Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajna én se értem, miért lett volna olyan nehéz jól optimalizálni anno a GTA4-et.. remélem az 5. résznél nem követik el ez a hibát.
One more story
Amire kíváncsian várok az a konzol exkluzív kiadás, avagy nem. Shitboxszal is elvileg lejárt valami szerzõdése Rockstaréknak és egyébként is, Max Payne esetében is szinte alig volt eltelt idõ. Remélem nem most akarnak megint veddmegakonzolthaegybõltolniakarod-at játszani... Az RDR miatt vennék konzolt, de mivel kezd lassan kihalni az a platform így nem merem + az én szájízemnek nagyon nem felel meg egy halom játék náluk (+ akkor nem ártana egy gecinagy TV, de az most meg sok lenne egyszerre kiadásnak).
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Én erõsen reménykedek benne, hogy korrekt PC verzió is készül ezúttal és ahhoz adnak ultra HD textúra packot és sok mindent ami konzolon jelenleg nem lenne lehetséges, mert meg sem nyikkanna. Persze az eddigi pcs karrierjükbõl nem ez jön le sajnos (amatõr gecik sajnos).
Személy szerint, bár mindkét jelenlegi currgen konzollal rendelkezem, ezt a játékot NEM vagyok hajlandó konzolon tolni, csakis PC-n, ahol tolhatok alá vasat rendesen.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Kajak még a GTA2 is szebb a kis felülnézetével.
One more story
Aki szerint nem így van, játsszon gta1-gyel, vagy jobbat mondok a gta3-mmal, amin mai szemmel végig sugárban hánytam, nem is bírtam pár óránál tovább azt a kihaltságot, rettenetes grafót (ami a maga idejénben beztos jó volt, node ma?!??!). SZörnyû, komolyan, játékélmény ide, vagy oda. Sötét, mocskos, textúramentes, polygonhiányos szar. Egy SR3 után olyan, mintha csukott szemmel kéne filmet néznem.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
LINK<#falbav>#falbav>
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Ha minden igaz most PC-n nyomatják!
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Azért idézek a twitterõl:
Rockstar Games @RockstarGames
And watch GwRockstar3 on #GTAIV streaming live video for the next hour on @TwitchTV http://www.twitch.tv/rockstargames
<#fejvakaras>#fejvakaras>AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
http://i47.tinypic.com/nf3aeq.jpg
Most lõttem a GTAIV Livestreamrõl.
gwrockstar3 profilja
Természetesen,utána törõlve is lett már!
Azt hogy most igazi DEV lehet azt nem tudom,ti majd eldöntitek!
Forza.
egyébként pár hónap után megint játszottam egy keveset a IV-el (eddig csak az volt a gépben, de lett egy kis kiesés közben), és osztom azt a véleményt, hogyha már egy kicsivel is jobb lesz mint a IV, persze esetleg több lehetõséggel, akkor megint sikeres lesz... de errõl nem is érdemes beszélni, tuti, hogy minõségi munkát csinálnak a srácok megint 😊
miközben elrepülgettem a város felett jutott eszembe az, hogyha nem jelent volna még volna meg a játék, akkor tényleg nehéz lenne olyan képeket csinálni amivel nem lõnek le 1-2 dolgot... márpedig ugye nem igazán akarnak... nagyon remélem hogy jövõre mindannyian megleszünk elégedve az eredménnyel 😄
http://9gag.com/gag/5135249
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Na ezzel befejeztem az OFF-ot.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Neked van ilyen fétised? Már az elõzõ hozzászólásodnál is volt egy olyan megjegyzésed, hogy:"Gondolom evvel most senki nem fog egyetérteni, de ez van.... Ez már biztos 😄"
😄DDDDDDDDD
Amúgy nem azért, megérteném, hogy ha azért sírnátok, mert Quake II-es színvonalú lenne a grafikus engine, de ez egy GTA-hoz bõven megfelelõ. Kicsit el vannak kényeztetve itt páran.
Amúgy a grafikus motor és az "NPC"-k inteligenciája kurvára nem ugyanaz.
De tényleg eléggé unalmas már itt ez a grafika fanboyozás, ha ugyanolyan lesz, mint a GTA IV csak ezekkel a szép harsány színekkel már örülni fogok. Lehet optimalizáltságra is olyan, mostani gépeken már illene annak is futni jól.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
csak alreggel megy a vergõdés mi? beszóltam neked gumiban aztán most lázadsz? jajj 😊)
tommyka: kettõnk közül te vagy a nagyobb troll, téged nem kéne etetni, de úgy egyáltalán.
és akkor mivan? attól még szép munka volt a pc-s verzió... ne legyen egy összegányolt port mint a gta 4 ez a lényeg
majd a generáció váltás után lesz érdemes fejleszteni
Ha jó lesz megveszem,ezen fog múlni😊
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
komolytalan kicsit troll vagy, akinek még flamet sem sikerült inditania <#nevetes2>#nevetes2>
Forza.