27719
-
#6103 ez egy jó kérdés. tőlük kéne megkérdezni -
#6102 Nyilvánvaló elírás. Mi értelme lenne titkolniuk a megjelenést? -
#6101 nagy meglepetés lenne az biztos :D -
#6100 Az bebaszna, ha eltitkolták volna és ugyanazon a napon jönne PC-re :DD -
#6099 ott van hogy Szeptember 17 PC, de szerintem ez is csak kamu, bár jó lenne ha nem az lenne :) -
#6098 egy haverom fényképezte le egy angol újságoból -
#6097 A konzol warez ,itt nyugaton is nagy ,csak mondjuk 80 millió -ból ,többen vesznek mint 10 -ből -
nú #6096 (y) -
drago14 #6095 GTA Online Infók magyarul. -
#6094 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Grove street hogy vissza tér nagyon jó,és a rendőr lerázása is élethübb lesz -
#6093 Istenem úgy bírom hogy itt össze-vissza okoskodtok. Unalmas ezt olvasni. -
#6092 Ilyenkor így tudom elképzelni a játékfejlesztő cégeket :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#6091 Nah a mai adag!
10 Crazy, Awesome Things I Saw and Did in Grand Theft Auto Online
Képek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#6090 Erre válaszoltam: "a kérdés hogy kiadják az új konzolokkal együtt majd pc-re is, vagy MS nem engedi kiadatni csak fél év csúszással.."
Igen, 10 éve volt XBox. A konzolwarez pedig nyugaton elenyésző, de a lényeg nem ez hanem, hogy a számok beszélnek. Ha egy időben adják ki a játékokat PC-re és konzolra, sokkal kevesebb fogy a konzolosból. PC-re 5 perc warezolni, chip-eltetni a Box-ot körülményesebb. Ismétlem nyugati fejjel gondolkozz, senki sem sz*rja le a közép Európa és Kína közti területet financiális szempontból.
Egyébként ha ráguglizol, ezer meg ezer cikk íródott már erről a témáról az elmúlt években. Nem csak a R+-ról, hanem úgy általában. Sok cég csúsztat, nem csak ők. -
#6089 és most ennek mi köze ahoz amit írtam ?
10éve is volt már x-vhs meg ps4 ?
mi köze a pc wareznak bármihez is ? ugyanúgy van warez boxon és ps-en is.. -
#6088 Nem egyszer és nem kétszer le lett már írva, hogy a R+ immár 10 éve 2 okból csúsztatja a PC-s megjelenést:
1. A konzol eladások magasabbak, amíg nincs PC warez
2. Hogy - miután a cég nem ontja magából fél évente a játékokat - a következő pénzügyi évre is legyen bevétel, ami szinten tartja a vállalat tőzsdei értékét.
Semmi köze ennek a MS-hoz, vagy az időjáráshoz. RDR talán az egyetlen játékuk ami nem jelent meg PC-re, az is csak azért mert kaptak egy vastag csekket és egy szerződést. RDR is megjelenhet 2-3 év múlva - nem tudjuk mennyi időre szól az exkluzivitás - PC-re, amennyiben a cég úgy gondolja megéri (amire mondjuk kicsi az esély). -
#6087 Ámen! -
#6086 az biztos hogy kijön, ha nem is hoz túl nagy bevételt, de akkor is hoz bevételt és a nextgen konzolokra amúgy is pc-re fejlesztenek, majd átportolják az új konzolokra... a kérdés hogy kiadják az új konzolokkal együtt majd pc-re is, vagy MS nem engedi kiadatni csak fél év csúszással.. -
#6085 Vazze a GTA IV Complet ,megvan xbox -ra is és PC re is -
#6084 Kíváncsi vagyok,hogy ki jön e PC -re -
#6083 -
#6082 ki is jött a fordítás:
gtaplace -
#6081 Keresni kell csak a jó árakat , szinte one day vettem 8ert... -
#6080 én a helyedben megugliznám ezt a kifejezést, mert látványosan nem tudod mit jelent :P -
#6079 a te szinted meg max a gumiba írhat... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
mester1987 #6077 te is az vagy nem? :))) -
#6076 ja elvilegit fent lesz magyarul -
#6075 jó lenne ez a review lefordítva:) ha valaki talál majd olyat belinkelhetné .köszi -
#6074 képek nagyobb felbontásban,és egy francia review!
Bár lehet hogy ugyanaz mind az IGN-é!
LINK -
#6073 -
#6072 Aston Martin DB4 -
#6071 gameshop-ban elvileg 14500 576-ban pedig 16k,hogy van ez? :D vagy én néztem be valamit?mert nem előrendelni akarom hanem simán csak bemenni és megvenni -
#6070 na fanboykodj már -
#6069 Új képek,és infók:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#6068 Ezt úgy random találtam
-
mester1987 #6067 Inkább 18+ vagy 21+os topik kellene, bár van sok olyan 16 éves akik értelmesebbek sokaknál. -
#6066 Ez nem a konzolos topik.
Úgy tudom van olyan is eggyel lentebb, hogy konzolosok fóruma. Oda lehet menni vergődni a gyerekeknek. -
#6065 Ennyi erővel az is mehetne spoilerbe amire válaszolt -
#6064 Az ilyen színvonalas kommenteket a továbbiakban spoilerben lehet közzétenni.