Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát nem egy panelház az biztos 😄D

Bronx South
Ja-ja, a IV -ben pl. 2001 Szept. 11 miatt nem lehet repülõt vezetni. Ezt valahol olvastam.

tommygear
sztem is hasonlít kicsit, de a nigger aki fut tuti nem CJ
V43 1105
Az hol piramis ? :o)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Malakai
Szerintem is.
Az pedig, hogy GTA3-VC-SA szerûen városneves részek jöjjenek, akkor kétlem, hogy San Andreas többi városát csinálnák meg, túl egyhangú lenne.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LA-ben van sivatag meg piramis ? 😄

Bronx South
Van hasonlóság, szerintem is az öltönyös csávó az Tommy Vercetti. Megunta biztos Floridát, unalmas lett. 😄

Nem értek egyet. A vice city akkor játszódott amikor tényleg izgalmas volt miami. A IV napjainkban játszódott(legalább is a 2000-es években) és benne is volt a terror-para, meg minden(sok köze van a valósághoz)... A III-mat meg a San Andreast azért említem külön, mert new york és a nyugati part elég régóta izgalmas helyszínnek bizonyulnak egy gengszter sztori szempontjából.

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

Büdös Bohóc
amúgy olyan részletességgel, ahogy ezeket a városokat kidolgozzák én se tudom annyira nagyon elképzelni, igazad van

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Bronx South
Osztom <#eljen>

szerintem az túl nagy meló lenne egy DLC-ért, amiért ráadásul nem is kérhetnek annyit, mint egy teljes játékért
tutituti
jaja,valami olyasmire gondoltam.csak pl. megnyitják Flint country-t vagy bone countryt esetleg las venturast.vagy nemtudom.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Büdös Bohóc
miért he, tök jó lenne, egy egész játékot letolsz a mostani városon és hozzácsapják az új kiegészítõ történetet mondjuk egy egész új várossal 😊

Bronx South
Nekem eddig erõsebb az az elképzelés hogy lesz egy Los Santos mint központ, és körülötte egy nagyobb terület hegyekkel, mezõkkel, stb azt ennyi.

tutituti
De azért érzed hogy játékbeli helyszínt és idõt plusz körülményeket kell venni nem a valóságot.
Mert akkor bizony az eddigi részek elég lapos történettel szolgálnának.

tommygear
max úgy legyen dlc mint eddig, hogy kiadnak értelmes küldetetéseket mint a gay tony vagy a lost and damned
tutituti
Ha nagy területet nyitnak meg és aránylag sok küldetést kapunk,esetleg így lesz új személy és új történetbeli szál,akkor tõlem mehet.

Ez ott bukik el(mint korábban mondtam), hogy florida napjainkban dög unalom. 80-as években pedig meg már ugye eléggé VC copy lett volna...

tommygear
rockstar nem aljasodna ilyen szintre, gta meggyalázása lenne
tutituti
Na ez nem hülye feltevés!a dlc-s dologból biztos hasznot húznak.Én a multira leszek még kíváncsi.

Büdös Bohóc
Na jó volt a trailer, van még bõven nyitott kérdés, pl a fõszereplõ személye 😊

A helyszín meg tetszik, bár nem vágom most akkor hogy is van ez, mert Los Santoson kívül mást nem mutattak, DE voltak külsõ részek, ezek szerint valamennyi városon kívüli helyszín is lesz legalább

Van egy erõs NAGYON ERÕS gyanúm, hogy a többi város DLCként még ezek után meg fog érkezni C:

Master91
tutituti
Én sem mondom azt hogy gettókölkök leszünk megint a játékban.De valljuk be,ha vice city lett volna akkor tudta volna mindenki hogy megint egy neonfényben úszó városban egy ficsúrt alkotunk aki a helyi maffiáknak dolgozik és kurvákkal spanol.kb.
Itt is ez a helyzet.Szerintem.

Bronx South
Nekem is ez a véleményem, továbbá hogy felesleges gettózni is fekázni, a trailerbõl egyértelmûen leesett gondolom mindenkinek hogy NEM mutatnak csak egy darab karaktert hanem zajlik az élet, több szemszögbõl megmutatják a várost, és több karakter is feltûnik amik neve egyelõre találgatás. Ez is erõsíti a többkarakteres mûsort, ami a story-t bárhogy alakíthatja.

Nekem eddig inkább egy akciófilm mint San Andreasos niggerkedés.

SpeedXHUN
San Andreas stílusú,igazad van, ennyi erõvel GTA 4 is akkor GTA3 nak hivjuk??

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

És az 5-nek mi köze a san andreas-hoz? A helyszínt leszámítva... Semmit sem lehet tudni még a történetrõl... Mellesleg én örülnék a "gettóskodásnak", de a helyszín miatt ezzel beazonosítani elég nagy hülyeség... -.-

tutituti
Azám,egy meg két órás analizálások,autók nevei,mapok a régi-új képekkel összehasonlítva.

Rayden02
<#vigyor3>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Master91
Nem baj, 1-2 óra és már jönnek a szakvélemények is a vidirõl.
SpeedXHUN
Örülök,hogy megjelent a bf3 egy évet vártam rá,erre itt a következõ GAME😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

gondolom most lehet majd megint repülni, ha már ennyi gépet mutogatnak
tutituti
mert san andreas errõl szólt?!

Az igaz... 😄

Master91
Tomiba biztos is vagyok. Hanem, akkor szívtam 😄
Nemtom mért a gettóval azonosítod a nyugati partot amikor new york-ba(liberty city) is elég vad gettók vannak(ha nem vadabbak).

Bronx South
"mivan ha Tommy is beszél az elején?" - Rátennék 10K rongyot 😄

Rayden02
Amúgy jó színes lett a trailer! <#taps>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

tommygear
lényegen nem változtat
Ezt nagyon bebeszélted magadnak... :/

Bronx South
Amúgy a trailer szöveges bemutató jellege hasonlít a Driver 4 traileréhez, ott a fõszereplõ mondta el hogy mi a helyzet, lehet itt is valamelyik karakter hangja szól.

1:05nél látszik tökéletesena rendõrautón.. ám eddig elég kellemes az autólista db9 volante, continental gt, r8 spyder 😊

Master91
Vagy még egy trailert 😄
shaddam
Csak az a san andreasban bõven elég volt nekem a gettóskodásból.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

vk90
0:51-nél a rendszámon San Andreas felirat van.

Capcom is the best!

Inkább a 90-es években.

RiCSi1234
De várom az elsõ gameplayt istenem.. 😛

GTA V (*.*)

Master91
fia? 😄 unoka öccse? 😄 esélyesnek látom hogy bele keverik CJ-t is valahogy . De a nyakamat rá hogy Tommy itt van 😄 Sõt, mivan ha Tommy is beszél az elején?
szabii98
?O.o

I met God. She's black

Bronx South
Van az is(!) hol a problem ?

Pletykák szerint több irányítható karakter lesz, és eddig egy pletyka bejött, Los Angeles mint helyszín.

tommygear
hogy lenne már CJ az?? a san andreas valamikor a 80-as években játszódott amikor cj kb 25-30 éves volt, az 5 meg a jelenkorban tehát CJ már a 60-hoz közelít