Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cataflam02
Konzolon nem is adja vissza magát a játék.. Csomo grafikai mod meg auto stb... nincs konzolra...
Sajna én se értem, miért lett volna olyan nehéz jól optimalizálni anno a GTA4-et.. remélem az 5. résznél nem követik el ez a hibát.

One more story

Büdös Bohóc
GTA IV-el mi a gond grafikailag? Szerintem maxra csûrve még most is nagyon szép.

Amire kíváncsian várok az a konzol exkluzív kiadás, avagy nem. Shitboxszal is elvileg lejárt valami szerzõdése Rockstaréknak és egyébként is, Max Payne esetében is szinte alig volt eltelt idõ. Remélem nem most akarnak megint veddmegakonzolthaegybõltolniakarod-at játszani... Az RDR miatt vennék konzolt, de mivel kezd lassan kihalni az a platform így nem merem + az én szájízemnek nagyon nem felel meg egy halom játék náluk (+ akkor nem ártana egy gecinagy TV, de az most meg sok lenne egyszerre kiadásnak).

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Sir Quno Jedi
Hát egen. Nekem ott figyel az összes rész komplett a steam accomon, de a gta3-mal nem bírtam idegileg. Még a GTA4-gyel is vannak fentartásaim itt-ott és sok béndzsaság van benne, de az még szódával elmegy. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, szóval a GTA5-nek szebbenek KELL lennie, de nem kicsivel, hanem DURVÁN. Persze mivel csak kiadják még erre a konzolgenerációra úgy tûnik, így erõforrás szempontból limitáltak a lehetõségeik, de volt rá jópár évük, hogy trükközzenek, fejlesszenek. Az igazi áttörés majd a nextgen konzolokra fejlesztett verzió lesz (gta6?), de addigra kinõ a szakállunk.

Én erõsen reménykedek benne, hogy korrekt PC verzió is készül ezúttal és ahhoz adnak ultra HD textúra packot és sok mindent ami konzolon jelenleg nem lenne lehetséges, mert meg sem nyikkanna. Persze az eddigi pcs karrierjükbõl nem ez jön le sajnos (amatõr gecik sajnos).

Személy szerint, bár mindkét jelenlegi currgen konzollal rendelkezem, ezt a játékot NEM vagyok hajlandó konzolon tolni, csakis PC-n, ahol tolhatok alá vasat rendesen.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

cataflam02
Ebben egyet kell értsek veled.. A GTA3 mai szemmel eszméletlen ronda..
Kajak még a GTA2 is szebb a kis felülnézetével.

One more story

Sir Quno Jedi
Márpedig kell a jó grafika. Szégyen egy nagy cégtõl, ha a játékaik ezen részét nem fejlesztik, mondván, hogy node a játékélmény.

Aki szerint nem így van, játsszon gta1-gyel, vagy jobbat mondok a gta3-mmal, amin mai szemmel végig sugárban hánytam, nem is bírtam pár óránál tovább azt a kihaltságot, rettenetes grafót (ami a maga idejénben beztos jó volt, node ma?!??!). SZörnyû, komolyan, játékélmény ide, vagy oda. Sötét, mocskos, textúramentes, polygonhiányos szar. Egy SR3 után olyan, mintha csukott szemmel kéne filmet néznem.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Rayden02
Nah közben kiderült!(?) hogy fake volt az egész!
LINK<#falbav>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

csak a Rockstargames felhasználó a hivatalos, GwRockstar3 azt használja, a másikat tuti csak beregelte valaki
Rayden02
Akkor nem értem,talán valami hack lehet a háttérben?
Ha minden igaz most PC-n nyomatják!

