27719
  • Myselor
    egyre több midnent látok a játékból hogy így megvan,azt semtudom mit csináljak vagy mit próbáljak ki xd durva annyi a tartalom hogy hihetetlen xd
  • ldavid
    dehogy, ebből semmi nincs benne
  • Myselor
    egyre több midnent látok a játékból hogy így megvan,azt semtudom mit csináljak vagy mit próbáljak ki xd durva annyi a tartalom hogy hihetetlen xd
  • DarkSector
    Fpocok a grafikára írta szerintem hogy 1 év után nem tudná megszokni, nem vágom a kontroller dolgot. :D

Amúgy a Bill+Egeret sem ugy tanultad meg hogy anyád hasába, csak akarni kell, kb egy GTA elsajátítása controllerrel kb 20-30 perc és sokkalta könnyebb lesz, de egyéni szocproblém, azzal játszod amivel tetszik.
  • DarkSector
    Ezek benne vannak a játékban? :D
  • Coral Springs
    Oké, köszönjük a szakértelmedet, és hogy megszakértetted a nagy semmit. Amúgy a Logitech gamepadom még mindig itt pihen az asztalomon.
  • kill3r21
    Állat :D
  • arty

Nem áll rá a kezére? :D

Honnan tudja, ha kb ki se próbálja vagy max félórára és végig mondogatva magának, h ejj de szar lesz, csakazért se fog tetszeni, nem akarom megszokni, stb? A pécés társadalom nagyrésze ez a kategoria :)

Nekem nem rögeszmém van, hanem tapasztalatom. Veled (veletek?) ellentétben.
  • arty

ha én rászántam az időt a kiguglizásához, te is tedd meg!! :DD

(amugy hidd el, hogy ha átszellemüsz, minden lényegtelenné lesz .... még a 12(!) fps-el futó Another Worldben is elő-elő fordul h belemelegszem ;) )
  • ldavid
    ezt küldeném azoknak akik a tankolást meg egyebeket hiányolják a GTA-ból
  • speed01
    :D:D
  • Coral Springs
    Amit te csinálsz az is kb a saját rögeszmék ráerőltetése a másikra, feleslegesen. Nonszensz. Nem mindegy neked hogy ki mivel tolja ?
    Miért erőltessen valaki valamit, ha neki az nem jön be, nem áll rá a kezére ? Az hogy neked éppen kézenfekvő a gamepad, hát legyen, másnak meg nem, ennyi. Mint ha néhány nagycsoportos óvodás beszélgetéseit olvasnám, amikor bejövök ebbe a topikba.
  • kill3r21
    Hát azt nem mindenki tapasztalná meg segitség nélkül :)
  • Tatyla
    :D
  • ldavid
    azt lehetett előre is tudni, de ez spoiler(féleség)
  • Fpocok
    Pedig de. A szemem már hozzá van szokva a folyamatosa képhez. Amúgy meg ne dobálozz olyan szavakkal, amiket nekem guglizni kell, hogy megértsem :D
  • Fantasy18
    srácok már eléggé sokáig jutottam a főszálon de még mindig nem tudok csak úgy kedvem szerint kirabolni semmit... vagy ilyen nincs is a játékban? bármikor rabolhatok bankot meg ilyenek? meg maszkokat felvenni sem tudok..
  • arty
    prekoncepcio :)

ha tetszene a játék, kb fél óra mulva eszedbe se jutna h min nyomod épp ...
  • speed01
    xD
  • kill3r21
    nah a kockák találtak ufót xD
  • Coral Springs
  • kill3r21
    Jah bocs :D
  • Svenhassel
    Ja szerintem is felháborító, hogy a PC-s topikban az esetleges PC-s kiadásról folyik a diskurzus. Egyszerűen vérlázító!!!
  • Coral Springs
    Mi a GTA IV EFLC -ről beszéltünk.
  • MikX
    Itt vergődik mindenki, hogy nehogy konzolos kérdést tegyen fel valaki, viszont az, ogy megállás nélkül megy a rinya, meg a spekulácio, hogy mikor meg hogy, meg merre adják ki pc-re, s ebben mindenki nagy szakértő, az nembaj persze...
    Ok minden konzolos menjen át, ezt meg átlehet nevezni gta v kivánságok és joslatok topicra. :D
  • kill3r21
    69 főküldi van
  • Coral Springs
    Igen ? Azt hittem hogy fejenként vannak olyan hosszúak mint a fő sztori. De ha van elég mellékküldetés, akkor nincs gond.
  • Piko888
    Szuper a játék, bár a kocsik fizikája érdekes. Tényleg nagyon tapadnak az úthoz, az autókat felborítani szinte lehetetlen. Az utcák színesek és tele vannak élettel. A grafikára panaszunk nem lehet.
  • wollnerd #7804
    Aha, este hazafele a főiskoláról. :D
  • speed01
    Multira leszek kíváncsi :D
  • Seangaijin
    Arra a 2 darab vonalra max 30 óra fog kelleni. Egyedül az 50 drug wars telik időben, de a fő vonal az valami 10-15 küldetés max
  • Robi546
    Erről van itt szó. :D
  • speed01
    ne legyen fos port, más nem számít :D
  • Robi546
    IV-nél is azért volt szerintem hogy nem lesz PC-re,ezt bejelentették,sokan vettek konzolt + játékot,meg lett pár hónap múlva a pénz és jött PC-re,marketing :D
  • speed01
    max-
  • speed01
    GTA IV fél év után jött ki, picit több. De az elvileg úgy volt hogy nem is jön pc-re, legalább is a hírek szerint. Ez meg még be sincs jelentve, ti meg már találgattok hogy már idén jön, szerintem ne éljétek bele magatokat, max max jöv március, de lehet keveset mondtam :D
  • Robi546
    Na meg ott van az hogy optimizálni is kell,inkább jelenjen meg November-December fele és játszható legyen ne mint az IV.
  • Coral Springs
    Én "nem örülnék" ha most jelenne meg PC -re is, mert akkor 100% hogy bele se kezdenék a GTA IV DLC -be. Így hát viszont van elég időm, kell is sztorinként ~150 óra minimum.
  • ratgab
    Én már túl vagyok ezen.
  • Robi546
    Ebben van valami,igazad van. :D Ebből már lehet következtetni valamire,hátha igaz amit mondasz.