27706
-
Plata #27546 Van arany.
De minek.
Csak baromságot lehet venni rajta.
Esetleg role-t.
De GTA-val ellentétben RDR-ben kb két éve nemjött tartalom.
Vagyis de,csak kb röhej kategória.
Az idei update hozott zoknit. XD
Semmi értelmes nincs amire költhetnél.
Gta-ban elkölthetsz 500 misit és nem vagy sehol.
Rdr-ben ha van 10 ezer dolcsid már nem tudsz vele mitkezdeni. -
#27545 simán adhatnának el aranyat :)
csak ugye tartalom is kéne hogy legyen mire költeni. nem kell repülő autó. van egy csomó más lehetőség. illetve lenne.
saját farm,állatokal foglalkozás,akár földművelés is :D
bankrablás ,vonatrablás. aki nem akar farmolni annak lehetne mondjuk bandita tábor
a lehetőségek tárháza nem végtelen,de egy kis fantáziával lehetne tolni a tartalmat bele
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.02.05. 15:26:46 -
#27544 GTAO-hoz vannak Shark Card-ok. RDRO-hoz vannak ilyenek?
GTAO-ban rengeteg a jármű és a lehetőség? RDRO-ban, hogy csinálnak repülő paripát? Szivárványosra festik és kap egy szarvat is a szárnyak mellett? Roncsderbi futamon zombi paripákkal hasíthatunk? Stb.
Lehet, hogy RDRO-ban még van lehetőség, de RS-t a pénz hajtja. És szerintem pontosan tudják, hogy mennyien játszanak egyikkel, mennyien másikkal és mibe érdemes időt fektetni, hogy a legnagyobb hasznuk legyen. -
Plata #27543 Ezeket nem is emlegettem.
Ps6-ra majd GTA V jön még.XD -
JonasSandor #27542 Igen de nem ps6-ra meg a következő xboxra. -
Plata #27541 Jobb,ha tennének be egy nyavalyás farmot,saját házat.
De én tökre boldog lennék egy tetves halász role-val évekig el lennék a halászkunyhómban meg a vízen csónakázgatva pecázva.
De a hajózás is elvan baszva Online-ba.Csak trükközve lehet nagyokat hajókázni,ha felülsz egy gőzösre simán akkor inkább elsüllyed az összes hajó és megöl a játék.Én már mentem le vízesésen is gőzössel,de trükközve.Vagy két óra volt az út.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.05. 12:55:34 -
#27540 2013 vs 2018 sokkal kevesebb időt fordítottak rá de kb ezt írtam le az elöbb is. Jó lenne az rdro ha foglalkoznának vele de valami miatt nem akarnak sajnos pedig jobb lehetne mint a gtao. -
Plata #27539 Eléggé off,de a sztoriról meg a csavarról jutott eszembe.
Te ha jól emlékszem játszottál vagy talán még játszol a Star Trek Online-al.
Na abban a mostani sztori küldetés az aztán a durva csavar.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A legelső Star Trek mozifilmből is jött vissza karakter,de az idős Janeway is benne van meg a diszkóvery szereplők is.Janeway duplán,normál és Terran borg Janeway is.Többet nem akarok elspoilerezni mert tényleg durva.
Nem tudom mit akarnak ki hozni belőle,de nagyon kíváncsi vagyok.Főleg hogy az egyik főgenya saját magam mirror változata.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.05. 12:45:13 -
Plata #27538 Remélem,bár volt egy cikk külföldi ujságból ami infókat közölt egy szivárogtatótól,aki szerint a köv GTA nem lesz oylan mint az eddigiek,sokkal pc-bb lesz és nem lesz olyan erőszakos satubbi. -
Plata #27537 RDR Online sokkal szarabbul van összerakva mint a GTA online,sok olyan dolog hiányzik belőle ami abban meg van.
RDR Online olyan mintha a GTA Online fapados kistesója lenne. -
#27536 RDR online jó lenne ha foglalkoznának vele. Csak szerintem nem látják hogy mit lehetne kihozni belőle.. illetve nem feccőlnek bele annyi időt. -
#27535 Meglátjuk, egyelőre ne pörögd és/vagy gondold túl a dolgot, egy apró cikk jelent meg eddig, se több, se kevesebb! :) -
Plata #27534 Én nem örülök neki,úgyis elbasszák.
Kizárt hogy a V után ami eszetlen jó még egy jó játékot csináljanak.
Vagy olyan szánalmas szar fércmű lesz mint az RDR Online,az hú de jó lett,nem tudom elképzelni hogy GTA Online után hogy tudtak egy olyan félkész szemetet összepakolni mint az RDR Online.Igaz erősen haldoklik is.
