Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl. a GTA IV -ben küldetésekre vagy taxival, vagy metróval mentem mert féltem attól hogy eltûnik azaz autó ami már a játék eleje óta megvolt (Idõvel amúgy nyoma veszett 😄). A haverokat, és a qrwákat meg saját autóval szálítgattam. 😄
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
I met God. She's black
Bár persze mint logikus is, ne menjünk már saját kocsival bûnözni, mert megtalálnak hamar... 😄
Jó ötlet lenne egyébként, ha a kocsit köröznék amivel járkál az ember és rosszat csinál, akkor máris jobban vigyázni kéne rá... 😄 Vagy táblát cserélni ugye. A körözési módszer ami eddig volt meg kb jó, de a kocsi cserének semmi értelmét nem láttam... Elvileg ha átültél más kocsiba az változtatott volna a helyzeten (kajak ilyen leírást is láttam valahol), de hát bazz, ugyanolyan távolságon belül ugyanúgy kiszúrtak a rendõrök... Legalább lett volna valami kis random vagy valami benne, hogy elmehessek észrevétlenül egy rendõr mellett más kocsival, ha nem veszik észre, hogy elloptam...
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
#1155 sublimaze: nem sok, tommy 51-ben született a gta wiki szerint
@#1145: Jah, aztán a játékosok nagy része anyázna, mert nem tudná mitõl megy lefele a pénz (mégha korábban ki is írta a játék). 😄
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Egy ilyen játék összerakása után ezek az ötletek már csak apróságok...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
@ldavid: Este/holnap lehet én is összeütök egyet.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
és nem igazán lehet elbaszni.
Bár egy általam nagyon várt, ugyancsak többfunkciós játék már el lett baszva a közelmúltban, TDU2. Minden benne volt ami hülyeség, csak ami igazán kellett volna az hiányzott, ami értelmes is volt attól meg elvették a kedvet a bugok.
A Rockstarban viszont bízok, a GTA IV optimalizálatlanságától eltekintve, perfect eddig a sorozat.
hogy lehet majd a csomagtartóban tárolni fegyvert.
Jó sok idõt elbasztam ennek a lehetõségnek a keresésére, végül a játék topikjában világosítottak fel.
Továbbá ha esetleg lesz ilyen lehetõség azt is megoldhatnák, hogy ha egy autót sajátként használsz már sok ideje, akkor ne tûnjön már el egy küldetés után onnan ahol leparkoltál, sokszor szoptam ezt már meg, azt ha még fegyverarzenál is lett volna a csomagtartóban...
Folyamatos visszatérõ probléma eddig minden GTA -ban.
A felszerelés korlátozásra el tudnám képzelni, hogy az autóban tárolni pl dolgokat, ahol elég sok minden elférne (jármû válogatja), de magunkánál tényleg kevés dolgot hordhatnánk. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Nah igen, lehetne még lefaragni belõle... 😊
Remélem itt minimum annyi féle felszerelés lesz, mint SA-ban volt. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
gtaplace-n a trailer elemezés pedig jó lett, lessétek meg 😊