27719
  • Versace26
    Igazán nem lehet okunk a panaszra méretileg..
  • Rayden02
  • Coral Springs
    Manapság plázában aludni a trendi, dőlj le te is ott egy padra. Amúgy mi van akkor ha egy-két nappal később jutsz hozzá ?
  • Coral Springs
    Ezekkel az "új infókkal" én már úgy vagyok, hogy az elmúlt 1 évben mindent láttam, olvastam, nagyjából megtudtam milyen lesz a műsor, azt innentől kezdve már nem érdekel. Arra való egy játék hogy felfedezzed, játsszál vele, nem arra hogy a média a szádba rágja.
  • Coral Springs
    Anno leginkább én is azért fejlesztettem gépet, hogy majd a GTA IV -et teljes terjedelmében élvezhessem. Bár én 300K -ból kijöttem monitorral együtt. Most ez a gép már két éves, és még egész jónak mondható, ha majd viszi az V -öt is akkor többszörösen visszahozta az árát.
  • cSuwwi
    a gta nem egy fps, konzolon is élvezhető
    mondom ezt úgy, hogy ős pc gamer vagyok, a gta4 miatt vettem egy boxot anno, azóta is megvan és teljesen jó rajta játszani (fps kivételével, rts meg ugye nincs rá).
    most ez kicsit szerencsétlen eset, hogy pont a konzol generációváltás előtt jelenik meg, az új konzolokra ha kihozzák (biztos) sokkal szebb/jobb lesz.
    a box max. 720p-t köhög ki (és felskálázza), lesz szájtátás de nem a grafika miatt, bár ha hozza a IV szintét (és fogja) akkor szép lesz
    aki nem bírja ki úgyis vesz egy használt konzolt és tolja azon, nem vészes már az áruk (januártól pedig még olcsóbb lesz ha sokan cserélni akarják, és fogják)
  • Vraaanyek
    Tervezőmérnök vagyok, szimulációk miatt kellett ennyi ram, most tervezünk több ismerősömmel egy saját tervező céget indítani...
    Játékok nyilván nem éreznek különbséget 16 vagy 8 giga közöt :D
    Én mindig is kizárólagos PC játékos voltam, de a mai napig vágyom rá, hogy egyszer megszeressem a konzolt, mert alapvetően, mint a technikai fejlődés vívmányát, borzasztóan támogatom, de egyszerűen nekem az ereimben is bill+egér irányítás folyik :D :D
    Jót hülyültem pl. COD:MW2-vel anno öcsémmel, egész ügyes is lettem, de nem térített meg, nem ugyanaz... nem olyan...."bugyutácska" karokat húzogatni az ujjammal, hogy folyjon a cselekmény :P
  • Kongy
    nem, megnéztem. nem lehet személyes átvételt kérni..
  • Kongy
    Nem lehet... vagy igen?
  • arty
    pécén nem éreznéd ugy, mintha melóznál játék közben? (bill+egér)
  • Snexi
    meg lehet azért szokni,szerencsére tps-ek már viszonylag kézreállnak konzolon.Viszont emlékszem amikor életem első gamepados élménye az uncharted volt,kb 1 évre elvette a kedvem attól, hogy bármit is játszak rajta :D
    mondjuk a gta esetében a gamepad azért is előnyösebb mert az autókat sokkal precízebben lehet vele irányítani
  • tipitmi
    16 giga ram?
    Az még elég lesz a GTA VI-ra is.
  • SpeedXHUN
    nem lenne egyszerűbb, ha előrendeled és azt írod be, hogy a helyszínen veszed át?...
  • SpeedXHUN
    most nézem elég durva géped van, durva lenne pc-n
  • Vraaanyek
    Esküszöm úgy érzem magam ettől a konzolos megjelenéstől, mintha kaphatnék egy ferrarit, de csak madzaggal kormányozhatom...
  • Kongy
    Nem tudjátok, hogy Szegeden lesz-e az 576-ban éjféli nyitás a megjelenéskor? Csak mert nem akarok lemaradni róla, és lehet másnap reggelre már nem lesz :D
  • SpeedXHUN
    Jól teszed,én ps3 ra veszem,februárban vettem 50% ban a gta 5 miatt:)
    Biztos lesz pc re is,csak mikor:(
  • drop
    hát az jó lesz
  • ldavid
    konzolra.

ha kijönne hamarabb a warez (meg amúgy is), innen törölni fogok minden spoileres és konzolos hozzászólást. van hozzá külön topic.
  • drop
    pár uj info a online részböl
  • SpeedXHUN
    Ez a játék kész.... 1 hét.. se:D
  • tommygear
    olyan lesz mint a max payne 3 1:1
  • ldavid
    soha nem is volt - csak valami hülye kitalálta
  • lamyal
    én azt nem értem hogy a suliba is mindenki dicsekszik hogy psp je an plajstatinja van meg pc je van minden játékkal játszik honnan van egy iskolásnak annyi pénze. gondolom a szüleik megveszik nekik
  • lamyal
    igen kitaláltad se sokak szerintem egelőztem a koromat kortársaimnál értelmesebb vagyok anya szerint. nem mindenki engedheti emg magának a 20 ezres ki adásokat, az egy havi pénz általában de hitelre ki lehetne könnyebben fizetni. nem mindenki gazdag tudod én szegény családba születtem és nekem nem veszik meg
  • Csacsi
    Én csak aztnem értem, hogy 18 év alatt(vagy szellemi szintben), hogy játszanál a GTA5 játékkal, mikor ez a játék felnőtteknek készült?
  • Versace26
    A kis szigettel mi a helyzet?? Nincs is az elvileg hivatalos térképen???!!
  • tutituti
    aztahétszázát!
  • MerlinW
    "Grand Theft Auto V release date (Spain): September 17, 2013"
    Egyébként, ha nem is kamu, nyugaton pár üzletben van személyes elővásárlás is a korai limitált termékszám miatt.
  • Rayden02
  • lamyal
    hah na persze ilyet nyomtatok otthon én is
  • Rayden02
    ""Ladies and Gentlemen this is not a Pre-Order""
  • Versace26
    Itt is van pár új kép,és egy Angol cikk.Aki tud újdonságot leforditani,az beirhatná spoilerbe
  • JaSoN HuNTeR #6349
    Jó nagy féregség.
  • Malakai
    Heh, fennakadnak azon, hogy sziget, minden GTA város egy-két szigeten van, SA-ban is három sziget volt... -_-
  • drop
    nézd meg
  • ntex
    Petíciót indítottak a GTA V PC-s verziójának kiadása ellen... Miért vannak ekkora f*szkalap troll emberek? :)

https://www.change.org/en-CA/petitions/rockstar-games-dont-make-a-pc-version-of-gta-v

http://www.gamesreviews.com/news/09/petition-launched-prevent-pc-version-gta-v/
  • antiqueA
    Arról lehet már tudni valamit, hogy az online játék mit fog nyújtani? Mi lesz benne a cél? PvP vagy PvE tartalom lesz inkább? Stb...
  • Rowlend
    Senki nem mondja, hogy kicsi. Azt mondják, hogy nem elég nagy. :)