27719
  • Myselor
    dúrva értékelések:) nem is csodálkozom ^^
  • kill3r21
    miért vontak pontot?
  • ProGabe #7266
    IGN Rivjú
    10 MASTERPIECE

Gamespot
    "csak" 9 :)

Rev3
    5/5

Gametrailers
    9.8!
  • Kandurex
    nekem nincs bajom az egyszeri aktiválással, amolyan hisztinek látom az ellenérveket
  • arty

az online aktiválás ezernyi más okból szar - rossz rendszerért éltetsz egy mégrosszabbat? ittál-e?
  • kill3r21
    Akkor hivd fel öket :)
  • fook
    De nem is erősítették meg. :/
  • kill3r21
    Ha azóta nem kerestek hogy nincs, akkor biztos :)
  • fook
    Gameshopba pénteken rendeltem elő. Szerintetek kapok holnap reggel egy példányt ?
  • Prince23
    És akkor a játék tesztelőkkel mi van? a gépjüket bannolja MS???... na ez is egy kamuhír szerintem :)
    Az embargó hétfőn, azaz ma délután jár le. Utána már bárki játszhatja a GTA 5-öt, estétől. Hiába jönnek itt 17-ével... mert semmit sem ér.
  • Vraaanyek
    ajjajj
  • RicsiHUN
    De jo ma suli kozben hoztak a GTA V ot, igy nem lehetett atvenni ._.

Na majd holnap postan megkapom xD
  • Jojobaba
    Így már ok, de ez csak a videot feltöltőkre és a stremerekre vonatkozik, egyébként meg, ha otthon játszol, mert megkaptad az amazontól merjenek lebannolni bárkit is...
  • Kongy
    Ez a lényeg : Pre-Release Footage: No pre-release leaked footage of any kind: Any posting of in-game footage from leaked copies of the game prior to its official release date will be taken down, regardless of how the game was obtained. This includes 'early unboxing' videos.
  • Kongy
    Nem tudom, ne rá haragudjatok :D most olvastam
  • Jojobaba
    És ehhez mi joga van?
  • Kandurex
    mondjuk ez kissé fasság, legalábbis ha eredetid van...ilyen esetben pedig jól jönne az online aktiválás...csak ugye az nem kell a népnek....
  • Kongy
    Amúgy MS bannolgatja azokat, akik idő előtt GTA 5-özgetnek (még ha eredeti is), úgyhogy csak óvatosan
  • Jojobaba
    Elmondom miért szar. Mert ostoba embereknek írnak cikkeket, hogy aztán ostoba kommenteket írjanak, minél többet, hogy "látogatottabb" legyen az oldal. Rengeteg önérzetes szerkesztő védi a színvonaltalan közösséget, aki elbeszél egymás mellett, csak hogy jackbaer lehessen életében először és utoljára.
    Akinek van esze, menekül onnan.
  • Rayden02
    Bővített lista,de még mindíg nem a végleges!
    link
  • Vraaanyek
    Majd a tudatalattim szól, hogy spoiler veszély van...
  • arty
    nem "AZ" igényességet írom, hanem pár szájtot, ahol nagyságrendekkel kevesebb a gémszaros kamufasság:
    gamer365.hu
    pcguru.hu
    és igen, akár az otherworld is (bár az szigoruan opcionális, nekem is vannak ellenérzéseim :D )
    (ill. ha valaki tud angolul: eurogamer.net, edge-online.com, talán a gametrailers.com)

OFF: egyébkétn ki találta ki h a komment mezőben az első sor ne legyen olvasható?
  • Kongy
    Én mivel biztosan tolni akarom holnap ilyenkor, így csakis 576 jön szóba :D
  • Lord Mortanius
    Oké köszi mindenkinek!

576 csak a legvégső esetben. Bár tény ott a legnagyobb a sansz, hogy lesz még a game.
  • N3suten
    Konzolok szervize
    1067 Budapest Hunyadi tér 1.,
    Mobil: +36/20/542-61-32

UNDERGROUND KONZOL
    1078 Budapest , Hernád Utca 6
    Mobil: +36/20 333 0616
  • Kongy
    576-nál biztos, hogy lesz :D Pesten van vagy 20 :D
  • N3suten
    Vagy itt :

és vagy itt :

• N3suten
    CDGalaxis
    Személyes vásárlás:
    1088 Budapest,
    Múzeum körút 10.
    (Astoria és Kálvin tér között)
    Nyitva tartás:
    Hétfő–Péntek 9:30–18:00
    E-mail: [email protected]
    Netes rendelések átvétele csak a 8 számjegyű átvételi kóddal.
    facebook.com/cdgalaxis.hu
    Letölthető őszi katalógusunk

A PS3 és Xbox 360 Grand Theft Auto 5 (GTA 5) megjelenésre, premier napjára (szeptember 17.) érkező mennyisége sajnos, a jelenleg rendelkezésre álló rendelési adatok alapján elkelt.
    Amennyiben lesz olyan példány, amelyet nem vesznek át, a megjelenést követő napokban honlapunkon feltüntetjük.
    Ezt követően utánpótlás a játékból október elején várható, kérjük, ezzel kapcsolatban kísérje figyelemmel honlapunkat.
  • Ironman2
    marhaság!!
  • Lord Mortanius
    Valaki tud esetleg egy boltot a fővárosban, ahol kapható lesz holnap(!) a GTA V?
    Mert úgy látom mindenhol az első körben elfogyott a cucc.
  • RYO21
    Már az elég lenne ha csak a mapot átmoddolnák a GTA IV-be.
  • N3suten
    Na ez lemaradt :

Útálom a Konzolt !!!!
  • Seth
    Atya.Úr.Isten :)
  • MagyaR
    És még jól is lenne optimalizálva :DDD.
  • MagyaR
    Én már nem siránkozok. Holnaptól már mindenki úgyis tolhatja. Most ezen az 1-2 napon már nem múlik semmi hehe :).

Sőt, akár már éjfélkor érte mehetnék, de annyira azért nem vagyok elvetemült. Megyek inkább a piacra venni paprikát, hogy addig is teljen az idő :DD.
  • kjhun
    A mag-on valaki azt írta, hogy a fosbúkon, valakik azt posztolták ki, hogy átportolják a konzolos verziót PC-re, Unity engine alá. Már fejtik vissza a játék fájljait, és októberre igérik. XD

Szép lenne, ha előbb megcsinálják mint a Rockstar.
  • N3suten
    Amazon.de
  • kill3r21
    akkor kéretik linkelni az igényességet....
    otherworld? :D
  • arty
    köszönöm, ezt bóknak vettem

és hallgatsz is a kulturáltra vagy maradsz dagonyázni a disznószarban? (gs)
  • Kongy
    Honnan rendelted?