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

na igen, õ játszik, de a chatre nem feltétlenül írt, fõleg játék közben
Ragendom
Jobb lenne, ha én sem ismerném egyenlõre, mondjuk a kiadása után egy hónappal ismerem meg, lehet hogy addigra letölthetõvé válna... Legalább akkor nem szenvednék, hogy nem játszhatok azonnal a game mel😞

Rayden02
Nézzétek meg a hivatalos twittert facebook-ot:
Azért idézek a twitterõl:

Rockstar Games ‏@RockstarGames

And watch GwRockstar3 on #GTAIV streaming live video for the next hour on @TwitchTV http://www.twitch.tv/rockstargames

valaki beregisztrálta a nevet, rockstarék biztos nem áltak volna le chatelni, és ha megnézed, az eredetiben az R is naggyal van írva
Rayden02
http://www.imageshack.com/photo/my-images/31/rockstargames.png/

Rayden02
<#fejvakaras>

Rayden02
De én nagyon remélem hogy csak valaki szórakozott!<#gonosz3>

Rayden02
Gyerekek,idén tutira ne várjátok a játékot!

http://i47.tinypic.com/nf3aeq.jpg
Most lõttem a GTAIV Livestreamrõl.
gwrockstar3 profilja
Természetesen,utána törõlve is lett már!
Azt hogy most igazi DEV lehet azt nem tudom,ti majd eldöntitek!

arty
szerencsére te ismered (legalábbis gondolom, annyira írtad, hogy jobb lesz mint a gta...) 😉))

Forza.

Yoda001
nem érdemes hasonlítgatni, hogy melyiknél eddig mennyi dolog jött ki, illetve igen, a GTA mondhatni nem mai darab 😊 - szerencsére, ezért is ilyen kiforrott és mindenki számára játszható - élvezhetõ, vagy hogy mondjam...

egyébként pár hónap után megint játszottam egy keveset a IV-el (eddig csak az volt a gépben, de lett egy kis kiesés közben), és osztom azt a véleményt, hogyha már egy kicsivel is jobb lesz mint a IV, persze esetleg több lehetõséggel, akkor megint sikeres lesz... de errõl nem is érdemes beszélni, tuti, hogy minõségi munkát csinálnak a srácok megint 😊
miközben elrepülgettem a város felett jutott eszembe az, hogyha nem jelent volna még volna meg a játék, akkor tényleg nehéz lenne olyan képeket csinálni amivel nem lõnek le 1-2 dolgot... márpedig ugye nem igazán akarnak... nagyon remélem hogy jövõre mindannyian megleszünk elégedve az eredménnyel 😄

http://9gag.com/gag/5135249

Ragendom
Oda egy árva lélek nem ír 😄 Azt mondják h jóformán nincs semmi infó a játékról, csak 1 videó. (Van egy Trailer videó, egy Gameplay videó, meg kb 4 kép és semmirõl nem beszélnek 😄) Itt meg van 1 trailer videó meg 8 kép kb, és itt mégis mennyien beszélnek a játékról. Mondjuk a GTA nak már van pár része, Watch Dogsnak pedig ez lesz az elsõ része. Nem sokan ismerhetik a játékot

tomo05
Igen én is így vagyok. Mai napig toljuk haverokkal a Battlefield 1942-t. Nagyon eltalálták ezt a játékot! Tehát hajrá játékélmény!<#email>

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

Grove4
Kicsit túlpörögtél a Watch Dogs topicban! 😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Ragendom
Mert nem zavar, ha leszólják a véleményem. Na de mindegy.

Grove4
Ha nem reagálsz a leszólásokra, miért írod le, külön, hogy le lehet szólni... nem értem.

Na ezzel befejeztem az OFF-ot.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Ragendom
Nem, csak észrevettem, hogy ezekben az SG fórumokban mindenki leszarja és leszólja a másik véleményét. Ezért annyira már a leszólásokra nem reagálok, mindenkinek van egy véleménye. No meg a kritikákból is lehet tanulni, megismerni egy másik ember nézõpontját 😄

Ragendom
xDD

tommygear
érzi hogy hülyeséget beszél, de valamiért mégis leírja, én is észrevettem ezt 😄
Grove4
"Le lehet szólni nem fogok belehalni"

Neked van ilyen fétised? Már az elõzõ hozzászólásodnál is volt egy olyan megjegyzésed, hogy:"Gondolom evvel most senki nem fog egyetérteni, de ez van.... Ez már biztos 😄"

😄DDDDDDDDD

Amúgy nem azért, megérteném, hogy ha azért sírnátok, mert Quake II-es színvonalú lenne a grafikus engine, de ez egy GTA-hoz bõven megfelelõ. Kicsit el vannak kényeztetve itt páran.

