27719
  • Myselor
    de am nemtudom ti hogy vagytok vele de eléggé visszahozza a San Andreas hangulatát is ^^
  • Myselor
    hát én psen toltam havernál kicsit azt de nem igazán tetszett hogy olyan sárga szar volt midnen,a hangulatban nem volt hiány viszont,de pc-n persze más volt,asszem cska inkább néztem a játékot nálla jah:)
  • Coral Springs
    Én még a San Andreas -t toltam anno egy haveromnál Xbox -on, de lejártam játéktermekbe is. Azt amikor lett végre egy PC -m ami vitte, leültem ám játszani, teljesen más és jobb feeling kapott el. Nekem megéri várni a PC verzióra, amúgy se fogok unatkozni.
  • Fpocok
    Elmeletben igy kene mukodnie. Gyakorlatban... :) gamapadot csak autozashoz hasznalok.

#7533-nak ment
  • Fpocok
    Elmeletben igy kene mukodnie. Gyakorlatban... :) gamapadot csak autozashoz hasznalok.
  • Myselor
    hát én alkalmaszkodni szoktam ilyenkor ha konzol exklúzív dologról van szó.nemtudok mást tenni persze szívesebben tolnám én is egér + billentyűkkel mint a 3-at,vice cityt,sa-t vagy a iv-et de most még csak konzolon van.jó lesz ez nekem így is megszokható igazából :)
  • Coral Springs
    Itt van mellettem a Logitech gamepad, de se a Saint Row -hoz, se a GTA -hoz nem fogtam meg még soha. Az egér egy olyan szabadság, amit nem szívesen cserélnék le. Autót vezetni nagyon jó gamepad -al, repülőt vezetni szintúgy, minden máshoz felejtős.
  • Myselor
    hát én passzolom,pc-n én is jobban szeretek játszani persze de szerintem boxon sem lesz rossz,RDR is jó volt a iv-el nem sokat játszottam controllerel.nemsokára kiderül milyen :)
  • Vraaanyek
    Ájjájj...de megvenném én is gondolkodás nélkül, ha nem lenne olyan työkér' az irányítás konzolon :S - alapvetően sok játéknál még élvezetesebb is a kontroller, COD-ban 1 óra játék után, ha megszokja az ember, egyszerűen parádés, de GTA-val...cccc... :S
  • Myselor
    na akkor várjuk a futárt xd ^^
    hogyha valakinek megérkezik írjon már.kép is jöhet a játékáról:)
  • Coral Springs
    Abból induljál ki, hogy a GTA IV hogy fut nálad. A GTA V ugyan azzal a grafikai motorral fut mint anno a IV, csak azóta már optimalizálták.
  • Coral Springs
    Az Anisotropic x16 a legmagasabb megjelenítési minőség, nem a Tri-Linear. Az a legkisebb.
  • Vraaanyek
    Atyaég, nem rossz az a collector's, na de 40-ért...
  • Vraaanyek
    Nekem nem volt különösebb FPS-esés az új gépen, de legalább akármelyik patch-el is próbáltam, 5 másodperc után szétesett a világ, eltűntek a házak meg a háttér, és szép fokozatosan csak az univerzum közepén találtam magam a szürke éterben... :P
  • Coral Springs
    Szevasz, a San Andreas után szerintem a GTA IV -nek van a legjobb sztorija. Bele lehet kötni a karakterbe mert egy szláv köcsög, bele lehet kötni a gépigénybe, az egyéb hiányosságokba, de történetileg egy olyan minőséget teremtett a IV, hogy azt elmondani nem lehet. Nagyon durván bemutatja a játék az alvilágban zajló dolgokat, azt a drámát ami az egymással szemben álló felek között lezajlik, és ugye ott van Nico, aki megérkezik egy jobb élet reményében, azt luxus helyett a nagy rakás szart találja. Arról nem is beszélve, hogy a végkifejletet befolyásolják az egyéni döntések.
  • renato999
    Magyar PSNes CE vásárlóktól kérdezném, hogy volt e problema a dlc kod(ok) aktivalasaval a magyar store on ? Nekem ma jön meg du és jó lenne tudni ezt.
  • Coral Springs
    Aki azt mondja hogy a GTA IV szebb, valószínűleg használja az alábbi módot. Ebben az esetben vicces vagy sem, tényleg igazuk van. Gyönyörű lesz tőle a játék, viszont egy atomerőművet igényel. Az én gépem sem valami szar, így hát nagyképűen én is felraktam egyszer, a ~40-50 fps -em szépen lecsúszott ~20 -ra. Mosolyogtam egyet, majd uninstall.

• Coral Springs
    Semmi különbség nincs a kettő között, a GTA IV -en minimális élsimítás sincs, ezért tűnik rondábbnak. Ezek az én (PC) képeim, minden max -on.

