Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

True story... minél színesebb a játék annál nagyobb a játékélmény...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Ok, de ettõl még remélhetem, hogy nem lesz így. Mellesleg arra céloztam, hogy kicsit unom, hogy mindig betalál valaki sg-n ha eltér a véleményem az övétõl. Mit kéne kifejtenem azon, hogy szerintem hülyeség? Érted... Nekem fölösleges, neki nem, így vagy úgy valakinek ennyivel kevésbé fog tetszeni a játék.

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

Büdös Bohóc
nem kell, csak

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Igen akkor nyilvánvaló, hogy egyet kell értenem... -.-

Büdös Bohóc
Attól még szerintem több ember van, akinek tetszik az ötlet

Nekem a gta úgy jó ahogy van, a barbizástól nekem sims... Ennyi. Most a te kedvedért nem fogom másképp gondolni, nekem így tetszik a gta ahogy van és nekem nem kell bele ilyen. pont.

Bronx South
Nem tudom ebbe hogy lehet belelátni a Simset, világosítsál már fel. Vagy ha van némi extra a játékban akkor onnantól kezdve az már Sims, vagy valakinek akarod mutogatni hogy mennyi idõ alatt toltad ki a játékot ? Legyen benne minél több extra, attól lesz jó a játék, nem attól hogy egy hamar kitolható, leegyszerûsített, az amcsi konzolfan dagigyerekre szabott szar.

Én az SA -ban gametime szerint kb. 3 naponta lejártam kondizni, részben számomra ez is hozzátett ahhoz a qrwa nagy feelinghez amit a játék adott. Aki meg "hardcore player" az játsszon mással. Ez a gondolkodásmód csak az olyan játékokhoz vezet mint az NFS Run, vagy a BF3. A personal shooterektõl már amúgy is rég el ment a kedvem, a Runnak meg neki se kezdtem mert minek.

Büdös Bohóc
értette õ is szerintem

Büdös Bohóc
ez nagyon tirexis volt

MerlinW
Ahogy írta államvizsgára készült, tehát tanuló.

[merlinw.org]

akyyy
elég szar szakmád lehet, mi inkább megvesszük a budipapírt

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

kommersz
Sot a tlad es a tbogt mellett allamvizsgara is keszultem....

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

kommersz
miert nekem nem volt? nehogy azt hidd mar egesz nap azt toltam max napi 2-3-4 orat.

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Jó, de van akinek van élete is mellette.
kommersz
gta iv 100% 1 honap volt,tlad es a tbogt 1-1het<100%>.

Büdös Bohóc
gta iv se volt az, én kb fél év alatt toltam végig (2008 dec-2009 július), össz-vissz volt benne 2 hónap kihagyás (kb 1 amíg normális drivereket vártam, 1 meg mikor nem értem rá)

Büdös Bohóc
<#eljen>

darki81
minél nagyobb a pálya, annál jobb és annál több a lehetõség!
az meg hogy beletesznek sok extrát, azzal csak jobb lesz!
ez nem az a játék amin csak végig kell rohanni hogy meglegyenek a küldetések.

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Yoda001
ezért mondom, hogy akkor legalább minimum legyen leszarható a dolog, vagy valami ..

Robi546: lehet hogy akkora a pálya, de nem minden az hogy 40km jobbra balra... ez semmi önmagában 😊

http://9gag.com/gag/5135249

láttam hogy itt beszélgettetek a nagy mapról hogy nagyobb lesz benne mint a többiben ez lehet de nekem eddig ilyen Akció játékban a legnagyobb map a Just Cause 2-ben volt 😉 A Just Cause 2-ben kb. 40 Kilométer a jobb sarkától a bal sarkáig a térképnek. Na ha ettõl nagyobb lesz az világ rekord! 😄 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Jaja, agyfasz ha elbuksz egy küldetést a karakter lassúsága miatt mert nem volt kedved tökölni a hízásával/sportoltatásával... 😊 Nem sims ez...

vk90
Nem, SA színtû se legyen, mert felesleges.

Capcom is the best!

Yoda001
"A fiktív koncepció azonban elgondolkodtatott és bevallom, arra is kíváncsi vagyok, hogy hányan olvasnak el egy 2.600 karakteres hírt, egy nagyon várt játékról"

hát igen😊
egyébként egy SA szintû még simán beleférne, meg ilyenek hogy letud égni a karakter napon és be kell menni krémet venni hogy ez ne így legyen...
esetleg tényleg lehetne ennyire részletes, de akkor vagy legyen kikapcsolható, vagy olyan hogyha nem foglalkozik vele az ember akkor nem történik semmi probléma... unalmában meg az ember úgyis megnézne majd minden ficsõrt 😊

Fail, nem olvastam végig... Szerencsére egy szó sem igaz belõle... 😄

pajti
Külön tetszik a dik után még kiírja hogy dik,
DIKmá xD <#banplz>

vk90
Szerintem azt akarja kérdezni, hogy miért kell 4 darab dvd a játék megírásához, ha eredetileg 2 dvd-s a játék.
Válasz: azért mert 2 db dupla rétegû dvd-n jelent meg a játék.

