27719
  • tommygear
    micsoda problémák Istenem
  • vw golf VII
    nekem is tetszett, de mai szemmel már a grafika elavult sajnos
  • Jojobaba
    Nekem is a san adnreas tetszett a legjobban, a terület foglalós rész nélkül újra is játszanám.
  • ldavid
    nálam még mindig a GTA3 az első, a többit már nehezen tudnám sorbarakni.
    story alapján viszont a 4-el folytatnám.
  • sublimaze
    fú én tudom mire gondolsz... :)
  • Jojobaba
    élményindex nem érted?:D
  • arty
    gta5-ben hol tartassz?

gta4 is 99%-on állt, fél évvel a megjelenés előtt?

;)
  • JaSoN HuNTeR #5313
    Yah igen az 1,2,londonnal is játszottam. Azt is élveztem de mai szemmel szerény véleményem szerint így GTA IV után vicc,de azért múltkor zúztam az első résszel pár percet. x)
  • JaSoN HuNTeR #5312
    Vice city/San Andreast és a GTA IV összes részét végig vittem.
    GTA3 nekem kimaradt mivel akkor még nem volt olyan gépem amin elfutott volna.Emlékszem anno Celeron 500mhz-s gépen toltam a GTA3-at 10fpsel kb 12 évesen x) Eljutottam a második szigetig de ott abba hagytam mert addigra kijött a Vice City és lett erősebb gépem és az annyira tetszett hogy nem tudtam abba hagyni x). Telefonon szórakoztam mostanság vele de idegesítő az irányítás.

Az én élmény indexem.

GTA 3 60%
    Vice City 85%
    San Andreas 90%
    GTA IV 80%
    EFLC 90%

Igazából kevés volt a tartalom a storyn kivül GTAIVbe de ezt szerintem nem kell mondanom.

Eredetibe van meg az összes rész.
  • akyyy
    hol a 2, hol az 1? és az 1-el játszottam legelőször, akkor lehettem kb olyan fiatal mint kb most te :D (na jó, kb mikor te a 3-al játhsattál volna).

engem már akkor megfogott, de nem jegyeztem meg a nevét, meg sok játék volt akkoriban, ujra már csak a második részével találkozztam, onnantól csak egyre jobb a játék (de maga idejében az aktuális is végig 100% volt)
  • zolcsika080104
    én SA val kezdtem kb 4 éve még sose toltam végig de most is ha játszom hihetetlen szabadságérzet fog el.Leirni sem lehet.Valami olyasmi amikor először vezettem egyedül a kocsimat friss jogsival.Vagy amikor gyerek voltam nyár estén sötétedéskor fogott el olyan kircsi érzés amikor még csak felfedeztem a világot.Nem tudom szavakba önteni.Lényeg hogy érezd!
  • RiCSi1234
    Egyelek meg, te még nagyon fiatal lehetsz. :P
  • Master91
    GTA2 az alapmű szerintem :D azt ki hagyni bűn...mondjuk aki ma kezd GTA-zni annak tényleg felejtős még a 3 is...

Nem játszottál a 3-mal, de adtál neki 33%-ot az "élmény index"nél, mert régi.

NA ez logika.
  • kill3r21
    Pedig a GTA3 a kezdet....az az alapmű GTA-k esetében....:)
    LEgalábbis nekem etalon :)
  • Master91
    "élmény index"-hez baromi sok köze van annak hogy mennyire régi mi?

Mikor anno frissen játszottál vele, verted a kukit hogy milyen fasza játék, vagy morogtál hogy szar, 33% mert régi?

Inkább ne is pontozz semmit
  • Master91
    Pff...
  • Seangaijin
    Szvsz az SA überelte az összeset, a 3 meg tutira a Vice City-t, persze csak nálam. A IV nem volt egy nagyszám, bár hangulatra elment.
  • Systore #5301
    underage alert

GTA III 33%..

• Borg
  • Seangaijin
    Meg esetleg az a víztározó vagy duzzasztott folyó,tó ami felett a repülő átrepül a gameplayben.
  • ldavid
    benne van az is elvileg, de nem hiszem hogy az olyan túl nagy szelet lenne belőle, mert az inkább csak a partok közelében lesz érdekes
  • DylanTJ
    Hát mivel ilyen nagy lesz a bejárható terület, szerintem számíthatunk arra, hogy lesznek nagy városon kívüli területek (erdők, mezők, tanyák). Mondjuk én kifejezetten kedvelem az ilyet, mert lesz sok-sok elrejtett felfedezni való. :)
  • Seangaijin
    Jogos a feltevés
  • RiCSi1234
    Igen majd írunk a rokksztárnak, hogy ugye ebben nincs benne a beúszható.. :P :D
  • RiCSi1234
    Csak hogy érthetőbb legyen az aggodalmam. Van egy akkora szárazföldi rész mint a gta 4-ben, a többi meg vizi terület? Ehh :D

Csak nem, de pánikolok. :D
  • Szabi #5292
    nem, mert az csak beúszható
  • RiCSi1234
    Plusz ha már unom majd a banánt a szárazföldön, mehetsz búvárkodni.

(Ápropó, a vízalatti terület is beleszámíthat a 4-szer akkora bejárható területbe? :D )
  • 0Diaz0
    Hasonlításképpen,ez a kép, szerintem tökéletes erre a célra
  • ldavid
    az SA verziótól biztos hogy nagyobb lesz
  • 0Diaz0
    Hát egy jórésze,biztos hogy a hegyek-völgyek-folyók sokasága lesz.. de ezeken is van út.. sőt. Inkább ha hasonlítani szeretnék,aztmondanám mindenkinek hogy lépjen be google maps-ba,és nézzen rá LA-ra és 100mérföldes környezetére. És valószinüleg olyan lesz. :) De tuti hogy kapni fogunk még 1 gameplay videót, szept.23 előtt.. ( Bár nekem meg vagy gyűjtenem kell gépre baromi sokat, vagy megkell vennem a 4. xboxomat.. de inkább gép jólenne mostmár :D )
  • Seangaijin
    CSak ne hogy dimbes-dombos sivatagos countryside legyen a nagyja
  • 0Diaz0
    a GTA IV térképének 4x-ese lesz a GTA V mapja :)
  • Seangaijin
    Különben ami engem egy kicsit aggaszt az az, hogy Los Santos elég kicsinek néz ki így a videók/képek alapján. Persze mapot még nem kaptunk de azért SA-ban elég elfogadható méretű volt a város. Erre nagyon kíváncsi leszek mert Los Angeles b*zi vagyok
  • SUNNY84HUN
    f@szántos előzetes , de remélem mikor megcsinálják pc -re nem egy felületes konzol átírat lesz :S
  • Seangaijin
    Hát ki tudja? De azért ha az a Chicago elég nagy lesz akkor...
  • ratgab
    Annyiban hasonlítanak, hogy mindkettő sandbox, amúgy a GTA 5 klasszisokkal grandiózusabb. Esélye nem lenne a Watchdogs-nak egy GTA5 megjelenéssel szemben. Szerintem.
  • RiCSi1234
    Transz sexual in to hungarian. :P
  • Rayden02
  • Idegosztály
    azok a modok csak okádékot adtak a játékhoz
  • Malakai
    De nem "simán"... :)