27719
-
ratgab #7792 Amúgy sanszosnak éreznék egy karácsony környéki pc-s megjelenést. Kölyköknek lenne mit kérni karácsonyra az biztos. Szerintem jó taktikat lenne Rockstar részéről. -
#7791 szerintem karácsony után jelentik be, hátha karácsonyra még vesz pár elavult konzolt aki nem bír tovább várni.. -
Robi546 #7790 Az fasza,így azért mégis jobb mint ilyen,nyár eleje,stb... :D Bár bejelentik azután még pár hónap,na de sebaj,várok türelemmel,néha-néha benézek ide de mindig csak felb.sz az hogy nincs boxom,és mások már itt játsszák nekem még várni kell. :D -
#7789 Elmentél érte? -
#7788 Végre kezemben a GTA V SE! :D -
Coral Springs #7787 Ezekre a ( #7147 ) kérdésekre tudna valaki választ adni ? -
Szerintem kb. november végén-december elején fogják ezt bejelenteni. Kicsit utánanézve a IV pc-bejelentése a konzolmegjelenés után 4 hónappal volt! -
Robi546 #7785 Na gyerekek,mostantól már jönnek az "érdekes" napok. :D Tehát most már bármelyik nap bejelenthetik a játékot PC-re mivel Konzolokra már kiadták. :D -
#7784 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!OFF amúgy erre ritka mint a fehér holló -
#7783 kapott volna egy cigirágót oszt jónapot !záróra! -
IXEMGabeo #7782 Trevor is jó lenne kopaszabban...
Michael nagyon ott van -
#7781 amúgy a kurva rendőrök okosabbak meg kitartóbbak de tök jó ez :) meg nagyon könnyen meglehet halni de ez is tetszik,elég klassz a játék :)) -
#7780 Nem , nem fáradunk :) -
#7779 A sapka? :DDDDDD -
ldavid #7778 egy bizonyos dologban nagyon hasonlít, igen -
#7777 Inkább franklin nem? :D -
#7776 Bannerban fent ott a konzolos topik linkje. Esetleg a konzolos kérdésekkel/témákkal átfáradnátok oda? -
#7775 LOL michael hasonlít a legjobban D -
ldavid #7774 ja ezt akartam én is
(trevor, franklin, michael ha valaki nem vágná) -
#7773 -
Coral Springs #7772 Ennyi. Megvolt a hangulat az előző részben is, én mint írtam 175 órát raktam a fősztoriba. Ezt megcsinálta rajtam kívül még több millió ember, biztos azért mert szar volt. Hagyjuk már hogy 1-2 okostojás akarja megmondani hogy mi a jó. Én se megyek a Sims topikba balhézni a társasággal, mert hogy nekem meg az nem jön be. Vicces is lenne, hisz annak is több millió rajongója van szerte a világon, biztos nagyon szar játék lehet. -
Robi546 #7771 Na sikerült kipróbálnom nekem is a játékot,haveromnál,XBOX-on,hát... Nem tudok hozzászólni... Nagyon de nagyon jó játék lett,fizika is tetszik,igen,vannak a super sportkocsik amik irányíthatatlanok de ezenkívül minden autónak teljesen más az irányítása ami szerintem jó,a grafika az nagyon durva,kíváncsi vagyok a PC-s grafikára,még csak az elejét játszottam mert nem sokat játszottam vele még,de nagyon üt,a térkép nagyon nagy és tényleg nagyon jó a "feeling" ahogy megy le a nap,messziben a Los Santos Felhőkarcolói,úgy vennék egy boxot,de sajnos nincs rá pénzem... :( Majd lehet karácsonyra,de inkább várok a PC-s verzióra,ha nem jön PC-re beszerzek egy konzolt,tuti,aki meg itt szarozza a játékot ahhoz nem tudok hozzászólni... Ebben mi a "szar" ? Na mindegy,nekem tetszik,ennyi. :) -
#7770 srácok hihetetlen jó a játék ^^ játszottam vagy 3órát és kb semmit nem haladtam xd kicsit körülnéztem 1-2 küldi,megérte a pénzt :)) -
syberia2 #7769 Szerintetek mennyi idő amíg bejelentik/kiadják? A legutóbbi ilyen esetem a Rockstarral a Red Dead volt, azóta is várom a pc változatot.(én úgy vagyok vele hogy ha 2013ban nem mondanak semmi konkrét release dátumot, veszek egy konzolt:D) -
#7768 Szerintem nem azzal van a baj hogy a játékról beszélünk, hanem arról hogy elkalandozás volt...