Capcom is the best!

kifli
Én a 2 elõszõ hsz-e közül egyiket sem értem 😄
Büdös Bohóc
Te most komolyan mirõl zagyválsz?

longhaul
Egy nemide való hozzászólás' Ennyi sok GB lenne, amit 2 DVD-re kell írni?? 2 DVD-re nem fér rá az össz. Pedig Anno a CD galaxisból vett GTA 4 az 2 DVD. Akkor miért kell a 4 DVD az írásához?

OMSI FOREVER!!!

longhaul
És egy csomóba lesznek a galambok "(10)" az V.-dik részben mint a IV.-ikben

OMSI FOREVER!!!

Bronx South
Én hónapokig toltam csak az alap sztorit, bár én a nyugodtabb fajta, mindent kiélvezõs ember vagyok, aki meg két hét alatt kipörgette az egészet az így járt. Az online-t meg még nem is említettem.

kifli
én mainapig játszok 4-el, nagyonis lehet ott micsinálni...
Ryder62
Hiába a nagy nyitott világ ha nem lehet benne mit csinálni. Úgy mint a 4-ben.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

szóval a zavvi november 23-at ír, ami nyilván bullshit
grebber
"Wenn Rockstar Games kein Release-Datum für GTA 5 angibt, dann machen es eben andere. Aktuell sorgt ein beim britischen Online-Shop zavvi.com angegebener Veröffentlichungstermin für den GTA 4-Nachfolger für Aufsehen. Die Verantwortlichen datieren den Release-Termin von GTA 5 auf den 23. November 2012."

info: pcgames.de

Next PC upgrade: 2022

...akkor megannyi vad pata taposná a puszta szikes talaját, s vágtázásuk moraja szaladna végig a csendes éjszakán...

(én meg folytattam 😄)
arty
ha a vágyak lovak lennének ...

(valamiért ez jutott eszembe a topikba beleolvasva 😄)

Forza.

Még a végén kapunk egy Los Angeles méretû várost 😊 Nem lenne rossz.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

ez még:

"Question: You just released the GTA V trailer. Can you talk about that project in any respect? Obviously, it looks like its going back to San Andreas.

Dan Houser: I've got to be real careful here, or they will drag me through the office and whip me with barbwire. I will stick to exactly what's in the press release. It's Los Santos and the surrounding country side - and a very big map.

Although the release statement of the first trailer already stated that GTA V would be Rockstar's 'largest' game, it didn't specifically refer to the map. However, given this interview, we can now confirm that GTA V's map will be bigger than the size of the San Andreas' map, and predicted to be 1.5x larger."
fery02
Pl Vice City után San Andreas picit odab.szott. <#eljen>

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Mért? Szerinted lehetetlen, hogy nagyobb map legyen benne mint az eddig látott rockstar játékokban? Szerintem egyáltalán nem. Az ok, hogy hatásvadász megfogalmazású a szöveg, de egyáltalán nem állít lehetetlen dolgokat...

kifli
szerintem bullshit reklámszöveg 😄
darki81
azt hiszem ezzel el leszünk egy darabig 😊

Yoda001
pontosan így írták:

"Ahogy a hivatalos bejelentésben is elárultuk, a Grand Theft Auto V teljes fejlesztés alatt áll és Los Santos, valamint a körülötte lévõ hegyek, vidék és tengerpartok lesznek benne – és ez lesz az eddigi legnagyobb és legnagyratörõbb open world játék, amit valaha csináltunk..."

szerintem nem hangzik rosszul... 😊

darki81
a vidék az jó, anno szerettem kikocsikázni a napleventében 😊

fery02
Úgy fogalmaztak, hogy San Andrteas Los Santos-ánál valamelyest nagyobb + valamekkora nagyságú vidéki terület.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Sir Quno Jedi
Momentán le kéne nyomni a kart és máris hátrafelé nézel és utána célozhatsz is kedvedre. Ez üldözéseknél különösen hasznos.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

arty
az nem autocélzás, hanem lock&fire. ez nem cod, más a játékmechanika 😊

Forza.

darki81
nagyobb lesz a térkép mint az 4-ben?