27719
-
#6063 -
#6062 A GTA topikok mindig taszították az intelligenciát, már hozzászoktam. Mondjuk ritkán is nézek be ide. -
Coral Springs #6061 Toljátok már feljebb a színvonalat srácok ! Bejön ide az ember, sok hozzászólás, biztos van valami infó, azt infó helyett a szar ömlik a pofájába. -
#6060 Addig tudod csinálni a szinkronos "magyarosításod", te csicska. -
#6059 Igazából kb 100x több embernek van konzolja, mint PC-je. -
#6058 na, a főcsicska, aki itt jártatja a pofáját, miközben a játékhoz még egy évig köze se lesz :DDDDDD -
mester1987 #6057 Te idióta. -
nú #6056 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#6055 Remélem nem most jön még.. BF4-be nekem ne zavarjon be a megjelenés :DD -
#6054 -
IXEMGabeo #6053 marha:DDD -
#6052 :DDDDDD -
#6051 ps3 meg xbox már csak a csicskáknak van szóval oylan mintha meg se jelenne a játék szeptemberbe. -
#6050 és akkor mivan? mindenki tudja hogy jön Pc-re meg nextgenre is. -
#6049 amennyire követem a konzolos árakat aszerint ez 3 év múlva esedékes... :D -
#6048 day1 én is sokalltam, szintén várom, hogy harmadáron menjen :) -
#6047 nem fogott el a hype,esetleg olcsóbban megvenném valamikor de konzolon sajnos nincs akkora áresés mint pc-n szóval kimarad -
#6046 De mért lenne az??? Elhintet a közösségi oldalon ahol ki írja hogy beszartam, és 2 perc alatt több százezren látják, ha fő oldalra írja ki 2 perc alatt mennyien látják? 50ezren?
Simán egy kis közönség húzó, ennyi. Mint 1 trailer szerű, amibe keresnek nyomokat... -
#6045 off: csak gta-ra? last of us??? -
#6044 2014 december? :P -
#6043 május?? :D azért azt nem hinném,én még mindig december-január környékére teszem
mondjuk szerencsére van itthon egy ps3,legalább valami hasznát veszem idén :D
-
nú #6042 Persze majd beírják egy bejegyzéshez és nem külön a főoldalra külön bejegyzésként, aztán meg letörlik :) én nem vagyok szkeptikus alkat, de ez tuti kamu. -
#6041 Persze, hogy jön mindenki tudja, hogy jövő május környékén, olyan félév késéssel úgyis megjelenik PC-re. -
#6040 jó,úgyis jön pc-re szóval tök mind1
-
#6039 És senki se hinné el.
Olyan oldalról jött az infó aminek 4.8 millás követője van. HA nem hivatalos lenne ez az oldal, a Rocstar games szerinted nem cáfolta volna már meg ezt, hogy nem ők csinálták a facebook oldalt????
Talán trollkodtak a Rocstarnal (kétlem, mert sokszor rejtenek el ilyesmi dolgokat különböző helyekre)
de legyen igazad, legyen fék.. -
#6038 Hogyha mindennel ennyire szkeptikus vagy akkor én felmutathatnék neked egy aláírt papírt egyenesen a Rockstar-tól, hogy épp most tárgyalják a PC megjelenési dátumot, de azt is megkérdőjeleznéd, hogy hát ilyet akárki tud nyomtatni. Ez legalább, még ha fake is akkor (számomra) egy olyan jó érzés , hogy már a megjelenési dátumon gondolkoznak. -
ldavid #6037 csak egy jobb böngésző kell hozzá amúgy -
#6036 -
#6035 nem kell az, pár habzó szájú 12 éves úgyis benyeli egyből -
#6034 Légyszi!
De legyen meg a rajongóid száma is! -
#6033 csináljak egy fake acc-ot és beírjam én is? -
#6032 Bizony, ez volt az :) -
#6031 Valóban törölték a kommentet, még akkor valaki gyorsan lefényképezte:
-
#6030 forrás? -
#6029 azt kétlem h a r* ilyet írt volna.... -
#6028 Rockstar Games az előbb kiírt egy ilyet Facebookra az egyik legutóbbi bejegyzésükhöz kommentbe, de azóta törölték:
Rockstar Games
Everyone. we like to let you know that GTA V is in discussion for a release date on PC/XBOX ONE/PS4.
-
mester1987 #6027 Van enyhe különbség. Még a Battlefield + a Call of Duty se teszi ki az NFL számát a GTA után :D -
#6026 USA Előrendelések,nem semmi!
-
#6025 Ez a videó szépen összefoglalja 1 órában hogy mit tartalmaz(hat) a GTA V. :)
-
#6024 gta4 custom map?