Amúgy a grafikus motor és az "NPC"-k inteligenciája kurvára nem ugyanaz.

Büdös Bohóc
Azért tegyük hozzá szerintem, hogy a gta iv hangulathoz azért csak odatett az akkor milyenüberfasza dinamikus animáció és a törésmodell, mivel nem volt magában a játékban gecisok fícsör ezért az is fontos volt, hozzátett egy kis realizmust az egészhez.

De tényleg eléggé unalmas már itt ez a grafika fanboyozás, ha ugyanolyan lesz, mint a GTA IV csak ezekkel a szép harsány színekkel már örülni fogok. Lehet optimalizáltságra is olyan, mostani gépeken már illene annak is futni jól.

+1

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

tommygear
kurvára nem, mai napig elõveszek több éves játékokat a játékélmény miatt és nem a grafika miatt
Ragendom
Le lehet szólni nem fogok belehalni

Ragendom
A játékélmény nagyban függ a grafikától, és egy olyan játékban amiben a környezet rohadt szar grafikával van; ahol a zászló egy helyben van a levegõben, nem fújja a szél; ahol az emberek 0 IQ val vannak ellátva, mozgásuk pedig leginkább egy robotéra hasonlít, olyan játéknak szerintem nem jó a játékélménye, + nem nagyon tudod elhitetni magaddal, h ez egy város, jó a környezet, nem tudod beleélni magad. Szóval a grafika azért nem elhanyagolható tényezõ a játékoknál

shaddam
Nem értem ezt a grafika buzulást. Ne jöjjön már elõ mindenkibõl a tirexi... Legyen nagy, élõ város, változatos helyszínekkel. A buzi tóni vagy a red dead redemption után emiatt nem aggódok.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

tommygear
mi a bajod az mp3 pc verziójával? nem megy az 1 magos gépeden vagy mi?
csak alreggel megy a vergõdés mi? beszóltam neked gumiban aztán most lázadsz? jajj 😊)
Persze, nem is vagyok ez ellen.De a MP3-at felhozni pozitív példának, még úgy is hogy a GTA4 pc portja egy hányadék volt és annál jobb, az azért erõs.

tommyka: kettõnk közül te vagy a nagyobb troll, téged nem kéne etetni, de úgy egyáltalán.
tommygear
ez csak egy idióta troll, ne etesd
Grove4
Lényegen nem változtat, azt akarta mondani, hogy csinálják meg a PC-s verziót jól! Ennyi!

tommygear
csõ kocsis
Szép munka volt?Eddig is tudtam hogy marhára nem értesz semmihez, de ez külön megerõsített.Köszönjük emese!
tommygear

és akkor mivan? attól még szép munka volt a pc-s verzió... ne legyen egy összegányolt port mint a gta 4 ez a lényeg
arty
max payne nem hatalma külsõ teres sandbox 😊

Forza.

tommygear
ha megcsinálják igényesen mint a max payne-t akkor nem lesz gáz
Büdös Bohóc
4 mag elég neki, 6 már nem számít. Amúgy igen, azzal a Q-s procival meg a 6850-el is szépen kéne mennie.

tommygear
az a 4 magos meg teljesen jó mindenre még, én 2 maggal elfuttatok mindent
majd a generáció váltás után lesz érdemes fejleszteni
tommygear
érdekes is lenne ha akadna 6 maggal...
Büdös Bohóc
Nálam 50 FPS-el akadásmentesen megy a GTA IV, ma már az nem nagy igényû szerintem 😊 A te VGA-ddal is mennie kéne, bár a procid nem valami erõs mostanság.

SpeedXHUN
Jó is lenne,ha optimalizálva lenne,gta 4 mai napig nagy gépigényû..
Ha jó lesz megveszem,ezen fog múlni😊

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

arty
koncentrálj! erõsebben!

Forza.

arty
jah, pont TE nem a grafikát nzed, aki az utobbi kommentjében szinte csak azt szapulod 😄

komolytalan kicsit troll vagy, akinek még flamet sem sikerült inditania <#nevetes2>

Forza.

Büdös Bohóc
Ezen neked hol a rákba van AA? Nézd már meg a teniszes képet is, tele van recékkel, ez még csak 2x AA sem, nem hogy 16.