• mester1987
    Tudom.
  • DarkSector
    Gamestar-on is megmondták hogy kellemes és szép játék, de a 10/10, meg 100/100 nagyon erős túlzás, erről ennyit.
    És játszottak vele.
  • mester1987
    GTA IV-et a minap néztem sé 10/10-et adott neki azt hiszem az IGN akkor az? :)
    Bár nem vittem végig, de a sztori nem csapnivaló az tény!
  • kiki888
    Nekem is 1066ig viszi a memóriát, gigabyte lap. Ha tudnék majd egy q9550est szerezni bele relatíve olcsón, talán még nem is sülnék fel.

Na, offtól eltérve: elég durvák ezek a pontozások, amiket kapott a játék, 10/9 és afelett mindenhol, vagy ennyire elfogult lett mindenki, vagy tényleg ennyire összerakták(sanszos az utóbbi)
  • mester1987
    Végülis anyagi oldalát nézve, ha erre az alaplapra veszel a lehető legjobb procit azt később el tudod adni hasonló árért, mert az újabbak olcsóbbak.

Nekem is pl. 1066-os RAM-ot bír a lapom és most az van benne, szóval ahhoz csak venni tudok. A procim igaz, hogy 4 magosítható, de az alaplap nem támogatja, szóval én is olyan 4 magost keresek, amit elbír még az alaplap aztán kaput. Relatív dolgok ezek.
  • kiki888
    a régi lapom miatt sajna az i szériás procik kiesnek, ergo vagy elpasszolom a gépet,teszek az árához és veszek egy erősebb configot (látatlanba cinkes), vagy keresek egy q szériás procit, meg egy erősebb kártyát mint a mostani és bízom a legjobbakban
  • mester1987
    Procit ajánlok erősítésre elsősorban aztán a többit, ahogy sikerül.
  • MagyaR
    Meg kéne várni míg kijön pl. a bf4, ami aztán biztos gépigényes lesz, s ahhoz képest viszonyítani. Ha egy gép elviszi azt közepes grafikán az a gta5-öt is biztos elvinné legalább annyin.
  • MagyaR
    Közepes grafhoz szntem egy i3 proci is elég lesz meg vmi nvidia 6x-es szériájú kártya.

Nekem laptopom van i5 proci, gt 640es kari. Na most ezek laptopba gyengébbek mint egy pc-be, de mégis teljesen jól eljátszogatok még a legújabb játékokkal is. Legalább közepes grafikán ment eddig minden. Na most ha pc-be van egy ilyened az biztos elég legalább egy közepes grafikára, sőt talán még többre is.
  • kiki888
    Intel e2180~3GHz, 4giga ddr2, hd4830. Ezen valószínüleg sansztalan lenne már az alacsony grafos mókázás is, azért is érdekelne a nagyközönség véleménye, hogy betudjam lőni, hogy mennyire kell kinyitni a bukszát:)
  • kjhun
    A bő 400 oldalas kézikönyv még nem került ki?? Pár képet láttam róla, a tartalmáról, de teljes másolatot nem igazán. Elvileg a digitális verzió is most lett elérhető.
  • mester1987
    Milyen géped van?
  • DarkSector
    Amikor a helivel ment, nah az már igen!!!!!!!
    A környezet szép, messze ellátni!
  • kiki888
    Amúgy egy kérdés: nyilván nem csak én agyalok ezen a témán, lehet hogy sokaknak unalmas már, de érdekelne a véleményetek, hogy !KÁBÉ!, szerintetek milyen config kellene ahhoz, hogy akadásmentesen fusson majd a játék? Nem arra gondolok, hogy ultramagas grafikán, megelégedek én a közepes graf-al is, csak érdekelne a tömeg hangja, mert egyenlőre nincs keretem, hogy durvábban beruházzak egy bitang proci-vga kombora. Ha abból indulunk ki, hogy jól lesz optimalizálva a játék, talán még ésszerű keretek között lehet tartani a gépigényét Köszi!
  • Myselor
    tökéletesen igazad van:) csak hát ilyen emberek vannak.
  • MagyaR
    Szerintem teljesen rendben van a konzolos verzió is grafikailag. Kihozták a maximumot. Akinek ez nem elég az nem igazi gamer, hanem grafika b*zi.
    Természetesen kell a fejlődés, de ez most teljesen rendben van.
  • DarkSector
    nem fog úgy kinézni!
  • mester1987
    Engem konkrétan nem az érdekel, hanem, hogy ne úgy nézzen ki, mint 2005-ben a San Andreas az akkori játékokhoz képest.
  • DarkSector
    Igen naná, mert dx11-nélkül ki sem mernék adni mert egy pc-s le sem szarja már a játékokat ha nem tud dx11-et.

Az nem egy effekt basszus...értsétek már meg! :D
  • mester1987
    Arra leszek majd kíváncsi támogatja majd-e a DX11-et a PC-s és szebb-e lesz, mint a MP3
  • DarkSector
    Vagy nem. :D
  • kiki888
    még életemben nem kattogtam ennyit PC játékra várva...R*, könyörgöm ne húzd már az agyunkat :D