Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rayden02

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Malakai
Ahogy az várható volt PC-re nem jelentik még be, de azért mégiscsak doh. <#szomoru2>

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Rayden02
Tessék,ez már offiszal!<#idiota>

Forrás:take2games.com

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

szabii98
mint pl az 576ban, vesznek egy üres tokot és bele rakják a nyomtatott borítót. az ac3at is így reklámozzák , a fc3at is

I met God. She's black

tommygear
lol
Büdös Bohóc
dísz, dobozos kirakásra gondolt

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

igazad van amúgy, kivéve hogy egy ezek blu-ray tokba mennek 😄
Szabi
esetleg olvasd végig amit írtam..

"Nulla tenaci invia est via"

tommygear
milyen dvd tok? 😄 messze még a megjelenés, nincs semmilyen dvd tok, ezek promó anyagok
zzeN
Nov. 8-án.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Szabi
ez nem prospektus, hanem dvd tok borítója, amit majd kitesznek gondolom a boltokba dísznek/reklámnak 😊

kill3r21
kijöt már a gameinformer?
Büdös Bohóc
kezdek megnyugodni a release téren kicsit, mert ezeken meg csak PS3 van, gondolom olyan prospektust szereztek meg. Van esély, hogy esetleg TALÁÁÁÁN csak 1-2 hónappal a megjelenés után lesz PC-s is?

a GAME szerint is tavasz + új artworkjeik is vannak

Büdös Bohóc
Hát, szerintem nem is hozza egyáltalán a fasza r* artworkök szintjét, másrészt kurvára nem illik a képbe. Ebbõl a fan artworkbõl látszik amúgy, hogy nem olyan könnyû hamisítani a R*-os artworköket, mert biztos sok idõt rászánt a csávó meg elismerés neki, de ez inkább elmenne LA Noire artnak, mint gta v-nek.

Jaka923
Nem lenne egyszerûbb visszaolvasni a kommenteket? Amúgy 2 hét múlva lesz bejelentés.

kill3r21
tekintve az új artot, kétlem hogy kamu lenne, de történhetne már bejelentés 😄
Büdös Bohóc
ment a vita, szerintem nem kamu

kill3r21
ÉS amúgy mire jutottatok a képeket illetõen?
kill3r21
hát bocsi, nem ülök itt egésznap 😄
Büdös Bohóc
már bocs, de egész nap ezeken a képeken ment a vita tegnap 😄DDD

kill3r21
miért is tettem volna? tegnap óta nem irt ide senki, én meg ma futottam bele a hírbe, van ilyen 😊
Büdös Bohóc
#2734, nem is hiszem el, ha érdekel téged a téma, akkor hogy nem olvastál vissza fél oldalt sem? 😊

kill3r21

😊
kill3r21

Ámen
Szabi
ezt egy sg-s srác csinálta unalmában, háttérképnek... csak amikor kiszabadult a netre a kép, akkor vágta rá a sok nagyokos a vízjel helyére az nfs logókat..

amúgy ez az eredeti kép http://www.imagebanana.com/view/yhdsu94j/ingressopista.jpg
ez meg a háttérkép http://brianspilner.deviantart.com/gallery/?offset=24#/d20sxj2

tutituti
kiszabadultál a New World Order topikból?
kár volt!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Kényszered van hogy ezt itt csináld? A képedre visszatérve lehet tévedtek és nem 15perces munka, én 20p-re saccolom. És már messzire elkerüli a képed minõsége egy GTA-s artwork minõségét...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Nekem csak ilyen kicsi van, de azért átnyújtom. <#kocsog> Használd egészséggel.

Büdös Bohóc

A stílusod kívánnivalót hagy maga után, fuss neki még egyszer, addig is gyakorolj (valahol máshol).

Büdös Bohóc
szerinted benyögtem volna a 15 percet, ha nem tudom mennyi munka lenne egy ilyen képpel? Idióta

Ja és még hozzátenném az elõzõ hozzászólásomhoz, hogy remélem a ti munkátokat is megeszik majd pár millióan. <#nezze>

kifli
nem kell azért hisztizni, mert valamiben nincs igazad...
Semmi probléma a te tudásod elõtt is meghajolok, sõt mi több ha a jövõben akad problémám a PS terén majd tõletek kérek tanácsot.
Akkor neked is #2759, azt részemrõl a téma lezárva.

SpeedXHUN
GTA 4 is tavasz végén jelent meg úgy emlékszem!

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

kifli
tudom hogy kell használni ps-t. Ezen a képen pedig fõleg látszik, hogy nem egy hûde nehéz munka.
Szóval ezek szerint te nem tudod használni a PS-t, akkor honnan tudod hogy mi mekkora munka ?
Minden esetre nem szándékozom ezzel kapcsolatban eszmecserét folytatni, csak zavar hogy egy pletykából kifolyólag megint megy az okoskodás, ha meg az ember lereagálja akkor meg felháborodás van.

kifli
pedig ez rohadtúl nem nagy munka valakinek, aki tudja használni a ps-t....
Oké, ha ilyen okos vagy akkor csinálj hasonlót 15 perc alatt.

tommygear
igénytelen szar egy oldal ez
De unom mar a vacak reklamodat!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

arty
LOL

Forza.

Jaka923
Azért, mert annak az esélye, hogy ez nem hivatalos, kevesebb mint 1%.

Grove4
Nem értem miért kell károgni addig, amíg nincs hivatalosan megerõsítve...

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Büdös Bohóc
max payne esetében már elõre szóltak, hogy lesz pc-s és 2 hetet késett. Mivel ugyanarról a cégrõl van szó, ezért úgy érzem, hogy sajnos most is szoptunk.

arty
Ghost Recon Future Soldier

hivatalos videokban SEM szerepelt a PC logó. 1 hónapot késett csupán.

Forza.

Büdös Bohóc
már nem azért, de ez 15 perces photoshop munka, ezen mit kell nézni? Ennyit én is rááldoznék egy fake-re 😄DDDDD a kiszivárgott artwork pedig egyrészt több órás rajz, másrészt meg gratulálok akkor annak a rajzolónak, aki nem mellékesen a R* artwork rajzolójának a stílusát tudja utánozni egy az egyben. Az még rátesz a lapáttal egy pár órát, hogy addig csiszoljad a képet, míg olyan nem lesz.

Jaka923
Ha ezen a (hivatalos?) plakáton nincs rajta a PC-s logó, akkor az igenis minimum fél év késést fog jelenteni :'(((
Úgyhogy reménykedem, hogy csak valami profi fake munka ez a plakát, de a minõségét látva sajnos nem sok esélyt látok rá.