Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bronx South
Na ja, csak itt arról van szó, ha esetleg autóval akarsz eljutni bárhova.

Pl. a GTA IV -ben küldetésekre vagy taxival, vagy metróval mentem mert féltem attól hogy eltûnik azaz autó ami már a játék eleje óta megvolt (Idõvel amúgy nyoma veszett 😄). A haverokat, és a qrwákat meg saját autóval szálítgattam. 😄

Tudom, ki is számoltam, hogy kábé 60 éves lenne, de szerintem az sok a trailerben látott fószernak. A "CJ"-nek a 43 úgyszintén.(szerintem)

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

szabii98
azt nemmondtad mikor született...de +90es évek elején játszódik, az ~10 év 2000ig, 11ig 20 év ~, kb 30 éves volt( te eztmondtad), 30+20 az 50

I met God. She's black

Büdös Bohóc
Engem inkább azt kúrt fel, hogy a legtöbb küldetés nem vette figyelembe, hogy saját kocsival vagy, általában (sõt, soha) nem a parkolt kocsival mentem, ha vigyázni akartam rá, mert tudtam, hogy úgyis lesz olyan rész a küldetésben ahol ott kell hagyni...
Bár persze mint logikus is, ne menjünk már saját kocsival bûnözni, mert megtalálnak hamar... 😄

Jó ötlet lenne egyébként, ha a kocsit köröznék amivel járkál az ember és rosszat csinál, akkor máris jobban vigyázni kéne rá... 😄 Vagy táblát cserélni ugye. A körözési módszer ami eddig volt meg kb jó, de a kocsi cserének semmi értelmét nem láttam... Elvileg ha átültél más kocsiba az változtatott volna a helyzeten (kajak ilyen leírást is láttam valahol), de hát bazz, ugyanolyan távolságon belül ugyanúgy kiszúrtak a rendõrök... Legalább lett volna valami kis random vagy valami benne, hogy elmehessek észrevétlenül egy rendõr mellett más kocsival, ha nem veszik észre, hogy elloptam...

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

tommygear
Büdös Bohóc
legegyszerûbb módszer: legutóbb használt kocsi a környék keménységétõl függõen egy ideig a helyén marad akárhová mész (GTA IVnél egyébként sokszor ez mûködött is, elmentem elég messze, vissza, a kocsi még ott volt...).

#1155 sublimaze: nem sok, tommy 51-ben született a gta wiki szerint

berczely
San Andreasban volt garázs oda befért 1-2 autó emlékeim szerint volt ahová több is, na annyi autód lehet ha meg az utcán hagyod akkor így jártál nem csak te vagy tolvaj a játékban! 😄

Túl pöcsölõs egy GTA stílusú játékhoz(már-már rpg-s), mindenféleképp automatizált rendszer kéne hozzá... 😊

Bronx South
A legegyszerûbb, és legértelmesebb módszer az autók eltárolására szerintem egy opció lenne a menüben, ami a garázsaid férõhelyeit mutatja, és oda belehetne jegyezni az aktuális autódat. Szerintem reálisabb lenne ezen a vonalon elindulni.

68

Szerintem meg sok.

Malakai
Jah, valószinüleg az a legjobb, ha az autók számát korlátozzák le, nem feltétlen egyre, szerintem a motor maga nem rokanna bele pár darab autó helyzetének megjegyzésébe. 😊

@#1145: Jah, aztán a játékosok nagy része anyázna, mert nem tudná mitõl megy lefele a pénz (mégha korábban ki is írta a játék). 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Büdös Bohóc
Milyen 50? 67/68-ban született CJ, számold ki...

Ez tényleg jó ötlet! 😊

Egy ilyen játék összerakása után ezek az ötletek már csak apróságok...

berczely
Na a 60 az pontosan ráillik a trailerben látott öreg öltönyös faszira 43 se rossz a fekának akit a rendõrök üldöztek!

RiCSi1234
5let

GTA V (*.*)

Tommy 60, CJ pedig kábé 43 lenne. Matekozzatok már kicsit mielõtt tippelgettek... 😄

RiCSi1234
%let az sztem van bõven, de azokat megvalósítani.. 😊

GTA V (*.*)

berczely
Mindig az a saját autód amit éppen elloptál, ha lopsz egy másikat akkor az a saját autód és ez nem tûnne el hanem ott maradna ahol hagytad így a legegyszerûbb megoldás szvsz.

Malakai
Szerintem onnantól lehetne saját, ha egyszer elvitted egy pay'n'spray-be rendszámot/alvázszámot cserélni és nem viszik el a zsaruk utána. <#zavart1>

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Bronx South
Ez már nagyon megszállott dolog lenne 😄 de létrehozhatnának parkolóhelyeket, fizetõs órával. <#vigyor>

szabii98
inkább 50..

I met God. She's black

Erre is kilehetne találni értelmes megoldást... Pl. a következõ küldetés elkezdéséig tárolja el az adott helyen a "saját" autódat. Saját pedig onnantól kezdve lenne, hogy egyszer már eltároltad a garázsodba/parkolódba.

Nem kell túlzásokba esni, de szerintem lehetne reálisabb. Az autózás alapból része a játéknak, mért ne használhatnánk ki a csomagtartót? Szal a csomagtartó nem akkora hülyeség mint a táska vagy a zseb(táska még annyira nem is)... De azt, hogy alapból gyalogosan mennyi fegyó lehet nálunk, azt drasztikusan lecsökkenthetnék... 😊

Én is így képzelném el a legoptimálisabb módon kábé...

