Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Büdös Bohóc
Hát remélem olyan faszságok nem, mint az SA-ban

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Bronx South
"Nemzeti gárda". De még szép hogy visszatér a katonaság, és még nem is mutattak videót az 51 -es körzetrõl. ááá mi lesz még itt 😄

Bronx South
Azt a léghajót miért kéne kiemelni, miért akarnád vezetni ? Valószínûleg csak egy látvány elem lesz, ott fog körözni a belváros felhõkarcolói körül. Ha magassági levegõre vágysz majd akkor lesz pár repülõ, helikopter azt hiszem. <#eljen>

Büdös Bohóc
Elvileg visszajön a játékba a katonaság, csak úgymond a nemzetõrség vagy milyen égisz alatt 😊 (national guards?)

vk90
Jókat írsz, tényleg jó lenne, ha nem egybõl jönnének újból elõ a rendõrök, meg fõleg hogy csak úgy gyalogosan megjelenik egy hadsereg.
Remélem lesznek benne katonák is 😄

Capcom is the best!

Büdös Bohóc
te kb a 100-adik vagy aki errõl beszél itt 😊

muHaHaHa
És a léghajóról miért nem írnak benne?
33-34 jelenetnél, mikor a repcsi elszáguld és bejön a GTA felírat,
a "theft" szó elsõ "t" betûje melett ott van a léghajó, remélem lehet majd vezetni<#nevetes1>

Büdös Bohóc
nem a fizikáért, a dinamikus animáció szintézisért és ja félig a karakterek fizikát követõ animációjáért volt felelõs.

Büdös Bohóc
ha nem látsz változást, akkor kérlek menj el szemészhez <#wilting><#wow3><#wow3><#wilting><#wilting>

Itt egy minden apro részletre kiterjedõ trailer elemzés, ami sok mindent megválaszol.

Link

RiCSi1234
A GTA IV szürkesége után, kifejetzetten tetszik ez a sok szin.. ami a trailerben van!

GTA V (*.*)

remélem végre normális random generátor lesz benne, és nem lesz olyan hogy amelyik kocsiba ülök minden második kocsi ugyanolyan lesz a forgalomban, a másik meg taxi... mert ez a 3 óta így van...
jó lenne végre ha nem lenne végtelen rendõr, vagy legalább ne 5 méterre tömegével teleportáljanak, és tényleg legyen értelme agyonlõni egy rakás rendõrt ne legyen 2 másodpercen belül ott ugyanannyi.

idióta szinte mindenki által gyûlölt marhaságokat ki kéne hagyni, de félek hogy megint lesz lowrider táncoltatós küldetés, vagy valami hasonló baromság.

Valamelyik idióta fejlesztõ dilijét is vissza kéne fogni, mert ha kitalál egy új tetves fegyvert egy rakás küldetésben azt kötelezõ használni, még azokban is ahol a legrosszabb választás a fegyver (pl sticky bomb a gay tonyban).

Azt a kibe.... live fost tõlem rakják be az ikszbokszos változatba, de a pc-s változatból takarodj... meg a szoci klub is.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Master91
Ezért nem nagyon spekulálok 😄
Bronx South
Most egy évig kapjuk majd folyamatosan az infó cseppeket, mire kijön a játék minden fõbb dolgot tudni fogunk majd.

tommygear
hát minden kiderül 1 év múlva 😊
tommygear
<#wilting>
euphoria a fizikáért felelõs a játékban, RAGE futott a gta 4 alatt is
Bronx South
Azt olvastam régebben hogy a Max Payne 3 a Rage 2.0 -át fogja használni, ami már egy csiszolt változat, és hogy a GTA V -is szintén azt fogja használni. De utólag olvastam Euphoria -át is, meg a wikin is írnak róla. <#nemtudom>

Bronx South
A pletyka San Andreasról, és a több karakter irányításának a lehetõségérõl, ugyanattól a névtelen forrástól származik, aki adta a Kotakunak az infókat, ez volt a legelsõ megerõsített pletyka a játékkal kapcsolatban, és eddig az hogy San Andreas lesz a helyszín teljesült. És mivel az informátor azonos, 100% -ig biztos vagyok abban is hogy több karaktert lehet majd irányítani, és ezt valamennyire a trailer jellege is alátámassza.

ScarY MAN
az euphoria motor teljesen más.

A Rage engine meg a játék motorja, a Rage mint az ID jateka meg az ID tech5 motort használja. na a végén már én is belekavarodok. 😄

...

berczely
Rage azaz ID Tech 5 motor GTA V alatt? WTF? Nem az Euprhoria motor lesz alatta, mint a IV-ben csak csiszolva?
Trailer alapján egy az egyben GTA IV motor!

Bronx South
Snexi
felizgultam

tommygear
azért ezt a többkarakteres dolgot is kezeljük pletykaként egyenlõre 😄
tommygear
valami pletyka ment arról, hogy a Leeds fogja, a pirosak azok kik is??
Csak volt azon a nadrágon egy slicc 😊

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

csak tudnám hogy volt ez hihetõ,izgalmas és biztosíték kiverõ teljes ruházatban imitálva😊))
Rayden02
Azért egy újabb rejtett hot coffe mód nagyobbat ütne!