-
#27533 Ennyi. De hetek óta suttogják iparági pletykák, hogy még idén megjelenik, de ami fix, hogy az RS is benyögte a minap, hogy igen készül (mintha kétséges lett volna, de hát a protokoll az protokoll). Még az is lehet, hogy valaki megint a zsebébe nyul és felvásárolja őket (Take Two-t), manapság ez a divat a felsőbb körökben, aztán csavarnak egyet a sztorin :) (nyilván erre kevés az esély, de...) -
Plata #27532 Csak annyi hogy 2023 tavaszától nagy bevételre számítanak. -
#27531 semmi info nincs , csak annyi hogy majd jön ? :D
-
Plata #27530 Nem,úgynézki hogy konzolra valószínűleg legkésőbb jövőre jön,Pc-re ki tudja. -
JonasSandor #27529 Nem is a következő konzolokra készül ami legalább 6-7 év mire piacra kerül XDXDXD -
#27528 Current gen. Nehéz úgy nextgen-re fejleszteni, hogy nincs következő konzolgeneráció. A PS5 ami a currgen, legalább 1-2 éves lesz, mire megjelenik a játék. Nextgen nem lesz még legalább 7 évig.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2022.02.05. 02:16:10 -
JonasSandor #27527 Meg nextgen lesz az egész. -
Plata #27526 Nono,ebben nincs igazad,tuti hogy legalább két centit fordult közben a világ.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.04. 17:32:27 -
Plata #27525 Hát gondolom lassan leálnak GTA V tartalmakkal hogy egy eléggé PC-s 6-ot a piacra dobjanak,amiben majd buzi meg transzvesztita karakterekkel kell nyomulbni,feltehetőleg lesz kínai is meg szinesbőrű is.
No meg peresze ez egy új fajta GTA lesz,a régi erőszakos küldik helyett csupa békés küldi lesz,kutya sétáltatás,meg hasonló.
Na és főleg jó sok ratyi meló és tenni való. -
#27524 De most mar hivatalos, lehet rola cikkezni vakulasig :D
De valojaban, a vilag a bejelentes elott es a vilag a bejelentes utan :)
-
#27523 és ez miért is jó nekünk?
eddig is tudtuk hogy csinálják. -
JonasSandor #27522 Hivatalosan is bejelentették a 6-ot. -
Plata #27521 Ma este be fejeztem a saját sztorimat Franklin-el és Lamar-al.
Nagyon jó kis küldik,na és viccesek is,de cifra bug van bennük.
-
Plata #27520 Tuningműhelyben tudsz tenni kocsira rakétazavarót.
Többé nem tudja semmi be fogni a kocsid.
Az új akna is vicces,nekem nincs a kocsimon mert nem szeretem,de valamelyiknap az egyik játékos azzal szívatta az npc-ket,nem robbanó aknát tesz le hanem olajfolt aknát,az NPC-k olyan jókat csúszkáltak rajta.Olyan pofáraséséeket csináltak hogy kész cirkusz volt. -
#27519 Pedig a célzás kikapcsolása csak egy gombnyomás.
Szerencsére a vérPistikék ezt nem tudják. Nameg anélkül úgyis bénák lennének :D -
Plata #27518 Én szeretem a GTA-kat,San Andreas és V a legjobb szerintem,de azért az Online jobb,főleg mert multi és lehet együtt szórakozni.Na és az Online az gyakorlatilag V,csak saját karakterrel.
Egyébként az új DLC új dolgokat is hozott,amivel publicban iszonyúan lehet a zsebrambókkal agyvérzésig trollkodni.
Legtöbb ilyen gyökérnek gőze sincs az újdonságokról.Igaz még 5-6 éves dolgokat sem ismernek,de az új jelzavarótól meghülyülnek.Többé nem tudnak be fogni rakétával sem opressorral sem repülővel sem egyéb szarral.
Azt a hisztit amit le vágnak miatta,azt hiszik hogy hacker vagy.
Hülye gyerek már le jön a betonra opressorral hogy megpróbáljon el találni,mert a levegőből nem tud.Na de úgysem,mert a zavarótól a rakéta megy amerre kedve van.Csak nem rád.
Igaz elég drága 400 ezer dolcsi 1 zavaró 1 járgányba.
De ha szereted szívatni az agyhalott hülyéket akik csak pvp-zni tudnak és azt is csak opressorral,akkor cseszettül megéri.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.12.30. 08:10:56 -
Timbu #27517 Lényegében nem is ugyanarról a játékról beszélünk. Nyilván nem véletlen, hogy népszerű a GTA online, de azt is be lehet látni, hogy sokan vannak (én is), akinek a régi GTA-k és az egyjátékos GTA V jött be jobban. Őket pedig eléggé magukra hagyta a Rockstar. -
Plata #27516 Én ma este is játszottam,bár föleg szórakoztunk,de heccből mentünk Franklin és Lamar küldetésre.