Malakai
Azért némi esélye lehet annak, hogy elköti valaki, vagy elvontatják. Csak ez ugye megint felvet egy gondot, hogyha a játékos mindenfele szanaszét hagyja az autóit, akkor egy hosszabb játékkal tele lesz velük a város. 😄 Hacsaknem nagyon hosszú idõre korlátozni az idejét, hogy "sajátnak" nyilvánítsa, csak akkor meg a játékosok 90%-a soha nem használná ezt ki. 😄

@ldavid: Este/holnap lehet én is összeütök egyet.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ha valaki csinálna még, akkor lehetne szavazni
Ezzel egyetértek, minnél több apróság van benne annál jobb.Mint pl a csomagtartós dolog is.

Bronx South
Hát figyelj. Egy többfunkciós játékról beszélünk, szerintem alap hogy a lehetõ legtöbb lehetõséget, ötletet beletömjék, ettõl lesz jó,
és nem igazán lehet elbaszni.

Bár egy általam nagyon várt, ugyancsak többfunkciós játék már el lett baszva a közelmúltban, TDU2. Minden benne volt ami hülyeség, csak ami igazán kellett volna az hiányzott, ami értelmes is volt attól meg elvették a kedvet a bugok.
A Rockstarban viszont bízok, a GTA IV optimalizálatlanságától eltekintve, perfect eddig a sorozat.

Büdös Bohóc
CJ alig múlt 30 a San Andreasban, 40-50 között lenne most... Tommy pedig 50-es évek elején született a leírások szerint, az akkor már kb reálisabb feltevés részedrõl

berczely
Meg akkor lehetne táskád is meg zseb a ruhán amibe lehet pakolni nem? Tiszta RPG lesz már a játékból ha így haladunk! 😄D

Bronx South
Valamelyik GTA IV trailerben volt hogy egy emberke a csomagtartóban turkál, és egy elõzetesben is olvastam
hogy lehet majd a csomagtartóban tárolni fegyvert.

Jó sok idõt elbasztam ennek a lehetõségnek a keresésére, végül a játék topikjában világosítottak fel.

Továbbá ha esetleg lesz ilyen lehetõség azt is megoldhatnák, hogy ha egy autót sajátként használsz már sok ideje, akkor ne tûnjön már el egy küldetés után onnan ahol leparkoltál, sokszor szoptam ezt már meg, azt ha még fegyverarzenál is lett volna a csomagtartóban...
Folyamatos visszatérõ probléma eddig minden GTA -ban.

Malakai
Ja ezt a testreszabhatóságra reagálva írtam, meg hogy általában remélem odafigyelnek a belepakolt fegyverekre.

A felszerelés korlátozásra el tudnám képzelni, hogy az autóban tárolni pl dolgokat, ahol elég sok minden elférne (jármû válogatja), de magunkánál tényleg kevés dolgot hordhatnánk. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Bronx South
<#eljen> most olvasom, tényleg jó.

Bronx South
Az nekem nagyon tetszik a IV -ben hogy nem lehet nálad több 1000 lõszer, akár 200 gránát etc, hanem egy komolyabb lövöldözés után el kell menni bevásárolni. Ezt a megoldást várom az V -ben is, vagy akár egy nagyobb korlátozást is, hogy spórolásra terelje a játékost, próbáljon meg logikusan gyilkolni, és ne lõjön el a semmibe egy tárat.

Hát szerintem elég az, de nem is arról beszéltem, hanem, hogy ne lehessen nálunk egyszerre egy hadseregre való fegyver arzenál.

Nah igen, lehetne még lefaragni belõle... 😊

tommygear
hát azért ott is elfére a kabát alatt egy rpg egy soti meg egy ak meg még sok minden 😄
Malakai
Ja hát GTA IV egyik csúnyasága a kevés féle fegyver.
Remélem itt minimum annyi féle felszerelés lesz, mint SA-ban volt. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Bár az elõzõ részekhez képest már a IV is meghúzta a nadrágszíjat a hordozható arzenál terén. 😊

Lehetne valami komolyabb fegyver testreszabhatóság a játékban, + én azt sem bánnám, ha korlátozva lenne a felszerelés, így minden küldetés elõtt a feladatnak megfelelõen neked kéne átgondolni mi legyen nálad... 😄

tommygear
ja és végre lesz hangtompító az új részben, ezt nagyon hiányoltam a 4-bõl, hogy nem lehet csendben gyilkolászni
Nah igen... 😄

Malakai
Szerintem azt leírnák, ha többi város is benne van és nem csak azt emelnék ki, hogy a környezõ vidék, hegyek, partok.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

tommygear
ebben a videóban is mondják, hogy nagyon ismerõs a trailer alatt a hang mert õ szinkronizálta tommy-t a ps2 verzióban?? (persze lehet félreértem, nem vagyok a toppon angolból) a ps2 verzióban más volt tommy hangja? <#fejvakaras><#wilting>
Már a IV-nek sincs sok köze az elõzõ részekhez, szerintem ennek sem lesz sok... 😊

tommygear
no problem
Húúú, bocs elnéztem... 😄D

Nincs kõbe vésve az, hogy hány évesek, mikor születtek és a rockstar szereti rebootolni a dolgaikat, lásd gta 4.

Bronx South
Ja... nem, és így már értelmét veszti néhány dolog egybõl, pl. a repülõk, mert nem lehet a városok közt közlekedni mint a San Andreasban.

Yoda001
hát nem tudom, attól hogy LS felé veszi az irányt simán ott lehet mellette SF és LV is... mivel sf-hez hasonló kikötõ, és lv-hez hasonló homokos terület sincs máshol, így biztosan nem fogják santosba préselni az egészet 😊
gtaplace-n a trailer elemezés pedig jó lett, lessétek meg 😊

http://9gag.com/gag/5135249