27719
-
#6263 Checkpointok lesznek. -
#6262 Azért már IV-ben se igazán szivattak ezzel, elég ritka volt legalábbis, "tiszta casual", hogy a küldi helyszín elejére képes volt kirakni... :D -
ldavid #6261 alig várom azokat a küldetéseket amiket 15 perc kocsikázással kell majd kezdeni - újrakezdseknél külön öröm lesz -
#6260 EZ még jobban mutatja, hogy milyen mocsok nagy a terület! :O -
-
#6258 szerintem a ps1-2 megjelenése nagyobb mérlöldkő volt :) -
ldavid #6257 képek
"Prison area - Do not pick up hich hikers" LOL :D -
#6256 hd video out 480*720? :DDD -
#6255 Igaz, valóban. -
#6254 Volt akkor már PS is, meg is jelent rá. -
#6253 Egyébként tévedés, a GTA 3 óta konzolcím (PS2 volt a főplatform) minden GTA. -
-
#6251 Lévén, hogy a GTA1-2 megjelenésekor még csak Nintendo és SEGA volt a piacon. (SNES-re mintha meg is jelent volna a második rész). A konzolmánia az XBox megjelenése után pár évvel indult be a MS jóvoltából. -
#6250 Egyezzünk ki 9 millió példányban. És akkor még csak 0 vannak. -
#6249 Szinte éreztem.. Nem lett ez olyan nagyon nagy, mint ahogy ők arra utalgattak sztem. :) Ránézésre az SA-nak nagyobb volt a pályája. :) -
Nagydög #6248 3 az, de ki szamolja?! -
#6247 2 reptér? me gusta! -
#6246 Egy másik jobb minőségben
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#6245 A hivatalos térkép?!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#6244 Szvsz elég kicsi map, Los Santos se tűnik nagynak... Szerintem ez kamu, de ha tényleg ekkora lesz csak akkor szarja magát össze a Rockstar.... -
#6243 ez valós map? -
#6242 Ez egy személyes tapasztalat gondolom, ráadásul Magyarországon, aminek így semmi köze egy USA + Nyugat EU + Japán + Ausztrália négyesfogathoz, amik a fontos felvásárlói területek. Ahogy a ránézek a "magra" és megmondom, hogy konzolon is mennyi a warez se reprezentatív.
Ezt kb úgy lehetne felmérni, ha egyrészt nézed a letöltéseket, de azokat leszűröd a fontos felvásárlói területekre, ezután megnézed a konzol eladásokat ezeken a területeken, és ezután jön a neheze, meghatározni mennyi a PC-s HC játékos; Mennyi a játékra alkalmas PC tulajdon és azok közül mennyi a tényleges játékos, nem casual, nem koca-gamer, mert azoknak ha van is pénze se fogja megvenni a játékot. Na ilyen adatokkal mi nem rendelkezünk és ezért szoktak ezek a kiadók megbízni releváns adatokkal rendelkező, vagy azokat begyűjteni képes cégeket és amik még mindig azt mondják, hogy a PC-n jelentősen nagyobb a kalózkodás.
Az már más tészta, hogy itt benne lehet a lobbizás, de ez onnantól mindegy, ha egy kiadó rájuk tud igazán támaszkodni. -
#6241 core i7 -
Madi92 #6240 Szerény véleményetek szerint milyen gépigénye lesz majd PC-n?:) -
#6239 Magyarországon csak a 10 % vásárolja meg a konzolos cuccokat -
#6238 Van de elenyésző....még xbox-ra 10ezerből 1000ren töltik le, addig ez pc-n 10000/6000
kb :) -
#6237 Azért '97 egy kicsit más idő volt még, meg a "stúdió" felépítése is, de egyébként mindig multiplatformban gondolkoztak, még az első GTA is jött volna mindenfélére, de végül csak PC, PS (ami akkor még egy viszonylag friss gép volt), meg GB lett. -
Matte #6236 thx, valahogy kb én is erre gondoltam (a második felére már nem).
Azt mondjuk dettó nem tudtam, hogy a konzoleladások visszaesnek PC megjelenéskor (mert aki warezolni akar, az mindhárom platformon könnyedén megteheti) -
#6235 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak nem only HD TV??!! Remélem nem...!
Kb. 8-10 éves TV-nk van... Nagy képernyő csak nem HD...
Az RDR-t tudom játszani rajta. Sztem ~580-640p-s a felbontása... -
#6234 Huh, még jó, hogy konzolra nincs warez! -
#6233 Érdekes ,hogy az elsőt PC -re adták ki nem Konzolra
Grand Theft Auto (videojáték)
A sorozat története 1997 októberében kezdődött, amikor a DMA Design (a mai Rockstar North) elkészítette a Grand Theft Auto névre keresztelt akciójátékot PC-re.
A játék grafikailag leginkább a képregényeket szimulálta, kevés és igen harsány színével. A felülnézetes, viszonylag kezdetleges 3 dimenziós megjelenítésű környezet sok lehetőséget kínált a játékosnak a randalírozásra. A játék három városban játszódik: Liberty City, Vice City és San Andreas. Jó hangulatával sok játékosnak tetszett a GTA első része. 1998-ban a játék a Sony első játékkonzolára, a PlayStationre is megjelent. A játék felülnézetes kameraállását a tv-ben közvetített autós üldözések helikopterről felvett jelenetei ihlették. -
#6232 #6088 -
Matte #6231 amúgy nem igazán értem a Rockstar üzletpolitikáját és rájuk ez azért hatványozottan igaz, mert az egyik "legnagyobb" címet gyártják.
Szóval... miért is nem jelentetik meg PC-re egyszerre a konzolokkal?
Mármint nyilván NEM értek hozzá, de az akkora meló? Ha igen, akkor mea culpa, de a négyből kiindulva, sokat nem görnyedtek fölötte, annyira ótvar szar átirat lett.
Félre értés ne essék, az egyetlen fájó pont az RDR volt, na azért ölni tudtam volna, ha egyáltalán nem jön ki a GTA5 PC-re, az se érdekel, mert én azon kevesek közé tartozok, akik azt mondják, hogy ezek után azér se veszem meg. Csak épp lehet, hogy nem is vagyunk olyan kevesen, akik úgy vannak vele, hogy kösz, de egy évvel később, amikor már mindenki akinek konzola van hülyére játszotta magát vele, nos akkor már kösz, de kösz nem.
Szóval nem értem az üzletpolitikát. A GTA ugye közel sem konzolcím. Bizonyára az eladások tehetnek róla. -
#6230 na igen ,de izgatják ott őket rendesen -
#6229 Ja, EU-ban, Ausztráliában és Japánban pedig már év eleje óta kint van... -_- -
Matte #6228 -
#6227 akkor 700 000 kell hogy elkeljen ,vagy -
#6226 -
#6225 Grand Theft Auto 5 Release Dates - PC
Grand Theft Auto 5 on PC has a confirmed release date on Tuesday 17 September 2013. It is 6 days left until you can play Grand Theft Auto 5 on your PC in the USA. View below for more Grand Theft Auto 5 release date details.
http://www.vgreleases.com/pc/releasedate-243263.aspx -
#6224 Mercenaries 2 ?