27719
-
#6343 Egyetértek :) -
#6342 Aki azt mondja hogy kicsi lesz,az vagy hülye,vagy vak -
Ez a videó bemutatja hogy mekkora is lesz igazából a GTA V mapja.
Amúgy ez a map hivatalos? -
#6340 bocsi de nemtudom mit eztek ezen a codon,űrben lövöldözés kutya leszed egy helikoptert...szánalom és erőltetett.nem vagyok BF-fan sem én nemjátszom egyikkel se de azért ez már vicc kategoria -
#6339 Én a multijáért veszem a BF4-et, a 3-al is levagyok amai napig, nekem megfelel és jó kikapcsolódás. A Watchdogs-ban ha lehet majd szabadon barangolni a küldetések után is bérmerre és lesz legalább egy GTA4 nagyságú map, akkor nekem jó lesz az is. -
#6338 csillogó lövöldéknél maradna, én várom az új COD -ot is, úgy, hogy a Modern War. volt az utolsó rész amivel játszottam,
...elég hangulatosnak tűnik az új videóból -
#6337 Watch Dogs zseniális lesz, de messze elmarad szerintem stíluson belül a GTA V-től, BF4-el meg össze sem hasonlítom... 4-5 óra lövölde csillogó köntösben, teszem hozzá várom azt is, de nem említhető egy lapon :D -
#6336 Nekem nem sír a szám, mert bírok várni akármennyit, sőt ha meg se jelenne PC-re akkorse dőlne össze a világ. Jön a BF4, Watch Dogs, jövőre The Crew szóval van/lesz mivel játszani. -
ktomi22 #6335 rgh-n nem hiszem hogy gondot okoz -
ktomi22 #6334 ha "csak" olyan lesz a graf mint gta 4 ..az már teljesen elég.. persze.. hulyeseg azt mondani hogy "a grafika nem lenyeges" .. mert ezigy teljesen nem igaz.. viszont tok korrektul elvezheto.. ha olyan lesz mint az elődje (persze nem tudnak olyat kihozni mint majd next genbol vagy PCn..az a hulye aki ezt allitja) de fogjad mar fel.. hogy ha a grafika meguti a szintet onnantol mar nem szamit.. es nagyon is meguti azt a szintet mar igyis.. es mibol huzzanak ki penzt ha nem konzolbol? .. megtehettek volna azt is hogy majd csak nextgen cim lesz meg PC.. de akkor egy rakas lovetol esnek el..
most azert sir a PCsek szaja, .. mert kiadjak erre a genre is.. hamarabb mint hogy ok jatszhatnanak vele.. krdem en minek? ki akarod probalni veszel fillerekert 1 hasznalt boxot.. ha meg nem, akkor nyuszitesz a sarokba még egy fel evet PCs megjelenesre varva..aztan vered a nyaladat, hogy pcn szebb a graf..
(megjegyzem PC párti vagyok.. ) -
#6333 Csak nem warez verzsönről van szó? mert ha igen, akkor kell új flash a játék miatt, ha utoljára talán Modern Warfare 2-nél volt flashelve? -
#6332 RGH...
Hol olvastad am? -
#6331 Új védelem van az xbox360 verzió, 2. lemezén....várhatunk még.... -
#6330 Ez tényleg így van -
#6329 "Filght School" -
#6328 és? -
#6327 GYEREKEK A gta 5 ÁLLÍTÓLAG CSAK AZ ELŐRENDELŐKBŐL MEGHOZTA A BEFEKTETETT ÖSSZEGET -
#6326 akkor mer min futnak azok mi?meg a képek?tök hülyék vagyunk akkor igen meg akik már tesztelik újságírók,ők mér nem mondták hogy kamu volt a dolog?hagyjuk már hagyjuk már. -
#6325 2013 december bejelentik nextgenre.
2014 március GTA V Next a nextgen konzolokra egybe gyúrva az első, kissebb DLC-vel.
2014 nyár bejelentik PC-re.
2014 október PC-s megjelenés.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#6324 Ne mondjad már nekem, hogy te azt beveszed, hogy azok a videók xbox-on vannak? Ennyire buta bazd ne legyél már. Keress rá GTA 4 grafika összes hasonlításokra, meg fogod látni.
@Master91: szerinted fél percenként nézem ezt a topik, az olyan lényegtelen hsz miatt mint most a tiéd, nem igazán szoktam. -
#6323 Túl nagy hülyeséget nem álmodtál, mert a videókból is az jön le hogy a régi konzolokon okádék lesz a grafika El ne kezdjetek szídni, de lássuk be, hogy így lesz -
#6322 amúgyn em tudom miért de pont a GTA 5 ről álmodtam, hogy xboxon játszottam vele (ne kérdezzétek miért sose volt xboxom), és tiszta rece volt az egész a textúráknál. -
#6321 Talán a ~140 millió potenciális, fizetésre hajlandóbb játékos miatt? ;) -
#6320 hát nemtudom neked mi a gagyi azon a grafikán amit mutatnak,mindez az ősrégi xboxon meg ps-eken fut.csak fáj nektek hogy nem jön pcre egyből ez a bajotok:) -
#6319 naneee :DDD
ez így kora reggel ütött :D -
#6318 Hányszor lett már meg beszélve hogy miért nem hozzák azonnal PC-re.. -
#6317 PC megjelenésről gondolom semmi információ nem volt eddig. Nem is értem miért nem jön azonnal PC-re, kíváncsi leszek mennyire butított grafikán fog menni a játék az ősrégi Xbox-on... Nem tudom minek erőltetik. -
#6316 Gondolom olyan lesz, mint LC-ben a "művészszínház", meg a kabaré, hogy pár perces műsorból lesz egy pár darab. Gondolom itt is majd betolnak valami művészmozit, ahhol a béna "vinewoodi rendező akarok lenni" emberkéket fogják kifigurázni. :) -
Cinema, mekkora lenne teljes filmet nézni....:D
-
mester1987 #6314 Arra szavakat nem lehet találni, nagyon bugyuta egy ötlet volt. -
RYO21 #6313 Németországban gondolom, a játékbesorolásról és a hónap nevéről. -
#6312 hol ? :D -
#6311 Nálunk így emlékeztetnek ,hogy már nincs sok hátra :
-
#6310 Ez komoly??XDDDD ugye nem -
#6309 Azért kivi leszek, biztos mindenki Trevort terelgeti legelőször :D
-
#6308 Az biztos...:) -
#6307 lol bazd+ xd -
#6306 ha már most elkezded a hitelfelvételt, nem lesz boldog a felnőttkorod ... -
#6305 Ha azt vesszük, hogy a videókon milyen baromi nagy volt a sivatagos terület, itt a térképen meg hogy eltörpül...nem semmi :D -