetibe van meg az összes rész. -
hol a 2, hol az 1? és az 1-el játszottam legelőször, akkor lehettem kb olyan fiatal mint kb most te :D (na jó, kb mikor te a 3-al játhsattál volna).
engem már akkor megfogott, de nem jegyeztem meg a nevét, meg sok játék volt akkoriban, ujra már csak a második részével találkozztam, onnantól csak egyre jobb a játék (de maga idejében az aktuális is végig 100% volt) -
zolcsika080104 #5310 én SA val kezdtem kb 4 éve még sose toltam végig de most is ha játszom hihetetlen szabadságérzet fog el.Leirni sem lehet.Valami olyasmi amikor először vezettem egyedül a kocsimat friss jogsival.Vagy amikor gyerek voltam nyár estén sötétedéskor fogott el olyan kircsi érzés amikor még csak felfedeztem a világot.Nem tudom szavakba önteni.Lényeg hogy érezd! -
Egyelek meg, te még nagyon fiatal lehetsz. :P
-
GTA2 az alapmű szerintem :D azt ki hagyni bűn...mondjuk aki ma kezd GTA-zni annak tényleg felejtős még a 3 is...
Nem játszottál a 3-mal, de adtál neki 33%-ot az "élmény index"nél, mert régi.
NA ez logika. -
Pedig a GTA3 a kezdet....az az alapmű GTA-k esetében....:)
LEgalábbis nekem etalon :) -
"élmény index"-hez baromi sok köze van annak hogy mennyire régi mi?
Mikor anno frissen játszottál vele, verted a kukit hogy milyen fasza játék, vagy morogtál hogy szar, 33% mert régi?
Inkább ne is pontozz semmit -
Pff... -
Szvsz az SA überelte az összeset, a 3 meg tutira a Vice City-t, persze csak nálam. A IV nem volt egy nagyszám, bár hangulatra elment.
-
underage alert
GTA III 33%..