27719
-
#7583 de csak neked,másoknak akik játszanak vele van ilyen érzés,nekem a tomb raiderben nem nagyon volt olyan,nem igazán értem hogy minek kell hasonlítgatni amúgyis,az a baj hogy te kényszert érzel hogy mindent végigjátszál pedig nem kéne,az agyadra megy már:) -
#7582 Az nem lehet grebber, hogy azért nem tetszik, mert te szeretsz végigfutni a játékokon és ott az ilyen akciódús scriptelt michael bay jeleneteket szereted, mint pl tomb raider? Ez meg egy olyan játék, ahol sokat lehet pepecselni, bele lehet merülni. -
#7581 Az mi? :D -
#7580 A GTA egy külön univerzum, külön kategória, csak az előző részekkel hasonlítható össze szvsz... :P
sovatalevi: te mégis milyen gépigényről beszélsz???????? -
#7579 Nekem mindkettő tetszik, és ami tetszik annak minden porcikája kell!
Azért Grebi, te máshol játszol mint egy átlag user...ne mond hogy nem!
Szerintem neked egy skyrim is max 25 óra és kész, más meg 100órákat belerak, tudom neked nincs annyi időd sok a game, de azért érezhető a külömbség a két játékstílus között :) -
#7578 Hangulatot és pörgősséget lehet hasonlítani és az nagyon gyér itt! Nincsen meg benne az a wtf faktor hogy na most csináljuk vajon mi lesz.Lószart csináljuk mert muszáj azt egyszer majd csak vége lesz. -
#7577 Bazinga! :D -
#7576 hát persze mindenkinek más az ízlése neekd az jön be,pedig az se nagy szám ennyi:) -
#7575 egyszerűen olyan játékokhoz hasonlítják hogy beszarok xd far cry 3 meg tomb raider lol már xd a watc dogsos is poén... -
#7574 Az eléggé odabasz hangulatilag ,pörgős is. De mindenkinek más az ízlése ennyi! -
MagyaR #7573 Hát a Tomb Raider ehhez képest egy hulladék... -
#7572 a tomb raider sem több semmivel csak neked :| -
#7571 He? -
#7570 Felejtsd már el ez az "ahogy te tolod".
Semmi kiemelkedőt nem látok ami miatt isteníthetném mint mondjuk egy Tomb Raidert.
Küldetések olyan semmilyenek csinálja az ember de semmi pörgős nincs benne.
Az oké hogy van benne sok minden golf, tenisz, sportolás meg sok minden más ,de ha ilyennel akarok játszani előszedek egy Top Spint vagy Tiger Woods-ot ,stb.
Továbbra is csak egy pozitívum van számomra hogy 3 karakter és a küldetések alatt is lehet váltogatni őket (ahol lehet persze)!
8/10 részemről -
#7569 Jaja, ok, köszönöm szépen! -
#7568 de legalább neked már megvan xd -
MagyaR #7567 Megőrülök már vagy 10 perce telepít. Gyorsabban már XD. -
#7566 Ahogy nézegetem a gépigényeket,minimumon,de el indul az én laptopomon is.
Intel Core i3 2350M,2,3GHz
4GB RAM
Intel HD Graphics 3000
Win 7 64bit
A videokártya lehet akadály? -
#7565 hát ahogy te játszod biztos nagyon élvezetes lehet a játék igen.főleg hogy angol tudás hiányában a storyt se érted és még végig is rohansz rajta. -
#7564 Talán majd este, még melózom :S -
#7563 Ahogy te tolod úgy meg is értem, pont a GTA világ lényege veszik el :)
Vagyis az a plussz ami kiemeli a többi közül :) -
#7562 Egy scannelt kézikönyv jöhet :) -
#7561 de jó neked én még várok sajna:) jöhetne már -
#7560 Tudom ,hogy semmi jelentősége ,de mégis ez a GTA 5 petició érte el az eddigi legnagyobb létszámot amiről tudok. 39x ezer.
Az eddigi ilyen fosok alig érték el a pár ezret 1x-2x ezret.
Pedig szerintem nem nagy cucc a játék. -
#7559 Platinumshopból megérkezett már 9 óra elött :))) -
#7558 nem gáz am nyugodtan duplázz úgyis csak páran írunk ide xd -
#7557 jajaja! :P azt elnéztem, utólag leesett csak nem akartam duplázni, mindegy, köszi ;) :P -
#7556 de ő eredetit vesz a flashelt boxra úgy tökmindegy:) -
#7555 Mikori flash van rajta? úgy tudom csak valami újfajta RGH-val megy a cucc... -
#7554 Eredeti játékkal mehetsz livera is akár...de szerintem nem kell neki... -
#7553 Hali, lenne egy kérdésem. Ma veszem meg a játékot, flash-elt boxom van, offline accounttal. Az nem fog gondot okozni a futtatásnál? Nem kell neki netkapcsolat? A multi miatt nem zavarna, mert az nem érdekel :D, de a futtatáshoz ugye nem kell semmi? -
#7552 Igazából ez megint az "ízlések és pofonok"-vita, ami teljesen felesleges... ez nem kinövés kérdése, a világ nevében meg kár beszélni, nyilván nincs felvéve neked a sok tízmilliós játékos társadalom facebook-on, és nem kommunikálsz velük minden nap... :D Amúgy meg a megnyilvánulásaidból korántsem úgy tűnik, hogy bármiből is kinőttél volna... kb. a mai 16 évesek kommunikálnak ilyen stílusban, nem sok értelme van ennek a felsőbbrendű, "ki, ha én nem" stílusnak :) -
#7551 Nah a magyarítás is megoldható van már extractor...:) -
nyomogatós módszer :D köszi, kinőttem kb 5-6 éve .... mert SZAR, a világ túl is lépett rajta, csak nektek nem megy ;)
(egérrel semmivel nem jobb körbenézni, mint a jobbgombával - ez nem pixelpontos célzás, ahol számít a precízsége) -
#7549 Senki sem kényszerít a billentyűzet teljes erejű, konstans nyomva tartására :D lehet játszadozni vele, meg kell azt is szokni nyilván, nyomogatós módszerrel lehet finom kormányozni, de ugyanakkor a körülnézés sokkal közvetlenebb, kezelhetőbb, így kompenzálja magát a kormányzást, összességében még mindig élvezetesebb szerintem :) -
#7548 Nem mondod? És olyan az V-boxos verzben szerinted van?
kjhun: az engem is érdekelne :) -
#7547 a bill+egér excelre van. -
#7546 jah, tök jó a fullgáz-fullfék-fullbalrakanyarodok-fulljobbrakanyarodok :DDD -
cocksuckercifu #7545 kontroller meg a fos autoaim a butáknak és az ügyetleneknek való -
#7544 Szerintem meg pont a járművek irányítása irritáló kontrollerrel, egérrel sokkal szabadabban, közvetlenebbül lehet körülnézni vezetés közben, meg vezetni és lőni, esetleges üldözés során sokkal mozgalmasabb... :P