27719
  • Peet81
    ez egy jó kérdés. tőlük kéne megkérdezni
  • totyak
    Nyilvánvaló elírás. Mi értelme lenne titkolniuk a megjelenést?
  • Peet81
    nagy meglepetés lenne az biztos :D
  • NagyiBMX
    Az bebaszna, ha eltitkolták volna és ugyanazon a napon jönne PC-re :DD
  • Peet81
    ott van hogy Szeptember 17 PC, de szerintem ez is csak kamu, bár jó lenne ha nem az lenne :)
  • Peet81
    egy haverom fényképezte le egy angol újságoból
  • N3suten
    A konzol warez ,itt nyugaton is nagy ,csak mondjuk 80 millió -ból ,többen vesznek mint 10 -ből
    (y)
  • drago14
    GTA Online Infók magyarul.
  • Versace26
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Grove street hogy vissza tér nagyon jó,és a rendőr lerázása is élethübb lesz
  • JaSoN HuNTeR #6093
    Istenem úgy bírom hogy itt össze-vissza okoskodtok. Unalmas ezt olvasni.
  • NagyiBMX
    Ilyenkor így tudom elképzelni a játékfejlesztő cégeket :D
  • Rayden02
    Nah a mai adag!
    10 Crazy, Awesome Things I Saw and Did in Grand Theft Auto Online
    Képek:

• MerlinW
    Erre válaszoltam: "a kérdés hogy kiadják az új konzolokkal együtt majd pc-re is, vagy MS nem engedi kiadatni csak fél év csúszással.."

Igen, 10 éve volt XBox. A konzolwarez pedig nyugaton elenyésző, de a lényeg nem ez hanem, hogy a számok beszélnek. Ha egy időben adják ki a játékokat PC-re és konzolra, sokkal kevesebb fogy a konzolosból. PC-re 5 perc warezolni, chip-eltetni a Box-ot körülményesebb. Ismétlem nyugati fejjel gondolkozz, senki sem sz*rja le a közép Európa és Kína közti területet financiális szempontból.

Egyébként ha ráguglizol, ezer meg ezer cikk íródott már erről a témáról az elmúlt években. Nem csak a R+-ról, hanem úgy általában. Sok cég csúsztat, nem csak ők.
  • Szabi #6089
    és most ennek mi köze ahoz amit írtam ?

10éve is volt már x-vhs meg ps4 ?

mi köze a pc wareznak bármihez is ? ugyanúgy van warez boxon és ps-en is..
  • MerlinW
    Nem egyszer és nem kétszer le lett már írva, hogy a R+ immár 10 éve 2 okból csúsztatja a PC-s megjelenést:
    1. A konzol eladások magasabbak, amíg nincs PC warez
    2. Hogy - miután a cég nem ontja magából fél évente a játékokat - a következő pénzügyi évre is legyen bevétel, ami szinten tartja a vállalat tőzsdei értékét.

Semmi köze ennek a MS-hoz, vagy az időjáráshoz. RDR talán az egyetlen játékuk ami nem jelent meg PC-re, az is csak azért mert kaptak egy vastag csekket és egy szerződést. RDR is megjelenhet 2-3 év múlva - nem tudjuk mennyi időre szól az exkluzivitás - PC-re, amennyiben a cég úgy gondolja megéri (amire mondjuk kicsi az esély).
  • Seangaijin
    Ámen!
  • Szabi #6086
    az biztos hogy kijön, ha nem is hoz túl nagy bevételt, de akkor is hoz bevételt és a nextgen konzolokra amúgy is pc-re fejlesztenek, majd átportolják az új konzolokra... a kérdés hogy kiadják az új konzolokkal együtt majd pc-re is, vagy MS nem engedi kiadatni csak fél év csúszással..
  • N3suten
    Vazze a GTA IV Complet ,megvan xbox -ra is és PC re is
  • N3suten
    Kíváncsi vagyok,hogy ki jön e PC -re
  • wollnerd #6083
  • tutituti
    ki is jött a fordítás:

gtaplace
  • fook
    Keresni kell csak a jó árakat , szinte one day vettem 8ert...
  • arty
    én a helyedben megugliznám ezt a kifejezést, mert látványosan nem tudod mit jelent :P
  • arty
    a te szinted meg max a gumiba írhat...
  • Rayden02

• mester1987
    te is az vagy nem? :)))
  • drop
    ja elvilegit fent lesz magyarul
  • Myselor
    jó lenne ez a review lefordítva:) ha valaki talál majd olyat belinkelhetné .köszi
  • Rayden02
    képek nagyobb felbontásban,és egy francia review!
    Bár lehet hogy ugyanaz mind az IGN-é!
    LINK
  • Rayden02
  • Szabi #6072
    Aston Martin DB4
  • Snexi
    gameshop-ban elvileg 14500 576-ban pedig 16k,hogy van ez? :D vagy én néztem be valamit?mert nem előrendelni akarom hanem simán csak bemenni és megvenni
  • tommygear
    na fanboykodj már
  • Rayden02
    Új képek,és infók:
  • Rayden02
    Ezt úgy random találtam
  • mester1987
    Inkább 18+ vagy 21+os topik kellene, bár van sok olyan 16 éves akik értelmesebbek sokaknál.
  • tipitmi
    Ez nem a konzolos topik.
    Úgy tudom van olyan is eggyel lentebb, hogy konzolosok fóruma. Oda lehet menni vergődni a gyerekeknek.
  • Master91
    Ennyi erővel az is mehetne spoilerbe amire válaszolt
  • tipitmi
    Az ilyen színvonalas kommenteket a továbbiakban spoilerben lehet közzétenni.