27719
-
#6303 A nagy része mező, víz meg hegység, de jah:) -
#6302 az elég jól hangzik -
#6301 127 -
#6300 Hány négyzetkilométer a map? -
mester1987 #6299 VISSZASZÁMLÁLÁS -
lamyal #6298 felvenném én is csak ugye nincs számlám meg fieztésem se és már nem adnak nullszaldósan hitelt -
lamyal #6297 ak lesz még olyan aki hitelre veszi majd + a játékot? szüleimtől nem akarok kérni, esetleg valaki megvenné nekem hitelre amit leirtam és havonta küldeném neki a pénzt és 500 forinttal többet azt úgy megköszönném össze tudnám gyűjtögetni havonta -
#6296 hát igen,nagyon le fog esni az állunk szerintem:) de már csak 6nap. -
mester1987 #6295 Lélegzik a város, ez bőven elég + a z életszimulátor jellegű dolgok. -
#6294 hát igen én is ezt mondom,de sok a buta itt azt már nem csak a recéken de ezen is fentakadnak :( xd -
#6293 Aki szerint ez így kevés, az húzza le magát a retyón. Ez egy elnagyolt térkép, ahogy nézem, pl. az autópálya körgyűrűi kicsi szarok rajta, miközben jó pár száz méterről van szó.
Szóval ez sokkal-sokkal több, mint amit a térkép sugall!
-
#6292 nefossatok amúgy,megtévesztő a térkép,elvileg mi nagyon eltörpülünk majd az egész térképen pl vannak ezt bizonyítő részletesebb térképek,egy nagyon kis rész a városból már hatalmasnak tűnik úgy:) nagyon kiváncsi leszek amúgy azért erre én is:) -
#6291 hát azért ez így eléggé nagynak tűnik. -
Loco #6290 Jobban megnezve a terkepet nem is lesz ez rossz. Kicsit fura, hogy a terkep masik vegeben nincs egy masik nagyobb varos, de a tobb a helyen van. -
mester1987 #6289 Kanyonnal meg tanyával megint el leszünk látva... -
-
ldavid #6287 mér' Los Angeles-ben több van?
-
#6286 Szerintem sok embernél (legalább is magyarosságon) így is úgy is az lesz! -
#6285 Hát egy nagy kupac szar kérlek szépen. És ha ez tényleg official, akkor ebből max csak warez lesz. -
-
nú #6283 Lehangoló a várostérkép. Kevesebb utca kb mint a 4-ben, hát mi a szar ez? -
#6282 Látom a kép törölve lett,nah itt van újra!
És ami a kép valódiságát igazolja
Vonalkód -
sanyiute #6281 ez így fincsa lesz!!! -
#6280 Lehet jókat száguldozni ... kamionnal ... szembe forgalommal. -
#6279 Hát, hogy ez a játék csak HD TV support lesz-e, vagy menni fog-e a non-HD TV-én is?!
Rayden képében csak annyit láttam: "HD 720p TV, HD 1080p TV" Ebből hirtelen nem tudtam hogy olyan-e a kiírás mint a pc-hez a MINIMUM követelmény vagy ez csak AJÁNLOTT követelmény....
Bocs, ha kissé hülye kérdés a konzol témához. -
mester1987 #6278 Utána szokott ált., de az csak a kiegészítőkre vonatkozik azaz az összesre ami megjelenik, míg támogatják persze. -
lamyal #6277 hitel-ügyintézésben tud valaki segíteni? nekem nem adnának hitelt mert kellenek hozzá csekkek meg minden sziszar vmi munkás igazolás vagy tudja a tököm azt sem tudom mit jelent le is fagyott az arcom mikor mondta a nő a media markban mi kell hitelhez meg azt mondja pc játékokhoz nincs hitel.
de meg akarom venni a gyüjtöi kiadást 20 ezerér és csak hitel jó, 36 hónapos futam idővel lehetöleg ön erő nélkül. -
Loco #6276 Kilóméter hosszú egyenesek az autópályán. Az eddigi térképek változatosabbak voltak. -
Robi546 #6275 Az jó. :D Ha elérhető lesz itt szlovákiában is Season Pass edísön akkor jó lenne azzal megvásárolni,de gondolom ez a játék megjelenése után később érkezik,nem ? -
mester1987 #6274 Mi amúgy a kérdés, hátha tudok benne... -
#6273 Valaki? (Rayden02?) #6235 -
mester1987 #6272 Season Pass-al jobban jársz, mert töredék áron megkapsz minden DLC-t. -
#6271 És ez amcsiban tényleg ki van írva börtönök mentén lévő utaknál hogy stopposokat ne vegyél föl :) -
Robi546 #6270 Ja,értem akkor bocs,azt nem tudtam. -
mester1987 #6269 Sose volt GTA-ban GOTY, max Season Pass. -
Robi546 #6268 Normális válaszokat várok. -
#6267 Öööö -
Robi546 #6266 Hali!
Valamit lehet tudni arról hogy a PC-s megjelenésnél lesz elérhető "Game of the Year" edition ? Előre is köszi a választ. :D -
#6265 a négyben még sajna igen, de a kiegekben már nem! :) -
mester1987 #6264 Mondjuk az se véletlen így utólag hozzászólva, hogy majdnem mindegyik GTA eddig májusban jött ki PC-re, kivéve az uccsót. Bár az is lehet, hogy mindig ekkora lettek kész vele.