27719
-
#6504 ok,befejeztem! -
#6503 te mit keresel itt? jövő őszig ne lássalak :D -
SergioAmigo #6502 fáradj át a Bu*i konzol topicba :D :D -
#6501 Ahelyett, hogy ez a gyökér szarakszik az Instagrammal meg tekeri magának a spanglikat...nyugodtan feltölthette volna már valahova. Kit érdekel, hogy betépve csinálja ezeket a szar pár másodperces videokat vmi szutyok telefonnal... Mondjuk letölteni se lenne egyszerū nem hogy még játszani amikor meló van egészen hétfōig... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#6499 nálam egyik se videó. de egy kulcsszó megoldotta a kérdésem a youtubon. -
#6498 -
#6497 ITT
A korábban belinkelt instagram oldalak fiókjait már valaki meghekkelte! -
#6496 hol vannak a videók? -
#6495 Mindhármuknak FIB.
Michaelnek a családja, mármint csomó gondot fognak okozni.
Franklinnek sok: bandák, dílerek, stb.
Trevornak az egész világ :D -
ktomi22 #6494 ujvedelem nemhiszem h. problema az RGH nak :D -
Robi546 #6493 Amúgy én még kíváncsi leszek arra is hogy milyen "ellenségek" lesznek a játékban. :D Gondolok itt arra: San Andreasban,Vagos,Aztecas,Ballas,Triad,Yakuza,stb... Na és itt ? :D -
Robi546 #6492 Az igaz,de figyeld,1x csúszott,Euro Truck Simulator 2 meg így volt: 2011 Augusztus,2011 December,2012 Április/Május,aztán 2012 Augusztus majd végül 2012 Október lett belőle,Rockstar meg így: 2013 május helyett 2013 szeptember,és ennyi. :D -
mester1987 #6491 Azért az, hogy ilyen a világ, picit erős. Inkább csak elveszett aki ennyire buta. -
#6490 A következő hsz-em felülírta az előzőt:) Ilyen buggal sem találkoztam még itt:) -
MagyaR #6489 Még az is lehet, hogy konkrétan köze van hozzá a rockstarnak. Még jobban felcsigázzák megjelenés előtt a népet :D.
Amúgy ők csinálják a legjobban. Nem mutatnak kb. semmit a játékból, azt még jó, hogy mindenki meg van veszve :D. -
#6488 Ha van, ha nincs, nem szabad elhinni a sok "csalódtunk a közösségben, mert nem tartja tiszteletben a blablabla" szöveget:) Mindenki tudja, hogy attól a pillanattól kezdve amint elhagyja az irodát a lemez, a tartalom bármelyik pillanatban felütheti a fejét a neten. Ez teljesen normális, ilyen a világ. -
mester1987 #6487 Vagy jobb védelem a következő játékuknál... -
mester1987 #6486 Azért ez elég szar lehet a Rockstar-nak, hogy ilyen lazán a neten kering a videó, amit fel tudtak törni, a megjelenésig meg majd 1 hét van hátra.
Legalább annyi esze lenne, hogy NEM OSZTJA MEG...utána meg sír, ha Online Pass/SecuROM 7 atyaisten védelem van rajta... -
#6485 állítólag újvédelmes, szal talán mégis ;) (nameg a ban....)
Robi: gta5-öt is halasztották, ebbe már én is beleszaladtam :D -
#6484 Ez így nem teljesen igaz...ez a játék alapvetően májusban jött volna ha minden igaz. -
Robi546 #6483 Az igaz,ha úgy optimizálnák mint a Just Cause 2-őt,nekem abban is tetszett a grafika,árnyékok,minden és lagg mentesen futott,szépen,de Rockstar Games-ben általában nem szoktam csalódni,bejelentették Szeptember 17-re és tényleg akkor jön,nem mint az Euro Truck Simulator 2,bejelentik 2011 Augusztusra aztán 2012 Októberben jelenik meg. :D -
#6482 Hát boxra nem kell olyan sokat várni
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#6481 meg kell várni, min fut jobban ... -
Robi546 #6480 Gondolkoztam már rajta,jó lenne karácsonyra egy XBOX vagy PS3 :D PS3-al még nem játszottam de inkább XBOX párti vagyok (bár lehet azért mert csak PS2 -n meg XBOX-on játszottam),szóval majd meglátom. :D -
ktomi22 #6479 nekem ha nem lenne boxom .. akkor nem varnak pc megjelenesig..inkabb vennek boxot hasznaltan :D -
Robi546 #6478 Nekem is az tetszik! :D De az még semmi,ott pár sport motort lehet tuningolni,állat lesz. :D Kipufogó,váz,tükrök na meg a "Turbo" a motorra azért durva. :D :D Állat lesz! Én se nagyon szokok vásárolni játékokat de amint bejelentik PC-re ezt meg fogom rendelni,pénz már meg van spórolva,megérdemlik a Rockstaros srácok! :D Boxom/ps-em meg nincs ezért várom a PC-s megjelenést. :D -
#6477 Na pont nem. Szállítási cím, plusz számlázási cím is volt. Kicsit hülyén van megoldva, de mind1. -
#6476 Amúgy:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#6475 Hogy ki tudják állítani a számlát? -
ktomi22 #6474 koszi -
#6473 Ja, látom, elő is rendeltem XD én voltam a hülye. -
#6472 Én úgy tudom hogy külön!
link -
Loco #6471 A legjobb: Dinka Akuma :) -
#6470 Ma rendeltem tőlük a FIFA14-et. A következő képernyőn lehet választani a személyes átvételt. -
ktomi22 #6469 ilyen konyvet hol lehet majd szerezni? :D remelem nem a collector edísönhoz jar.. hanem kolon is megvasarolhato -
Loco #6468 Pff, ez k. jo lesz
Kar, hogy egy huszeves nokiaval fenykepeztek :) -
#6467 Igen, és akkor minek kell megadni szállítási címet? XD Mondd már meg kérlek. -
#6466 Ezaz Imars :D -
#6465 feltöltés alatt mi? :D