27719
  • ratgab
    Kösz a választ, csak ennyit szerettem volna tudni.
  • ratgab
    Még jó, hogy pont nem érdekel a véleményed...
  • Versace26
    Akkor nagybetükkel kikell irni hogy Csak Pc-sek beszélgethetnek ebbe a topikba,és kész,és mindenki menjen át a konzolba..
  • Szabi #7747
    amíg a játékról írnak addig még nem vészes, de ha technikai kérdést tesznek fel az nem a PC-s topikba való...
  • MagyaR
    Hát akkor kb. senkinek nem ide kéne írnia :D.
  • Szabi #7745
    viszont konzol topik van szóval stfu & gtfo
  • ratgab
    Miért van már PC-s verzió? Mert szerintem még nincs...
  • ldavid
    ez igazán mehetne a másik topicba szerintem
  • zzeN
    8486 mb-t. Most települ. Vééégre:D
  • ratgab
    PS3 tulajok: Mennyit rak fel pontosan a játék?

12 gb-os super slimem van és 9 gb szabad hely van rajta legjobb esetben, ezért érdekelne, hogy pontosan mennyi helyet igényel a játék dobozos verziója.
  • tutituti
    és is csak elrévedtem rajta,de maximum a modderek majd belepakolják :)
  • gergou
    Gyors helyzetjelentés: Kipróbáltam a játékot.
    Elképesztő!!! A videók nem adják vissza a látványt és a hangulatot. Kegyetlen jó játék lett. :)))
  • ratgab
    Ez mekkora baromság már. Mert GTA 5 nélkül nem ütnek le és késelnek meg embereket...
  • ldavid
    azt tisztességesen meg kellene csinálni az meg szerintem túl nagy meló egy DLC-hez
    de az online lesz bővítve a jövőben, szóval oda még megérkezhetnek
  • tutituti
    Amúgy azon filóztam, van rá esély hogy a régi san andreas map többi részét kiadják dlc-k formájában.
    vegas dlc stb stb
  • MikX
    Engem hívtak platinumból, hogy mivel csak most 8-án rendeltem elő, az első adag elfogyott, csak szerdán kapnak, s csütörtökre ittvan.
    Nomármost legjobb, mivel addíg úgysem érnék rá, max egy fél-fél órákra, annakmeg semmi értelme, és pont csütörtöktől egész hétvégén ráérek, úgyhogy jó is :D
    Mindenesetre basszákmeg, minden egyes előrendelőnek kedd reggel ott kéne lennie, ezért előrendelés basszameg!
  • kill3r21
    Újra elérhető a videóm, a trailerben szereplő missionról, ha valaki lemaradt volna és érdekli akkor katt :)
  • Fpocok
    Mi ebben a lol?
  • Versace26
    Konzolvilágos rendelés még mindig nem ért ide,Akik onnan rendelték,mind megkapták? Érkezik ma még?
  • kill3r21
    De cseszi a csőrőm egy a térkép+UV kombó, csak a kis kép miatt nem látszik merre van :S
  • arty
    LOL
  • kill3r21
    Kézikönyvet ha találtok szóljatok :)
  • szabii98
    Hallod ember vicc amit itt művelsz. Össze vissza savazod az év játékát kb..megértjük hogy neked nem tetszik, ez van, de a GTAnak ez is egy nagy része , hogy csak úgy autókázol. A legtöbb embert lefoglalja és ennyi.
    A Battlefieldnek pedig sosem a single volt a lényeg, le lehet szpni a CoDot ha jó a singleje, egy nagy script az egész játék...hiába van pörgős szinglije, ha a multi a lényeg, és ott rendre alulmarad a BFnél :D
  • kill3r21
    Nem láttatok még magyar tesztet?
  • grebber
    Pont azért mondom mert nekem fontosabb!
  • kill3r21
    És mindkét platformon, eléggé komoly....néha télleg szaggat...
  • Tatyla
    mondja ezt a szűz grebber :D
  • LovaszPeter
    én ki száltam kocsibol de pockok mentek ot meg macskák de nem harptak meg mert fel ugrotam a motorház tetejkére a koimnak és zoomolós pisztolyal kilőttem öket
  • mester1987
    GTA V első áldozata, na ja...annyi köze lehet hozzá, mint nekem Aladdinhoz.
  • zzeN
    http://www.haon.hu/megvan-a-gta-v-elso-aldozata/2363162
  • ldavid
    na igen..
    To all the parents out there that have given GTA V to their underage kids.

majd mutatom én is mikor megyek a 10 éves unokaöcsémnek beüzemelni
  • SpeedXHUN
    nálam a bf3 nál kérdezték ugyanezt anno:D
  • Vraaanyek
    Miről beszélsz? olvasd el mégegyszer,amit írtam szerintem :) - én sem játszom boxon, én is PC-re várom, csak megjegyeztem, hogy HA lenne, és megvenném boxra, akkor... :)
  • Szabi #7717
    jaj szegény, buktál egy napot.. mi meg fél évet.. :D
  • Vraaanyek
    semmi sem fontosabb :)
  • grebber
    Pedig a játék az fontosabb!
  • Vraaanyek
    A sors tréfája, hogy barátnőm születésnapján jelent meg a gama, így ha megvettem volna boxra, vagy megjelent volna PC-re, akkor se ülnék ma elé :D
  • N3suten
    nem látok különbséget
  • Myselor
    reméljük oda is megérkezik mostmár,most telepít:)
  • Bence94
    Még síri csend van itt..