27719
-
#7268 dúrva értékelések:) nem is csodálkozom ^^ -
#7267 miért vontak pontot? -
#7266 IGN Rivjú
10 MASTERPIECE
Gamespot
"csak" 9 :)
Rev3
5/5
Gametrailers
9.8! -
#7265 nekem nincs bajom az egyszeri aktiválással, amolyan hisztinek látom az ellenérveket -
az online aktiválás ezernyi más okból szar - rossz rendszerért éltetsz egy mégrosszabbat? ittál-e? -
#7263 Akkor hivd fel öket :) -
#7262 De nem is erősítették meg. :/ -
#7261 Ha azóta nem kerestek hogy nincs, akkor biztos :) -
#7260 Gameshopba pénteken rendeltem elő. Szerintetek kapok holnap reggel egy példányt ? -
#7259 És akkor a játék tesztelőkkel mi van? a gépjüket bannolja MS???... na ez is egy kamuhír szerintem :)
Az embargó hétfőn, azaz ma délután jár le. Utána már bárki játszhatja a GTA 5-öt, estétől. Hiába jönnek itt 17-ével... mert semmit sem ér. -
#7258 ajjajj
-
RicsiHUN #7257 De jo ma suli kozben hoztak a GTA V ot, igy nem lehetett atvenni ._.
Na majd holnap postan megkapom xD -
#7256 Így már ok, de ez csak a videot feltöltőkre és a stremerekre vonatkozik, egyébként meg, ha otthon játszol, mert megkaptad az amazontól merjenek lebannolni bárkit is... -
#7255 Ez a lényeg : Pre-Release Footage: No pre-release leaked footage of any kind: Any posting of in-game footage from leaked copies of the game prior to its official release date will be taken down, regardless of how the game was obtained. This includes 'early unboxing' videos. -
#7254 Nem tudom, ne rá haragudjatok :D most olvastam -
#7253 És ehhez mi joga van? -
#7252 mondjuk ez kissé fasság, legalábbis ha eredetid van...ilyen esetben pedig jól jönne az online aktiválás...csak ugye az nem kell a népnek.... -
#7251 Amúgy MS bannolgatja azokat, akik idő előtt GTA 5-özgetnek (még ha eredeti is), úgyhogy csak óvatosan -
#7250 Elmondom miért szar. Mert ostoba embereknek írnak cikkeket, hogy aztán ostoba kommenteket írjanak, minél többet, hogy "látogatottabb" legyen az oldal. Rengeteg önérzetes szerkesztő védi a színvonaltalan közösséget, aki elbeszél egymás mellett, csak hogy jackbaer lehessen életében először és utoljára.
Akinek van esze, menekül onnan. -
#7249 Bővített lista,de még mindíg nem a végleges!
link -
#7248 Majd a tudatalattim szól, hogy spoiler veszély van... -
#7247 nem "AZ" igényességet írom, hanem pár szájtot, ahol nagyságrendekkel kevesebb a gémszaros kamufasság:
gamer365.hu
pcguru.hu
és igen, akár az otherworld is (bár az szigoruan opcionális, nekem is vannak ellenérzéseim :D )
(ill. ha valaki tud angolul: eurogamer.net, edge-online.com, talán a gametrailers.com)
OFF: egyébkétn ki találta ki h a komment mezőben az első sor ne legyen olvasható? -
#7245 Én mivel biztosan tolni akarom holnap ilyenkor, így csakis 576 jön szóba :D -
Lord Mortanius #7244 Oké köszi mindenkinek!
576 csak a legvégső esetben. Bár tény ott a legnagyobb a sansz, hogy lesz még a game. -
#7243 Konzolok szervize
1067 Budapest Hunyadi tér 1.,
Mobil: +36/20/542-61-32
UNDERGROUND KONZOL
1078 Budapest , Hernád Utca 6
Mobil: +36/20 333 0616 -
#7242 576-nál biztos, hogy lesz :D Pesten van vagy 20 :D -
#7241 Vagy itt :
és vagy itt :
-
#7240 CDGalaxis
Személyes vásárlás:
1088 Budapest,
Múzeum körút 10.
(Astoria és Kálvin tér között)
Nyitva tartás:
Hétfő–Péntek 9:30–18:00
E-mail: [email protected]
Netes rendelések átvétele csak a 8 számjegyű átvételi kóddal.
facebook.com/cdgalaxis.hu
Letölthető őszi katalógusunk
A PS3 és Xbox 360 Grand Theft Auto 5 (GTA 5) megjelenésre, premier napjára (szeptember 17.) érkező mennyisége sajnos, a jelenleg rendelkezésre álló rendelési adatok alapján elkelt.
Amennyiben lesz olyan példány, amelyet nem vesznek át, a megjelenést követő napokban honlapunkon feltüntetjük.
Ezt követően utánpótlás a játékból október elején várható, kérjük, ezzel kapcsolatban kísérje figyelemmel honlapunkat.
-
Ironman2 #7239 marhaság!! -
Lord Mortanius #7238 Valaki tud esetleg egy boltot a fővárosban, ahol kapható lesz holnap(!) a GTA V?
Mert úgy látom mindenhol az első körben elfogyott a cucc. -
RYO21 #7237 Már az elég lenne ha csak a mapot átmoddolnák a GTA IV-be. -
#7236 Na ez lemaradt :
Útálom a Konzolt !!!!
-
#7235 Atya.Úr.Isten :) -
MagyaR #7234 És még jól is lenne optimalizálva :DDD. -
MagyaR #7233 Én már nem siránkozok. Holnaptól már mindenki úgyis tolhatja. Most ezen az 1-2 napon már nem múlik semmi hehe :).
Sőt, akár már éjfélkor érte mehetnék, de annyira azért nem vagyok elvetemült. Megyek inkább a piacra venni paprikát, hogy addig is teljen az idő :DD. -
kjhun #7232 A mag-on valaki azt írta, hogy a fosbúkon, valakik azt posztolták ki, hogy átportolják a konzolos verziót PC-re, Unity engine alá. Már fejtik vissza a játék fájljait, és októberre igérik. XD
Szép lenne, ha előbb megcsinálják mint a Rockstar. -
#7231 Amazon.de -
#7230 akkor kéretik linkelni az igényességet....
otherworld? :D -
#7229 köszönöm, ezt bóknak vettem
és hallgatsz is a kulturáltra vagy maradsz dagonyázni a disznószarban? (gs) -
#7228 Honnan rendelted?