27719
-
#6223 -
mester1987 #6222 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#6220 már stoppoltam a srácot!
priviben azt ígérte, nekem is beletol 2 kilót a masinába... !
(olyan kis intellektüell, egyből szimpi volt) -
#6219 mindkét csaj szúrható :) -
#6218 wow. leszek a barátod. -
mester1987 #6217 ...ja, hogy az intellektuális, oké :) -
mester1987 #6216 Wade az kit fog alakítani? -
#6215 Érdekes karakterekből úgy tűnik most sem lesz hiány
5 új karakter, névvel, foglalkozással, conceptben:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
mester1987 #6214 Ennyi ;) -
W aWaW Wah #6213 én azt mondom nektek gyerekek egyszer van ilyen 4 évben, hogy kijön egy GTA aminek azért van neve a játék-iparban, és kiderült most a fejlesztési költség is, ami egy filmrendezés költségeivel vetekszik, én azt mondom ne sajnáljátok a lóvét a gépbe, én most 500 ezerért rendelgettem alkatrészeket, először kételkedtem, de a számok meggyőztek, hogy ennyit költenek fejlesztésre, és én 500 ezerért megkaphatom azt az élményt, amin 4 éve dolgoznak, és csodás munka, legjobb játék, ennyit megérdemel, hogy minden maxon fusson és lehessen élvezni.
aztán ha kiderül majd (jövőre) az ajánlott gépigény lehet lesz megint egy kis gépfejlesztés, mondhatni GTA ra szabom a gépem. -
W aWaW Wah #6212 jajj hagyjátok már ezt a baromságot, hogy nem fontos a grafika, igen is legyen igényes egy GTA grafikája, és ha hiba van valahol nem el kell fordulni hanem igen is felírni a kis noteszba, hogy ezt ki kell javítani.
ha előkerül a grafika mindenki gyorsan felkapja a kezét és mutatja hogy neem neem a grafika az kit érdekel hogy meri valaki felhántorgatni hogy hiba van benne, sokan pedig inkább csendbe maradnak, ők az okosak, de valakinek ki kell állnia az igazság mellett, hát itt vagyok én.
a második legfontosabb elem egy ilyen játékban a grafika a történet után, de semmi gond, ez a GTA V grafika teljesen rendben van, PC-n még kicsit szebb is lesz full max ra állítva mindent max élsimítással mint a bemutatott konzolos képeken.
de aki azt mondja, hogy már az is mind1 neki ha San Andreas szintű grafikával jön ki az nem ért hozzá, vagy csak reménykedik benne hogy úgy jobban fog futni a gépén.
-
mester1987 #6211 Nem volt azzal semmi baj, az hogy nem noire-központú az meg már csak kritikus kérdés, volt benne multi + sok játékmód, DLC-kkel. Egy korrekt játék lett. -
#6210 16x FSAA-val nem is fogsz látni recét:) -
#6209 Azért az már kicsit ciki lenne,lehet hogy csak te vennéd meg.Abba a korba tökéletesnél is jobb volt,de ma már azért haladni kell a korral.. -
#6208 SA grafikára se morognék ! -
#6207 és bejelentenék h megint csúszás lesz :))))))) -
#6206 1hét és kiürül minden! :) -
#6205 ilyeneken témázni bazdmeg,kit érdekel komolyan?:) ekkora tartalmú játéknál még ennél rosszabb grafikát is simán elkéne nézni,hihetetlen amit kihoztak belőle minden téren,nem hogy örülnétek és várnátok aki konzolra várja annak már csak 1 hét,én személy szerint nagyon várom és totál megvagyok elégedve vele már most:) -
#6204 ég és épület tetejéne találkozása - látsz recét? nem -> így vagy úgy belenyúltak :) (de lehet csak kissé a minőségen butitottak) -
#6203 Hát a recéket elnézve, szerintem simán lehet ingame, sőt annyira nem is szép az a kép!
-
#6202 ok, nem fotóbolt, de hogy ez nem 1:1 ingame, arra nagyobb összeget is tennék :) (és ha meg elveszteném - nagyügy, legalább megkapjuk a generácio legszebb játékát ;) ) -
#6201 és akkor mit kapsz? mert nem a ténylegesen befolyt összeget
vond csak le a nagyker, a kisker, a konzol royalti árát és máris max 30$-nál tartassz ... -
#6200 Ha igy nézed,nagy felbontásba,és még zoomot is nyomsz rá,akkor látszik hogy nem -
#6199 kár hogy feljavítják fotóbolttal... -
#6198 Új képek!!!! -
#6197 Milyen jól megcsinálták -
#6196 "a játék lehetőségeit egy 49 négyzetmérföldes területen élvezhetjük."
Nos, végeztem egy hasonlítást a 3 játék területének nagyságával, Just Cause 2, Far Cry 3, GTA V.
49 négyzetmérföld=127 négyzetkilométer.
Just Cause 2: 1025 km²
Far Cry 3: (kb. a szárazföldi területtel számoltam. szigeten-csoporton kívüli óceán nem annyira érdekes a cápákon kívül. Kivéve az északi és a déli sziget közötti óceánt! Ez benne van a számításomban. igaz, nem négyzetalapú a behatárolása, de a "A" oldal ~5 km, a "B" oldal. ~5,6 km. Így Össz. ~28,5 km².
GTA V: 127 km²
A Just Cause 2 területében semmi nincs. Nincs élet, ezért kihúzva.
Far Cry 3:~28,5 km²
GTA V:127 km²
GTA V a nyertes a 3 játék közül. Far Cry 3-ban ráadásul nincsenek repülő járművek. (csak a Glider) ezért GTA V bónusz pontot kaphat.
Más játékokat nem ismerek, (nem jut eszembe) melynek a nagy területével lehetne összehasonlítani. -
ratgab #6195 Ott is megvoltak az okok, hogy miért alacsonyak az eladások... -
#6194 60 Dollár az ára minden konzolra
250 Milliót ossz el 60 -val -
#6193 nem csak a gta-ra gondoltam :) -
mester1987 #6192 Pl. A Max Payne 3 se lehetett 50 forint, mégis nagyon alacsonyak az eladások és mellesleg ismert is. -
#6191 GTA-nal nincs rossz időpont, mert minden kiadó eltakarítja az útjából a maga játékát :) -
#6190 Ha valamit nem vesznek, attól még nem biztos, hogy szar :) Elég, ha pl rossz időpontra időzítik... -
#6189 Aki ennyi pénzből szart csinál, azt temessék is csak el:) -
#6188 ekkora pénzek egy bukta esetén szépen maga alá temethetnek egy-egy studiot .... :/ -
#6187 Az SWTOR is 200 felett volt és a mostani Tomb Raider is 100 felett. -
#6186 jó az inkább kicsi legyen de jól kidolgozott, élvezhető. -
nú #6185 Azért még mindig vicces, hogy lényegében egy Szeged és kis vonzású külterülete mérettel van dolgunk, miközben az egyik legnagyobb városról van szó a világon. :D -
ldavid #6184 milyen nehéz lett volna metrikusra átváltani... (kb. 127km2)