27719
  • MerlinW
    A nagy része mező, víz meg hegység, de jah:)
  • JaSoN HuNTeR #6302
    az elég jól hangzik
  • MerlinW
    127
  • JaSoN HuNTeR #6300
    Hány négyzetkilométer a map?
  • mester1987
    VISSZASZÁMLÁLÁS
  • lamyal
    felvenném én is csak ugye nincs számlám meg fieztésem se és már nem adnak nullszaldósan hitelt
  • lamyal
    ak lesz még olyan aki hitelre veszi majd + a játékot? szüleimtől nem akarok kérni, esetleg valaki megvenné nekem hitelre amit leirtam és havonta küldeném neki a pénzt és 500 forinttal többet azt úgy megköszönném össze tudnám gyűjtögetni havonta
  • Myselor
    hát igen,nagyon le fog esni az állunk szerintem:) de már csak 6nap.
  • mester1987
    Lélegzik a város, ez bőven elég + a z életszimulátor jellegű dolgok.
  • Myselor
    hát igen én is ezt mondom,de sok a buta itt azt már nem csak a recéken de ezen is fentakadnak :( xd
  • ProGabe #6293
    Aki szerint ez így kevés, az húzza le magát a retyón. Ez egy elnagyolt térkép, ahogy nézem, pl. az autópálya körgyűrűi kicsi szarok rajta, miközben jó pár száz méterről van szó.

Szóval ez sokkal-sokkal több, mint amit a térkép sugall!

• Myselor
    nefossatok amúgy,megtévesztő a térkép,elvileg mi nagyon eltörpülünk majd az egész térképen pl vannak ezt bizonyítő részletesebb térképek,egy nagyon kis rész a városból már hatalmasnak tűnik úgy:) nagyon kiváncsi leszek amúgy azért erre én is:)
  • Hunter of Deer
    hát azért ez így eléggé nagynak tűnik.
  • Loco
    Jobban megnezve a terkepet nem is lesz ez rossz. Kicsit fura, hogy a terkep masik vegeben nincs egy masik nagyobb varos, de a tobb a helyen van.
  • mester1987
    Kanyonnal meg tanyával megint el leszünk látva...
  • Rayden02

• ldavid
    mér' Los Angeles-ben több van?

• Rayden02
    Szerintem sok embernél (legalább is magyarosságon) így is úgy is az lesz!
  • Seangaijin
    Hát egy nagy kupac szar kérlek szépen. És ha ez tényleg official, akkor ebből max csak warez lesz.
  • Rayden02

Lehangoló a várostérkép. Kevesebb utca kb mint a 4-ben, hát mi a szar ez?
  • Rayden02
    Látom a kép törölve lett,nah itt van újra!

És ami a kép valódiságát igazolja
    Vonalkód
  • sanyiute
    ez így fincsa lesz!!!
  • Ryder62
    Lehet jókat száguldozni ... kamionnal ... szembe forgalommal.
  • wollnerd #6279
    Hát, hogy ez a játék csak HD TV support lesz-e, vagy menni fog-e a non-HD TV-én is?!
    Rayden képében csak annyit láttam: "HD 720p TV, HD 1080p TV" Ebből hirtelen nem tudtam hogy olyan-e a kiírás mint a pc-hez a MINIMUM követelmény vagy ez csak AJÁNLOTT követelmény....
    Bocs, ha kissé hülye kérdés a konzol témához.
  • mester1987
    Utána szokott ált., de az csak a kiegészítőkre vonatkozik azaz az összesre ami megjelenik, míg támogatják persze.
  • lamyal
    hitel-ügyintézésben tud valaki segíteni? nekem nem adnának hitelt mert kellenek hozzá csekkek meg minden sziszar vmi munkás igazolás vagy tudja a tököm azt sem tudom mit jelent le is fagyott az arcom mikor mondta a nő a media markban mi kell hitelhez meg azt mondja pc játékokhoz nincs hitel.
    de meg akarom venni a gyüjtöi kiadást 20 ezerér és csak hitel jó, 36 hónapos futam idővel lehetöleg ön erő nélkül.
  • Loco
    Kilóméter hosszú egyenesek az autópályán. Az eddigi térképek változatosabbak voltak.
  • Robi546
    Az jó. :D Ha elérhető lesz itt szlovákiában is Season Pass edísön akkor jó lenne azzal megvásárolni,de gondolom ez a játék megjelenése után később érkezik,nem ?
  • mester1987
    Mi amúgy a kérdés, hátha tudok benne...
  • wollnerd #6273
    Valaki? (Rayden02?) #6235
  • mester1987
    Season Pass-al jobban jársz, mert töredék áron megkapsz minden DLC-t.
  • Ryder62
    És ez amcsiban tényleg ki van írva börtönök mentén lévő utaknál hogy stopposokat ne vegyél föl :)
  • Robi546
    Ja,értem akkor bocs,azt nem tudtam.
  • mester1987
    Sose volt GTA-ban GOTY, max Season Pass.
  • Robi546
    Normális válaszokat várok.
  • zzeN
    Öööö
  • Robi546
    Hali!

Valamit lehet tudni arról hogy a PC-s megjelenésnél lesz elérhető "Game of the Year" edition ? Előre is köszi a választ. :D
  • arty
    a négyben még sajna igen, de a kiegekben már nem! :)
  • mester1987
    Mondjuk az se véletlen így utólag hozzászólva, hogy majdnem mindegyik GTA eddig májusban jött ki PC-re, kivéve az uccsót. Bár az is lehet, hogy mindig ekkora lettek kész vele.