Nú: A bezárás az egy jajj a köcsög konzolosok játszhatnak zárjuk be mert én nem jácchatok! Gyerekes
Nagyobb rend kéne az tény -
nú #7766 Kandurexnek ment, persze rohadtul nem megy mobilon a válasz gomb -
nú #7765 Bezárnád kérlek 1 hónapra? Tényleg jobbat tenne neki. -
Coral Springs #7764 Pedig belehetne zárni legalább a PC verzió bejelentéséig, itt senkit nem érdekel a konzolos nyűglődés. Legalább értelmes dolgokat lehetne olvasni tőlük, ehelyett van aki k**va nagy késztetést érez arra hogy felvázolja hogy neki milyen más játékok jönnek be, és hogy a GTA mennyire szar. Ez még is ki a jó francot érdekel ? Azt amikor már 5 -en mondják neki hogy ez itt senkit nem érdekel, még nekiáll regényt írni. Na hagyjuk már, viccnek is van egy határa. Szerintem legyen egy szavazás a zárásról. -
#7763 Kár, hogy a hangulat szubjektív dolog... -
#7762 Mert hangulatot bármihez lehet hasonlítani tökmindegy hogy márió vagy bf vagy gta vagy bármi!
Mármint lehetne hasonlítani ha lenne benne ,de nincs! -
Coral Springs #7760 Tomb Raider, Battlefield, Call of Duty, miért nem hasonlítod inkább a Super Mario -hoz ? Egyiknek sincs még alap szinten se köze egy GTA -hoz, de még egy Saints Row -nak se, teljesen más műfajok. De ha neked jobban bejön egy csősztori akkor toljad, a GTA teljesen másról szól. Ha nem jön be a műsor akkor Alt+F4 és uninstall, azt menj át inkább a konzol topikba, biztos ők jobban preferálják a meddő semmitmondó vitádat. -
#7759 ugyanazokkal a primkó emberekkel -
#7758 Nem lesz zárva, de egyébként szinte ugyanez lejátszódott az előző résznél is. -
#7757 vó'tam zárás előtt -
ratgab #7756 Amúgy meg majd a Házigazda szól, ha nagyon durva offot érzékel. Ugyanis az a dolga! Nem kell itt mindenkinek modit játszani! -
ratgab #7755 Akkor törölhető a 7000 hsz ennyi erővel, mert durván off az összes. Pc-s kiadásnak még a megjelenését se erősítették meg tudtommal. -
Borg #7754 Most ugye kvarcjátékra rendelésről beszélsz? Csak mert van ám konzolos GTA5 topik is. Nem ártana külön választani a témát, mert csak a százával befosott üzeneteket látni itt, mintha legalábbis megjelent volna PC-re... -
titani #7753 Hali
A CD Galaxistól rendelt valaki?
Van olyam game /dio3 ps3-ra/ amit később rendeltem és már megjön holnap
.
De a GTA 5 röl, se email.se feladás se telefonos ügyfélszolgálatp,
pedig két hete előrendeltem amit viszaigazoltak akkor.
Mert 2 napja állandóan foglalt a telefonjuk, hívtam vagy 20-szor.
Automatára dob , hogy minden munkatársuk foglalt---Így könnyű lerázni az ügyfeleket!
Vagy meg hackelték a boltot ?... -
Vergirius #7752 na végre... -
Vergirius #7751 A gamestarosok megint jomassák "live" adásba, csak épp nézni nem lehet,meg ez a mindjárt kezdünk, nálluk egy laza 30 perc késést jelent.