Süket Lamar betépett és azt hiszi hogy tud énekelni.
Lamar szokás szerint füvezni akar.
Megyünk szétrúgni pár vagos hátsót.
A társam szégyellős és elővette a láthatatlanná tévő köpenyt.
Az én karim meg már tök be tépett.
Na igen,mivel Lamar küldi,így azért mentünk hogy lopjunk füvet.Lamar-nak az agya csak azon jár.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.12.23. 00:40:33 -
Alanw #27515 Na igen,plusz melo mellett mennyi ideje van rá,a többi gameröl nem is beszélve amiben szintén haladni szeretne...
Tény hogy bizonyos életkor alatt és bizonyos munkakörüek(rendszergazda vagy bármilyen home office-os) elönyben van. -
Plata #27514 Majd miután elgyepálta a pasit elvittem haza és kész a sztori egy része.Még jön a Lamar Franklin rész.
A fizetségem.
Sok meló után haza mentem a yachtomra ki pihenni a mai napot.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.12.21. 00:19:30 -
Plata #27513 Na még egy kicsit játszogattam,pontosabban mostanáig.
Lamar már megint füvezni akar. De persze meló van.
Egy contractnál paparazzo-t kellett követnem,nehéz volt,folyton balesetett szenvedett a barom.Asszem lopta ajogsit.
Aztán kicsit robbantgattam.
Majd folytattuk az öreg repper küldijeit.Megszereztükl az el lopott számait,aminek a vége nagy buli volt.
Sok küldizés levezetéseképeen golfoztunk egy jót.
Mázlim volt és nyertem.
Majd úgy döntöttem még küldizek,az öreg rapper sztoriját folytatom,el jött a bosszú ideje.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.12.21. 00:17:58 -
Plata #27512 Még egy kicsit ritkítottuk a rusnya lilákat.
Egy kis vallatás is volt.
Ballas vérrel festettem át a kocsim.
Végül pár Grove street-i haverral szétrúgtuk a Vagos hátsóját is.
-
Plata #27511 Hát remélem hat még sok év múlva jön,inkább jöjjön Bully 2.
A hat úgyis valami píszi szar lesz,ami már nem igazi GTA.
Én ma is egy kis ökörködésre vágyom úgy hogy úgy döntöttem egyedül küldizek zárt sessionban.
Erre ilyen sötét alakot kaptam kisérőnek.
Szétrúgtuk a rivális banda zrityóját,nem emlékszem hogy ballas vagy vagos volt-e.De lehet ballas.
Küldi után az ügynökségemre furikázva kaptam egy telefonos küldit.
Telefonos küldiket random kapunk ha elhaladunk egy telefon fülke mellett.
Na és nekem ma mi volt a küldim?
Lőjek fejbe 4 fórum trollt.Te jutottál eszembe.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.12.20. 20:02:00 -
Ssenkradlive #27510 Igazad lehet abban hogy a 6-előtt egy évvel már nem lesz offline bővítés.
És kösz a normális választ.
Ennyit akartam én is csak mondani. Szeretem ezt a sorozatot, mar az elsőt hülyére játszottam, és ez a game nekem teljesen mást jelent mint ahogyan most a többség játszik vele...
-
#27509 Teljesen helyenvalo igeny es keres az, amit irsz, en szivesen latnam az offline reszben ezeket. De, azt is meg kell erteni, hogy ez sosem fog megtortenni, foleg nem most, a GTA 6. elott egy evvel.
Plata azt szokta elfelejteni, amikor leirja a GTAOnline monologjat - amiben egyebkent nincs hiba, mert tenyleg ugy van -, hogy senki sem kezdi azon a szinten, ahol O jelenleg ul/all/repul/hajokazik. Egy Online reszt most kezdo vert fog pisilni az elso par nap/het alatt, hiaba van tutibiztos modszerek, hiaba talalsz normalis Crewt, egy szopas az egesz, foleg olyan embernek, aki mindezt a hata kozepere sem kivanja, annak, aki a maga tempojaban szeretne jatszani.
Nem rossz az online resz, de teljesen erheto, ha nem szereti mindenki. -
Plata #27508 Nem emlékszem hogy beszéltünk volna.
Ugyanakkor nevekre sosem emlékszem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.12.20. 18:50:47 -
Ssenkradlive #27507 Plata, most komolyan : Te ennél értelmesebb szoktál lenni. Ezerszer beszéltünk már itt, és más fórumokon is.
Szerinted normális volt a reakciód arra amit először írtam, ráadásul nem is neked címezve ?
Egyedül PiszkosFred reagált értelmesen sértődöttség nélkül arra amit írtam, értve hogy semmi támadó nincs benne.
Tudsz te ennél jobbat is...