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Master91
Vagy mint egy Star Wars Empire at war, hogy oda utazunk a bolygóra, azt Attack, csak itt negyedekre van fel osztva a map, nem? <#szomoru2>
ebbe is lehet majd müfasszal csapkodni az embereket? meg ebbe hol van Professor Genky?

SIMS és stratégiai játék lesz,Tommy ül az asztalnál ,elõttünk lesz egy várostérkép és párhuzamos küldetések párhuzamos szereplõkkel<#hehe>
Bronx South
Nekem még mindig az a elképzelésem hogy az öltönyös csávó az Tommy Vercetti, és elmondja a sztorit arról hogy befejezte elõzõ munkáit Vice Cityben, változni akar tervezget, és ide költözött Los Santosba.
Majd a szövegelés valahol ott fejezõdik be ahol az öltönyös csávó nézelõdik, elmélkedik, pont mint ha õ mesélné a történetet. A szöveg befejezõ hangulatvétele is fontos, ide jött, változni akar, de még is cinikusan kezeli a család, és a gyerekek fogalmát.
Tehát a változásból tulajdon képpen nem lett/lesz semmi, fura is lenne ha nem jött volna közbe valami, és egy családapukát kéne irányítani. <#hehe>

Mindeközben a videó bemutat számos más karaktert is, hogy hogyan, és mit csinálnak Los Santosban és környékén. Ez nálam mind arra utal hogy az öltönyös ember (Vercetti) valami vezetõ szerepet fog betölteni a játékban, mint egy milliomos aki elõzõ munkáiból magát megszedve, ide jött új befektetéseket keresve.

Szerintem õ lenne az a góré majd, aki összeköti az összes karaktert, de igazából még mindig nem tudtam teljesen elképzelni ezt a többkarakteres dolgot hogy hogyan, és nekünk kit is kéne majd irányítani.
Az is lehet hogy játék közben tudjuk majd váltogatni hogy mikor épp kivel akarunk játszani, és mindegyiknek meg lesz a külön sztorija, fõküldetései az öltönyös ipsétõl, továbbá mellék küldetések felhozatala.

Rayden02
A gtaforums-on azt írták,hogy a rage motron csiszoltak,és még szerintem fognak is az elkövetkezendõ idõben,most már csak arra lennék kíváncsi hogy ki fogja eme szent grált portolni!

Leeds esetleg?

A North portolná az lenne a legjobb!<#zavart1>

Viszont õk ne,könyörgöm!<#boxer>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

tommygear
hova húzzák még a gta 4-et a 2 dlc után? kit érdekel a szám ha kapunk egy isten játékot? egy jól bevált viszonylag új motort meg minek lecserélni?
amugy vki rájött már, hogy ez mitõl számozott rész? mert a gta-knak a számozott rész azt jelenti, hogy vmi forradalmi változás, grafikai motor csere stb... van. de itt nem nagyon látok ilyet. simán lehetet volna GTA IV: San Andreas a játék címe

tommygear
de hamegnézed a trailert eleve rájössz 😊
Rayden02
Pont ezt írtam az elõbb!Pontosan!<#hawaii>

San andreas elsõ trailerjében is csak los santos volt.

Rayden02
Én szerintem a R* majd szépen odaadagolja a videókat várasonként szép sorjában, ugye most volt los santos,ezután majd jön a San fiero,meg a las venturas egy-egy videója!<#whatever>

Büdös Bohóc
és lehet, hogy pl a gyerek fog majd bosszút állni a történet második felében és õt irányítjuk, ahogy említették is, hogy több irányítható karakter lesz 😊

és tényleg ellentmondásos lehet pár bevágás, mintha tényleg akár több idõsík lenne, de azt meg végleg kizártnak tartom, hogy ha egész san andreas benne lesz a játékban olyan részletességgel, mint a iv, hogy 2 külön idõsíkon teljesen külön stílussal kidolgozott világ legyen külön autókkal... teljesen más reklámok ruházatok stb kellenének

BoneDragon
Akkor valamit félreolvastam itt. 😊

wollnerd
<#worship>
Hallássérült vagyok. 😞

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

tommygear
miért játszódna a múltban? ez a jelenkor
Büdös Bohóc
szerintem többet dumál arról a trailerben, hogy a gyerekeivel mi lenne meg õ mit akarna, mint hogy csak egy szimpla álom lenne a részérõl, akkor max 1 fél mondat erejéig említené a monológ, hogy "na majd ha lesz család meg gyerek", de igazad van azt konkrétan tényleg nem említi

de más dolgokat sem említ a hang és a kép sem, mégis megy a különféle összeesküvés elmélkedés 😊

BoneDragon
Lehet hülyeséget mondok, de ha a múltban játszódik akkor nem a vice city-ben lévõ csókának az apja dumál?

Rayden02

Rayden02
Lehet itt majd!

Master91
Azt se írta senki, hogy családja van. Tervezi az biztos, hogy gyerekei lesznek, de nem derül ki hogy sikerült e neki.
Master91
Megint meg kellett néznem. 3x. Marha jó a zene hozzá !
Büdös Bohóc
ami egyébként a sok vájtfülûnek fel se tûnt az pont az, amiket elmagyaráz a fószer... minden szar képkockát végigpáztáztak, de arról senki se írt semmit, hogy érdekes módon most egy olyan embert fogunk irányítani, akinek családja van, mármint nem anyuka, nem unokatestvér...

feliratos trailer, ha kell valakinek